zorica
Διάσημο μέλος
zorica
Διάσημο μέλος
Να ενα πραγματικα μακαβριο....Ααααααααααα!!! Ξέρω κι εγώ ένα καλό. Αλλά είναι λίγο μακάβριο...
Anyway. Πώς θα κάνεις ένα ψόφιο γατί να νιαουρίσει; Απ: Το βάζεις στην κατάψυξη για 8 ώρες μέχρι να παγώσει καλά. Το βγάζεις έπειτα και το τρίβεις πάνω σε μία πριονοκορδέλα. Μιιιαααοουυυ!!! Μι Μι Μι Μιιιααοουυυ!!![]()
Ηταν ενας Ποντιος στο εξωτερικο και ειχε αφησει στο φιλο του την γατα του.Μετα απο λιγους μηνες τον περνει τηλεφωνο ο φιλος και του λεει-Ρε`συ ψωφησε η γατα σου.Ο Ποντιος τρελλαθηκε και του λεει του φιλου-Ρε φιλαρακο πως μου τα λες ετσι αποτομα,μπορουσα να παθω κατι,επρεπε πρωτα να μου πεις οτι η γατα αναιβηκε στα κεραμιδια,να κανεις πως δεν μ`ακους,να μου το κλεισεις και μετα παλι να με παρεις και να μου πεις οτι και καλα τωρα ηρθε η πυροσβεστικη,παλι να μου το εκλεινες και μετα να μου ελεγες οτι ξερεις δεν τα καταφεραμε και λειπα και ετσι...μαλακα.
Ο.Κ.του λεει ο φιλος του,αλλη φορα θα ξερω.
Μετα απο λιγες `βδομαδες,τον Ποντιο τον περνει ξανα τηλεφωνο ο φιλος του και του λεει-Ξερεις ρε φιλε η μανα σου αναιβηκε στα κεραμιδια...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος
εσύ τα έκανες?δεν κατάλαβα...
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος
με ποιό πρόγραμμα τα έκανες?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Να κι ενα ακόμα γατα μπαλερινα
niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος
τώρα αν θα βγει γατί,αυτό είναι άλλο θέμα!

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Δεν είναι φοβερό;

(και ανησυχητικά ακριβές...

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος

(και αρκετά disturbing)
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
βρήκα αυτό και είπα να το μηραστώ μαζί σας

Raisa
Περιβόητο μέλος

Shakespeare
Δραστήριο μέλος
https://duggmirror.com/pets_animals/Click_if_your_computer_screen_is_dirty/screenclean.swf
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
Shakespeare
Δραστήριο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Θέλω να διαμαρτυρηθώ έντονα, όλο τα καημένα τα περσάκια βάζουν για τις βρωμοδουλειέςβρήκα αυτό και είπα να το μηραστώ μαζί σας
![]()
Συνημμένα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool