stellak
Διάσημο μέλος
Να πω κι εγώ "μακάρι" να γίνουμε πολλές;
Κάπου εδώ μέσα κυκλοφορούν και κάτι γκιόσσες που κάνουνε "οοομμμμ"...
OOOOOOOMMMMMMMMMMMMM

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marcos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να πω κι εγώ "μακάρι" να γίνουμε πολλές;
Κάπου εδώ μέσα κυκλοφορούν και κάτι γκιόσσες που κάνουνε "οοομμμμ"...
OOOOOOOMMMMMMMMMMMMM![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Ωωωωωωωωωμμμμμμμμμμμμμμμμμ!
Marcos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλέ δεν είναι μούγκρισμα,είναι γκιόσσικος τρόπος μετάδοσης θετικών vibes!
Ωωωωωωωωωμμμμμμμμμμμμμμμμμ!
Αααααααααααααααα!!!! Μάααααααααααααλισταααααααααα!!!
Ομμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ!!!!

Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μπράβο, ρε Αιγύπτιε!Ε, κάνε τώρα κι ένα κουράγιο να φερθείς λίγο πιο ...ομαλά στην συγκάτοικο Μάρκο!

Περιμένουμε και αναφορά μετά τον Άγιο Πάνο.

Marcos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Περιμένουμε και αναφορά μετά τον Άγιο Πάνο.![]()
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος

Τελικά για μερικούς γιατρούς αρκεί και μόνο η αναφορά στις αντίστοιχες περιπτώσεις των γατουλακίων, χωρίς διαφημίσεις, χωρίς αντιλάλους και χωρίς πανώ!
Αυτός είναι ο Αίλουρος!

julia
Διακεκριμένο μέλος
ΟΟΟμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ

RedCat
Διάσημο μέλος

μαγισσα
Διάσημο μέλος
ΩΩΩΩΩΩοοοοοοοοοοοοοοοομμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ!!!!!
φικάκια και να είσαι πάντα καλά μικρέ μας και έτσι να μας κάνεις να πιστεύουμε στα θαύματα!!!!!!
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Marcos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τόσο κράτησε η γνωριμία μου με τον Αιγύπτιο.
Σήμερα το μεσημέρι του έκανα ευθανασία.
Ο ίδιος άνθρωπος που τον τάιζε και τον χάιδευε αποφάσισε και τον θάνατό του.
Ήταν πολύ άτυχο γατί ο φιλαράκος μου.
Κρατάω όπως πάντα την ψυχραιμία μου και θα σας πώ ακριβώς τι έγινε σαν φόρο τιμής στον φίλο μου.
Μην με παρεξηγήσετε γι' αυτό.
Πήγαινε καλύτερα, όπως ξέρετε και χθες είχα κανονίσει να τον πάω στον Πάνο για να επανεκτιμήσουμε την κατάσταση και να δούμε πώς θα συνεχίσουμε τη θεραπεία του.
Το ήξερα ότι θα ήταν δύσκολο να τον πιάσω για να τον βάλω στη γατοφόρο, γιατί όλο τον τελευταίο καιρό, φοβόταν πολύ στη διάρκεια της μέρας και μόνο τη νύχτα με φώναζε να πάω εκεί που κούρνιαζε να τον χαϊδέψω. (Μου είπε ο Πάνος σήμερα ότι αυτό είναι σύμπτωμα της περιτονίτιδας, οι διαταραχές της συμπεριφοράς).
Προσπάθησα να τον βγάλω απ’ την κρυψώνα του με λίγο φαγάκι, αλλά δεν τα κατάφερα κι αγρίεψε πολύ. Πήγα να του ρίξω μια πετσέτα πάνω του για να τον πιάσω, αλλά αγρίεψε ακόμη περισσότερο και ξέφυγε πανικόβλητος προς το μπάνιο του σπιτιού.
Στην τρεχάλα που έκανε το εξαντλημένο ζωάκι, είδα ότι το πίσω δεξί του ποδαράκι έφευγε από τον έλεγχό του, αλλά νόμισα ότι ήταν απ’ την εξάντληση και τον πανικό.
Έτσι κι αλλιώς, δεν είχε δυνάμεις κι αυτό το τρέξιμο ήταν πέρα από τη δυνατότητά του.
Τον στρίμωξα τελικά και τον έβαλα στην γατοφόρο.
Πήγαμε στον Αίλουρο.
Εκεί ήταν ήσυχος, αλλά κάποια στιγμή αγρίεψε μέσα στο κλουβί του ξαφνικά και χωρίς φανερή αιτία, και πιστέψαμε ότι κάτι τον τρόμαξε.
Η Μίλλυ μόνο αναρωτήθηκε τι έχει το ποδαράκι του και πρόσεξε ότι προσπαθούσε να σηκωθεί και να γυρίσει μέσα στο κλουβί, αλλά το σώμα του δεν υπάκουε.
Τον ναρκώσαμε μιας κι είχε αγριέψει πολύ και πήραμε αίμα, ούρα για εξετάσεις και μείναμε με την εντύπωση ότι ο άτιμος ήταν τόσο καλύτερα που θυμήθηκε ότι ήταν γάτος και μάλιστα αδέσποτος κι αστείρωτος και γι’ αυτό ήτανε αγριεμένος.
Μάλιστα, επειδή η κοιλίτσα του ήταν αρκετά λιγότερο πρησμένη απ’ την άλλη φορά, και είχε πάρει και βάρος, αναθαρρήσαμε ότι όλα πάνε καλά κατά το δυνατόν και έχει πάρει μια καλή παράταση στην ζωούλα του.
Γυρίσαμε σπίτι με την καλή μου φίλη που με είχε πάει και την προηγούμενη φορά.
Φτάνοντας στο σπίτι το γατονάκι ήταν ήρεμο και χουρχούριζε καθώς το χάιδευα στη γατοφόρο. Με το που πάει να βγει όμως, αρχίζει να ουρλιάζει και πετάγεται έξω σέρνοντας το πίσω μέρος του κορμιού του με φοβερές φωνές.
Δεν ήξερα τι να υποθέσω και πίστεψα ότι ήταν ακόμη μισοναρκωμένος παρόλο που ο Πάνος μου είχε πει ότι η νάρκωση αυτή περνάει αμέσως και γι’ αυτό δεν μπορούσε να ελέγξει τα ποδαράκια του και ήταν ακόμη φοβισμένος και τον άφησα για λίγο μόνο του να ηρεμήσει στα σκοτεινά.
Στη συνέχεια της νύχτας όμως, βλέπω ότι μένει ξαπλωμένος στο πάτωμα, δεν μπορεί να κουνήσει καθόλου τα πίσω του ποδαράκια, και ιδιαίτερα το δεξί πάνω στο οποίο είναι ξαπλωμένος και έχει και ρίγη.
Κάθε φορά που προσπαθεί να σηκωθεί, εγκαταλείπει την προσπάθεια μέσα σε ουρλιαχτά από τον πόνο.
Περνάμε όλη τη νύχτα στο πάτωμα.
Ξανασκέφτομαι τις σκηνές που διαδραματίστηκαν, και σκέφτομαι ότι μάλλον κάπου έχει χτυπήσει στην προσπάθεια να τον βάλω στην γατοφόρο, θυμάμαι και την κουβέντα της Μίλλυς, και καταλαβαίνω ότι κάτι τέτοιο έχει συμβεί.
Το πρωί παίρνω τηλέφωνο τον Πάνο και πάμε από κει για να δει τι συμβαίνει.
Βγάζει ακτινογραφίες και βλέπουμε ότι πράγματι έχει μετακινηθεί ένας σπόνδυλος κοντά στη λεκάνη του.
Στην ακτινογραφία επίσης φαίνεται ότι στο διάστημα των δύο αυτών μηνών, έχει κάνει μια σοβαρή περικαρδίτιδα από την τρομερή κόπωση που κάνει η καρδούλα του για να τα καταφέρει, και ότι μάλλον έχει και όγκο στην σπονδυλική στήλη κοντά στο σημείο που έγινε και η ζημιά.
Ο Πάνος με προτρέπει να περιμένουμε και τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις που πήρε την προηγούμενη, ξέροντας ότι από την αρχή του είχα πει ότι είμαι εναντίον της ευθανασίας.
Όμως, εγώ δεν άντεχα ξανά να μεταφέρω ένα γατί με τόσο πόνο που θα του προξενούσα από τις μετακινήσεις τις ίδιες κι αφού με διαβεβαίωσε ότι δεν το έβλεπε πιθανό να ξανασηκωθεί στα πόδια του και ότι θα έπρεπε να το έχω ξαπλωμένο επάνω στην άμμο μιας και δεν θα μπορούσε να μετακινηθεί, βρήκα ότι όλο αυτό ήταν ένας εφιάλτης και για τον Αιγύπτιο, αλλά και για μένα και ότι έτσι που είχαν τα πράγματα, αυτό θα σήμαινε μόνο πόνο και ταλαιπωρία χωρίς καμιά ελπίδα.
Έτσι κι αλλιώς, με τα τελευταία ευρήματα της ακτινογραφίας ήταν απόλυτα βέβαιο ότι ήταν θέμα χρόνου.
Όμως η ατυχία του ήταν τέτοια ώστε κι αυτός ο χρόνος που κέρδισε με τις θεραπείες να καταστραφεί για μια άτυχη στιγμή πανικού, μιας και οι μύες του από την ακινησία τόσο καιρό δεν είχαν την δύναμη να τον κρατήσουν σε ένα απότομο τίναγμα, σε μια μεγάλη ένταση.
Έτσι λοιπόν, αποφάσισα ότι δεν πάει άλλο και ότι αυτό που έπρεπε να γίνει ήταν ευθανασία.
Ρώτησα και τον Πάνο αν θα είναι ήσυχος με την συνείδησή του και μου απάντησε πως ναι.
Τον αποχαιρέτησα και κάναμε την ευθανασία.
Τον έθαψα στην Κηφισιά, κάτω από μια βερικοκιά.
Δεν θα τον ξεχάσω ποτέ.
Συνημμένα
Jeannine
Δραστήριο μέλος
Συγκινήθηκα διαβάζοντας το μήνυμά σου.
Να είσαι σίγουρη ότι τον λύτρωσες.
Έκανες πραγματικά ό,τι μα ό,τι μπορούσες, αλλά δυστυχώς η φύση νίκησε.
Τώρα θα ζει στη μνήμη σου..
Αντίο γλυκέ Αιγύπτιε... :cry:

aretha
Περιβόητο μέλος
Εύχομαι να έρθει σύντομα ο καιρός που θα τον θυμάσαι με χαμόγελο. Και μόνο το ότι έκανες όλους εμάς που δεν τον είχαμε δει ποτέ να τον αγαπήσαμε μέσα από τις περιγραφές σου, δείχνει πολλά.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν αποφάσισες τον "θάνατό" του, αλλά την ξεκούρασή του.
Κι ο φιλαράκος σου δεν ήταν"άτυχο" γατί, αλλά τυχερό που σε είχε.
Κι είναι σημαντικό να ακούς και από το στόμα ενός τέτοιου γιατρού που το παλέψατε μαζί ότι "θα είναι ήσυχος με τη συνείδησή του". Έκανες την σωστή ερώτηση. Κράτα την απάντηση... Κράτα τα γουργουρίσματα... Κράτα την δύναμη που έδειξες όλον αυτό τον καιρό... Και μπαίνε να μας λες τι κάνεις εσύ.
stellak
Διάσημο μέλος
Χαρά, έκανες υπεράνθρωπη προσπάθεια, λίγοι θα είχαν το κουράγιο σου.
:cry::cry:
Desdemona
Διάσημο μέλος
μαγισσα
Διάσημο μέλος
niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος

αντίο αιγυπτιάκι..ήσουν πολύ καλό γατιδάκι και ειχες πολύ καλή μανούλα..σκέψου ότι τώρα δεν πονάει πια χαρά..καλή δύναμη..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
Του εδωσες τη λυτρωση....του ανοιξες την πορτα να διαβει την πορτα του ουρανιου τοξου...να περασει τη γεφυρα για να παει στη χωρα που δεν εχει πονο......
Ησουν η πρωτη μου συναντηση απ αυτο το σαιτ....θαθελα να σε ξαναδω...τωτα που τον λυτρωσες αλλα δεν ξερψ αν λυτρωθηκες...
Κοντα σου με την σκεψη μου...Παψ να πω στον αυρηλακο να τον καλοδεχτει....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool