Marcos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τώρα δε μένει παρά να κάνεις κουράγιο και να προετοιμάζεσαι (αν ποτέ μπορεί να προετοιμαστεί κανείς...). Κάνε ό,τι σου πει ο Πάνος για να του εξασφαλίσεις άνεση και φροντίδα τώρα που πλησιάζει το τέλος, και τουλάχιστον μπορείς να επιτρέψεις σε μένα να ελπίζω, διότι μου είναι αδύνατον να συμβιβαστώ με το θάνατο.
Μπορεί να τα καταφέρει, γιατί; Θαύματα γίνονται αλλού κι αλλού:cry:
Ναι, γλυκιά μου...Όταν έχεις έρθει στη ζωή σου αρκετά σε επαφή με τον θάνατο, ξέρεις ότι το μόνο όπλο που έχεις, είναι να έχεις κάνει ό,τι μπορείς για αυτόν που αγαπάς και στο τέλος να τον αφήσεις να φύγει...
Και έτσι, μπορείς να θυμάσαι όλες τις καλές στιγμές που έζησες μαζί του κι αυτός μαζί σου.
Ό,τι κι αν είναι.
Φίλος, γάτος, συγγενής ή ό,τι άλλο αγαπάει ο καθένας.
Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι όταν παρουσιαστεί το πρόβλημα στη ζωή σου να μην κοιτάξεις αλλού, αλλά να το κοιτάξεις κατάματα και να κάνεις ό,τι περνάει απ' το χέρι σου.
Για τα υπόλοιπα, θεοί δεν είμαστε...
Ο φιλαράκος μου έτρωγε 3 χρονάκια στο γατεστιατόριον "Η Χαρά των Γάτων" και δυστυχώς θα τελειώσει τη ζωούλα του στο Νοσηλευτήριο του Ιδρύματος...
(Πού τη βρίσκω την όρεξη για χιούμορ; )
Τι άλλο όμως μπορεί να κάνει κανείς;
Με παρηγορεί ότι ήξερε ότι μπορεί να έρθει σε μένα για βοήθεια και περίθαλψη το μαναράκι μου...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όμως τo Αδεσποτάκι σου (μου επιτρέπεις να το γράφω με κεφαλαίο
σε διάλεξε για να το φροντίσεις. Και οι γάτες είναι σοφές -πόσω μάλλον οι Αιγύπτιες! Σ' αυτό το δρόμο, λοιπόν, βρες το κουράγιο να χαρείς με την ευγνωμοσύνη του που τον αφήνεις να μοιράζεται το πληκτρολόγιό σου...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Σου εύχομαι καλή δύναμη, και για ό,τι άλλο χρειαστείς, εμείς είμαστε εδώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
toulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος

Με τόση αγάπη και φροντίδα που έχει και με την όρεξη για ζωή που σίγουρα έχει, όλα μπορούν να συμβούν.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
Κι εγώ θα συμφωνήσω με τη Βιβή...Εύχομαι να ζήσει πολλά και όμορφα χρόνια μαζί σου...
Άλλωστε η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.....

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Marcos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μόλις έφαγε την τέταρτη μερίδα του σήμερα με βραστό κοτοπουλάκι τίγκα στον δυναμωτικό ζωμό!

Μέσα βράζουν οι μαρμίτες με μοσχαράκι και γαλοπούλα!!!

Όπως και να 'χει, δεν θα τον κλάψουμε και πριν της ώρας του...

Για την ώρα περιθάλπτεται και ξεκουράζεται με την ελπίδα να χουρχουρίζει για πολύ καιρό ακόμη όποτε ξεκουράζει το σαγονάκι του στο χέρι μου...

Desdemona
Διάσημο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Φιλάκια κι απο εμας!

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Μάλιστα κυρίες μου, θα είμαστε αισιόδοξοι!
Μόλις έφαγε την τέταρτη μερίδα του σήμερα με βραστό κοτοπουλάκι τίγκα στον δυναμωτικό ζωμό!
Μέσα βράζουν οι μαρμίτες με μοσχαράκι και γαλοπούλα!!!
Όπως και να 'χει, δεν θα τον κλάψουμε και πριν της ώρας του...
Για την ώρα περιθάλπτεται και ξεκουράζεται με την ελπίδα να χουρχουρίζει για πολύ καιρό ακόμη όποτε ξεκουράζει το σαγονάκι του στο χέρι μου...[/quοte]
Έτσι μπράβο καλό κουράγιο πάλεψέ το μέχρι τέλους. Περαστικά να είναι όλα![]()
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
anastasiaka
Νεοφερμένο μέλος
zorica
Διάσημο μέλος

Ελπιζω να πανε ολα καλα στη δικη σας περιπτωση.Ευχομαι περαστικα...Και καλο κουραγιο...

AGGELIKI
Διάσημο μέλος

Marcos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν απελπιζόμαστε!Κάνουμε ό,τι μας λέει ο Πάνος, και προσπαθούμε να τρώμε γερά και να παίρνουμε τα φαρμακάκια μας!
Παιδιά, τί γιατρός είναι ο Αίλουρος;;;;

Ούτε στη φαντασία μου δεν τολμούσα να ελπίσω ότι υπάρχουν τέτοιοι γιατροί....

Παρεμπιπτόντως, ο γιατρός που τόσο χρόνο του έδωσα και τόσο ταλαιπώρησε το γατόνι και δεν ήξερε την τύφλα του, στη διάθεση όποιου θέλει τα στοιχεία του, διότι αποδείχτηκε εντελώς άσχετος όπως βεβαιώθηκα στη συνέχεια με την επίσκεψη στον Αίλουρο...Ευγενικός μεν, με ενδιαφέρον δε, γιατί επειδή όταν πήγαινε στην Κηνιατρική, δεν είχε μπεί μέσα στη σχολή κι έτσι τώρα που το ασκεί το επάγγελμα, ήταν όλο ενδιαφέρον για το... "περιστατικό" που είχε το είχε χάσει γιατί δεν είχε πατήσει στα μαθήματα εκείνου του εξαμήνου....

Και αυτοί είναι οι πιό επικίνδυνοι. Οι "όλο ενδιαφέρον", γιατί σε παγιδεύουν να τους εμπιστευτείς.
Είναι τυχερός που το γατόνι έχει μιά αρρώστια που δεν παίζει ρόλο ο χρόνος που χάθηκε. Δεν αλλάζει το αποτέλεσμα για τον γατούλη μου. Σε άλλη περίπτωση όμως που ο χρόνος θα έκανε τη διαφορά, θα μπορούσε να είναι καταστροφικός...Έτσι, επειδή προτείνεται και στο site από κάποιον, εγώ είμαι στη διάθεσή σας για τα στοιχεία του.
Απλά, δεν ξέρει από κτηνιατρική..
Με τις εξετάσεις που είχε ήδη κάνει, εγώ από τις φτωχές πληροφορίες που μάζευα από το internet, είχα καταλήξει στη διάγνωση που τελικά έκανε κι ο Αίλουρος, κι αυτός το είχε αποκλείσει...
Κατέληξε ότι μάλλον( ;;; ) έχει καρκίνο, δεν μπορούσε να καταλάβει τί ηλικία έχει το ζωάκι
Βγάλτε τα συμπεράσματά σας...
RedCat
Διάσημο μέλος

ruko
Διάσημο μέλος
Ευγενικός μεν, με ενδιαφέρον δε, γιατί επειδή όταν πήγαινε στην Κηνιατρική, δεν είχε μπεί μέσα στη σχολή κι έτσι τώρα που το ασκεί το επάγγελμα, ήταν όλο ενδιαφέρον για το... "περιστατικό" που είχε το είχε χάσει γιατί δεν είχε πατήσει στα μαθήματα εκείνου του εξαμήνου....![]()
Καλά... σου είπε τέτοιο πράγμα;
Χωρίς ντροπή;Τι να πω απ' τη μια ευτυχώς που ο χρόνος δεν έπαιζε ρόλο στην περίπτωσή σας, απ' την άλλη κρίμα που ταλαιπωρήθηκε ο Αιγύπτιος.
Ο κ.Πάνος είναι όντως κορυφή!

Αν ο παλιός σου κτηνίατρος προτείνεται απ' το σάιτ, μπορείς να γράψεις τις αντιρρήσεις σου στο θέμα Γράψτε έναν καλό κτηνίατρο εδώ, για να το έχουν και οι άλλοι υπ' όψη.

Marcos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλά... σου είπε τέτοιο πράγμα;Χωρίς ντροπή;

...Όχι βρέ Ruko μου, άμα μου το είχε πεί θα είχα φύγει πύραυλος.....
Δικό μου σχόλιο για την αφεντιά του είναι αυτό....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool