Αναιμία, ίκτερος και ασκίτης

το φραγγοσταφυλλο εχει πιο πολυ βιταμινη cκ απο το πορτοκαλι

:DΧα, χα, όποιος κατάφερε να δώσει φραγκοστάφυλλο σε γάτα, αξίζει παράσημο!!!!:lol::lol::lol:

Θα βρούμε λύση πάντως, δεν μπορεί...:)

Μόλις διάβασα το θέμα σου που δεν κατάλαβα πως δεν το άνοιξα τόσο καιρό για να δώ τι τραβούσες.....
Θα ήθελα να σου πω συνγχαριτήρια για τον κόπο που κάνεις και για την αγάπή που δίνεις στον γατούλι....

:) Σ΄ευχαριστώ πολύ, αλλά δεν χρειάζονται συγχαρητήρια, είναι φίλος και για τους φίλους, πάντα τα πάντα...:)

:hello:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ετσι ειναι μαρκουλη.....ολα...τα παντα για τους καλους, τους καλυτερους φιλους της ζωης μας......φροντιζεις κι εκεινη τη χαρα που λεγαμε εκτος απο τον αιγυπτιακο?????κανετε μαζι γατουνιγκ τωρα που ο καιρος αγριεψε?????/αστα φιλεναδα....με το κρυο τ αδεσποτακια μου τρωνε περισσοτερο....δεν τα προλαβαινω....στη παρεα προστεθηκε κι εγινα μονιμη πελατισσα μια σκυλιτσα που τρωει τον απακο...κι υστερα ρξαφανιζεται να ταισει τα μωρα της.......κι επισης 2 παλια εμπειρα σκυλια της περιοχης που σε κανενα δεν καθονται.....(γι αυτο τοσα χρονια επιβιωνουν) τα λεω δαμων κ φιντια....επιτελους μ εμπιστευονται κ περιμενουν κι αυτα φαγητο.....εχω γονατισει οικονομικα μ ολο αυτο το αδεσποτομανι.....μου αρκει η ικανοποιηση κι η υπεροχη ματια τους.....αστα φιλεναδα.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πω πω...
Καλες δυναμεις τι να πω:up:

:)Γειά χαρά!
Όλα σταθερά για την ώρα!
Σας τον παρουσιάζω λοιπόν!!!

:hello:

Δεν βλέπω τίποτε...:blink::confused::(

:(...Ούτε εγώ....
Με πρόλαβες...:redface:
Προσπαθώ να τον βάλω σε υπογραφή, αλλά ακόμα δεν τα κατάφερα....:/:

ΑΚΟΜΑ....:)

ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ!!!

Να το το μαναράκι μου λοιπόν...:)
Το έβαλα στην υπογραφή για να ξέρετε κι εσείς ποιόν βοηθήσατε...:)

Μη το παρεξηγείτε το μωρό μου που έχει λιγάκι τα χάλια του :redface: κι η κοιλίτσα του είναι σα μπαλόνι.... Είναι που είναι αρρωστούλι...:/:

Σας στέλνει όμως πολλά φιλάκια!!!!:P

Η αγάπη, φροντίδα και προδέρμ κάνει θαύματα και επιμηκύνει τη ζωή! Και με τέτοια βασιλική περιποίηση θα έχεις τον φιλαράκο σου κοντά σου για πολύ πολύ καιρό!:P

ΥΓ: Η γιαγιά μου είναι 106 ετών παρακαλώ:), περπατάει, τρώει σαν λύκος, είναι κρασοκανάτα, κάνει μπάνιο μόνη της και όλα αυτά γιατί κάθε μέρα εισπράττει την απίστευτη αγάπη από τα 5 παιδιά της, τα εγγόνια, δισέγγονα κλπ κλπ:up: . Αρα Marcos κάνε αυτό που πρέπει να κάνεις και δώσε στον γατούλη όλη σου τη θετική ενέργεια!!!!!!!

Η αγάπη, φροντίδα και προδέρμ κάνει θαύματα και επιμηκύνει τη ζωή! :P
ΥΓ: Η γιαγιά μου είναι 106 ετών παρακαλώ:)

YES!!! YES!!! YES!!!! :up::up::up:

Πολλά πολλά φιλάκια και θετική ενέργεια στο γειτονάκι μου. Είναι κουκλί:up::up::up: Μπράβο στην μαμά του που τον προσέχει

ναι ναι θα πανε ολα καλα ειμαι αισιοιδοξη ξερω ειναι δυσκολη η ασθενεια αλλα θα το πολεμησετε μπραβο κ στους 2 σας

μαρκουλη!!!ετσι σε θελω φιλεναδα....μια χαρα ειναι ο αιγυπτιουλης στα χρυσα σου χερια....ελα το σαβατο αν μπορεσεις....ειναι νωρις, πριν την ωρα για φαρμακακι....σε σκεφτηκα...

Γλύκας ο Αιγύπτιος, τώρα καταλαβαίνω από πού αντλείς έμπνευση για τόσες φροντίδες! :inlove:
Μακάρι να πάνε όλα όσο πιο καλά γίνεται...

πραγματικα κουκλος...Να τον χαιρεσαι.:up:

κουκλι κουκλι!!!!!φτου φτου φτου!!!!!:):)

Δώσε θάρρος στο χωριάτη....

:redface: Καλέ, ντρεπόμαστε με τόσα κομπλιμέντα.... :redface:

Ο Αιγύπτιος παιδιά, συνεχίζει να τρώει σα γουρουνάκι, κι επειδή προχθές φλέρταρε το κρεβάτι μου ,(παρ' όλο που έχει τρία δικά του!!! - χώρια όταν καβαντζάρει και τον υπολογιστή-) κοιτάζοντάς το απ' το πάτωμα όλο πόθο και μιάς και το μανάρι δεν μπορεί να σκαρφαλώσει μόνο του, -καθότι κουρελάκι-, έφτιαξα μιά κατασκευή με σκαλοπατάκια της δυνατότητάς του (χαμηλά δηλαδή), κι έτσι χθές τη νύχτα κοιμηθήκαμε παρεούλα με τον Αιγύπτιο στα πόδια του κρεβατιού να χουρχουρίζει πανευτυχής, σα να το κάναμε μιά ζωή!!!!:D

Τι γατί ειν' τούτο ρε παιδιά;;;:blink:

Λουλούδι!!!:up:

(Και εδώ μπαίνει το γνωστό :) "Δώσε θάρρος στο χωριάτη, να σ' ανέβει στο κρεβάτι..." Και γιατί όχι δηλαδή;:up:)

Αυτά. Κατά τα άλλα, συνεχίζουμε τα φάρμακα, μιλάμε με τον κ. Πάνο (τον φίλο μας τον Πάνο πιά) και ελπίζουμε για τα καλύτερα.

ΥΓ. Θα με ξεπαραδιάσει τούτο το γατόνι. Τόσο κρέας, ούτε σε όλη τη ζωή μου μαζεμένη δεν έχω ψωνίσει....:D:lol::lol::D
Θα του τα τοκίσω. Ναί. Αυτό θα κάνω.:lol:

Μας λιγώσατε, πάλι, εσύ κι ο Αιγύπτιος!! :inlove::inlove::inlove::inlove:

σημασια εχει να ξεπερασετε το κινδυνο κ χαλαλι του τα κρεατα που θα φαει κ τα κοτοπουλα κ ολα οσα χρειαζετε οσο για το γουργουριτο πιστεψε με το κανει απο ευγωμοσυνη για τα οσα του δινεις

σημασια εχει να ξεπερασετε το κινδυνο κ χαλαλι του τα κρεατα που θα φαει κ τα κοτοπουλα κ ολα οσα χρειαζετε

ΟΧΙ!!! ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΣΘΑ ΤΟΥ!!!:mad:
Αααακούς εκεί το βρωμόγατο....:mad::mad:

οσο για το γουργουριτο πιστεψε με το κανει απο ευγωμοσυνη για τα οσα του δινεις

Α.... κι εγώ που νόμισα ότι βράζει απ' το κακό του....:confused:
Κρίμα, κρίμα... :mad:Νόμισα ότι ήταν καλός τρόπος να τον εκδικηθώ το ότι τον ανέβασα στο κρεβάτι....

Χμμμ... Δεν πειράζει θα σκεφτώ κάτι άλλο σατανικό για να του τη φέρω:hmm:Χε,χε

:D:lol:

ΟΧΙ!!! ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΣΘΑ ΤΟΥ!!!:mad:
Αααακούς εκεί το βρωμόγατο....:mad::mad:

Α.... κι εγώ που νόμισα ότι βράζει απ' το κακό του....:confused:
Κρίμα, κρίμα... :mad:Νόμισα ότι ήταν καλός τρόπος να τον εκδικηθώ το ότι τον ανέβασα στο κρεβάτι....

Χμμμ... Δεν πειράζει θα σκεφτώ κάτι άλλο σατανικό για να του τη φέρω:hmm:Χε,χε

:D:lol:
χαχαχαχαχαχαχα:blink::blink::blink::hmm::hmm::hmm::lol::lol::lol::lol:

Δε σας ξέχασα...

:bye:Γειά σας παιδιά!

Δε σας ξέχασα, αλλά έχω βάλει σειρήνα στο κεφάλι :blink:και γυρίζω κάνοντας ίου-ίου. Κοινώς είμαι νοσοκομειακό....
Δυστυχώς μές στη χιονοθύελλα, έκανα και city-ski, διότι εισήχθει ο πατέρας μου στο νοσοκομείο και έτρεχα από το "Υγεία" στο Παγκράτι εν μέσω χιονίου και άλλων τινών, με όποιο μέσο υπήρχε ή δεν υπήρχε για την ακρίβεια για νοσηλεία πατρός και γάτου συγχρόνως.

Ως αποτέλεσμα, βλέπω οπτασίες....:blink:

Το γατόνι μου είναι λίγο χειρότερα φοβάμαι, όχι πολύ όμως, και αναπροσαρμόσαμε την θεραπεία του με τον Πάνο...

(:up:ΑΓΙΟΣ Πάνος, το λιγότερο...:up: Αυτού του ανθρώπου θα του χρωστώ πολλά... Θέλω κι εγώ ένα τέτοιο γιατρό για μένα, κι ας είναι και κτηνίατρος....:D)

Πάντως ο Αιγύπτιος, συνεχίζει να χουρχουρίζει και να τρώει σα γουρουνάκι....:)
Μόνο που τώρα πονάει λίγο περισσότερο η κοιλίτσα του :(...

Δυστυχώς αυτές τις μέρες τον βλέπω λιγότερο καθώς ... εφημερεύω για τον πατέρα μου, και αυτός δεν είναι τόσο καλόβολος σα τον Αιγύπτιο....;)

Ομολογώ την αμαρτία μου ότι προτιμώ για ασθενή τον καλό μου τον γατούλη....:/:

Αυτά, ελπίζω την επόμενη φορά να μπορώ να σας γράψω λιγάκι καλύτερα νέα για το γατονάκι μου...:)

Χθές, συμπληρώσαμε με τον γατούλη ένα μήνα συγκατοίκησης....
Ελπίζω να τους χιλιάσουμε κι αυτός να είναι όσο καλύτερα είναι δυνατόν.:D

Σας φιλώ γλυκά :hello:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back