Αναιμία, ίκτερος και ασκίτης

μακάρι να πάνε όλα καλά, και ο Αιγύπτιος να σε χαίρεται για πολύ πολύ ακόμα...:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μακάρι να πάνε όλα καλά, και ο Αιγύπτιος να σε χαίρεται για πολύ πολύ ακόμα...:)

ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ!!!!
ΤΙ ΚΟΥΚΛΙ!!!!!!:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

υπομονή ελπίζω να περάσουν σύντομα τα δύσκολα. Δυστυχώς τα δυσάρεστα πέφτουν μαζεμένα...ότι καλύτερο εύχομαι για σένα, τον πατέρα σου και τον αιγύπτιο..:)

Ναι. περαστικά και απο μένα!!! :)

...Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια....:/:

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας για όλους.:)

Αυτό που έχει σημασία, (το λέγαμε και με τον Πάνο στο τηλέφωνο), είναι να κάνουμε ΠΡΑΞΕΙΣ.
Μόνο αυτό μετράει.

Ό,τι περνάει απ' το χέρι μας να γίνεται.:)

:confused:Είναι το μόνο μας όπλο απέναντι στο χάος...:confused:

:lol:....Φιλοσοφίες....:lol:

Περισσότερο από όλα χαίρομαι για το ότι "πέσαμε" επάνω σου όταν πρωτομπήκες εδώ και καταφέραμε να σε πείσουμε να πας ΣΤΟΝ γιατρό, οπότε όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα, δεν θα έχεις καμία αμφιβολία ότι το χειρίστηκες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο;). Εγώ πάντως, από τη φύση μου αισιόδοξη, δεν παύω να ελπίζω στα θαύματα (που δεν είδα με τα μάτια μου ποτέ, αλλά... είπαμε!)

Περαστικά σε γατάκι και μπαμπά και καλό κουράγιο σε σένα.

Περισσότερο από όλα χαίρομαι για το ότι "πέσαμε" επάνω σου όταν πρωτομπήκες εδώ και καταφέραμε να σε πείσουμε να πας ΣΤΟΝ γιατρό, οπότε όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα, δεν θα έχεις καμία αμφιβολία ότι το χειρίστηκες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο;). Εγώ πάντως, από τη φύση μου αισιόδοξη, δεν παύω να ελπίζω στα θαύματα (που δεν είδα με τα μάτια μου ποτέ, αλλά... είπαμε!)

Περαστικά σε γατάκι και μπαμπά και καλό κουράγιο σε σένα.

Έτσι, έτσι. Σωστά και σας ευχαριστώ:)

Κι από μένα τις καλύτερες ευχές για μπαμπά, γάτο κι εσένα!!:)

Περαστικά και στους δύο... Κι όσο για σένα, μήπως να σκεφτείς την περίπτωση να πάρεις πατίνια για να προλαβαίνεις;;;;:P

Περαστικά και στους δύο και στον μπαμπα σου και στον γάτο σου!!!!! και εσύ να είσαι γερή για να τους βοήθάς και τους δύο!!!!!:up::up::up::up::up:

Περαστικά στον μπαμπά σου και πολλά χουρχουρητά για πολλά ακόμα χρόνια με τον γατούλη σου:)

Περαστικά στο μπαμπά σου και καλή δύναμη σε σένα.
Πολλά φιλιά στον Αιγύπτιο.:happy:

μαρκουλη σε ειχα εννοια...εμπλεξα ομως με σκυλια σε πανσιον, αλλα που τ αφιλοξενω...ειμαι σε ενα πανικο "σωτηριας" τετραποδων....σε ειχα εννοια...ευτυχως που εμφανιστηκες...ευχες καρδιας για οτι καλυτερο κ μη ξεχνας μεσα σε ολα αυτα και τον....μαρκουλη!!!φιλια!!!

Μαύρα Χάλια....

Περαστικά και στους δύο... Κι όσο για σένα, μήπως να σκεφτείς την περίπτωση να πάρεις πατίνια για να προλαβαίνεις;;;;:P

Βεβαίως!!! ή καρούλια, ή κεραίες και να γίνω τρόλλεϋ!!!!:lol:

Κάτσε να κοιτάξω μιά στιγμή...

Α!!! Εντάξει!!! Όλα τα έχω τα απαραίτητα εξαρτήματα!!!!:lol:

Περαστικά και στους δύο και στον μπαμπα σου και στον γάτο σου!!!!! και εσύ να είσαι γερή για να τους βοήθάς και τους δύο!!!!!

Περαστικά στον μπαμπά σου και πολλά χουρχουρητά για πολλά ακόμα χρόνια με τον γατούλη σου:)

Περαστικά στο μπαμπά σου και καλή δύναμη σε σένα.
Πολλά φιλιά στον Αιγύπτιο.:happy:

μαρκουλη σε ειχα εννοια...εμπλεξα ομως με σκυλια σε πανσιον, αλλα που τ αφιλοξενω...ειμαι σε ενα πανικο "σωτηριας" τετραποδων....σε ειχα εννοια...ευτυχως που εμφανιστηκες...ευχες καρδιας για οτι καλυτερο κ μη ξεχνας μεσα σε ολα αυτα και τον....μαρκουλη!!!φιλια!!!

:hello:Κορίτσια, σας ευχαριστώ όλες πολύ για τις ευχές σας:)

Είναι πολύ παρήγορο όταν κοιτάω απ' τη δουλειά και βλέπω τις απαντήσεις σας....
Δεν έχω χρόνο να κοιτάξω παρά μόνο όταν έχω λίγο λάσκο στη δουλειά.
Ούτε με τους φίλους μου δε μιλάω στο τηλέφωνο για τα νέα. Τόσο πολύ τρέχω.

Δυστυχώς τα πράγματα πάνε κατά διαόλου σε όλα τα ταμπλό...
Και ο πατέρας και ο Αιγύπτιος είναι όλο και χειρότερα.:/:

Το γατονάκι μου τώρα με δυσκολία αλλάζει πλευρό, και ακόμα πιό δύσκολα μπορεί να σηκωθεί και να περπατήσει με ένα ποδαράκι κάθε φορά να μετακινεί...

Τουλάχιστον, δε δείχνει να πονάει περισσότερο, τρώει ακόμα και χουρχουρίζει όταν τον χαϊδεύω, αλλά κατά τα άλλα μαντάρα...
Όσες φορές μπορώ, τον ταΐζω με το κουταλάκι εκεί που είναι ξαπλωμένος για να μην κουράζεται να μετακινηθεί στο μισό μέτρο απόσταση που είναι το φαγάκι του...:/:

Όσο για τον πατέρα.... είναι ακόμα χειρότερα κι απ' τον Αιγύπτιο.
Τώρα δηλαδή το ζήτημα είναι ποιός θα φύγει πρώτος...

Αυτά καλές μου φίλες.

Ηθικό ακμαίο και πάντα θα τα παλεύουμε μέχρι το τέλος όλα.:/:

Κουράγιο, Χαρά...
Τι να κάνουμε, και τα δύσκολα μέσα στο πρόγραμμα είναι.:/:
Τυχεροί πάντως, και ο μπαμπάς σου και ο Αιγύπτιος, που σ' έχουν.

Κουράγιο, Χαρά...
Τι να κάνουμε, και τα δύσκολα μέσα στο πρόγραμμα είναι.:/:
Τυχεροί πάντως, και ο μπαμπάς σου και ο Αιγύπτιος, που σ' έχουν.

Ευχαριστώ φιλενάδα, :/:
Έτσι είναι... όλα στη ζωή μας είναι κι αυτά και τα άλλα...
Μακάρι όλοι να έχουν κι από κάποιον να τους νοιάζεται...

Oι μάχες είναι κομμάτι της ζωής... Δύναμη να 'χουμε να τις δίνουμε.

Ax... εύχομαι να περάσει με όσο λιγότερο πόνο γίνεται...

Είσαι στις σκέψεις μου!

:cry::cry::cry: τα λόγια είναι περιττά....:cry::cry::cry::cry:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back