Έχεις δίκιο Αναστασία μου, κι εγώ χάρηκα πολύ που σας είδα κι εσάς και την Δώρα και άλλα μέλη.:)
Όμως αν μπω στη θέση κάποιου που δεν γνώριζε κανέναν και ήρθε στην έκθεση για να δει μόνο τα γατάκια, ήταν πολύ στενάχωρο το ότι δεν υπήρχε παρουσία από όλους τους συμμετέχοντες και έβλεπε άδεια κλουβάκια;).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συγχωρέστε γιατί κι εγώ παρέλειψα να αναφέρω ότι χάρηκα πάρα πολύ που είδα Αναστασία + family ξανά (αυτή η οικογένεια έχει πολύ άσχημα γατιά, τι να πω :P:D:P), την Δώρα (κι ας μη μ'αφησε να περιάξω τα μαλλιά της περισσότερο:P) + νορβηγάκια, την Μελίνα μας που την είχαμε χάσει, κι όποιον άλλο είχαμε καιρό να δούμε.

Και ελπίζω αυτή η 'ζεστή' παρέα του φόρουμ που εννοεί η Αναστασία μας, να οργανώσει σύντομα κάποια συνάντηση.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: ΕΟΓ-12η & 13η Εκθεση Γάτας!!!!!

εγω εκτος απο τον τεραστιο σεμπαστιαν και τον αρχοντα ΥΟ καταφερα και ειδα και την γειτονισα κονστανς..χαχαχαχα-ειδες?στην εκθεση βρεθηκαμε ευκολοτερα απο οτι στο στενο μας :P

η κακια εκτροφεας με αφησε και χαιδεψα τον ΥΟ!!!!!
αυτα ειναι....δεν υπαρχει το γατι!!!!!!!!!!!ευχαριστουμε δωρα τοοοοοοοοοοσοοοοοοο πολυ!!!!!!

Γειά σας γεια σας :D
Εδώ έίμαστε κι εμείς, δώσαμε το παρών στην έκθεση, χαρήκαμε πάρα πολύ που σας είδαμε και καμαρώσαμε τα γατόνια.
Πρέπει να πω ότι αυτό που μου έκανε περισσότερη εντύπωση από αυτή την έκθεση ήταν η προσέλευση. Πάρα πολύς κόσμος!
Εντυπώσεις πολλές και ως επί το πλείστον ευχάριστες :)
Για όσους είναι στο φέισμπουκ έχω ήδη φτιάξει άλμπουμ με τις φωτογραφίες, θα σας ανεβάσω κι εδώ όμως, να χαζέψετε (και να ζηλέψετε όσοι το χάσατε :P)
Αντε, με το καλό στην επόμενη Νεκταρία!!
Υ.Γ. Η κοπέκλα με το μπεμπάκι δεν είναι άλλη από τη Χρύσα μας!! Χάρηκα πάρα πάρα πολύ που την ξαναείδα και ξετρελάθηκα με το γλυκύτατο αγοράκι της!!!

Συνημμένα

• DSC_0587.JPG
    DSC_0587.JPG
    297,6 KB · Εμφανίσεις: 59
  • DSC_0615.JPG
    DSC_0615.JPG
    252,2 KB · Εμφανίσεις: 44
  • DSC_0611.JPG
    DSC_0611.JPG
    239,5 KB · Εμφανίσεις: 74
  • DSC_0627.JPG
    DSC_0627.JPG
    230,2 KB · Εμφανίσεις: 48
  • DSC_0649.JPG
    DSC_0649.JPG
    228,9 KB · Εμφανίσεις: 52
  • DSC_0667.JPG
    DSC_0667.JPG
    250,3 KB · Εμφανίσεις: 44

Μελίνα η φωτογραφία με τη Χρύσα είναι τέλεια:clapup::clapup::clapup:. Κι εγώ χάρηκα πολύ που σε είδα!
Κατερίνα και το βίντεο πολύ καλό ,αν και μας θόλωσες λίγο την Ηλένια:P. Είδες

Λοιπόν εμείς περάσαμε πολύ όμορφα αυτή τη φορά, ίσως γιατι ήμασταν πιο χαλαροί ίσως γιατι είχαμε εξαιρετική "γειτονιά"!!:) Περάσαμε πολυ όμορφα με τους τρουφοσήμελογονείς αλλα και τους γονείς του Νοέλ και του Ορέστη. Ο κοσμος ενδιαφερόταν και ρωτούσε για τα πάντα απο τις στειρώσεις και τα εκτροφεία μεχρι τι ρατσα είναι ο κεραμίδογατος Αφρατούλης μου! Λίγα τα σημεία που θα μπορούσαν να ήταν καλύτερ αλλα ηταν τεχνικά θέματα, η διάθεση και η ατμοσφαιρα μια χαρά!!!:D Και για του λόγου το αληθές

SNB15793.jpg

τα παιδια μου αράζουν...

SNB15849.jpg

ο Αφράτος πριν γραπώσει το feather teaser.

SNB15897.jpg

O manu σε full-frontal paw καταστάσεις

SNB15899.jpg

SNB15830.jpg

Και η ολόγλυκη sushi που δεν νομίζω οτι υπήρξε άνθρωπος που δεν την ερωτεύτηκε...πλασματακι...

Κριμα που δεν γνωρισαμε τον Drifter :)

Από όσο φαίνεται, το μεγαλύτερο μέρος του φορουμ πήγε Κυριακή (λογικό), ενώ εγώ Σάββατο......
:):):)

Μελίνα η φωτογραφία με τη Χρύσα είναι τέλεια:clapup::clapup::clapup:. Κι εγώ χάρηκα πολύ που σε είδα!
Κατερίνα και το βίντεο πολύ καλό ,αν και μας θόλωσες λίγο την Ηλένια:P. Είδες
ναι ρε γμτ...
ηταν ληψη απο κινητο και επρεπε να αλλαξω το βιντεο σε αλλη μορφη και ετσι χαλασε λιγο....
κριμα γιατι στην κανονικη μορφη του παιζει αψογα.. :(

Τέλειες οι φωτογραφίες και τέλειο και το βιντεάκι!:clapup::clapup::clapup:
Ανεβάστε και άλλα για μας που δεν μπορέσαμε να έρθουμε αυτήν την φορά.:worry:

Από όσο φαίνεται, το μεγαλύτερο μέρος του φορουμ πήγε Κυριακή (λογικό), ενώ εγώ Σάββατο......
:):):)
Μα αγαπητέ εμεις είμαστε και τις δυο μέρες ως εκθέτες. Εχουμε τον Περσούλη, την Ορόρα, τον Σεβάχ και τον Ορφέα... Δίπλα στα νορβηγάκια είμαστε αν θυμάσαι. Δεν πειράζει ομως, την επόμενη φορά!:)
Παιδιά ΤΕΛΕΙΕΣ οι φωτο και το βιντεάκι. Ευχαριστουμε πολύ

Έβγαλα αρκετές αλλά για κάποιο λόγο οι περισσότερες μου βγήκαν κουνημένες..:/:Αυτές που ξεχώρισα είναι:
Η όμορφη και μικρή Σίσσυ!!:)

H Fluffy μας!!!!:kiss:

Ο Γκρίζλυ!!!:inlove:

Η Ηλένια μας!!!:P

O yoginos!!!:P:D:P

Ένα όμορφο εξωτικό!!!:P

Η κούκλα Σημέλα μας!!!:P:P:D

Μερικά από τα όμορφα αδεσποτάκια της φιλοζωικής Χαλανδρίου που μας κλέψαν την καρδιά !!!:P:D
Η Ήρα!!

H Ίρμα!!!

Και η πανέμορφη, μικροσκοπική Sushi!!!

Ορίστε και μερικές του Γιογκίνου

IMG_5900.jpg

IMG_6032.jpg

IMG_6059.jpg

IMG_6065.jpg

IMG_6078.jpg

IMG_6091.jpg

IMG_6094-1.jpg

IMG_5746.jpg

Χριστινάκι πώς μπορώ να τις αντιγράψω?? δεν μου κάνει αντιγραφή. Εχεις καμμια ιδέα???
Σ΄ευχαριστώ και πάλι για τις υπέροχες φωτο.:)
Παρακαλώ:)
Αν κάνεις δεξί κλικ και Αποθήκευση ως...; Ή αν έχεις το Google Chrome,Αποθήκευση εικόνας ως...
Αν και στις έχω στείλει από χθες με e-mail... Το πήρες;

Υ.Γ. Μα πόσα ''Αν'' έχω πει; :lol:

πολυ ομορφες φωτο bunny!!

https://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4570446&ct=1

ενα αρθρο για την εκθεση με φωτο της δωρας...
το ραγντολακι που κερδισε...
και γενικα διαφορους συμμετεχοντες!!:clapup:

https://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4570446&ct=1

ενα αρθρο για την εκθεση με φωτο της δωρας...
το ραγντολακι που κερδισε...
και γενικα διαφορους συμμετεχοντες!!:clapup:
προσέξατε επίσης τα αισχρά σχόλιο μερικών ανεγκέφαλων από κάτω:mad::mad::mad:

επιτελους...το οφθαλμολουτρον που περιμενα!!!!!!!:clapup::clapup::clapup:...ΟΛΑ ειναι υπεροχα....και ΟΛΑ τα λατρευω!!!συγχαρητηρια σε οοοοολα τα γατακια...:D

Τα είδα Έλενα και συγχίστηκα...:mad::mad::mad:

Ναι,μη χασουν ευκαιρια να πουν την κοτσανα τους.:whistle::whistle::whistle::whistle:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back