konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 13:24 Η konstans έγραψε: #321 19-04-10 13:24 Έχεις δίκιο Αναστασία μου, κι εγώ χάρηκα πολύ που σας είδα κι εσάς και την Δώρα και άλλα μέλη. Όμως αν μπω στη θέση κάποιου που δεν γνώριζε κανέναν και ήρθε στην έκθεση για να δει μόνο τα γατάκια, ήταν πολύ στενάχωρο το ότι δεν υπήρχε παρουσία από όλους τους συμμετέχοντες και έβλεπε άδεια κλουβάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:05 Η Voula έγραψε: #322 19-04-10 14:05 Συγχωρέστε γιατί κι εγώ παρέλειψα να αναφέρω ότι χάρηκα πάρα πολύ που είδα Αναστασία + family ξανά (αυτή η οικογένεια έχει πολύ άσχημα γατιά, τι να πω ), την Δώρα (κι ας μη μ'αφησε να περιάξω τα μαλλιά της περισσότερο) + νορβηγάκια, την Μελίνα μας που την είχαμε χάσει, κι όποιον άλλο είχαμε καιρό να δούμε. Και ελπίζω αυτή η 'ζεστή' παρέα του φόρουμ που εννοεί η Αναστασία μας, να οργανώσει σύντομα κάποια συνάντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:16 Η bastet_13: #323 19-04-10 14:16 Απάντηση: ΕΟΓ-12η & 13η Εκθεση Γάτας!!!!! εγω εκτος απο τον τεραστιο σεμπαστιαν και τον αρχοντα ΥΟ καταφερα και ειδα και την γειτονισα κονστανς..χαχαχαχα-ειδες?στην εκθεση βρεθηκαμε ευκολοτερα απο οτι στο στενο μας η κακια εκτροφεας με αφησε και χαιδεψα τον ΥΟ!!!!! αυτα ειναι....δεν υπαρχει το γατι!!!!!!!!!!!ευχαριστουμε δωρα τοοοοοοοοοοσοοοοοοο πολυ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:16 Η Melini έγραψε: #324 19-04-10 14:16 Γειά σας γεια σας Εδώ έίμαστε κι εμείς, δώσαμε το παρών στην έκθεση, χαρήκαμε πάρα πολύ που σας είδαμε και καμαρώσαμε τα γατόνια. Πρέπει να πω ότι αυτό που μου έκανε περισσότερη εντύπωση από αυτή την έκθεση ήταν η προσέλευση. Πάρα πολύς κόσμος! Εντυπώσεις πολλές και ως επί το πλείστον ευχάριστες Για όσους είναι στο φέισμπουκ έχω ήδη φτιάξει άλμπουμ με τις φωτογραφίες, θα σας ανεβάσω κι εδώ όμως, να χαζέψετε (και να ζηλέψετε όσοι το χάσατε ) Αντε, με το καλό στην επόμενη Νεκταρία!! Υ.Γ. Η κοπέκλα με το μπεμπάκι δεν είναι άλλη από τη Χρύσα μας!! Χάρηκα πάρα πάρα πολύ που την ξαναείδα και ξετρελάθηκα με το γλυκύτατο αγοράκι της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC_0587.JPG 297,6 KB · Εμφανίσεις: 69 DSC_0615.JPG 252,2 KB · Εμφανίσεις: 54 DSC_0611.JPG 239,5 KB · Εμφανίσεις: 86 DSC_0627.JPG 230,2 KB · Εμφανίσεις: 59 DSC_0649.JPG 228,9 KB · Εμφανίσεις: 62 DSC_0667.JPG 250,3 KB · Εμφανίσεις: 54 bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:18 Η bastet_13: #325 19-04-10 14:18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:27 Η konstans έγραψε: #326 19-04-10 14:27 Απάντηση: ΕΟΓ-12η & 13η Εκθεση Γάτας!!!!! Μελίνα η φωτογραφία με τη Χρύσα είναι τέλεια. Κι εγώ χάρηκα πολύ που σε είδα! Κατερίνα και το βίντεο πολύ καλό ,αν και μας θόλωσες λίγο την Ηλένια. Είδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:31 Η arfic έγραψε: #327 19-04-10 14:31 Απάντηση: ΕΟΓ-12η & 13η Εκθεση Γάτας!!!!! Λοιπόν εμείς περάσαμε πολύ όμορφα αυτή τη φορά, ίσως γιατι ήμασταν πιο χαλαροί ίσως γιατι είχαμε εξαιρετική "γειτονιά"!! Περάσαμε πολυ όμορφα με τους τρουφοσήμελογονείς αλλα και τους γονείς του Νοέλ και του Ορέστη. Ο κοσμος ενδιαφερόταν και ρωτούσε για τα πάντα απο τις στειρώσεις και τα εκτροφεία μεχρι τι ρατσα είναι ο κεραμίδογατος Αφρατούλης μου! Λίγα τα σημεία που θα μπορούσαν να ήταν καλύτερ αλλα ηταν τεχνικά θέματα, η διάθεση και η ατμοσφαιρα μια χαρά!!! Και για του λόγου το αληθές τα παιδια μου αράζουν... ο Αφράτος πριν γραπώσει το feather teaser. O manu σε full-frontal paw καταστάσεις Και η ολόγλυκη sushi που δεν νομίζω οτι υπήρξε άνθρωπος που δεν την ερωτεύτηκε...πλασματακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:32 Ο DRIFTER έγραψε: #328 19-04-10 14:32 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κριμα που δεν γνωρισαμε τον Drifter Click για ανάπτυξη... Από όσο φαίνεται, το μεγαλύτερο μέρος του φορουμ πήγε Κυριακή (λογικό), ενώ εγώ Σάββατο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:33 Η bastet_13: #329 19-04-10 14:33 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Μελίνα η φωτογραφία με τη Χρύσα είναι τέλεια. Κι εγώ χάρηκα πολύ που σε είδα! Κατερίνα και το βίντεο πολύ καλό ,αν και μας θόλωσες λίγο την Ηλένια. Είδες Click για ανάπτυξη... ναι ρε γμτ... ηταν ληψη απο κινητο και επρεπε να αλλαξω το βιντεο σε αλλη μορφη και ετσι χαλασε λιγο.... κριμα γιατι στην κανονικη μορφη του παιζει αψογα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:42 Η Μυρτω4038: #330 19-04-10 14:42 Τέλειες οι φωτογραφίες και τέλειο και το βιντεάκι! Ανεβάστε και άλλα για μας που δεν μπορέσαμε να έρθουμε αυτήν την φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:56 Η staman2 έγραψε: #331 19-04-10 14:56 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: Από όσο φαίνεται, το μεγαλύτερο μέρος του φορουμ πήγε Κυριακή (λογικό), ενώ εγώ Σάββατο...... Click για ανάπτυξη... Μα αγαπητέ εμεις είμαστε και τις δυο μέρες ως εκθέτες. Εχουμε τον Περσούλη, την Ορόρα, τον Σεβάχ και τον Ορφέα... Δίπλα στα νορβηγάκια είμαστε αν θυμάσαι. Δεν πειράζει ομως, την επόμενη φορά! Παιδιά ΤΕΛΕΙΕΣ οι φωτο και το βιντεάκι. Ευχαριστουμε πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 15:07 Η natalouko: #332 19-04-10 15:07 Έβγαλα αρκετές αλλά για κάποιο λόγο οι περισσότερες μου βγήκαν κουνημένες..Αυτές που ξεχώρισα είναι: Η όμορφη και μικρή Σίσσυ!! H Fluffy μας!!!!:kiss: Ο Γκρίζλυ!!! Η Ηλένια μας!!! O yoginos!!! Ένα όμορφο εξωτικό!!! Η κούκλα Σημέλα μας!!! Μερικά από τα όμορφα αδεσποτάκια της φιλοζωικής Χαλανδρίου που μας κλέψαν την καρδιά !!! Η Ήρα!! H Ίρμα!!! Και η πανέμορφη, μικροσκοπική Sushi!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 15:55 Η bunny έγραψε: #333 19-04-10 15:55 Ορίστε και μερικές του Γιογκίνου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 16:03 Η bunny έγραψε: #334 19-04-10 16:03 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Χριστινάκι πώς μπορώ να τις αντιγράψω?? δεν μου κάνει αντιγραφή. Εχεις καμμια ιδέα??? Σ΄ευχαριστώ και πάλι για τις υπέροχες φωτο. Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ Αν κάνεις δεξί κλικ και Αποθήκευση ως...; Ή αν έχεις το Google Chrome,Αποθήκευση εικόνας ως... Αν και στις έχω στείλει από χθες με e-mail... Το πήρες; Υ.Γ. Μα πόσα ''Αν'' έχω πει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 17:38 Η bastet_13: #335 19-04-10 17:38 Απάντηση: ΕΟΓ-12η & 13η Εκθεση Γάτας!!!!! πολυ ομορφες φωτο bunny!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:02 Η bastet_13: #336 19-04-10 18:02 Απάντηση: ΕΟΓ-12η & 13η Εκθεση Γάτας!!!!! https://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4570446&ct=1 ενα αρθρο για την εκθεση με φωτο της δωρας... το ραγντολακι που κερδισε... και γενικα διαφορους συμμετεχοντες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:21 Η elvenstar: #337 19-04-10 18:21 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: https://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4570446&ct=1 ενα αρθρο για την εκθεση με φωτο της δωρας... το ραγντολακι που κερδισε... και γενικα διαφορους συμμετεχοντες!! Click για ανάπτυξη... προσέξατε επίσης τα αισχρά σχόλιο μερικών ανεγκέφαλων από κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:31 Η Πουπουλίνα: #338 19-04-10 18:31 Απάντηση: ΕΟΓ-12η & 13η Εκθεση Γάτας!!!!! επιτελους...το οφθαλμολουτρον που περιμενα!!!!!!!...ΟΛΑ ειναι υπεροχα....και ΟΛΑ τα λατρευω!!!συγχαρητηρια σε οοοοολα τα γατακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:32 Η natalouko: #339 19-04-10 18:32 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: προσέξατε επίσης τα αισχρά σχόλιο μερικών ανεγκέφαλων από κάτω Click για ανάπτυξη... Τα είδα Έλενα και συγχίστηκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:34 Η brigite έγραψε: #340 19-04-10 18:34 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: προσέξατε επίσης τα αισχρά σχόλιο μερικών ανεγκέφαλων από κάτω Click για ανάπτυξη... Ναι,μη χασουν ευκαιρια να πουν την κοτσανα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy ΛΟΥΙΖΑ1 Claire Rentfield 3lbereth ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ Havana PolGR1509 Bindi roccohooshie moukelis mayrh gata gatito Raktia kat-cats paulina85 nasstazia raccoon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχεις δίκιο Αναστασία μου, κι εγώ χάρηκα πολύ που σας είδα κι εσάς και την Δώρα και άλλα μέλη. Όμως αν μπω στη θέση κάποιου που δεν γνώριζε κανέναν και ήρθε στην έκθεση για να δει μόνο τα γατάκια, ήταν πολύ στενάχωρο το ότι δεν υπήρχε παρουσία από όλους τους συμμετέχοντες και έβλεπε άδεια κλουβάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:05 Η Voula έγραψε: #322 19-04-10 14:05 Συγχωρέστε γιατί κι εγώ παρέλειψα να αναφέρω ότι χάρηκα πάρα πολύ που είδα Αναστασία + family ξανά (αυτή η οικογένεια έχει πολύ άσχημα γατιά, τι να πω ), την Δώρα (κι ας μη μ'αφησε να περιάξω τα μαλλιά της περισσότερο) + νορβηγάκια, την Μελίνα μας που την είχαμε χάσει, κι όποιον άλλο είχαμε καιρό να δούμε. Και ελπίζω αυτή η 'ζεστή' παρέα του φόρουμ που εννοεί η Αναστασία μας, να οργανώσει σύντομα κάποια συνάντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:16 Η bastet_13: #323 19-04-10 14:16 Απάντηση: ΕΟΓ-12η & 13η Εκθεση Γάτας!!!!! εγω εκτος απο τον τεραστιο σεμπαστιαν και τον αρχοντα ΥΟ καταφερα και ειδα και την γειτονισα κονστανς..χαχαχαχα-ειδες?στην εκθεση βρεθηκαμε ευκολοτερα απο οτι στο στενο μας η κακια εκτροφεας με αφησε και χαιδεψα τον ΥΟ!!!!! αυτα ειναι....δεν υπαρχει το γατι!!!!!!!!!!!ευχαριστουμε δωρα τοοοοοοοοοοσοοοοοοο πολυ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:16 Η Melini έγραψε: #324 19-04-10 14:16 Γειά σας γεια σας Εδώ έίμαστε κι εμείς, δώσαμε το παρών στην έκθεση, χαρήκαμε πάρα πολύ που σας είδαμε και καμαρώσαμε τα γατόνια. Πρέπει να πω ότι αυτό που μου έκανε περισσότερη εντύπωση από αυτή την έκθεση ήταν η προσέλευση. Πάρα πολύς κόσμος! Εντυπώσεις πολλές και ως επί το πλείστον ευχάριστες Για όσους είναι στο φέισμπουκ έχω ήδη φτιάξει άλμπουμ με τις φωτογραφίες, θα σας ανεβάσω κι εδώ όμως, να χαζέψετε (και να ζηλέψετε όσοι το χάσατε ) Αντε, με το καλό στην επόμενη Νεκταρία!! Υ.Γ. Η κοπέκλα με το μπεμπάκι δεν είναι άλλη από τη Χρύσα μας!! Χάρηκα πάρα πάρα πολύ που την ξαναείδα και ξετρελάθηκα με το γλυκύτατο αγοράκι της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC_0587.JPG 297,6 KB · Εμφανίσεις: 69 DSC_0615.JPG 252,2 KB · Εμφανίσεις: 54 DSC_0611.JPG 239,5 KB · Εμφανίσεις: 86 DSC_0627.JPG 230,2 KB · Εμφανίσεις: 59 DSC_0649.JPG 228,9 KB · Εμφανίσεις: 62 DSC_0667.JPG 250,3 KB · Εμφανίσεις: 54 bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:18 Η bastet_13: #325 19-04-10 14:18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:27 Η konstans έγραψε: #326 19-04-10 14:27 Απάντηση: ΕΟΓ-12η & 13η Εκθεση Γάτας!!!!! Μελίνα η φωτογραφία με τη Χρύσα είναι τέλεια. Κι εγώ χάρηκα πολύ που σε είδα! Κατερίνα και το βίντεο πολύ καλό ,αν και μας θόλωσες λίγο την Ηλένια. Είδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:31 Η arfic έγραψε: #327 19-04-10 14:31 Απάντηση: ΕΟΓ-12η & 13η Εκθεση Γάτας!!!!! Λοιπόν εμείς περάσαμε πολύ όμορφα αυτή τη φορά, ίσως γιατι ήμασταν πιο χαλαροί ίσως γιατι είχαμε εξαιρετική "γειτονιά"!! Περάσαμε πολυ όμορφα με τους τρουφοσήμελογονείς αλλα και τους γονείς του Νοέλ και του Ορέστη. Ο κοσμος ενδιαφερόταν και ρωτούσε για τα πάντα απο τις στειρώσεις και τα εκτροφεία μεχρι τι ρατσα είναι ο κεραμίδογατος Αφρατούλης μου! Λίγα τα σημεία που θα μπορούσαν να ήταν καλύτερ αλλα ηταν τεχνικά θέματα, η διάθεση και η ατμοσφαιρα μια χαρά!!! Και για του λόγου το αληθές τα παιδια μου αράζουν... ο Αφράτος πριν γραπώσει το feather teaser. O manu σε full-frontal paw καταστάσεις Και η ολόγλυκη sushi που δεν νομίζω οτι υπήρξε άνθρωπος που δεν την ερωτεύτηκε...πλασματακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:32 Ο DRIFTER έγραψε: #328 19-04-10 14:32 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κριμα που δεν γνωρισαμε τον Drifter Click για ανάπτυξη... Από όσο φαίνεται, το μεγαλύτερο μέρος του φορουμ πήγε Κυριακή (λογικό), ενώ εγώ Σάββατο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:33 Η bastet_13: #329 19-04-10 14:33 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Μελίνα η φωτογραφία με τη Χρύσα είναι τέλεια. Κι εγώ χάρηκα πολύ που σε είδα! Κατερίνα και το βίντεο πολύ καλό ,αν και μας θόλωσες λίγο την Ηλένια. Είδες Click για ανάπτυξη... ναι ρε γμτ... ηταν ληψη απο κινητο και επρεπε να αλλαξω το βιντεο σε αλλη μορφη και ετσι χαλασε λιγο.... κριμα γιατι στην κανονικη μορφη του παιζει αψογα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:42 Η Μυρτω4038: #330 19-04-10 14:42 Τέλειες οι φωτογραφίες και τέλειο και το βιντεάκι! Ανεβάστε και άλλα για μας που δεν μπορέσαμε να έρθουμε αυτήν την φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:56 Η staman2 έγραψε: #331 19-04-10 14:56 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: Από όσο φαίνεται, το μεγαλύτερο μέρος του φορουμ πήγε Κυριακή (λογικό), ενώ εγώ Σάββατο...... Click για ανάπτυξη... Μα αγαπητέ εμεις είμαστε και τις δυο μέρες ως εκθέτες. Εχουμε τον Περσούλη, την Ορόρα, τον Σεβάχ και τον Ορφέα... Δίπλα στα νορβηγάκια είμαστε αν θυμάσαι. Δεν πειράζει ομως, την επόμενη φορά! Παιδιά ΤΕΛΕΙΕΣ οι φωτο και το βιντεάκι. Ευχαριστουμε πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 15:07 Η natalouko: #332 19-04-10 15:07 Έβγαλα αρκετές αλλά για κάποιο λόγο οι περισσότερες μου βγήκαν κουνημένες..Αυτές που ξεχώρισα είναι: Η όμορφη και μικρή Σίσσυ!! H Fluffy μας!!!!:kiss: Ο Γκρίζλυ!!! Η Ηλένια μας!!! O yoginos!!! Ένα όμορφο εξωτικό!!! Η κούκλα Σημέλα μας!!! Μερικά από τα όμορφα αδεσποτάκια της φιλοζωικής Χαλανδρίου που μας κλέψαν την καρδιά !!! Η Ήρα!! H Ίρμα!!! Και η πανέμορφη, μικροσκοπική Sushi!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 15:55 Η bunny έγραψε: #333 19-04-10 15:55 Ορίστε και μερικές του Γιογκίνου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 16:03 Η bunny έγραψε: #334 19-04-10 16:03 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Χριστινάκι πώς μπορώ να τις αντιγράψω?? δεν μου κάνει αντιγραφή. Εχεις καμμια ιδέα??? Σ΄ευχαριστώ και πάλι για τις υπέροχες φωτο. Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ Αν κάνεις δεξί κλικ και Αποθήκευση ως...; Ή αν έχεις το Google Chrome,Αποθήκευση εικόνας ως... Αν και στις έχω στείλει από χθες με e-mail... Το πήρες; Υ.Γ. Μα πόσα ''Αν'' έχω πει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 17:38 Η bastet_13: #335 19-04-10 17:38 Απάντηση: ΕΟΓ-12η & 13η Εκθεση Γάτας!!!!! πολυ ομορφες φωτο bunny!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:02 Η bastet_13: #336 19-04-10 18:02 Απάντηση: ΕΟΓ-12η & 13η Εκθεση Γάτας!!!!! https://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4570446&ct=1 ενα αρθρο για την εκθεση με φωτο της δωρας... το ραγντολακι που κερδισε... και γενικα διαφορους συμμετεχοντες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:21 Η elvenstar: #337 19-04-10 18:21 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: https://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4570446&ct=1 ενα αρθρο για την εκθεση με φωτο της δωρας... το ραγντολακι που κερδισε... και γενικα διαφορους συμμετεχοντες!! Click για ανάπτυξη... προσέξατε επίσης τα αισχρά σχόλιο μερικών ανεγκέφαλων από κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:31 Η Πουπουλίνα: #338 19-04-10 18:31 Απάντηση: ΕΟΓ-12η & 13η Εκθεση Γάτας!!!!! επιτελους...το οφθαλμολουτρον που περιμενα!!!!!!!...ΟΛΑ ειναι υπεροχα....και ΟΛΑ τα λατρευω!!!συγχαρητηρια σε οοοοολα τα γατακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:32 Η natalouko: #339 19-04-10 18:32 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: προσέξατε επίσης τα αισχρά σχόλιο μερικών ανεγκέφαλων από κάτω Click για ανάπτυξη... Τα είδα Έλενα και συγχίστηκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:34 Η brigite έγραψε: #340 19-04-10 18:34 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: προσέξατε επίσης τα αισχρά σχόλιο μερικών ανεγκέφαλων από κάτω Click για ανάπτυξη... Ναι,μη χασουν ευκαιρια να πουν την κοτσανα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy ΛΟΥΙΖΑ1 Claire Rentfield 3lbereth ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ Havana PolGR1509 Bindi roccohooshie moukelis mayrh gata gatito Raktia kat-cats paulina85 nasstazia raccoon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Συγχωρέστε γιατί κι εγώ παρέλειψα να αναφέρω ότι χάρηκα πάρα πολύ που είδα Αναστασία + family ξανά (αυτή η οικογένεια έχει πολύ άσχημα γατιά, τι να πω ), την Δώρα (κι ας μη μ'αφησε να περιάξω τα μαλλιά της περισσότερο) + νορβηγάκια, την Μελίνα μας που την είχαμε χάσει, κι όποιον άλλο είχαμε καιρό να δούμε. Και ελπίζω αυτή η 'ζεστή' παρέα του φόρουμ που εννοεί η Αναστασία μας, να οργανώσει σύντομα κάποια συνάντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:16 Η bastet_13: #323 19-04-10 14:16 Απάντηση: ΕΟΓ-12η & 13η Εκθεση Γάτας!!!!! εγω εκτος απο τον τεραστιο σεμπαστιαν και τον αρχοντα ΥΟ καταφερα και ειδα και την γειτονισα κονστανς..χαχαχαχα-ειδες?στην εκθεση βρεθηκαμε ευκολοτερα απο οτι στο στενο μας η κακια εκτροφεας με αφησε και χαιδεψα τον ΥΟ!!!!! αυτα ειναι....δεν υπαρχει το γατι!!!!!!!!!!!ευχαριστουμε δωρα τοοοοοοοοοοσοοοοοοο πολυ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:16 Η Melini έγραψε: #324 19-04-10 14:16 Γειά σας γεια σας Εδώ έίμαστε κι εμείς, δώσαμε το παρών στην έκθεση, χαρήκαμε πάρα πολύ που σας είδαμε και καμαρώσαμε τα γατόνια. Πρέπει να πω ότι αυτό που μου έκανε περισσότερη εντύπωση από αυτή την έκθεση ήταν η προσέλευση. Πάρα πολύς κόσμος! Εντυπώσεις πολλές και ως επί το πλείστον ευχάριστες Για όσους είναι στο φέισμπουκ έχω ήδη φτιάξει άλμπουμ με τις φωτογραφίες, θα σας ανεβάσω κι εδώ όμως, να χαζέψετε (και να ζηλέψετε όσοι το χάσατε ) Αντε, με το καλό στην επόμενη Νεκταρία!! Υ.Γ. Η κοπέκλα με το μπεμπάκι δεν είναι άλλη από τη Χρύσα μας!! Χάρηκα πάρα πάρα πολύ που την ξαναείδα και ξετρελάθηκα με το γλυκύτατο αγοράκι της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC_0587.JPG 297,6 KB · Εμφανίσεις: 69 DSC_0615.JPG 252,2 KB · Εμφανίσεις: 54 DSC_0611.JPG 239,5 KB · Εμφανίσεις: 86 DSC_0627.JPG 230,2 KB · Εμφανίσεις: 59 DSC_0649.JPG 228,9 KB · Εμφανίσεις: 62 DSC_0667.JPG 250,3 KB · Εμφανίσεις: 54 bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:18 Η bastet_13: #325 19-04-10 14:18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:27 Η konstans έγραψε: #326 19-04-10 14:27 Απάντηση: ΕΟΓ-12η & 13η Εκθεση Γάτας!!!!! Μελίνα η φωτογραφία με τη Χρύσα είναι τέλεια. Κι εγώ χάρηκα πολύ που σε είδα! Κατερίνα και το βίντεο πολύ καλό ,αν και μας θόλωσες λίγο την Ηλένια. Είδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:31 Η arfic έγραψε: #327 19-04-10 14:31 Απάντηση: ΕΟΓ-12η & 13η Εκθεση Γάτας!!!!! Λοιπόν εμείς περάσαμε πολύ όμορφα αυτή τη φορά, ίσως γιατι ήμασταν πιο χαλαροί ίσως γιατι είχαμε εξαιρετική "γειτονιά"!! Περάσαμε πολυ όμορφα με τους τρουφοσήμελογονείς αλλα και τους γονείς του Νοέλ και του Ορέστη. Ο κοσμος ενδιαφερόταν και ρωτούσε για τα πάντα απο τις στειρώσεις και τα εκτροφεία μεχρι τι ρατσα είναι ο κεραμίδογατος Αφρατούλης μου! Λίγα τα σημεία που θα μπορούσαν να ήταν καλύτερ αλλα ηταν τεχνικά θέματα, η διάθεση και η ατμοσφαιρα μια χαρά!!! Και για του λόγου το αληθές τα παιδια μου αράζουν... ο Αφράτος πριν γραπώσει το feather teaser. O manu σε full-frontal paw καταστάσεις Και η ολόγλυκη sushi που δεν νομίζω οτι υπήρξε άνθρωπος που δεν την ερωτεύτηκε...πλασματακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:32 Ο DRIFTER έγραψε: #328 19-04-10 14:32 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κριμα που δεν γνωρισαμε τον Drifter Click για ανάπτυξη... Από όσο φαίνεται, το μεγαλύτερο μέρος του φορουμ πήγε Κυριακή (λογικό), ενώ εγώ Σάββατο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:33 Η bastet_13: #329 19-04-10 14:33 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Μελίνα η φωτογραφία με τη Χρύσα είναι τέλεια. Κι εγώ χάρηκα πολύ που σε είδα! Κατερίνα και το βίντεο πολύ καλό ,αν και μας θόλωσες λίγο την Ηλένια. Είδες Click για ανάπτυξη... ναι ρε γμτ... ηταν ληψη απο κινητο και επρεπε να αλλαξω το βιντεο σε αλλη μορφη και ετσι χαλασε λιγο.... κριμα γιατι στην κανονικη μορφη του παιζει αψογα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:42 Η Μυρτω4038: #330 19-04-10 14:42 Τέλειες οι φωτογραφίες και τέλειο και το βιντεάκι! Ανεβάστε και άλλα για μας που δεν μπορέσαμε να έρθουμε αυτήν την φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:56 Η staman2 έγραψε: #331 19-04-10 14:56 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: Από όσο φαίνεται, το μεγαλύτερο μέρος του φορουμ πήγε Κυριακή (λογικό), ενώ εγώ Σάββατο...... Click για ανάπτυξη... Μα αγαπητέ εμεις είμαστε και τις δυο μέρες ως εκθέτες. Εχουμε τον Περσούλη, την Ορόρα, τον Σεβάχ και τον Ορφέα... Δίπλα στα νορβηγάκια είμαστε αν θυμάσαι. Δεν πειράζει ομως, την επόμενη φορά! Παιδιά ΤΕΛΕΙΕΣ οι φωτο και το βιντεάκι. Ευχαριστουμε πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 15:07 Η natalouko: #332 19-04-10 15:07 Έβγαλα αρκετές αλλά για κάποιο λόγο οι περισσότερες μου βγήκαν κουνημένες..Αυτές που ξεχώρισα είναι: Η όμορφη και μικρή Σίσσυ!! H Fluffy μας!!!!:kiss: Ο Γκρίζλυ!!! Η Ηλένια μας!!! O yoginos!!! Ένα όμορφο εξωτικό!!! Η κούκλα Σημέλα μας!!! Μερικά από τα όμορφα αδεσποτάκια της φιλοζωικής Χαλανδρίου που μας κλέψαν την καρδιά !!! Η Ήρα!! H Ίρμα!!! Και η πανέμορφη, μικροσκοπική Sushi!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 15:55 Η bunny έγραψε: #333 19-04-10 15:55 Ορίστε και μερικές του Γιογκίνου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 16:03 Η bunny έγραψε: #334 19-04-10 16:03 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Χριστινάκι πώς μπορώ να τις αντιγράψω?? δεν μου κάνει αντιγραφή. Εχεις καμμια ιδέα??? Σ΄ευχαριστώ και πάλι για τις υπέροχες φωτο. Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ Αν κάνεις δεξί κλικ και Αποθήκευση ως...; Ή αν έχεις το Google Chrome,Αποθήκευση εικόνας ως... Αν και στις έχω στείλει από χθες με e-mail... Το πήρες; Υ.Γ. Μα πόσα ''Αν'' έχω πει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 17:38 Η bastet_13: #335 19-04-10 17:38 Απάντηση: ΕΟΓ-12η & 13η Εκθεση Γάτας!!!!! πολυ ομορφες φωτο bunny!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:02 Η bastet_13: #336 19-04-10 18:02 Απάντηση: ΕΟΓ-12η & 13η Εκθεση Γάτας!!!!! https://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4570446&ct=1 ενα αρθρο για την εκθεση με φωτο της δωρας... το ραγντολακι που κερδισε... και γενικα διαφορους συμμετεχοντες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:21 Η elvenstar: #337 19-04-10 18:21 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: https://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4570446&ct=1 ενα αρθρο για την εκθεση με φωτο της δωρας... το ραγντολακι που κερδισε... και γενικα διαφορους συμμετεχοντες!! Click για ανάπτυξη... προσέξατε επίσης τα αισχρά σχόλιο μερικών ανεγκέφαλων από κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:31 Η Πουπουλίνα: #338 19-04-10 18:31 Απάντηση: ΕΟΓ-12η & 13η Εκθεση Γάτας!!!!! επιτελους...το οφθαλμολουτρον που περιμενα!!!!!!!...ΟΛΑ ειναι υπεροχα....και ΟΛΑ τα λατρευω!!!συγχαρητηρια σε οοοοολα τα γατακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:32 Η natalouko: #339 19-04-10 18:32 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: προσέξατε επίσης τα αισχρά σχόλιο μερικών ανεγκέφαλων από κάτω Click για ανάπτυξη... Τα είδα Έλενα και συγχίστηκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:34 Η brigite έγραψε: #340 19-04-10 18:34 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: προσέξατε επίσης τα αισχρά σχόλιο μερικών ανεγκέφαλων από κάτω Click για ανάπτυξη... Ναι,μη χασουν ευκαιρια να πουν την κοτσανα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy ΛΟΥΙΖΑ1 Claire Rentfield 3lbereth ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ Havana PolGR1509 Bindi roccohooshie moukelis mayrh gata gatito Raktia kat-cats paulina85 nasstazia raccoon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απάντηση: ΕΟΓ-12η & 13η Εκθεση Γάτας!!!!! εγω εκτος απο τον τεραστιο σεμπαστιαν και τον αρχοντα ΥΟ καταφερα και ειδα και την γειτονισα κονστανς..χαχαχαχα-ειδες?στην εκθεση βρεθηκαμε ευκολοτερα απο οτι στο στενο μας η κακια εκτροφεας με αφησε και χαιδεψα τον ΥΟ!!!!! αυτα ειναι....δεν υπαρχει το γατι!!!!!!!!!!!ευχαριστουμε δωρα τοοοοοοοοοοσοοοοοοο πολυ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:16 Η Melini έγραψε: #324 19-04-10 14:16 Γειά σας γεια σας Εδώ έίμαστε κι εμείς, δώσαμε το παρών στην έκθεση, χαρήκαμε πάρα πολύ που σας είδαμε και καμαρώσαμε τα γατόνια. Πρέπει να πω ότι αυτό που μου έκανε περισσότερη εντύπωση από αυτή την έκθεση ήταν η προσέλευση. Πάρα πολύς κόσμος! Εντυπώσεις πολλές και ως επί το πλείστον ευχάριστες Για όσους είναι στο φέισμπουκ έχω ήδη φτιάξει άλμπουμ με τις φωτογραφίες, θα σας ανεβάσω κι εδώ όμως, να χαζέψετε (και να ζηλέψετε όσοι το χάσατε ) Αντε, με το καλό στην επόμενη Νεκταρία!! Υ.Γ. Η κοπέκλα με το μπεμπάκι δεν είναι άλλη από τη Χρύσα μας!! Χάρηκα πάρα πάρα πολύ που την ξαναείδα και ξετρελάθηκα με το γλυκύτατο αγοράκι της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC_0587.JPG 297,6 KB · Εμφανίσεις: 69 DSC_0615.JPG 252,2 KB · Εμφανίσεις: 54 DSC_0611.JPG 239,5 KB · Εμφανίσεις: 86 DSC_0627.JPG 230,2 KB · Εμφανίσεις: 59 DSC_0649.JPG 228,9 KB · Εμφανίσεις: 62 DSC_0667.JPG 250,3 KB · Εμφανίσεις: 54 bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:18 Η bastet_13: #325 19-04-10 14:18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:27 Η konstans έγραψε: #326 19-04-10 14:27 Απάντηση: ΕΟΓ-12η & 13η Εκθεση Γάτας!!!!! Μελίνα η φωτογραφία με τη Χρύσα είναι τέλεια. Κι εγώ χάρηκα πολύ που σε είδα! Κατερίνα και το βίντεο πολύ καλό ,αν και μας θόλωσες λίγο την Ηλένια. Είδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:31 Η arfic έγραψε: #327 19-04-10 14:31 Απάντηση: ΕΟΓ-12η & 13η Εκθεση Γάτας!!!!! Λοιπόν εμείς περάσαμε πολύ όμορφα αυτή τη φορά, ίσως γιατι ήμασταν πιο χαλαροί ίσως γιατι είχαμε εξαιρετική "γειτονιά"!! Περάσαμε πολυ όμορφα με τους τρουφοσήμελογονείς αλλα και τους γονείς του Νοέλ και του Ορέστη. Ο κοσμος ενδιαφερόταν και ρωτούσε για τα πάντα απο τις στειρώσεις και τα εκτροφεία μεχρι τι ρατσα είναι ο κεραμίδογατος Αφρατούλης μου! Λίγα τα σημεία που θα μπορούσαν να ήταν καλύτερ αλλα ηταν τεχνικά θέματα, η διάθεση και η ατμοσφαιρα μια χαρά!!! Και για του λόγου το αληθές τα παιδια μου αράζουν... ο Αφράτος πριν γραπώσει το feather teaser. O manu σε full-frontal paw καταστάσεις Και η ολόγλυκη sushi που δεν νομίζω οτι υπήρξε άνθρωπος που δεν την ερωτεύτηκε...πλασματακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:32 Ο DRIFTER έγραψε: #328 19-04-10 14:32 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κριμα που δεν γνωρισαμε τον Drifter Click για ανάπτυξη... Από όσο φαίνεται, το μεγαλύτερο μέρος του φορουμ πήγε Κυριακή (λογικό), ενώ εγώ Σάββατο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:33 Η bastet_13: #329 19-04-10 14:33 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Μελίνα η φωτογραφία με τη Χρύσα είναι τέλεια. Κι εγώ χάρηκα πολύ που σε είδα! Κατερίνα και το βίντεο πολύ καλό ,αν και μας θόλωσες λίγο την Ηλένια. Είδες Click για ανάπτυξη... ναι ρε γμτ... ηταν ληψη απο κινητο και επρεπε να αλλαξω το βιντεο σε αλλη μορφη και ετσι χαλασε λιγο.... κριμα γιατι στην κανονικη μορφη του παιζει αψογα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:42 Η Μυρτω4038: #330 19-04-10 14:42 Τέλειες οι φωτογραφίες και τέλειο και το βιντεάκι! Ανεβάστε και άλλα για μας που δεν μπορέσαμε να έρθουμε αυτήν την φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:56 Η staman2 έγραψε: #331 19-04-10 14:56 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: Από όσο φαίνεται, το μεγαλύτερο μέρος του φορουμ πήγε Κυριακή (λογικό), ενώ εγώ Σάββατο...... Click για ανάπτυξη... Μα αγαπητέ εμεις είμαστε και τις δυο μέρες ως εκθέτες. Εχουμε τον Περσούλη, την Ορόρα, τον Σεβάχ και τον Ορφέα... Δίπλα στα νορβηγάκια είμαστε αν θυμάσαι. Δεν πειράζει ομως, την επόμενη φορά! Παιδιά ΤΕΛΕΙΕΣ οι φωτο και το βιντεάκι. Ευχαριστουμε πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 15:07 Η natalouko: #332 19-04-10 15:07 Έβγαλα αρκετές αλλά για κάποιο λόγο οι περισσότερες μου βγήκαν κουνημένες..Αυτές που ξεχώρισα είναι: Η όμορφη και μικρή Σίσσυ!! H Fluffy μας!!!!:kiss: Ο Γκρίζλυ!!! Η Ηλένια μας!!! O yoginos!!! Ένα όμορφο εξωτικό!!! Η κούκλα Σημέλα μας!!! Μερικά από τα όμορφα αδεσποτάκια της φιλοζωικής Χαλανδρίου που μας κλέψαν την καρδιά !!! Η Ήρα!! H Ίρμα!!! Και η πανέμορφη, μικροσκοπική Sushi!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 15:55 Η bunny έγραψε: #333 19-04-10 15:55 Ορίστε και μερικές του Γιογκίνου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 16:03 Η bunny έγραψε: #334 19-04-10 16:03 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Χριστινάκι πώς μπορώ να τις αντιγράψω?? δεν μου κάνει αντιγραφή. Εχεις καμμια ιδέα??? Σ΄ευχαριστώ και πάλι για τις υπέροχες φωτο. Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ Αν κάνεις δεξί κλικ και Αποθήκευση ως...; Ή αν έχεις το Google Chrome,Αποθήκευση εικόνας ως... Αν και στις έχω στείλει από χθες με e-mail... Το πήρες; Υ.Γ. Μα πόσα ''Αν'' έχω πει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 17:38 Η bastet_13: #335 19-04-10 17:38 Απάντηση: ΕΟΓ-12η & 13η Εκθεση Γάτας!!!!! πολυ ομορφες φωτο bunny!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:02 Η bastet_13: #336 19-04-10 18:02 Απάντηση: ΕΟΓ-12η & 13η Εκθεση Γάτας!!!!! https://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4570446&ct=1 ενα αρθρο για την εκθεση με φωτο της δωρας... το ραγντολακι που κερδισε... και γενικα διαφορους συμμετεχοντες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:21 Η elvenstar: #337 19-04-10 18:21 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: https://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4570446&ct=1 ενα αρθρο για την εκθεση με φωτο της δωρας... το ραγντολακι που κερδισε... και γενικα διαφορους συμμετεχοντες!! Click για ανάπτυξη... προσέξατε επίσης τα αισχρά σχόλιο μερικών ανεγκέφαλων από κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:31 Η Πουπουλίνα: #338 19-04-10 18:31 Απάντηση: ΕΟΓ-12η & 13η Εκθεση Γάτας!!!!! επιτελους...το οφθαλμολουτρον που περιμενα!!!!!!!...ΟΛΑ ειναι υπεροχα....και ΟΛΑ τα λατρευω!!!συγχαρητηρια σε οοοοολα τα γατακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:32 Η natalouko: #339 19-04-10 18:32 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: προσέξατε επίσης τα αισχρά σχόλιο μερικών ανεγκέφαλων από κάτω Click για ανάπτυξη... Τα είδα Έλενα και συγχίστηκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:34 Η brigite έγραψε: #340 19-04-10 18:34 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: προσέξατε επίσης τα αισχρά σχόλιο μερικών ανεγκέφαλων από κάτω Click για ανάπτυξη... Ναι,μη χασουν ευκαιρια να πουν την κοτσανα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy ΛΟΥΙΖΑ1 Claire Rentfield 3lbereth ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ Havana PolGR1509 Bindi roccohooshie moukelis mayrh gata gatito Raktia kat-cats paulina85 nasstazia raccoon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γειά σας γεια σας Εδώ έίμαστε κι εμείς, δώσαμε το παρών στην έκθεση, χαρήκαμε πάρα πολύ που σας είδαμε και καμαρώσαμε τα γατόνια. Πρέπει να πω ότι αυτό που μου έκανε περισσότερη εντύπωση από αυτή την έκθεση ήταν η προσέλευση. Πάρα πολύς κόσμος! Εντυπώσεις πολλές και ως επί το πλείστον ευχάριστες Για όσους είναι στο φέισμπουκ έχω ήδη φτιάξει άλμπουμ με τις φωτογραφίες, θα σας ανεβάσω κι εδώ όμως, να χαζέψετε (και να ζηλέψετε όσοι το χάσατε ) Αντε, με το καλό στην επόμενη Νεκταρία!! Υ.Γ. Η κοπέκλα με το μπεμπάκι δεν είναι άλλη από τη Χρύσα μας!! Χάρηκα πάρα πάρα πολύ που την ξαναείδα και ξετρελάθηκα με το γλυκύτατο αγοράκι της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:18 Η bastet_13: #325 19-04-10 14:18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:27 Η konstans έγραψε: #326 19-04-10 14:27 Απάντηση: ΕΟΓ-12η & 13η Εκθεση Γάτας!!!!! Μελίνα η φωτογραφία με τη Χρύσα είναι τέλεια. Κι εγώ χάρηκα πολύ που σε είδα! Κατερίνα και το βίντεο πολύ καλό ,αν και μας θόλωσες λίγο την Ηλένια. Είδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:31 Η arfic έγραψε: #327 19-04-10 14:31 Απάντηση: ΕΟΓ-12η & 13η Εκθεση Γάτας!!!!! Λοιπόν εμείς περάσαμε πολύ όμορφα αυτή τη φορά, ίσως γιατι ήμασταν πιο χαλαροί ίσως γιατι είχαμε εξαιρετική "γειτονιά"!! Περάσαμε πολυ όμορφα με τους τρουφοσήμελογονείς αλλα και τους γονείς του Νοέλ και του Ορέστη. Ο κοσμος ενδιαφερόταν και ρωτούσε για τα πάντα απο τις στειρώσεις και τα εκτροφεία μεχρι τι ρατσα είναι ο κεραμίδογατος Αφρατούλης μου! Λίγα τα σημεία που θα μπορούσαν να ήταν καλύτερ αλλα ηταν τεχνικά θέματα, η διάθεση και η ατμοσφαιρα μια χαρά!!! Και για του λόγου το αληθές τα παιδια μου αράζουν... ο Αφράτος πριν γραπώσει το feather teaser. O manu σε full-frontal paw καταστάσεις Και η ολόγλυκη sushi που δεν νομίζω οτι υπήρξε άνθρωπος που δεν την ερωτεύτηκε...πλασματακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:32 Ο DRIFTER έγραψε: #328 19-04-10 14:32 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κριμα που δεν γνωρισαμε τον Drifter Click για ανάπτυξη... Από όσο φαίνεται, το μεγαλύτερο μέρος του φορουμ πήγε Κυριακή (λογικό), ενώ εγώ Σάββατο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:33 Η bastet_13: #329 19-04-10 14:33 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Μελίνα η φωτογραφία με τη Χρύσα είναι τέλεια. Κι εγώ χάρηκα πολύ που σε είδα! Κατερίνα και το βίντεο πολύ καλό ,αν και μας θόλωσες λίγο την Ηλένια. Είδες Click για ανάπτυξη... ναι ρε γμτ... ηταν ληψη απο κινητο και επρεπε να αλλαξω το βιντεο σε αλλη μορφη και ετσι χαλασε λιγο.... κριμα γιατι στην κανονικη μορφη του παιζει αψογα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:42 Η Μυρτω4038: #330 19-04-10 14:42 Τέλειες οι φωτογραφίες και τέλειο και το βιντεάκι! Ανεβάστε και άλλα για μας που δεν μπορέσαμε να έρθουμε αυτήν την φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:56 Η staman2 έγραψε: #331 19-04-10 14:56 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: Από όσο φαίνεται, το μεγαλύτερο μέρος του φορουμ πήγε Κυριακή (λογικό), ενώ εγώ Σάββατο...... Click για ανάπτυξη... Μα αγαπητέ εμεις είμαστε και τις δυο μέρες ως εκθέτες. Εχουμε τον Περσούλη, την Ορόρα, τον Σεβάχ και τον Ορφέα... Δίπλα στα νορβηγάκια είμαστε αν θυμάσαι. Δεν πειράζει ομως, την επόμενη φορά! Παιδιά ΤΕΛΕΙΕΣ οι φωτο και το βιντεάκι. Ευχαριστουμε πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 15:07 Η natalouko: #332 19-04-10 15:07 Έβγαλα αρκετές αλλά για κάποιο λόγο οι περισσότερες μου βγήκαν κουνημένες..Αυτές που ξεχώρισα είναι: Η όμορφη και μικρή Σίσσυ!! H Fluffy μας!!!!:kiss: Ο Γκρίζλυ!!! Η Ηλένια μας!!! O yoginos!!! Ένα όμορφο εξωτικό!!! Η κούκλα Σημέλα μας!!! Μερικά από τα όμορφα αδεσποτάκια της φιλοζωικής Χαλανδρίου που μας κλέψαν την καρδιά !!! Η Ήρα!! H Ίρμα!!! Και η πανέμορφη, μικροσκοπική Sushi!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 15:55 Η bunny έγραψε: #333 19-04-10 15:55 Ορίστε και μερικές του Γιογκίνου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 16:03 Η bunny έγραψε: #334 19-04-10 16:03 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Χριστινάκι πώς μπορώ να τις αντιγράψω?? δεν μου κάνει αντιγραφή. Εχεις καμμια ιδέα??? Σ΄ευχαριστώ και πάλι για τις υπέροχες φωτο. Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ Αν κάνεις δεξί κλικ και Αποθήκευση ως...; Ή αν έχεις το Google Chrome,Αποθήκευση εικόνας ως... Αν και στις έχω στείλει από χθες με e-mail... Το πήρες; Υ.Γ. Μα πόσα ''Αν'' έχω πει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 17:38 Η bastet_13: #335 19-04-10 17:38 Απάντηση: ΕΟΓ-12η & 13η Εκθεση Γάτας!!!!! πολυ ομορφες φωτο bunny!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:02 Η bastet_13: #336 19-04-10 18:02 Απάντηση: ΕΟΓ-12η & 13η Εκθεση Γάτας!!!!! https://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4570446&ct=1 ενα αρθρο για την εκθεση με φωτο της δωρας... το ραγντολακι που κερδισε... και γενικα διαφορους συμμετεχοντες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:21 Η elvenstar: #337 19-04-10 18:21 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: https://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4570446&ct=1 ενα αρθρο για την εκθεση με φωτο της δωρας... το ραγντολακι που κερδισε... και γενικα διαφορους συμμετεχοντες!! Click για ανάπτυξη... προσέξατε επίσης τα αισχρά σχόλιο μερικών ανεγκέφαλων από κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:31 Η Πουπουλίνα: #338 19-04-10 18:31 Απάντηση: ΕΟΓ-12η & 13η Εκθεση Γάτας!!!!! επιτελους...το οφθαλμολουτρον που περιμενα!!!!!!!...ΟΛΑ ειναι υπεροχα....και ΟΛΑ τα λατρευω!!!συγχαρητηρια σε οοοοολα τα γατακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:32 Η natalouko: #339 19-04-10 18:32 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: προσέξατε επίσης τα αισχρά σχόλιο μερικών ανεγκέφαλων από κάτω Click για ανάπτυξη... Τα είδα Έλενα και συγχίστηκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:34 Η brigite έγραψε: #340 19-04-10 18:34 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: προσέξατε επίσης τα αισχρά σχόλιο μερικών ανεγκέφαλων από κάτω Click για ανάπτυξη... Ναι,μη χασουν ευκαιρια να πουν την κοτσανα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy ΛΟΥΙΖΑ1 Claire Rentfield 3lbereth ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ Havana PolGR1509 Bindi roccohooshie moukelis mayrh gata gatito Raktia kat-cats paulina85 nasstazia raccoon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:27 Η konstans έγραψε: #326 19-04-10 14:27 Απάντηση: ΕΟΓ-12η & 13η Εκθεση Γάτας!!!!! Μελίνα η φωτογραφία με τη Χρύσα είναι τέλεια. Κι εγώ χάρηκα πολύ που σε είδα! Κατερίνα και το βίντεο πολύ καλό ,αν και μας θόλωσες λίγο την Ηλένια. Είδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:31 Η arfic έγραψε: #327 19-04-10 14:31 Απάντηση: ΕΟΓ-12η & 13η Εκθεση Γάτας!!!!! Λοιπόν εμείς περάσαμε πολύ όμορφα αυτή τη φορά, ίσως γιατι ήμασταν πιο χαλαροί ίσως γιατι είχαμε εξαιρετική "γειτονιά"!! Περάσαμε πολυ όμορφα με τους τρουφοσήμελογονείς αλλα και τους γονείς του Νοέλ και του Ορέστη. Ο κοσμος ενδιαφερόταν και ρωτούσε για τα πάντα απο τις στειρώσεις και τα εκτροφεία μεχρι τι ρατσα είναι ο κεραμίδογατος Αφρατούλης μου! Λίγα τα σημεία που θα μπορούσαν να ήταν καλύτερ αλλα ηταν τεχνικά θέματα, η διάθεση και η ατμοσφαιρα μια χαρά!!! Και για του λόγου το αληθές τα παιδια μου αράζουν... ο Αφράτος πριν γραπώσει το feather teaser. O manu σε full-frontal paw καταστάσεις Και η ολόγλυκη sushi που δεν νομίζω οτι υπήρξε άνθρωπος που δεν την ερωτεύτηκε...πλασματακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:32 Ο DRIFTER έγραψε: #328 19-04-10 14:32 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κριμα που δεν γνωρισαμε τον Drifter Click για ανάπτυξη... Από όσο φαίνεται, το μεγαλύτερο μέρος του φορουμ πήγε Κυριακή (λογικό), ενώ εγώ Σάββατο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:33 Η bastet_13: #329 19-04-10 14:33 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Μελίνα η φωτογραφία με τη Χρύσα είναι τέλεια. Κι εγώ χάρηκα πολύ που σε είδα! Κατερίνα και το βίντεο πολύ καλό ,αν και μας θόλωσες λίγο την Ηλένια. Είδες Click για ανάπτυξη... ναι ρε γμτ... ηταν ληψη απο κινητο και επρεπε να αλλαξω το βιντεο σε αλλη μορφη και ετσι χαλασε λιγο.... κριμα γιατι στην κανονικη μορφη του παιζει αψογα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:42 Η Μυρτω4038: #330 19-04-10 14:42 Τέλειες οι φωτογραφίες και τέλειο και το βιντεάκι! Ανεβάστε και άλλα για μας που δεν μπορέσαμε να έρθουμε αυτήν την φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:56 Η staman2 έγραψε: #331 19-04-10 14:56 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: Από όσο φαίνεται, το μεγαλύτερο μέρος του φορουμ πήγε Κυριακή (λογικό), ενώ εγώ Σάββατο...... Click για ανάπτυξη... Μα αγαπητέ εμεις είμαστε και τις δυο μέρες ως εκθέτες. Εχουμε τον Περσούλη, την Ορόρα, τον Σεβάχ και τον Ορφέα... Δίπλα στα νορβηγάκια είμαστε αν θυμάσαι. Δεν πειράζει ομως, την επόμενη φορά! Παιδιά ΤΕΛΕΙΕΣ οι φωτο και το βιντεάκι. Ευχαριστουμε πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 15:07 Η natalouko: #332 19-04-10 15:07 Έβγαλα αρκετές αλλά για κάποιο λόγο οι περισσότερες μου βγήκαν κουνημένες..Αυτές που ξεχώρισα είναι: Η όμορφη και μικρή Σίσσυ!! H Fluffy μας!!!!:kiss: Ο Γκρίζλυ!!! Η Ηλένια μας!!! O yoginos!!! Ένα όμορφο εξωτικό!!! Η κούκλα Σημέλα μας!!! Μερικά από τα όμορφα αδεσποτάκια της φιλοζωικής Χαλανδρίου που μας κλέψαν την καρδιά !!! Η Ήρα!! H Ίρμα!!! Και η πανέμορφη, μικροσκοπική Sushi!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 15:55 Η bunny έγραψε: #333 19-04-10 15:55 Ορίστε και μερικές του Γιογκίνου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 16:03 Η bunny έγραψε: #334 19-04-10 16:03 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Χριστινάκι πώς μπορώ να τις αντιγράψω?? δεν μου κάνει αντιγραφή. Εχεις καμμια ιδέα??? Σ΄ευχαριστώ και πάλι για τις υπέροχες φωτο. Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ Αν κάνεις δεξί κλικ και Αποθήκευση ως...; Ή αν έχεις το Google Chrome,Αποθήκευση εικόνας ως... Αν και στις έχω στείλει από χθες με e-mail... Το πήρες; Υ.Γ. Μα πόσα ''Αν'' έχω πει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 17:38 Η bastet_13: #335 19-04-10 17:38 Απάντηση: ΕΟΓ-12η & 13η Εκθεση Γάτας!!!!! πολυ ομορφες φωτο bunny!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:02 Η bastet_13: #336 19-04-10 18:02 Απάντηση: ΕΟΓ-12η & 13η Εκθεση Γάτας!!!!! https://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4570446&ct=1 ενα αρθρο για την εκθεση με φωτο της δωρας... το ραγντολακι που κερδισε... και γενικα διαφορους συμμετεχοντες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:21 Η elvenstar: #337 19-04-10 18:21 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: https://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4570446&ct=1 ενα αρθρο για την εκθεση με φωτο της δωρας... το ραγντολακι που κερδισε... και γενικα διαφορους συμμετεχοντες!! Click για ανάπτυξη... προσέξατε επίσης τα αισχρά σχόλιο μερικών ανεγκέφαλων από κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:31 Η Πουπουλίνα: #338 19-04-10 18:31 Απάντηση: ΕΟΓ-12η & 13η Εκθεση Γάτας!!!!! επιτελους...το οφθαλμολουτρον που περιμενα!!!!!!!...ΟΛΑ ειναι υπεροχα....και ΟΛΑ τα λατρευω!!!συγχαρητηρια σε οοοοολα τα γατακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:32 Η natalouko: #339 19-04-10 18:32 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: προσέξατε επίσης τα αισχρά σχόλιο μερικών ανεγκέφαλων από κάτω Click για ανάπτυξη... Τα είδα Έλενα και συγχίστηκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:34 Η brigite έγραψε: #340 19-04-10 18:34 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: προσέξατε επίσης τα αισχρά σχόλιο μερικών ανεγκέφαλων από κάτω Click για ανάπτυξη... Ναι,μη χασουν ευκαιρια να πουν την κοτσανα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy ΛΟΥΙΖΑ1 Claire Rentfield 3lbereth ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ Havana PolGR1509 Bindi roccohooshie moukelis mayrh gata gatito Raktia kat-cats paulina85 nasstazia raccoon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απάντηση: ΕΟΓ-12η & 13η Εκθεση Γάτας!!!!! Μελίνα η φωτογραφία με τη Χρύσα είναι τέλεια. Κι εγώ χάρηκα πολύ που σε είδα! Κατερίνα και το βίντεο πολύ καλό ,αν και μας θόλωσες λίγο την Ηλένια. Είδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:31 Η arfic έγραψε: #327 19-04-10 14:31 Απάντηση: ΕΟΓ-12η & 13η Εκθεση Γάτας!!!!! Λοιπόν εμείς περάσαμε πολύ όμορφα αυτή τη φορά, ίσως γιατι ήμασταν πιο χαλαροί ίσως γιατι είχαμε εξαιρετική "γειτονιά"!! Περάσαμε πολυ όμορφα με τους τρουφοσήμελογονείς αλλα και τους γονείς του Νοέλ και του Ορέστη. Ο κοσμος ενδιαφερόταν και ρωτούσε για τα πάντα απο τις στειρώσεις και τα εκτροφεία μεχρι τι ρατσα είναι ο κεραμίδογατος Αφρατούλης μου! Λίγα τα σημεία που θα μπορούσαν να ήταν καλύτερ αλλα ηταν τεχνικά θέματα, η διάθεση και η ατμοσφαιρα μια χαρά!!! Και για του λόγου το αληθές τα παιδια μου αράζουν... ο Αφράτος πριν γραπώσει το feather teaser. O manu σε full-frontal paw καταστάσεις Και η ολόγλυκη sushi που δεν νομίζω οτι υπήρξε άνθρωπος που δεν την ερωτεύτηκε...πλασματακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:32 Ο DRIFTER έγραψε: #328 19-04-10 14:32 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κριμα που δεν γνωρισαμε τον Drifter Click για ανάπτυξη... Από όσο φαίνεται, το μεγαλύτερο μέρος του φορουμ πήγε Κυριακή (λογικό), ενώ εγώ Σάββατο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:33 Η bastet_13: #329 19-04-10 14:33 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Μελίνα η φωτογραφία με τη Χρύσα είναι τέλεια. Κι εγώ χάρηκα πολύ που σε είδα! Κατερίνα και το βίντεο πολύ καλό ,αν και μας θόλωσες λίγο την Ηλένια. Είδες Click για ανάπτυξη... ναι ρε γμτ... ηταν ληψη απο κινητο και επρεπε να αλλαξω το βιντεο σε αλλη μορφη και ετσι χαλασε λιγο.... κριμα γιατι στην κανονικη μορφη του παιζει αψογα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:42 Η Μυρτω4038: #330 19-04-10 14:42 Τέλειες οι φωτογραφίες και τέλειο και το βιντεάκι! Ανεβάστε και άλλα για μας που δεν μπορέσαμε να έρθουμε αυτήν την φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:56 Η staman2 έγραψε: #331 19-04-10 14:56 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: Από όσο φαίνεται, το μεγαλύτερο μέρος του φορουμ πήγε Κυριακή (λογικό), ενώ εγώ Σάββατο...... Click για ανάπτυξη... Μα αγαπητέ εμεις είμαστε και τις δυο μέρες ως εκθέτες. Εχουμε τον Περσούλη, την Ορόρα, τον Σεβάχ και τον Ορφέα... Δίπλα στα νορβηγάκια είμαστε αν θυμάσαι. Δεν πειράζει ομως, την επόμενη φορά! Παιδιά ΤΕΛΕΙΕΣ οι φωτο και το βιντεάκι. Ευχαριστουμε πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 15:07 Η natalouko: #332 19-04-10 15:07 Έβγαλα αρκετές αλλά για κάποιο λόγο οι περισσότερες μου βγήκαν κουνημένες..Αυτές που ξεχώρισα είναι: Η όμορφη και μικρή Σίσσυ!! H Fluffy μας!!!!:kiss: Ο Γκρίζλυ!!! Η Ηλένια μας!!! O yoginos!!! Ένα όμορφο εξωτικό!!! Η κούκλα Σημέλα μας!!! Μερικά από τα όμορφα αδεσποτάκια της φιλοζωικής Χαλανδρίου που μας κλέψαν την καρδιά !!! Η Ήρα!! H Ίρμα!!! Και η πανέμορφη, μικροσκοπική Sushi!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 15:55 Η bunny έγραψε: #333 19-04-10 15:55 Ορίστε και μερικές του Γιογκίνου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 16:03 Η bunny έγραψε: #334 19-04-10 16:03 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Χριστινάκι πώς μπορώ να τις αντιγράψω?? δεν μου κάνει αντιγραφή. Εχεις καμμια ιδέα??? Σ΄ευχαριστώ και πάλι για τις υπέροχες φωτο. Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ Αν κάνεις δεξί κλικ και Αποθήκευση ως...; Ή αν έχεις το Google Chrome,Αποθήκευση εικόνας ως... Αν και στις έχω στείλει από χθες με e-mail... Το πήρες; Υ.Γ. Μα πόσα ''Αν'' έχω πει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 17:38 Η bastet_13: #335 19-04-10 17:38 Απάντηση: ΕΟΓ-12η & 13η Εκθεση Γάτας!!!!! πολυ ομορφες φωτο bunny!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:02 Η bastet_13: #336 19-04-10 18:02 Απάντηση: ΕΟΓ-12η & 13η Εκθεση Γάτας!!!!! https://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4570446&ct=1 ενα αρθρο για την εκθεση με φωτο της δωρας... το ραγντολακι που κερδισε... και γενικα διαφορους συμμετεχοντες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:21 Η elvenstar: #337 19-04-10 18:21 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: https://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4570446&ct=1 ενα αρθρο για την εκθεση με φωτο της δωρας... το ραγντολακι που κερδισε... και γενικα διαφορους συμμετεχοντες!! Click για ανάπτυξη... προσέξατε επίσης τα αισχρά σχόλιο μερικών ανεγκέφαλων από κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:31 Η Πουπουλίνα: #338 19-04-10 18:31 Απάντηση: ΕΟΓ-12η & 13η Εκθεση Γάτας!!!!! επιτελους...το οφθαλμολουτρον που περιμενα!!!!!!!...ΟΛΑ ειναι υπεροχα....και ΟΛΑ τα λατρευω!!!συγχαρητηρια σε οοοοολα τα γατακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:32 Η natalouko: #339 19-04-10 18:32 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: προσέξατε επίσης τα αισχρά σχόλιο μερικών ανεγκέφαλων από κάτω Click για ανάπτυξη... Τα είδα Έλενα και συγχίστηκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:34 Η brigite έγραψε: #340 19-04-10 18:34 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: προσέξατε επίσης τα αισχρά σχόλιο μερικών ανεγκέφαλων από κάτω Click για ανάπτυξη... Ναι,μη χασουν ευκαιρια να πουν την κοτσανα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy ΛΟΥΙΖΑ1 Claire Rentfield 3lbereth ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ Havana PolGR1509 Bindi roccohooshie moukelis mayrh gata gatito Raktia kat-cats paulina85 nasstazia raccoon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απάντηση: ΕΟΓ-12η & 13η Εκθεση Γάτας!!!!! Λοιπόν εμείς περάσαμε πολύ όμορφα αυτή τη φορά, ίσως γιατι ήμασταν πιο χαλαροί ίσως γιατι είχαμε εξαιρετική "γειτονιά"!! Περάσαμε πολυ όμορφα με τους τρουφοσήμελογονείς αλλα και τους γονείς του Νοέλ και του Ορέστη. Ο κοσμος ενδιαφερόταν και ρωτούσε για τα πάντα απο τις στειρώσεις και τα εκτροφεία μεχρι τι ρατσα είναι ο κεραμίδογατος Αφρατούλης μου! Λίγα τα σημεία που θα μπορούσαν να ήταν καλύτερ αλλα ηταν τεχνικά θέματα, η διάθεση και η ατμοσφαιρα μια χαρά!!! Και για του λόγου το αληθές τα παιδια μου αράζουν... ο Αφράτος πριν γραπώσει το feather teaser. O manu σε full-frontal paw καταστάσεις Και η ολόγλυκη sushi που δεν νομίζω οτι υπήρξε άνθρωπος που δεν την ερωτεύτηκε...πλασματακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:32 Ο DRIFTER έγραψε: #328 19-04-10 14:32 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κριμα που δεν γνωρισαμε τον Drifter Click για ανάπτυξη... Από όσο φαίνεται, το μεγαλύτερο μέρος του φορουμ πήγε Κυριακή (λογικό), ενώ εγώ Σάββατο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:33 Η bastet_13: #329 19-04-10 14:33 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Μελίνα η φωτογραφία με τη Χρύσα είναι τέλεια. Κι εγώ χάρηκα πολύ που σε είδα! Κατερίνα και το βίντεο πολύ καλό ,αν και μας θόλωσες λίγο την Ηλένια. Είδες Click για ανάπτυξη... ναι ρε γμτ... ηταν ληψη απο κινητο και επρεπε να αλλαξω το βιντεο σε αλλη μορφη και ετσι χαλασε λιγο.... κριμα γιατι στην κανονικη μορφη του παιζει αψογα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:42 Η Μυρτω4038: #330 19-04-10 14:42 Τέλειες οι φωτογραφίες και τέλειο και το βιντεάκι! Ανεβάστε και άλλα για μας που δεν μπορέσαμε να έρθουμε αυτήν την φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:56 Η staman2 έγραψε: #331 19-04-10 14:56 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: Από όσο φαίνεται, το μεγαλύτερο μέρος του φορουμ πήγε Κυριακή (λογικό), ενώ εγώ Σάββατο...... Click για ανάπτυξη... Μα αγαπητέ εμεις είμαστε και τις δυο μέρες ως εκθέτες. Εχουμε τον Περσούλη, την Ορόρα, τον Σεβάχ και τον Ορφέα... Δίπλα στα νορβηγάκια είμαστε αν θυμάσαι. Δεν πειράζει ομως, την επόμενη φορά! Παιδιά ΤΕΛΕΙΕΣ οι φωτο και το βιντεάκι. Ευχαριστουμε πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 15:07 Η natalouko: #332 19-04-10 15:07 Έβγαλα αρκετές αλλά για κάποιο λόγο οι περισσότερες μου βγήκαν κουνημένες..Αυτές που ξεχώρισα είναι: Η όμορφη και μικρή Σίσσυ!! H Fluffy μας!!!!:kiss: Ο Γκρίζλυ!!! Η Ηλένια μας!!! O yoginos!!! Ένα όμορφο εξωτικό!!! Η κούκλα Σημέλα μας!!! Μερικά από τα όμορφα αδεσποτάκια της φιλοζωικής Χαλανδρίου που μας κλέψαν την καρδιά !!! Η Ήρα!! H Ίρμα!!! Και η πανέμορφη, μικροσκοπική Sushi!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 15:55 Η bunny έγραψε: #333 19-04-10 15:55 Ορίστε και μερικές του Γιογκίνου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 16:03 Η bunny έγραψε: #334 19-04-10 16:03 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Χριστινάκι πώς μπορώ να τις αντιγράψω?? δεν μου κάνει αντιγραφή. Εχεις καμμια ιδέα??? Σ΄ευχαριστώ και πάλι για τις υπέροχες φωτο. Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ Αν κάνεις δεξί κλικ και Αποθήκευση ως...; Ή αν έχεις το Google Chrome,Αποθήκευση εικόνας ως... Αν και στις έχω στείλει από χθες με e-mail... Το πήρες; Υ.Γ. Μα πόσα ''Αν'' έχω πει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 17:38 Η bastet_13: #335 19-04-10 17:38 Απάντηση: ΕΟΓ-12η & 13η Εκθεση Γάτας!!!!! πολυ ομορφες φωτο bunny!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:02 Η bastet_13: #336 19-04-10 18:02 Απάντηση: ΕΟΓ-12η & 13η Εκθεση Γάτας!!!!! https://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4570446&ct=1 ενα αρθρο για την εκθεση με φωτο της δωρας... το ραγντολακι που κερδισε... και γενικα διαφορους συμμετεχοντες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:21 Η elvenstar: #337 19-04-10 18:21 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: https://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4570446&ct=1 ενα αρθρο για την εκθεση με φωτο της δωρας... το ραγντολακι που κερδισε... και γενικα διαφορους συμμετεχοντες!! Click για ανάπτυξη... προσέξατε επίσης τα αισχρά σχόλιο μερικών ανεγκέφαλων από κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:31 Η Πουπουλίνα: #338 19-04-10 18:31 Απάντηση: ΕΟΓ-12η & 13η Εκθεση Γάτας!!!!! επιτελους...το οφθαλμολουτρον που περιμενα!!!!!!!...ΟΛΑ ειναι υπεροχα....και ΟΛΑ τα λατρευω!!!συγχαρητηρια σε οοοοολα τα γατακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:32 Η natalouko: #339 19-04-10 18:32 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: προσέξατε επίσης τα αισχρά σχόλιο μερικών ανεγκέφαλων από κάτω Click για ανάπτυξη... Τα είδα Έλενα και συγχίστηκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:34 Η brigite έγραψε: #340 19-04-10 18:34 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: προσέξατε επίσης τα αισχρά σχόλιο μερικών ανεγκέφαλων από κάτω Click για ανάπτυξη... Ναι,μη χασουν ευκαιρια να πουν την κοτσανα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy ΛΟΥΙΖΑ1 Claire Rentfield 3lbereth ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ Havana PolGR1509 Bindi roccohooshie moukelis mayrh gata gatito Raktia kat-cats paulina85 nasstazia raccoon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κριμα που δεν γνωρισαμε τον Drifter Click για ανάπτυξη... Από όσο φαίνεται, το μεγαλύτερο μέρος του φορουμ πήγε Κυριακή (λογικό), ενώ εγώ Σάββατο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:33 Η bastet_13: #329 19-04-10 14:33 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Μελίνα η φωτογραφία με τη Χρύσα είναι τέλεια. Κι εγώ χάρηκα πολύ που σε είδα! Κατερίνα και το βίντεο πολύ καλό ,αν και μας θόλωσες λίγο την Ηλένια. Είδες Click για ανάπτυξη... ναι ρε γμτ... ηταν ληψη απο κινητο και επρεπε να αλλαξω το βιντεο σε αλλη μορφη και ετσι χαλασε λιγο.... κριμα γιατι στην κανονικη μορφη του παιζει αψογα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:42 Η Μυρτω4038: #330 19-04-10 14:42 Τέλειες οι φωτογραφίες και τέλειο και το βιντεάκι! Ανεβάστε και άλλα για μας που δεν μπορέσαμε να έρθουμε αυτήν την φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:56 Η staman2 έγραψε: #331 19-04-10 14:56 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: Από όσο φαίνεται, το μεγαλύτερο μέρος του φορουμ πήγε Κυριακή (λογικό), ενώ εγώ Σάββατο...... Click για ανάπτυξη... Μα αγαπητέ εμεις είμαστε και τις δυο μέρες ως εκθέτες. Εχουμε τον Περσούλη, την Ορόρα, τον Σεβάχ και τον Ορφέα... Δίπλα στα νορβηγάκια είμαστε αν θυμάσαι. Δεν πειράζει ομως, την επόμενη φορά! Παιδιά ΤΕΛΕΙΕΣ οι φωτο και το βιντεάκι. Ευχαριστουμε πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 15:07 Η natalouko: #332 19-04-10 15:07 Έβγαλα αρκετές αλλά για κάποιο λόγο οι περισσότερες μου βγήκαν κουνημένες..Αυτές που ξεχώρισα είναι: Η όμορφη και μικρή Σίσσυ!! H Fluffy μας!!!!:kiss: Ο Γκρίζλυ!!! Η Ηλένια μας!!! O yoginos!!! Ένα όμορφο εξωτικό!!! Η κούκλα Σημέλα μας!!! Μερικά από τα όμορφα αδεσποτάκια της φιλοζωικής Χαλανδρίου που μας κλέψαν την καρδιά !!! Η Ήρα!! H Ίρμα!!! Και η πανέμορφη, μικροσκοπική Sushi!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 15:55 Η bunny έγραψε: #333 19-04-10 15:55 Ορίστε και μερικές του Γιογκίνου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 16:03 Η bunny έγραψε: #334 19-04-10 16:03 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Χριστινάκι πώς μπορώ να τις αντιγράψω?? δεν μου κάνει αντιγραφή. Εχεις καμμια ιδέα??? Σ΄ευχαριστώ και πάλι για τις υπέροχες φωτο. Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ Αν κάνεις δεξί κλικ και Αποθήκευση ως...; Ή αν έχεις το Google Chrome,Αποθήκευση εικόνας ως... Αν και στις έχω στείλει από χθες με e-mail... Το πήρες; Υ.Γ. Μα πόσα ''Αν'' έχω πει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 17:38 Η bastet_13: #335 19-04-10 17:38 Απάντηση: ΕΟΓ-12η & 13η Εκθεση Γάτας!!!!! πολυ ομορφες φωτο bunny!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:02 Η bastet_13: #336 19-04-10 18:02 Απάντηση: ΕΟΓ-12η & 13η Εκθεση Γάτας!!!!! https://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4570446&ct=1 ενα αρθρο για την εκθεση με φωτο της δωρας... το ραγντολακι που κερδισε... και γενικα διαφορους συμμετεχοντες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:21 Η elvenstar: #337 19-04-10 18:21 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: https://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4570446&ct=1 ενα αρθρο για την εκθεση με φωτο της δωρας... το ραγντολακι που κερδισε... και γενικα διαφορους συμμετεχοντες!! Click για ανάπτυξη... προσέξατε επίσης τα αισχρά σχόλιο μερικών ανεγκέφαλων από κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:31 Η Πουπουλίνα: #338 19-04-10 18:31 Απάντηση: ΕΟΓ-12η & 13η Εκθεση Γάτας!!!!! επιτελους...το οφθαλμολουτρον που περιμενα!!!!!!!...ΟΛΑ ειναι υπεροχα....και ΟΛΑ τα λατρευω!!!συγχαρητηρια σε οοοοολα τα γατακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:32 Η natalouko: #339 19-04-10 18:32 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: προσέξατε επίσης τα αισχρά σχόλιο μερικών ανεγκέφαλων από κάτω Click για ανάπτυξη... Τα είδα Έλενα και συγχίστηκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:34 Η brigite έγραψε: #340 19-04-10 18:34 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: προσέξατε επίσης τα αισχρά σχόλιο μερικών ανεγκέφαλων από κάτω Click για ανάπτυξη... Ναι,μη χασουν ευκαιρια να πουν την κοτσανα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy ΛΟΥΙΖΑ1 Claire Rentfield 3lbereth ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ Havana PolGR1509 Bindi roccohooshie moukelis mayrh gata gatito Raktia kat-cats paulina85 nasstazia raccoon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από konstans: Μελίνα η φωτογραφία με τη Χρύσα είναι τέλεια. Κι εγώ χάρηκα πολύ που σε είδα! Κατερίνα και το βίντεο πολύ καλό ,αν και μας θόλωσες λίγο την Ηλένια. Είδες Click για ανάπτυξη... ναι ρε γμτ... ηταν ληψη απο κινητο και επρεπε να αλλαξω το βιντεο σε αλλη μορφη και ετσι χαλασε λιγο.... κριμα γιατι στην κανονικη μορφη του παιζει αψογα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:42 Η Μυρτω4038: #330 19-04-10 14:42 Τέλειες οι φωτογραφίες και τέλειο και το βιντεάκι! Ανεβάστε και άλλα για μας που δεν μπορέσαμε να έρθουμε αυτήν την φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:56 Η staman2 έγραψε: #331 19-04-10 14:56 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: Από όσο φαίνεται, το μεγαλύτερο μέρος του φορουμ πήγε Κυριακή (λογικό), ενώ εγώ Σάββατο...... Click για ανάπτυξη... Μα αγαπητέ εμεις είμαστε και τις δυο μέρες ως εκθέτες. Εχουμε τον Περσούλη, την Ορόρα, τον Σεβάχ και τον Ορφέα... Δίπλα στα νορβηγάκια είμαστε αν θυμάσαι. Δεν πειράζει ομως, την επόμενη φορά! Παιδιά ΤΕΛΕΙΕΣ οι φωτο και το βιντεάκι. Ευχαριστουμε πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 15:07 Η natalouko: #332 19-04-10 15:07 Έβγαλα αρκετές αλλά για κάποιο λόγο οι περισσότερες μου βγήκαν κουνημένες..Αυτές που ξεχώρισα είναι: Η όμορφη και μικρή Σίσσυ!! H Fluffy μας!!!!:kiss: Ο Γκρίζλυ!!! Η Ηλένια μας!!! O yoginos!!! Ένα όμορφο εξωτικό!!! Η κούκλα Σημέλα μας!!! Μερικά από τα όμορφα αδεσποτάκια της φιλοζωικής Χαλανδρίου που μας κλέψαν την καρδιά !!! Η Ήρα!! H Ίρμα!!! Και η πανέμορφη, μικροσκοπική Sushi!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 15:55 Η bunny έγραψε: #333 19-04-10 15:55 Ορίστε και μερικές του Γιογκίνου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 16:03 Η bunny έγραψε: #334 19-04-10 16:03 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Χριστινάκι πώς μπορώ να τις αντιγράψω?? δεν μου κάνει αντιγραφή. Εχεις καμμια ιδέα??? Σ΄ευχαριστώ και πάλι για τις υπέροχες φωτο. Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ Αν κάνεις δεξί κλικ και Αποθήκευση ως...; Ή αν έχεις το Google Chrome,Αποθήκευση εικόνας ως... Αν και στις έχω στείλει από χθες με e-mail... Το πήρες; Υ.Γ. Μα πόσα ''Αν'' έχω πει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 17:38 Η bastet_13: #335 19-04-10 17:38 Απάντηση: ΕΟΓ-12η & 13η Εκθεση Γάτας!!!!! πολυ ομορφες φωτο bunny!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:02 Η bastet_13: #336 19-04-10 18:02 Απάντηση: ΕΟΓ-12η & 13η Εκθεση Γάτας!!!!! https://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4570446&ct=1 ενα αρθρο για την εκθεση με φωτο της δωρας... το ραγντολακι που κερδισε... και γενικα διαφορους συμμετεχοντες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:21 Η elvenstar: #337 19-04-10 18:21 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: https://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4570446&ct=1 ενα αρθρο για την εκθεση με φωτο της δωρας... το ραγντολακι που κερδισε... και γενικα διαφορους συμμετεχοντες!! Click για ανάπτυξη... προσέξατε επίσης τα αισχρά σχόλιο μερικών ανεγκέφαλων από κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:31 Η Πουπουλίνα: #338 19-04-10 18:31 Απάντηση: ΕΟΓ-12η & 13η Εκθεση Γάτας!!!!! επιτελους...το οφθαλμολουτρον που περιμενα!!!!!!!...ΟΛΑ ειναι υπεροχα....και ΟΛΑ τα λατρευω!!!συγχαρητηρια σε οοοοολα τα γατακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:32 Η natalouko: #339 19-04-10 18:32 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: προσέξατε επίσης τα αισχρά σχόλιο μερικών ανεγκέφαλων από κάτω Click για ανάπτυξη... Τα είδα Έλενα και συγχίστηκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:34 Η brigite έγραψε: #340 19-04-10 18:34 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: προσέξατε επίσης τα αισχρά σχόλιο μερικών ανεγκέφαλων από κάτω Click για ανάπτυξη... Ναι,μη χασουν ευκαιρια να πουν την κοτσανα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy ΛΟΥΙΖΑ1 Claire Rentfield 3lbereth ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ Havana PolGR1509 Bindi roccohooshie moukelis mayrh gata gatito Raktia kat-cats paulina85 nasstazia raccoon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τέλειες οι φωτογραφίες και τέλειο και το βιντεάκι! Ανεβάστε και άλλα για μας που δεν μπορέσαμε να έρθουμε αυτήν την φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:56 Η staman2 έγραψε: #331 19-04-10 14:56 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: Από όσο φαίνεται, το μεγαλύτερο μέρος του φορουμ πήγε Κυριακή (λογικό), ενώ εγώ Σάββατο...... Click για ανάπτυξη... Μα αγαπητέ εμεις είμαστε και τις δυο μέρες ως εκθέτες. Εχουμε τον Περσούλη, την Ορόρα, τον Σεβάχ και τον Ορφέα... Δίπλα στα νορβηγάκια είμαστε αν θυμάσαι. Δεν πειράζει ομως, την επόμενη φορά! Παιδιά ΤΕΛΕΙΕΣ οι φωτο και το βιντεάκι. Ευχαριστουμε πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 15:07 Η natalouko: #332 19-04-10 15:07 Έβγαλα αρκετές αλλά για κάποιο λόγο οι περισσότερες μου βγήκαν κουνημένες..Αυτές που ξεχώρισα είναι: Η όμορφη και μικρή Σίσσυ!! H Fluffy μας!!!!:kiss: Ο Γκρίζλυ!!! Η Ηλένια μας!!! O yoginos!!! Ένα όμορφο εξωτικό!!! Η κούκλα Σημέλα μας!!! Μερικά από τα όμορφα αδεσποτάκια της φιλοζωικής Χαλανδρίου που μας κλέψαν την καρδιά !!! Η Ήρα!! H Ίρμα!!! Και η πανέμορφη, μικροσκοπική Sushi!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 15:55 Η bunny έγραψε: #333 19-04-10 15:55 Ορίστε και μερικές του Γιογκίνου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 16:03 Η bunny έγραψε: #334 19-04-10 16:03 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Χριστινάκι πώς μπορώ να τις αντιγράψω?? δεν μου κάνει αντιγραφή. Εχεις καμμια ιδέα??? Σ΄ευχαριστώ και πάλι για τις υπέροχες φωτο. Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ Αν κάνεις δεξί κλικ και Αποθήκευση ως...; Ή αν έχεις το Google Chrome,Αποθήκευση εικόνας ως... Αν και στις έχω στείλει από χθες με e-mail... Το πήρες; Υ.Γ. Μα πόσα ''Αν'' έχω πει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 17:38 Η bastet_13: #335 19-04-10 17:38 Απάντηση: ΕΟΓ-12η & 13η Εκθεση Γάτας!!!!! πολυ ομορφες φωτο bunny!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:02 Η bastet_13: #336 19-04-10 18:02 Απάντηση: ΕΟΓ-12η & 13η Εκθεση Γάτας!!!!! https://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4570446&ct=1 ενα αρθρο για την εκθεση με φωτο της δωρας... το ραγντολακι που κερδισε... και γενικα διαφορους συμμετεχοντες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:21 Η elvenstar: #337 19-04-10 18:21 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: https://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4570446&ct=1 ενα αρθρο για την εκθεση με φωτο της δωρας... το ραγντολακι που κερδισε... και γενικα διαφορους συμμετεχοντες!! Click για ανάπτυξη... προσέξατε επίσης τα αισχρά σχόλιο μερικών ανεγκέφαλων από κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:31 Η Πουπουλίνα: #338 19-04-10 18:31 Απάντηση: ΕΟΓ-12η & 13η Εκθεση Γάτας!!!!! επιτελους...το οφθαλμολουτρον που περιμενα!!!!!!!...ΟΛΑ ειναι υπεροχα....και ΟΛΑ τα λατρευω!!!συγχαρητηρια σε οοοοολα τα γατακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:32 Η natalouko: #339 19-04-10 18:32 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: προσέξατε επίσης τα αισχρά σχόλιο μερικών ανεγκέφαλων από κάτω Click για ανάπτυξη... Τα είδα Έλενα και συγχίστηκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:34 Η brigite έγραψε: #340 19-04-10 18:34 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: προσέξατε επίσης τα αισχρά σχόλιο μερικών ανεγκέφαλων από κάτω Click για ανάπτυξη... Ναι,μη χασουν ευκαιρια να πουν την κοτσανα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy ΛΟΥΙΖΑ1 Claire Rentfield 3lbereth ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ Havana PolGR1509 Bindi roccohooshie moukelis mayrh gata gatito Raktia kat-cats paulina85 nasstazia raccoon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: Από όσο φαίνεται, το μεγαλύτερο μέρος του φορουμ πήγε Κυριακή (λογικό), ενώ εγώ Σάββατο...... Click για ανάπτυξη... Μα αγαπητέ εμεις είμαστε και τις δυο μέρες ως εκθέτες. Εχουμε τον Περσούλη, την Ορόρα, τον Σεβάχ και τον Ορφέα... Δίπλα στα νορβηγάκια είμαστε αν θυμάσαι. Δεν πειράζει ομως, την επόμενη φορά! Παιδιά ΤΕΛΕΙΕΣ οι φωτο και το βιντεάκι. Ευχαριστουμε πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 15:07 Η natalouko: #332 19-04-10 15:07 Έβγαλα αρκετές αλλά για κάποιο λόγο οι περισσότερες μου βγήκαν κουνημένες..Αυτές που ξεχώρισα είναι: Η όμορφη και μικρή Σίσσυ!! H Fluffy μας!!!!:kiss: Ο Γκρίζλυ!!! Η Ηλένια μας!!! O yoginos!!! Ένα όμορφο εξωτικό!!! Η κούκλα Σημέλα μας!!! Μερικά από τα όμορφα αδεσποτάκια της φιλοζωικής Χαλανδρίου που μας κλέψαν την καρδιά !!! Η Ήρα!! H Ίρμα!!! Και η πανέμορφη, μικροσκοπική Sushi!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 15:55 Η bunny έγραψε: #333 19-04-10 15:55 Ορίστε και μερικές του Γιογκίνου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 16:03 Η bunny έγραψε: #334 19-04-10 16:03 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Χριστινάκι πώς μπορώ να τις αντιγράψω?? δεν μου κάνει αντιγραφή. Εχεις καμμια ιδέα??? Σ΄ευχαριστώ και πάλι για τις υπέροχες φωτο. Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ Αν κάνεις δεξί κλικ και Αποθήκευση ως...; Ή αν έχεις το Google Chrome,Αποθήκευση εικόνας ως... Αν και στις έχω στείλει από χθες με e-mail... Το πήρες; Υ.Γ. Μα πόσα ''Αν'' έχω πει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 17:38 Η bastet_13: #335 19-04-10 17:38 Απάντηση: ΕΟΓ-12η & 13η Εκθεση Γάτας!!!!! πολυ ομορφες φωτο bunny!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:02 Η bastet_13: #336 19-04-10 18:02 Απάντηση: ΕΟΓ-12η & 13η Εκθεση Γάτας!!!!! https://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4570446&ct=1 ενα αρθρο για την εκθεση με φωτο της δωρας... το ραγντολακι που κερδισε... και γενικα διαφορους συμμετεχοντες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:21 Η elvenstar: #337 19-04-10 18:21 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: https://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4570446&ct=1 ενα αρθρο για την εκθεση με φωτο της δωρας... το ραγντολακι που κερδισε... και γενικα διαφορους συμμετεχοντες!! Click για ανάπτυξη... προσέξατε επίσης τα αισχρά σχόλιο μερικών ανεγκέφαλων από κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:31 Η Πουπουλίνα: #338 19-04-10 18:31 Απάντηση: ΕΟΓ-12η & 13η Εκθεση Γάτας!!!!! επιτελους...το οφθαλμολουτρον που περιμενα!!!!!!!...ΟΛΑ ειναι υπεροχα....και ΟΛΑ τα λατρευω!!!συγχαρητηρια σε οοοοολα τα γατακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:32 Η natalouko: #339 19-04-10 18:32 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: προσέξατε επίσης τα αισχρά σχόλιο μερικών ανεγκέφαλων από κάτω Click για ανάπτυξη... Τα είδα Έλενα και συγχίστηκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:34 Η brigite έγραψε: #340 19-04-10 18:34 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: προσέξατε επίσης τα αισχρά σχόλιο μερικών ανεγκέφαλων από κάτω Click για ανάπτυξη... Ναι,μη χασουν ευκαιρια να πουν την κοτσανα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy ΛΟΥΙΖΑ1 Claire Rentfield 3lbereth ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ Havana PolGR1509 Bindi roccohooshie moukelis mayrh gata gatito Raktia kat-cats paulina85 nasstazia raccoon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έβγαλα αρκετές αλλά για κάποιο λόγο οι περισσότερες μου βγήκαν κουνημένες..Αυτές που ξεχώρισα είναι: Η όμορφη και μικρή Σίσσυ!! H Fluffy μας!!!!:kiss: Ο Γκρίζλυ!!! Η Ηλένια μας!!! O yoginos!!! Ένα όμορφο εξωτικό!!! Η κούκλα Σημέλα μας!!! Μερικά από τα όμορφα αδεσποτάκια της φιλοζωικής Χαλανδρίου που μας κλέψαν την καρδιά !!! Η Ήρα!! H Ίρμα!!! Και η πανέμορφη, μικροσκοπική Sushi!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 15:55 Η bunny έγραψε: #333 19-04-10 15:55 Ορίστε και μερικές του Γιογκίνου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 16:03 Η bunny έγραψε: #334 19-04-10 16:03 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Χριστινάκι πώς μπορώ να τις αντιγράψω?? δεν μου κάνει αντιγραφή. Εχεις καμμια ιδέα??? Σ΄ευχαριστώ και πάλι για τις υπέροχες φωτο. Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ Αν κάνεις δεξί κλικ και Αποθήκευση ως...; Ή αν έχεις το Google Chrome,Αποθήκευση εικόνας ως... Αν και στις έχω στείλει από χθες με e-mail... Το πήρες; Υ.Γ. Μα πόσα ''Αν'' έχω πει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 17:38 Η bastet_13: #335 19-04-10 17:38 Απάντηση: ΕΟΓ-12η & 13η Εκθεση Γάτας!!!!! πολυ ομορφες φωτο bunny!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:02 Η bastet_13: #336 19-04-10 18:02 Απάντηση: ΕΟΓ-12η & 13η Εκθεση Γάτας!!!!! https://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4570446&ct=1 ενα αρθρο για την εκθεση με φωτο της δωρας... το ραγντολακι που κερδισε... και γενικα διαφορους συμμετεχοντες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:21 Η elvenstar: #337 19-04-10 18:21 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: https://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4570446&ct=1 ενα αρθρο για την εκθεση με φωτο της δωρας... το ραγντολακι που κερδισε... και γενικα διαφορους συμμετεχοντες!! Click για ανάπτυξη... προσέξατε επίσης τα αισχρά σχόλιο μερικών ανεγκέφαλων από κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:31 Η Πουπουλίνα: #338 19-04-10 18:31 Απάντηση: ΕΟΓ-12η & 13η Εκθεση Γάτας!!!!! επιτελους...το οφθαλμολουτρον που περιμενα!!!!!!!...ΟΛΑ ειναι υπεροχα....και ΟΛΑ τα λατρευω!!!συγχαρητηρια σε οοοοολα τα γατακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:32 Η natalouko: #339 19-04-10 18:32 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: προσέξατε επίσης τα αισχρά σχόλιο μερικών ανεγκέφαλων από κάτω Click για ανάπτυξη... Τα είδα Έλενα και συγχίστηκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:34 Η brigite έγραψε: #340 19-04-10 18:34 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: προσέξατε επίσης τα αισχρά σχόλιο μερικών ανεγκέφαλων από κάτω Click για ανάπτυξη... Ναι,μη χασουν ευκαιρια να πουν την κοτσανα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy ΛΟΥΙΖΑ1 Claire Rentfield 3lbereth ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ Havana PolGR1509 Bindi roccohooshie moukelis mayrh gata gatito Raktia kat-cats paulina85 nasstazia raccoon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ορίστε και μερικές του Γιογκίνου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 16:03 Η bunny έγραψε: #334 19-04-10 16:03 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Χριστινάκι πώς μπορώ να τις αντιγράψω?? δεν μου κάνει αντιγραφή. Εχεις καμμια ιδέα??? Σ΄ευχαριστώ και πάλι για τις υπέροχες φωτο. Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ Αν κάνεις δεξί κλικ και Αποθήκευση ως...; Ή αν έχεις το Google Chrome,Αποθήκευση εικόνας ως... Αν και στις έχω στείλει από χθες με e-mail... Το πήρες; Υ.Γ. Μα πόσα ''Αν'' έχω πει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 17:38 Η bastet_13: #335 19-04-10 17:38 Απάντηση: ΕΟΓ-12η & 13η Εκθεση Γάτας!!!!! πολυ ομορφες φωτο bunny!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:02 Η bastet_13: #336 19-04-10 18:02 Απάντηση: ΕΟΓ-12η & 13η Εκθεση Γάτας!!!!! https://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4570446&ct=1 ενα αρθρο για την εκθεση με φωτο της δωρας... το ραγντολακι που κερδισε... και γενικα διαφορους συμμετεχοντες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:21 Η elvenstar: #337 19-04-10 18:21 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: https://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4570446&ct=1 ενα αρθρο για την εκθεση με φωτο της δωρας... το ραγντολακι που κερδισε... και γενικα διαφορους συμμετεχοντες!! Click για ανάπτυξη... προσέξατε επίσης τα αισχρά σχόλιο μερικών ανεγκέφαλων από κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:31 Η Πουπουλίνα: #338 19-04-10 18:31 Απάντηση: ΕΟΓ-12η & 13η Εκθεση Γάτας!!!!! επιτελους...το οφθαλμολουτρον που περιμενα!!!!!!!...ΟΛΑ ειναι υπεροχα....και ΟΛΑ τα λατρευω!!!συγχαρητηρια σε οοοοολα τα γατακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:32 Η natalouko: #339 19-04-10 18:32 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: προσέξατε επίσης τα αισχρά σχόλιο μερικών ανεγκέφαλων από κάτω Click για ανάπτυξη... Τα είδα Έλενα και συγχίστηκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:34 Η brigite έγραψε: #340 19-04-10 18:34 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: προσέξατε επίσης τα αισχρά σχόλιο μερικών ανεγκέφαλων από κάτω Click για ανάπτυξη... Ναι,μη χασουν ευκαιρια να πουν την κοτσανα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy ΛΟΥΙΖΑ1 Claire Rentfield 3lbereth ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ Havana PolGR1509 Bindi roccohooshie moukelis mayrh gata gatito Raktia kat-cats paulina85 nasstazia raccoon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Χριστινάκι πώς μπορώ να τις αντιγράψω?? δεν μου κάνει αντιγραφή. Εχεις καμμια ιδέα??? Σ΄ευχαριστώ και πάλι για τις υπέροχες φωτο. Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ Αν κάνεις δεξί κλικ και Αποθήκευση ως...; Ή αν έχεις το Google Chrome,Αποθήκευση εικόνας ως... Αν και στις έχω στείλει από χθες με e-mail... Το πήρες; Υ.Γ. Μα πόσα ''Αν'' έχω πει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 17:38 Η bastet_13: #335 19-04-10 17:38 Απάντηση: ΕΟΓ-12η & 13η Εκθεση Γάτας!!!!! πολυ ομορφες φωτο bunny!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:02 Η bastet_13: #336 19-04-10 18:02 Απάντηση: ΕΟΓ-12η & 13η Εκθεση Γάτας!!!!! https://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4570446&ct=1 ενα αρθρο για την εκθεση με φωτο της δωρας... το ραγντολακι που κερδισε... και γενικα διαφορους συμμετεχοντες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:21 Η elvenstar: #337 19-04-10 18:21 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: https://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4570446&ct=1 ενα αρθρο για την εκθεση με φωτο της δωρας... το ραγντολακι που κερδισε... και γενικα διαφορους συμμετεχοντες!! Click για ανάπτυξη... προσέξατε επίσης τα αισχρά σχόλιο μερικών ανεγκέφαλων από κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:31 Η Πουπουλίνα: #338 19-04-10 18:31 Απάντηση: ΕΟΓ-12η & 13η Εκθεση Γάτας!!!!! επιτελους...το οφθαλμολουτρον που περιμενα!!!!!!!...ΟΛΑ ειναι υπεροχα....και ΟΛΑ τα λατρευω!!!συγχαρητηρια σε οοοοολα τα γατακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:32 Η natalouko: #339 19-04-10 18:32 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: προσέξατε επίσης τα αισχρά σχόλιο μερικών ανεγκέφαλων από κάτω Click για ανάπτυξη... Τα είδα Έλενα και συγχίστηκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:34 Η brigite έγραψε: #340 19-04-10 18:34 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: προσέξατε επίσης τα αισχρά σχόλιο μερικών ανεγκέφαλων από κάτω Click για ανάπτυξη... Ναι,μη χασουν ευκαιρια να πουν την κοτσανα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy ΛΟΥΙΖΑ1 Claire Rentfield 3lbereth ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ Havana PolGR1509 Bindi roccohooshie moukelis mayrh gata gatito Raktia kat-cats paulina85 nasstazia raccoon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Απάντηση: ΕΟΓ-12η & 13η Εκθεση Γάτας!!!!! πολυ ομορφες φωτο bunny!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:02 Η bastet_13: #336 19-04-10 18:02 Απάντηση: ΕΟΓ-12η & 13η Εκθεση Γάτας!!!!! https://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4570446&ct=1 ενα αρθρο για την εκθεση με φωτο της δωρας... το ραγντολακι που κερδισε... και γενικα διαφορους συμμετεχοντες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:21 Η elvenstar: #337 19-04-10 18:21 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: https://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4570446&ct=1 ενα αρθρο για την εκθεση με φωτο της δωρας... το ραγντολακι που κερδισε... και γενικα διαφορους συμμετεχοντες!! Click για ανάπτυξη... προσέξατε επίσης τα αισχρά σχόλιο μερικών ανεγκέφαλων από κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:31 Η Πουπουλίνα: #338 19-04-10 18:31 Απάντηση: ΕΟΓ-12η & 13η Εκθεση Γάτας!!!!! επιτελους...το οφθαλμολουτρον που περιμενα!!!!!!!...ΟΛΑ ειναι υπεροχα....και ΟΛΑ τα λατρευω!!!συγχαρητηρια σε οοοοολα τα γατακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:32 Η natalouko: #339 19-04-10 18:32 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: προσέξατε επίσης τα αισχρά σχόλιο μερικών ανεγκέφαλων από κάτω Click για ανάπτυξη... Τα είδα Έλενα και συγχίστηκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:34 Η brigite έγραψε: #340 19-04-10 18:34 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: προσέξατε επίσης τα αισχρά σχόλιο μερικών ανεγκέφαλων από κάτω Click για ανάπτυξη... Ναι,μη χασουν ευκαιρια να πουν την κοτσανα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy ΛΟΥΙΖΑ1 Claire Rentfield 3lbereth ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ Havana PolGR1509 Bindi roccohooshie moukelis mayrh gata gatito Raktia kat-cats paulina85 nasstazia raccoon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Απάντηση: ΕΟΓ-12η & 13η Εκθεση Γάτας!!!!! https://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4570446&ct=1 ενα αρθρο για την εκθεση με φωτο της δωρας... το ραγντολακι που κερδισε... και γενικα διαφορους συμμετεχοντες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:21 Η elvenstar: #337 19-04-10 18:21 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: https://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4570446&ct=1 ενα αρθρο για την εκθεση με φωτο της δωρας... το ραγντολακι που κερδισε... και γενικα διαφορους συμμετεχοντες!! Click για ανάπτυξη... προσέξατε επίσης τα αισχρά σχόλιο μερικών ανεγκέφαλων από κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:31 Η Πουπουλίνα: #338 19-04-10 18:31 Απάντηση: ΕΟΓ-12η & 13η Εκθεση Γάτας!!!!! επιτελους...το οφθαλμολουτρον που περιμενα!!!!!!!...ΟΛΑ ειναι υπεροχα....και ΟΛΑ τα λατρευω!!!συγχαρητηρια σε οοοοολα τα γατακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:32 Η natalouko: #339 19-04-10 18:32 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: προσέξατε επίσης τα αισχρά σχόλιο μερικών ανεγκέφαλων από κάτω Click για ανάπτυξη... Τα είδα Έλενα και συγχίστηκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:34 Η brigite έγραψε: #340 19-04-10 18:34 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: προσέξατε επίσης τα αισχρά σχόλιο μερικών ανεγκέφαλων από κάτω Click για ανάπτυξη... Ναι,μη χασουν ευκαιρια να πουν την κοτσανα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy ΛΟΥΙΖΑ1 Claire Rentfield 3lbereth ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ Havana PolGR1509 Bindi roccohooshie moukelis mayrh gata gatito Raktia kat-cats paulina85 nasstazia raccoon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: https://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4570446&ct=1 ενα αρθρο για την εκθεση με φωτο της δωρας... το ραγντολακι που κερδισε... και γενικα διαφορους συμμετεχοντες!! Click για ανάπτυξη... προσέξατε επίσης τα αισχρά σχόλιο μερικών ανεγκέφαλων από κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:31 Η Πουπουλίνα: #338 19-04-10 18:31 Απάντηση: ΕΟΓ-12η & 13η Εκθεση Γάτας!!!!! επιτελους...το οφθαλμολουτρον που περιμενα!!!!!!!...ΟΛΑ ειναι υπεροχα....και ΟΛΑ τα λατρευω!!!συγχαρητηρια σε οοοοολα τα γατακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:32 Η natalouko: #339 19-04-10 18:32 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: προσέξατε επίσης τα αισχρά σχόλιο μερικών ανεγκέφαλων από κάτω Click για ανάπτυξη... Τα είδα Έλενα και συγχίστηκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:34 Η brigite έγραψε: #340 19-04-10 18:34 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: προσέξατε επίσης τα αισχρά σχόλιο μερικών ανεγκέφαλων από κάτω Click για ανάπτυξη... Ναι,μη χασουν ευκαιρια να πουν την κοτσανα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy ΛΟΥΙΖΑ1 Claire Rentfield 3lbereth ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ Havana PolGR1509 Bindi roccohooshie moukelis mayrh gata gatito Raktia kat-cats paulina85 nasstazia raccoon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Απάντηση: ΕΟΓ-12η & 13η Εκθεση Γάτας!!!!! επιτελους...το οφθαλμολουτρον που περιμενα!!!!!!!...ΟΛΑ ειναι υπεροχα....και ΟΛΑ τα λατρευω!!!συγχαρητηρια σε οοοοολα τα γατακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:32 Η natalouko: #339 19-04-10 18:32 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: προσέξατε επίσης τα αισχρά σχόλιο μερικών ανεγκέφαλων από κάτω Click για ανάπτυξη... Τα είδα Έλενα και συγχίστηκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:34 Η brigite έγραψε: #340 19-04-10 18:34 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: προσέξατε επίσης τα αισχρά σχόλιο μερικών ανεγκέφαλων από κάτω Click για ανάπτυξη... Ναι,μη χασουν ευκαιρια να πουν την κοτσανα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: προσέξατε επίσης τα αισχρά σχόλιο μερικών ανεγκέφαλων από κάτω Click για ανάπτυξη... Τα είδα Έλενα και συγχίστηκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 18:34 Η brigite έγραψε: #340 19-04-10 18:34 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: προσέξατε επίσης τα αισχρά σχόλιο μερικών ανεγκέφαλων από κάτω Click για ανάπτυξη... Ναι,μη χασουν ευκαιρια να πουν την κοτσανα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: προσέξατε επίσης τα αισχρά σχόλιο μερικών ανεγκέφαλων από κάτω Click για ανάπτυξη... Ναι,μη χασουν ευκαιρια να πουν την κοτσανα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.