Ανακοινώσεις για Bazaars

Επειδή δεν έχει φτιαχτεί το laptop ακόμα, (από την ACER μου είπαν να ξαναπάρω από βδομάδα), δεν θα ξαναμιλήσουμε ως την Κυριακή και δεν ξέρω με ποιον θα έρθω τελικά, με τον άνδρα μου ή την αδελφή μου και τι ώρα, υπάρχει κάποιο τηλέφωνο να μου δώσετε να επικοινωνήσω με κάποια από εσάς μόλις φτάσω? Η Φρόσω έχει το δικό μου από τότε που είχα στείλει την αγγελία για τον Χιόνη. Αν δεν καταφέρουμε πάντως να συναντηθούμε στο bazaar πότε θα ξανακανονήσετε συνάντηση για καφέ? Θα ήθελα να γνωριστούμε:) :P :D

Υ.Γ.Μπορώ να διαβάσω αν στείλετε ΡΜ αλλά δεν μπορώ να γράψω γιατί το άλλο computer που έχουμε, του άνδρα μου έχει αγγλο-γερμανικά windows και αν αρχίσω να γράφω σε greeklish βλέπω να μου σβήνουν τα μηνύματα η Ladycat και η Michelle και δε θέλω:redface: :redface: :redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θα έρθω και εγω αλλά μάλλον θα έρθω πιο νωρίς γιατί έχω κάτι δουλίτσες. πάντως θα κρατάω το junior της whiskas σε φακελάκι αν με δει κανείς ας μου μιλήσει. βέβαια θα με αναγνωρίσετε όλοι γιατί είμαι πάρα πολύ όμορφη και λάμπω από μακρια οπότε όλοι θα με δείτε(:D ψωνάρααααααααα) ελπιζω να σας γνωρίσω και απο κοντά!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:up: Θα έρθει και ο αντρούλης μου!!!! Πολύ χάρηκα. Σας φιλώ και καλό Σάββατο. Tην Kυριακή τα λέμε :D

αχ καλα να περασετε!!! μακαρι να μπορουσα να ερθω κι εγω,δουλευω απογευμα και ξεκιναω δουλεια στις 2:30.:(
προσπαθησα να το αλλαξω αλλα η πρωινη κοπελα δε μπορουσε να κανουμε αμοιβαια αλλαγη.
φροσω η' ολγα..αν βρειτε εκεινο το παιχνιδακι που ειναι σαν καλαμακι που στην ακρη του εχει μια φουντα..παρτε το για τον πεπιτο μου και μετα τα βρισκουμε εμεις! ευχαριστω!:)

Μήπως να ανακεφαλαιώναμε τα της συνάντησης;
1. Τι ώρα θα συναντηθούμε;
2. Πού ακριβώς θα συναντηθούμε;
3. Θα κρατάμε κονσέρβες ή φωτογραφίες με τα τέρατά μας;

Αυτά, δεν θυμάμαι κάτι άλλο! Τα λέμε από κοντά!

απο οτι καταλαβα γυρω στις 4:10 εξω απο το παζαρι κ θα κραταμε μια μικρη κονσερβα

Τα νεύρα μου :mad::mad::mad:!
Ήμουν στην θεία μου και τη βοηθούσα με κάτι χριστουγεννιάτικα που έπρεπε να ετοιμάσει και υποτίθεται ότι θα τα τελειώναμε σήμερα. Δεν τελειώσαμε ούτε τα μισά και κατά συνέπεια πρέπει να τα συνεχίσουμε αύριο. Οπότε παζάρι γιοκ! Αμαν πια στον καφέ έφευγαν οι γονείς μου δεν μπορεσα να έρθω, τώρα αυτό... Τι να πω ελπίζω στον επόμενο καφέ να καταφέρω να έρθω. Καλά να περάσετε.

Τελικά και εγώ δεν θα έρθω , γιατί είμαι γριπιασμένη και θέλω να αποφύγω την πολυκοσμία ,και ιδίως τα μέσα μαζικής μεταφοράς.Υπάρχει μια μικρή περίπτωση μόνο, να έρθω με τον άντρα μου με το αυτοκίνητο.Αν δεν σας δω, καλά να περάσετε...:)

Παιδάκια, καλημερούδια!

Δεν θα μπορέσουμε να έρθουμε. Διότι μια ξαδελφούλα μου έχει γενέθλια και δεν το θυμήθηκα εγκαίρως και έτσι παιδεύομαι να της φτιάξω ένα σετάκι, κολιέ, σκουλαρίκια και βραχιολάκι!!! :blink:...

Κάλα να περάσετε και πιείτε καφέ και για μας!!! :)...

Τελικα ποσες θα ειμαστε?:confused:

γεια σας τελικά εγώ πήγα σήμερα κατα τις 2 γιατι τώρα δουλεύω. ήταν πολύ μικρο περίμενα κάτι μεγαλύτερο και με περισσοτερα πράγματα, όμως η ατμοσφαιρα ήταν αρκετά ωραια. μετα πέρασα και από το ψυχικο ωραία ήταν λίγο μεγαλύτερο αλλά το ίδιο στυλ. μπράβο όμως που γίνονται τέτοιες προσπάθειες, ελπίζω να περάσατε καλά και να βρήκατε πραγματάκια να πάρετε.;)

Κι εγώ στις 14:00 πήγα! Άρα θα πρέπει κάπου να συναντηθήκαμε:)
Πήγα με την αδελφή μου και την ανηψιά μου και σηκώσαμε από 5 τσάντες πραγματα η κάθε μια. Όντως δεν ήταν μεγάλο το Bazaar αλλά πήραμε τα πάντα: από λουράκια για το σκύλο, παιχνίδια για το σκύλο και τον Χιόνι, πιατάκια φαγητού και "μεζεδάκια", κλειδοθήκες, swarovski καρδούλες για το περιλαίμιο, στολίδια για το δένδρο, αφρόλουτρα, βιβλία κ.λ.π. Ααα! κέρδισα κι ένα set espresso και ένα μπουκάλι κρασί με τους λαχνούς που πήρα! Καλά περάσαμε! Γνώρισα και την Μαρίνα από το Stray. Πολύ συμπαθητική κοπέλα! Της είπα την επόμενη φορά που θα οργανώσουν bazaar να φέρω κι εγώ πράγματα π.χ. κοσμήματα που φτιάχνω. Δεν το είχα σκεφτεί νωρίτερα,διαφορετικά θα είχα φέρει μερικά καθώς και γούρια για να πουληθούν για τα αδεσποτάκια...:( Πολύ καλή η προσπάθεια του και πολύ συμπαθητικά όλα τα παιδιά που ήταν εκεί. Μόνο που δεν βρήκα σπιτάκι & κουτί μεταφοράς που ήθελα για τον Χιόνη μου κι ελπιζα να βρω εκεί. Επίσης, στεναχωρήθηκα που πήγα νωρίτερα και δεν συνάντησα τις υπόλοιπες κοπέλες από το MyCat. Δεν πειράζει, ελπίζω να κανονίσουμε καφέ.;) :P :D

Καλημέρα,

Χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα... και σας ευχαριστώ πααααααααρα πολύ που ήρθατε!!! :)

Μαρίνα

σιγα καλε εμεις το καναμε για τα ζωακια γιατι τα αγαπαμε

Κι αγαπάμε όοοολους όσους κάνουν τέτοιες προσπάθειες και βοηθάνε τα ζωάκια που αγαπάμε. Μαρίνα οτιδήποτε χρειαστείς στείλε μήνυμα. Αααα! Η αδελφή μου θυμήθηκε ότι ήθελε να πάρει κι άλλα πράγματα. Έχει ξεμείνει τίποτα από χθες?

Καλημέρα παιδιά,

έκανα και εγώ εμφάνιση αλλά κατά τις 17.30, με τον καλό μου να με φέρει. Η αλήθεια είναι ότι καθώς δεν γνώριζα κανέναν από εσάς ένιωθα λίγο αμήχανα και έφυγα σχετικά γρήγορα. Παρόλαυτα πήρα την κλειδοθήκη με το κοκκαλο που μου άρεσε πολύ. Οντως Ασπασία ήταν λίγο μικρό. Πήγα και εγώ με την ελπίδα να πάρω ένα ονυχοδρόμιο στον Τσε και κανένα σπιτάκι για τον Φίλο (το αδεσποτάκι που φροντίζω), αλλά δεν πειράζει. Είναι ωραίο να βλέπεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που φροντίζουν για αυτά τα ζώα
Ελπίζω την επόμενη φορά να καταφέρω να γνωρίσω κάποιους από κοντά.
Μαρίνα συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα του stray για την αγάπη που έχετε προς τα ζώα
Νότα

καλε κ εμεις εκει ειμασταν στης 5:30 επρεπε να ζητησεις τα κοριτσια του mycat

Στο μπαλκόνι , ένα τσούρμο από γυναίκες.

είδα κόσμο στο μπαλκόνι, αλλά ντραπηκα :redface: (34 χρονών γαϊδούρι) και δεν βγήκα...οπότε έκανα επίσκεψη και αγορά ...αστραπή...
ελπίζω την επόμενη φορά..
:)

Κι αγαπάμε όοοολους όσους κάνουν τέτοιες προσπάθειες και βοηθάνε τα ζωάκια που αγαπάμε. Μαρίνα οτιδήποτε χρειαστείς στείλε μήνυμα. Αααα! Η αδελφή μου θυμήθηκε ότι ήθελε να πάρει κι άλλα πράγματα. Έχει ξεμείνει τίποτα από χθες?

Ναι έχει μείνει... Αν θέλετε κάτι που δεν βρήκατε, πες μου γιατί υπάρχει μέλος μας που έχει pet shop και μπορεί να μας τα δώσει σε πολύ καλύτερη τιμή βγάζοντας μόνο το κόστος της, + ενα ποσό για το σωματείο...

Δεν την έχω ρωτήσει βέβαια γιαυτό που σου λέω αλλά θα το κάνει!!!

Μαρίνα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back