aspasiapef
Διάσημο μέλος

Υ.Γ.Μπορώ να διαβάσω αν στείλετε ΡΜ αλλά δεν μπορώ να γράψω γιατί το άλλο computer που έχουμε, του άνδρα μου έχει αγγλο-γερμανικά windows και αν αρχίσω να γράφω σε greeklish βλέπω να μου σβήνουν τα μηνύματα η Ladycat και η Michelle και δε θέλω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nellos
Νεοφερμένο μέλος
ψωνάρααααααααα) ελπιζω να σας γνωρίσω και απο κοντά!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα έρθει και ο αντρούλης μου!!!! Πολύ χάρηκα. Σας φιλώ και καλό Σάββατο. Tην Kυριακή τα λέμε 
marikaity
Νεοφερμένο μέλος
προσπαθησα να το αλλαξω αλλα η πρωινη κοπελα δε μπορουσε να κανουμε αμοιβαια αλλαγη.
φροσω η' ολγα..αν βρειτε εκεινο το παιχνιδακι που ειναι σαν καλαμακι που στην ακρη του εχει μια φουντα..παρτε το για τον πεπιτο μου και μετα τα βρισκουμε εμεις! ευχαριστω!

anabou
Διάσημο μέλος
1. Τι ώρα θα συναντηθούμε;
2. Πού ακριβώς θα συναντηθούμε;
3. Θα κρατάμε κονσέρβες ή φωτογραφίες με τα τέρατά μας;
Αυτά, δεν θυμάμαι κάτι άλλο! Τα λέμε από κοντά!
ladycat
Διάσημο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος

!Ήμουν στην θεία μου και τη βοηθούσα με κάτι χριστουγεννιάτικα που έπρεπε να ετοιμάσει και υποτίθεται ότι θα τα τελειώναμε σήμερα. Δεν τελειώσαμε ούτε τα μισά και κατά συνέπεια πρέπει να τα συνεχίσουμε αύριο. Οπότε παζάρι γιοκ! Αμαν πια στον καφέ έφευγαν οι γονείς μου δεν μπορεσα να έρθω, τώρα αυτό... Τι να πω ελπίζω στον επόμενο καφέ να καταφέρω να έρθω. Καλά να περάσετε.

Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν θα μπορέσουμε να έρθουμε. Διότι μια ξαδελφούλα μου έχει γενέθλια και δεν το θυμήθηκα εγκαίρως και έτσι παιδεύομαι να της φτιάξω ένα σετάκι, κολιέ, σκουλαρίκια και βραχιολάκι!!!
...Κάλα να περάσετε και πιείτε καφέ και για μας!!!
...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

nellos
Νεοφερμένο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Πήγα με την αδελφή μου και την ανηψιά μου και σηκώσαμε από 5 τσάντες πραγματα η κάθε μια. Όντως δεν ήταν μεγάλο το Bazaar αλλά πήραμε τα πάντα: από λουράκια για το σκύλο, παιχνίδια για το σκύλο και τον Χιόνι, πιατάκια φαγητού και "μεζεδάκια", κλειδοθήκες, swarovski καρδούλες για το περιλαίμιο, στολίδια για το δένδρο, αφρόλουτρα, βιβλία κ.λ.π. Ααα! κέρδισα κι ένα set espresso και ένα μπουκάλι κρασί με τους λαχνούς που πήρα! Καλά περάσαμε! Γνώρισα και την Μαρίνα από το Stray. Πολύ συμπαθητική κοπέλα! Της είπα την επόμενη φορά που θα οργανώσουν bazaar να φέρω κι εγώ πράγματα π.χ. κοσμήματα που φτιάχνω. Δεν το είχα σκεφτεί νωρίτερα,διαφορετικά θα είχα φέρει μερικά καθώς και γούρια για να πουληθούν για τα αδεσποτάκια...
Πολύ καλή η προσπάθεια του και πολύ συμπαθητικά όλα τα παιδιά που ήταν εκεί. Μόνο που δεν βρήκα σπιτάκι & κουτί μεταφοράς που ήθελα για τον Χιόνη μου κι ελπιζα να βρω εκεί. Επίσης, στεναχωρήθηκα που πήγα νωρίτερα και δεν συνάντησα τις υπόλοιπες κοπέλες από το MyCat. Δεν πειράζει, ελπίζω να κανονίσουμε καφέ.

dragonfly-kishar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα... και σας ευχαριστώ πααααααααρα πολύ που ήρθατε!!!

Μαρίνα
ladycat
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
έκανα και εγώ εμφάνιση αλλά κατά τις 17.30, με τον καλό μου να με φέρει. Η αλήθεια είναι ότι καθώς δεν γνώριζα κανέναν από εσάς ένιωθα λίγο αμήχανα και έφυγα σχετικά γρήγορα. Παρόλαυτα πήρα την κλειδοθήκη με το κοκκαλο που μου άρεσε πολύ. Οντως Ασπασία ήταν λίγο μικρό. Πήγα και εγώ με την ελπίδα να πάρω ένα ονυχοδρόμιο στον Τσε και κανένα σπιτάκι για τον Φίλο (το αδεσποτάκι που φροντίζω), αλλά δεν πειράζει. Είναι ωραίο να βλέπεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που φροντίζουν για αυτά τα ζώα
Ελπίζω την επόμενη φορά να καταφέρω να γνωρίσω κάποιους από κοντά.
Μαρίνα συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα του stray για την αγάπη που έχετε προς τα ζώα
Νότα
ladycat
Διάσημο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
(34 χρονών γαϊδούρι) και δεν βγήκα...οπότε έκανα επίσκεψη και αγορά ...αστραπή...ελπίζω την επόμενη φορά..

dragonfly-kishar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κι αγαπάμε όοοολους όσους κάνουν τέτοιες προσπάθειες και βοηθάνε τα ζωάκια που αγαπάμε. Μαρίνα οτιδήποτε χρειαστείς στείλε μήνυμα. Αααα! Η αδελφή μου θυμήθηκε ότι ήθελε να πάρει κι άλλα πράγματα. Έχει ξεμείνει τίποτα από χθες?
Ναι έχει μείνει... Αν θέλετε κάτι που δεν βρήκατε, πες μου γιατί υπάρχει μέλος μας που έχει pet shop και μπορεί να μας τα δώσει σε πολύ καλύτερη τιμή βγάζοντας μόνο το κόστος της, + ενα ποσό για το σωματείο...
Δεν την έχω ρωτήσει βέβαια γιαυτό που σου λέω αλλά θα το κάνει!!!
Μαρίνα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool