kounelaki
Περιβόητο μέλος
Οποτε το βλεπει και το ακουει βγαζει τη γλωσσα εξω,και πολλες φορες σαν να θελει να κανει εμετο

Το κανει μονο με το συγκεκριμενο μπαλακι το οποιο δεν παιζει ποτε μαζι του..

Το μπαλακι το εχω παρει προσφατα και δεν παιζει να τις το εχω βαλει σε καμια γατοφορο σε ταξιδι ωστε να το εχει συνδεσει με ναυτια..
Δειτε και μονοι σας και αν βρειτε εξηγηση πειτε μου!

https://www.youtube.com/watch?v=dktsle_SinE
https://www.youtube.com/watch?v=PE1-dMFSD4o
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Οχι καθολου τυχαιο!Το κανει καθε φορα που βλεπει το μπαλακι να κουδουνιζει και μονο τοτε!μωρε...μπας και ειναι τυχαιο???τι να πω...κουφο μου φαινεται....![]()
Ερχεται κι αλλο βιντεο!
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος

Το ενδεχομενο να εχει καταπιει πολλες τριχομπαλες το εχει σκεφτει? Της δινεις πραμα για να αποβαλλει τις τριχες?

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Οχι εκτος απο λιγο λαδακι στην κονσερβουλα οταν της δινω... Ομως δεν εχει βγαλει ουτε μια φορα τριχομπαλα...Επισης πως εξηγειται οτι το κανει με το συγκεκριμενο μπαλακι και ολη μερα(αλλα και πριν το ανακαλυψω) δεν το κανει ποτε?Αρχική Δημοσίευση από みことftw;467288:Μηπως απλα σου λεει διακριτικα "χ*σε με ρε μανα με το κουδουνομπαλακι σου?
Το ενδεχομενο να εχει καταπιει πολλες τριχομπαλες το εχει σκεφτει? Της δινεις πραμα για να αποβαλλει τις τριχες?![]()
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Βρέ Έλενα σκέφτηκα κι εγώ μήπως κατάπιε καμιά τρίχα...αλλά μήπως το φοβάται;Δεν δείχνει να το συμπαθεί καθόλου...μόλις το βλέπει φεύγει...μην της το βάζεις με το ζόρι μπροστά της..Σημερα καθως εβγαζα φωτος τη Σελινα και επαιζα με αυτο το μπαλακι παρατηρησα οτι εκανε κατι παραξενο που συνδεεται με το μπαλακι...
Οποτε το βλεπει και το ακουει βγαζει τη γλωσσα εξω,και πολλες φορες σαν να θελει να κανει εμετο
Το κανει μονο με το συγκεκριμενο μπαλακι το οποιο δεν παιζει ποτε μαζι του..
Το μπαλακι το εχω παρει προσφατα και δεν παιζει να τις το εχω βαλει σε καμια γατοφορο σε ταξιδι ωστε να το εχει συνδεσει με ναυτια..
Δειτε και μονοι σας και αν βρειτε εξηγηση πειτε μου!
https://www.youtube.com/watch?v=dktsle_SinE
https://www.youtube.com/watch?v=PE1-dMFSD4o

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Οχι δε της το βαζω συνεχεια,για να βγαλω το βιντεο το εκανα να δειτε κι εσεις!Βρέ Έλενα σκέφτηκα κι εγώ μήπως κατάπιε καμιά τρίχα...αλλά μήπως το φοβάται;Δεν δείχνει να το συμπαθεί καθόλου...μόλις το βλέπει φεύγει...μην της το βάζεις με το ζόρι μπροστά της..![]()
Δε το συμπαθει αλλα να την αηδιαζει?Να θελει να κανει εμετο?
Λες και βλεπει κανεναν πρωην κανει!
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ninja1
Νεοφερμένο μέλος
εντωμεταξυ μολις εβαλα το βιντεο κ ακουστηκε το κουδουνακι κοιταξε την οθονη ο δικος μου κ ειχε κολλησει κ κοιτουσε τα γατονια σου 
kounelaki
Περιβόητο μέλος
χαχα μιλαμε για σιχαμαρα!! λες να ειχε πεσει πουθενα το μπαλακι κ πηρε καμμια περιεργη μυρωδια?εντωμεταξυ μολις εβαλα το βιντεο κ ακουστηκε το κουδουνακι κοιταξε την οθονη ο δικος μου κ ειχε κολλησει κ κοιτουσε τα γατονια σου
![]()

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

Desdemona
Διάσημο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
Δε γουστάρει... στο λέει μία, δύο, 3,4, 1000... σιχαμάρα, αηδία έχει καταντήσει...!!!!

Μην την πιέζεις και εσύ... έχει που έχει τον πόνο της....
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Ρε παιδιά... η γυναίκα είναι σε "φάση"... οίστρου.. έχει έναν λούλη, που μόνο την πλένει.. θέλει ΑΛΛΑ.... τώρα, και εσύ μάνα της σπάς τα @@@ια.. με ένα σπαστικό μπαλάκι, της έχεις πάρει τα αυτιά και το κεφάλι....
Δε γουστάρει... στο λέει μία, δύο, 3,4, 1000... σιχαμάρα, αηδία έχει καταντήσει...!!!!
Γειά σου βρε Julia.

Ελενάκι κανόνισε ρσντεβού για στείρωση να ησυχάσετε όλοι.

kounelaki
Περιβόητο μέλος
εμενα γιατι μου φαινεται οτι νιαουριζει; Υπαρχει ενα νιαουρισμα που ανοιγουν το στομα τους και εμεις δεν ακουμε τιποτα (αυτα ακουνε). Κατι τετοιο μαλλον συμβαινει![]()
Αληθεια?Δεν το ηξερα!
Αλλα γιατι το κανει μονο με το συγκεκριμενο κουδουνομπαλακι και μονο οταν το κουναω και το βλεπει?Γιατι το μπαλακι μαζι με τα υπολοιπα παιχνιδια βρισκεται στο πατωμα αλλα δεν το κανει αν δεν το δει να κουδουνιζει
Σιγουρα την ενοχλει το θεμα ειναι ΓΙΑΝΤΑ την ενοχλει?Πωε γινεται να εχει συνδεσει ενα μπαλακι με ναυτια και ταση για εμετο?Εμένα μου φαίνεται ότι σίγουρα κάτι την ενοχλεί στην όλη διαδικασία, αν προσέξατε στο τελευταίο βίντεο έχει φουντώσει και την ουρά της![]()
Ρε παιδιά... η γυναίκα είναι σε "φάση"... οίστρου.. έχει έναν λούλη, που μόνο την πλένει.. θέλει ΑΛΛΑ.... τώρα, και εσύ μάνα της σπάς τα @@@ια.. με ένα σπαστικό μπαλάκι, της έχεις πάρει τα αυτιά και το κεφάλι....

Αντε να περασει ο σκατοοιστρος και θα τηνε παω.Σημερα αρχισε να κλαιει σαν κλαμα μωρου:cry: Σκιαζομαι η σηφομανα!Γειά σου βρε Julia.
Ελενάκι κανόνισε ρσντεβού για στείρωση να ησυχάσετε όλοι.![]()
kounelaki
Περιβόητο μέλος
που ειναι σαν να την εχει κολλησει με ζελε!

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Αντε να περασει ο σκατοοιστρος και θα τηνε παω.Σημερα αρχισε να κλαιει σαν κλαμα μωρου:cry: Σκιαζομαι η σηφομανα!

Παντως αυτο ειναι μια αποδειξη για το οτι οι γατες δε γουσταρουν τα περιλαιμια με τα κουδουνια..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Ναι στα δικά μου φοράω κολάρο αλλά το κουδούνι το έχω βγάλει...αλλά στο χοντρό μάλλον θα το ξαναφορέσω για να μην μπορεί να κυνηγάει...Παντως αυτο ειναι μια αποδειξη για το οτι οι γατες δε γουσταρουν τα περιλαιμια με τα κουδουνια..
![]()

maria.andreou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πάντως το τρέλανες το καιμένο το γατί βρε! Τι να κάνει κι αυτό;;;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool