Ανεξήγητη συμπεριφορά!

kounelaki

Περιβόητο μέλος

Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα.
Σημερα καθως εβγαζα φωτος τη Σελινα και επαιζα με αυτο το μπαλακι παρατηρησα οτι εκανε κατι παραξενο που συνδεεται με το μπαλακι...
Οποτε το βλεπει και το ακουει βγαζει τη γλωσσα εξω,και πολλες φορες σαν να θελει να κανει εμετο:hmm:
Το κανει μονο με το συγκεκριμενο μπαλακι το οποιο δεν παιζει ποτε μαζι του..:hmm:
Το μπαλακι το εχω παρει προσφατα και δεν παιζει να τις το εχω βαλει σε καμια γατοφορο σε ταξιδι ωστε να το εχει συνδεσει με ναυτια..
Δειτε και μονοι σας και αν βρειτε εξηγηση πειτε μου!:blink:

https://www.youtube.com/watch?v=dktsle_SinE

https://www.youtube.com/watch?v=PE1-dMFSD4o

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μωρε...μπας και ειναι τυχαιο???τι να πω...κουφο μου φαινεται....:blink::blink::blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μωρε...μπας και ειναι τυχαιο???τι να πω...κουφο μου φαινεται....:blink::blink::blink:
Οχι καθολου τυχαιο!Το κανει καθε φορα που βλεπει το μπαλακι να κουδουνιζει και μονο τοτε!
Ερχεται κι αλλο βιντεο!

Μηπως απλα σου λεει διακριτικα "χ*σε με ρε μανα με το κουδουνομπαλακι σου? :lol::lol:

Το ενδεχομενο να εχει καταπιει πολλες τριχομπαλες το εχει σκεφτει? Της δινεις πραμα για να αποβαλλει τις τριχες? :hmm:

Αρχική Δημοσίευση από みことftw;467288:
Μηπως απλα σου λεει διακριτικα "χ*σε με ρε μανα με το κουδουνομπαλακι σου? :lol::lol:

Το ενδεχομενο να εχει καταπιει πολλες τριχομπαλες το εχει σκεφτει? Της δινεις πραμα για να αποβαλλει τις τριχες? :hmm:
Οχι εκτος απο λιγο λαδακι στην κονσερβουλα οταν της δινω... Ομως δεν εχει βγαλει ουτε μια φορα τριχομπαλα...Επισης πως εξηγειται οτι το κανει με το συγκεκριμενο μπαλακι και ολη μερα(αλλα και πριν το ανακαλυψω) δεν το κανει ποτε?

Σημερα καθως εβγαζα φωτος τη Σελινα και επαιζα με αυτο το μπαλακι παρατηρησα οτι εκανε κατι παραξενο που συνδεεται με το μπαλακι...
Οποτε το βλεπει και το ακουει βγαζει τη γλωσσα εξω,και πολλες φορες σαν να θελει να κανει εμετο:hmm:
Το κανει μονο με το συγκεκριμενο μπαλακι το οποιο δεν παιζει ποτε μαζι του..:hmm:
Το μπαλακι το εχω παρει προσφατα και δεν παιζει να τις το εχω βαλει σε καμια γατοφορο σε ταξιδι ωστε να το εχει συνδεσει με ναυτια..
Δειτε και μονοι σας και αν βρειτε εξηγηση πειτε μου!:blink:

https://www.youtube.com/watch?v=dktsle_SinE

https://www.youtube.com/watch?v=PE1-dMFSD4o
Βρέ Έλενα σκέφτηκα κι εγώ μήπως κατάπιε καμιά τρίχα...αλλά μήπως το φοβάται;Δεν δείχνει να το συμπαθεί καθόλου...μόλις το βλέπει φεύγει...μην της το βάζεις με το ζόρι μπροστά της..:hmm::hmm::hmm:

Βρέ Έλενα σκέφτηκα κι εγώ μήπως κατάπιε καμιά τρίχα...αλλά μήπως το φοβάται;Δεν δείχνει να το συμπαθεί καθόλου...μόλις το βλέπει φεύγει...μην της το βάζεις με το ζόρι μπροστά της..:hmm::hmm::hmm:
Οχι δε της το βαζω συνεχεια,για να βγαλω το βιντεο το εκανα να δειτε κι εσεις!
Δε το συμπαθει αλλα να την αηδιαζει?Να θελει να κανει εμετο?:blink: Λες και βλεπει κανεναν πρωην κανει!:lol:

χαχα μιλαμε για σιχαμαρα!! λες να ειχε πεσει πουθενα το μπαλακι κ πηρε καμμια περιεργη μυρωδια?:hmm: εντωμεταξυ μολις εβαλα το βιντεο κ ακουστηκε το κουδουνακι κοιταξε την οθονη ο δικος μου κ ειχε κολλησει κ κοιτουσε τα γατονια σου :D

χαχα μιλαμε για σιχαμαρα!! λες να ειχε πεσει πουθενα το μπαλακι κ πηρε καμμια περιεργη μυρωδια?:hmm: εντωμεταξυ μολις εβαλα το βιντεο κ ακουστηκε το κουδουνακι κοιταξε την οθονη ο δικος μου κ ειχε κολλησει κ κοιτουσε τα γατονια σου :D
:lol::lol::lol::lol::lol:

εμενα γιατι μου φαινεται οτι νιαουριζει; Υπαρχει ενα νιαουρισμα που ανοιγουν το στομα τους και εμεις δεν ακουμε τιποτα (αυτα ακουνε). Κατι τετοιο μαλλον συμβαινει :hmm:

Εμένα μου φαίνεται ότι σίγουρα κάτι την ενοχλεί στην όλη διαδικασία, αν προσέξατε στο τελευταίο βίντεο έχει φουντώσει και την ουρά της :hmm:

Ρε παιδιά... η γυναίκα είναι σε "φάση"... οίστρου.. έχει έναν λούλη, που μόνο την πλένει.. θέλει ΑΛΛΑ.... τώρα, και εσύ μάνα της σπάς τα @@@ια.. με ένα σπαστικό μπαλάκι, της έχεις πάρει τα αυτιά και το κεφάλι....

Δε γουστάρει... στο λέει μία, δύο, 3,4, 1000... σιχαμάρα, αηδία έχει καταντήσει...!!!!:lol::mad:

Μην την πιέζεις και εσύ... έχει που έχει τον πόνο της....

Ρε παιδιά... η γυναίκα είναι σε "φάση"... οίστρου.. έχει έναν λούλη, που μόνο την πλένει.. θέλει ΑΛΛΑ.... τώρα, και εσύ μάνα της σπάς τα @@@ια.. με ένα σπαστικό μπαλάκι, της έχεις πάρει τα αυτιά και το κεφάλι....

Δε γουστάρει... στο λέει μία, δύο, 3,4, 1000... σιχαμάρα, αηδία έχει καταντήσει...!!!!:lol::mad:

Γειά σου βρε Julia.:up::up::lol::lol::lol:

Ελενάκι κανόνισε ρσντεβού για στείρωση να ησυχάσετε όλοι.:D

εμενα γιατι μου φαινεται οτι νιαουριζει; Υπαρχει ενα νιαουρισμα που ανοιγουν το στομα τους και εμεις δεν ακουμε τιποτα (αυτα ακουνε). Κατι τετοιο μαλλον συμβαινει :hmm:
:blink:Αληθεια?Δεν το ηξερα!:blink:Αλλα γιατι το κανει μονο με το συγκεκριμενο κουδουνομπαλακι και μονο οταν το κουναω και το βλεπει?Γιατι το μπαλακι μαζι με τα υπολοιπα παιχνιδια βρισκεται στο πατωμα αλλα δεν το κανει αν δεν το δει να κουδουνιζει:hmm:
Εμένα μου φαίνεται ότι σίγουρα κάτι την ενοχλεί στην όλη διαδικασία, αν προσέξατε στο τελευταίο βίντεο έχει φουντώσει και την ουρά της :hmm:
Σιγουρα την ενοχλει το θεμα ειναι ΓΙΑΝΤΑ την ενοχλει?Πωε γινεται να εχει συνδεσει ενα μπαλακι με ναυτια και ταση για εμετο?

:lol::lol::lol::lol::lol:

Γειά σου βρε Julia.:up::up::lol::lol::lol:

Ελενάκι κανόνισε ρσντεβού για στείρωση να ησυχάσετε όλοι.:D
Αντε να περασει ο σκατοοιστρος και θα τηνε παω.Σημερα αρχισε να κλαιει σαν κλαμα μωρου:cry: Σκιαζομαι η σηφομανα!

Παντως δεν εχει φουντωσει η ουρα της..Ετσι ειμαστε εμεις,κοντοτριχα αλλα με ουρα φουντωτη...Οχι σαν του αλλου του λουλη:lol: που ειναι σαν να την εχει κολλησει με ζελε!:lol::lol::lol:

Αντε να περασει ο σκατοοιστρος και θα τηνε παω.Σημερα αρχισε να κλαιει σαν κλαμα μωρου:cry: Σκιαζομαι η σηφομανα!

:lol::lol::lol::lol: Παντως αυτο ειναι μια αποδειξη για το οτι οι γατες δε γουσταρουν τα περιλαιμια με τα κουδουνια..:down:
Ναι στα δικά μου φοράω κολάρο αλλά το κουδούνι το έχω βγάλει...αλλά στο χοντρό μάλλον θα το ξαναφορέσω για να μην μπορεί να κυνηγάει...:):):)

Έχω ένα ολόιδιο μπαλάκι το οποίο ο μαξ κάνει σαν τρελλός μώλις το δεί ή μώλις το ακούσει. Τρελένεται να παίζει μαζί σου.

Πάντως το τρέλανες το καιμένο το γατί βρε! Τι να κάνει κι αυτό;;;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back