Αντίο αγαπημένο μου Μαράκι

Όλγα Veggie

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Όλγα Veggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 1.348 μηνύματα.
Αντίο αγαπημένη μου, πως θα ζησω χωρις εσενα δεν ξέρω. Με αφησες μόνη μου σε αυτο τον κοσμο με μονο αναμνησεις για παρεα και λιγες φωτογραφιες. Ο πονος να ξερεις ειναι τεραστιος ακομα και εκεινους που
σε ηξεραν λιγο. Ευτυχώς ήξερες ποσο σε αγαπουσα. Δεν ξέρω όμως αν ηρερες ποσο απαραιτητη ησουν. 6 χρονια μαζι απο το πρωι μεχρι το βραδυ θα μπορουσε να πει κανεις οτι αρκουν για μια ζωή. Ομως το αντίθετο συμβαίνει. Οσο ζουσε κανεις μαζι σου τοσο δεν αντεχε χωρις εσενα. Πρώτη εσύ ακουγες τη χαρα και τη λύπη μου κάθε μερα στη δουλειά και μου στεκόσουν στα πάντα, και εγώ το ίδιο ελπίζω. Να μην εχεις κρυφό παράπονο απο μενα. Συγνώμη αν ποτε σε πλήγωσα, μωρό μου.
Αν και μικρότερη απο μενα πάντα ενιωθα την προστασία σου απο ολα τα στραβά και τη δεχόμουν με χαρά. Σε ευχαριστώ που σε γνώρισα. Μακάρι ο κοσμος να ειχε κι αλλους σαν και εσένα μωράκι μου. Ησουν είσαι και θα εισαι μοναδική και λατρεμένη. Η προσωποποίηση της καλοσύνης, της χαρας και της σύνεσης. Πάντα να προσφέρεις χωρίς να ζητάς ανταλάγματα σε αυτούς που αγαπούσες. Αυτό σε εκανε τον τέλειο ανθρωπο αγαπη μου. Δώσε μου δύναμη να συνεχίσω γιατι η απουσία σου θα ειναι τςράστια οσο ζήσω. Σε αγαπώ για πάντα...
Ελα να με πάρεις οταν ερθω να σε βρω. Αυτο σου ζητάω μόνο.

Το Σαββατο στις 11 το βραδυ σκοτώθηκε η καλυτερη μου φιλη, το λατρεμενο μου Μαράκι. Οδηγουσε τη μηχανή της, προσεκτικα οπως παντα, και ο φιλος της ακολουθουσε με τη δικη του. Το αυτοκινητο που ηταν δεξιά της αλλαξε απότομα λουρίδα. Ηταν ενας πιωμενος 19χρονος. Την εκτόξευσε στο δρομο και κατεληξε σε μια κολωνα οπου εσπασε το λαιμο της. Ηταν ακαριαίο. Ο φιλος της που ειδε να συμβαίνει μπροστα του ολο αυτό ειδοποιησε και το ασθενοφόρο και τη μαμα της. Εκεινη δυστυχώς εφτασε πρώτη. Εκεινη πηρε το σφηγμο που δεν υπήρχε πια και ειδε το αιμα να τρεχει απο το ματι της.
Μολις ειχε γινει 28. Παντα προφύλασε τον εαυτό της βάζοντας κρανος και φορώντας ειδικο μπουφαν για μηχανες και γαντια και δεν επινε ουτε καν μπυρα.
Λατρεμενη απο ολο τον κοσμο, η χαρά της ζωης όπως εγραψαν στα ΝΕΑ χτες. Ενας ανθρωπος που ήταν τετοια η καλοσύνη του που πιστευες οτι δεν θα πεθανει ποτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• MARAKI 1.jpg
    MARAKI 1.jpg
    301,9 KB · Εμφανίσεις: 58
  • MARAKI 2.jpg
    MARAKI 2.jpg
    345,1 KB · Εμφανίσεις: 48
Ολγα λυπαμαι παρα πολυ...:cry::cry::cry:
Δυστυχως τα ατυχηματα με τις μηχανες ειναι θανατηφορα.
Αποχαιρετισαμε τοσες γατες εδω, αλλα και η απωλεια του ανθρωπου ειναι χειροτερη.:(
Δεν ξερω τι αλλο να πω, δακρυσα.:cry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν το πιστεύω:cry: Συλλυπητήρια Όλγα μου και σε σένα και στην οικογένεια της κοπέλας. Τι φρικτό! Δεν υπάρχουν λόγια για κάτι τέτοιο.

Εδώ γύρω θα είμαι, εάν, όταν, ή μόνο για να ακούω....

Λυπαμαι πραγματικα γιαυτην τη σοβαρη απωλεια..Ξερω πως αυτη τη στιγμη,ουτε τα λογια ουτε τιποτα δεν εχουν σημασια και δεν μπορουν να μετριασουν τον πονο σου..Κουραγιο..

Λυπάμαι ειλικρινά Όλγα για το χαμό της φίλης σου. Ξέρω πως είναι να χάνεις αγαπημένο σου πρόσωπο από πρώτο χέρι. Δυστυχώς καμια κουβέντα παρηγοριάς δεν είναι αρκετή σε τέτοιες περιπτώσεις. Γι'άυτό δεν θα πω τίποτα άλλο. Καλό ταξίδι Μαρία...:bye:

Όλγα, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ξέρω ακριβώς πώς είναι... Προσπαθήστε οι φίλοι της να βρείτε δύναμη για να στηρίξετε τους γονείς της κοπέλας και τα αδέρφια της, αν είχε.
Η λύπη είναι μόνο για μας, που μένουμε πίσω.

Όλγα, κουράγιο.....

Ο,τι και να πούμε είναι λίγο, όντως....
Μόνο κουράγιο κι από μένα. Καλό της ταξίδι :cry:

Ολγα μου συλληπητήρια, τι να πεις σ'αυτές τις περιπτώσεις...να την έχεις πάντα μέσα στην ψυχή σου...

Πολυ κριμα, φαινεται καλη κοπελα... αυτες οι μηχανες... οτι και να κανεις παντα υπαρχει ρισκο...

Συλλυπητήρια κι από μένα.
Κουράγιο και σε σένα και στην οικογένεια και το φίλο της κοπέλας.
:bye:

Συλληπητηρια και απο μενα... Τα τροχαια ειναι οτι χειροτερο...

Αμάν η κοπελίτσα,είναι και συνονόματη.Κρίμα τόσο νέα,και είναι άδικος ο χαμός. Να σου πω, όταν ένα μωρό γεννιέται κλαίει που ήρθε σ΄αυτόν τον κόσμο, όταν ένας άνθρωπος όμως φύγει, είναι χαρούμενος!!! Μπορείς να της μιλάς,γιατί θα είναι στην ψυχή σου και αυτό θα την κάνει χαρούμενη εκεί που είναι τώρα.
Καλό ταξίδι Μαρία

δεν υπαρχουν λογια. δεν μπορω να ακουω αλλο για τετοια δυστυχηματα. κουραγιο

κοριτσακι μου λυπαμαι πολυ εδω ειμαστε για να μοιραστεις τον πονο σου κ οτ θες να πεις για την φιλη σου κριμα το κοριτσι κριμα να φυγει τοσο αδικα ας ειναι ελαφρυ το χωμα που την σκεπαζει καλο ταξιδι μαρακι κ ας μην σε ξεραμε οπως η ολγα σιγουρα θα ησουν σουπερ για παρεα

Λυπαμαι καλη μου και για εσενα και για τους δικους της. Αληθεια λυπαμαι.
Δεν υπαρχει κατι να σου πω, περαν του οτι η σκεψη μου θα ειναι μαζι της, μαζι σου, στον φιλο της και στους δικους της. Με μια προσευχη για εσας να βρειτε δυναμη και κουραγιο....

τι να πει κανεις σε τετοιες περιπτωσεις...και πως να παρηγορηθεις οταν φευγει καποιος τοσο νεος και τοσο αδικα.καλο ταξιδι Μαρια:bye::bye::bye:

πω,πω,ειναι φοβερο,λυπαμαι πολυ.συλληπητηρια σε σενα και την οικογενεια της...λυπαμαι πολυ!:cry::cry::cry:

Το αγαπημένο σου Μαράκι, θα έχει για πάντα μια θέση στην καρδιά σου και στο μυαλό σου......με όλα τα καλά που περάσατε και μοιραστήκατε......

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back