Απίστευτο και όμως συνέβη...

Elunitta

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Elunitta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα.
Χτες βράδυ την ώρα της μετάδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων.. Μπαίνουμε με το Δημήτρη σε μια πιτσαρία και περιμένουμε να ετοιμαστεί η πίτσα μας. Το ίδιο κάνουν και κάποια άλλα άτομα ηλικίας 25-30 αντρες και γυναίκες (ουχί ξανθές). Η τηλεόραση μεταδίδει αποτελέσματα και βγαίνει κάρτα επικρατείας. Ερώτηση από μέλος της άλλης παρέας: Ρε παιδιά, που είναι αυτή η επικράτεια? Αγνή απορία!! Το χειρότερο είναι που κανείς απο την παρέα δεν ήξερε να απαντήσει:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απαράδεκτο να μην ξέρει την επικράτεια...το πιο in και κοσμικό μέρος των τελευταίων χρόνων:P
Εχθες ήμουν εφορευτική επιτροπή , και αν γνωρίζετε οι εκλογικές καταστάσεις που έχουμε αναφέρουν όνομα , επώνυμο , ον.πατρός και μητρός , ημερ.γέννησης κτλ.Ερχεται λοιπόν ένας πιτσιρικάς που λεγόταν π.χ. Παπαδόπουλος Νίκος του Δημητρίου.Έλα όμως που στην κατάσταση υπήρχαν 2 με τα ιδια στοιχεία , αλλά ο ένας γεννημένος το 1982 και ο άλλος το 1902.Και με ρωτάει η γραμματέας το φυσικό ? Ποιος από τους 2 είναι????
Τα σχόλια δικά σας:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Του 1902 έπρεπε να της πεις :lol:!

2 με τα ιδια στοιχεία , αλλά ο ένας γεννημένος το 1982 και ο άλλος το 1902.
:blink::blink: Δηλαδή αυτός ζει ακόμα; Μη μου πεις ότι εμφανίστηκε κιόλας να ψηφίσει, 105 χρονών!!

:blink::blink: Δηλαδή αυτός ζει ακόμα; Μη μου πεις ότι εμφανίστηκε κιόλας να ψηφίσει, 105 χρονών!!
Όχι καλέ δεν ήρθε...

...είπα κι εγώ!! :rolleyes:

Εμένα ένας στο εκλογικό μου είπε μόλις βγήκε από το παραβάν (και ΑΦΟΥ πέταξε το φακελάκι στην κάλπη) : "Αχ μπερδέυτικα και αντί για σταυρούς έβαλα το "ν" δίπλα στα ονόματα..." :blink:!!!!!! Χρυσέ μου τι συμπλήρωνες? Test πολλαπλής επιλογής???:lol::lol::lol: (και δεν ήταν κάν ξανθός):P:P

Μου συνέβη στις προηγούμενες βουλευτικές: είμαι μέσα στο παραβάν (σε εκλογικό τμήμα με 2 παραβάν) και ξαφνικά ανοίγει το "κουρτινάκι" που χωρίζει τα δύο παραβάν και μια θείτσα από δίπλα (αφού κοιτάει καλά καλά ποιο ψηφοδέλτιο σταυρώνω) μου λέει όλο αθωότητα "συγγνώμη, δεν ήξερα ότι ήταν άλλος δίπλα"! :blink: :down:
Τα πήρα πολύ άσχημα και της ξανάκλεισα το κουρτινάκι στα μούτρα χωρίς να της απαντήσω, αν και τώρα που το ξανασκέφτομαι θα έπρεπε να είχα παραπονεθεί στο δικαστικό αντιπρόσωπο...:hmm:

Και για να μην λέμε τις πατάτες μόνο των άλλων....
Δημοτικές 1998, είμαι γραμματέας δικαστικού αντιπροσώπου. Ωρα 02.30 τα ξημερώματα και 3 άτομα (εγώ, ο δικαστικός και ένα παλικαράκι εκλογικός αντιπρόσωπος) μετράμε ακόμα σταυρούς. Τότε ίσχυαν ακόμα οι ενορίες και τα εκλογικά τμήματα ήταν μόνο ανδρών ή μόνο γυναικών. Εμείς είμασταν σε γυναικών. Βγαίνει λοιπόν ψηφοδέλτιο που έχει σταυρούς μόνο σε γυναίκες και πετάγομαι η καλή σου " Ποιος πάει στοίχημα ότι αυτό το έριξε γυναίκα?". :lol::lol:
Ευτυχώς δεν με περάσαν για τελείως ηλίθια, με δικαιολογήσαν λόγω ώρας...!!!

:lol::lol::lol::lol::lol:

:blink:Εεεεεμ...Χμμμμμ.....:hmm:Γκουχ! Γκουχ!:confused: Δεν το σχολιάζω Κατερινάκι....:rolleyes::lol::lol::lol:

Υ.Γ. Μήπως εκείνη την περίοδο είχες βάψει τα μαλλιά ξανθά και ήταν παρενέργεια του oxyzene που είχε περάσει στον εγκέφαλο? (Sorry, δεν άντεξα!!!!)

:blink:Εεεεεμ...Χμμμμμ.....:hmm:Γκουχ! Γκουχ!:confused: Δεν το σχολιάζω Κατερινάκι....:rolleyes::lol::lol::lol:
:lol::lol:καλα,μου αρεσε πολυ η αποψη σου.Τετοια επιχειρηματα....:lol::lol::lol:.Οσο για τις ξανθες ,διακρινω μια ταση για σχολια η μου φανεται?:lol::lol::lol:

:lol::lol:καλα,μου αρεσε πολυ η αποψη σου.Τετοια επιχειρηματα....:lol::lol::lol:.Οσο για τις ξανθες ,διακρινω μια ταση για σχολια η μου φανεται?:lol::lol::lol:
Για τις φυσικές όχι. Τι φταίνε αυτές που γεννήθηκαν ξανθές???!!!:rolleyes:
Για τις βαμμένες όμως, τα΄θελαν και τά'παθαν....:lol::lol::lol:
(Μη βαράτε όλες μαζί οι ξανθές του MyCat!!! Μια - μια παρακαλώ!!!!!:confused:)

:lol::lol::lol:καλα ρωταω μονο,για να δω αν ειμαστε της ιδιας ''σχολης''..Τα δικα μου καταμαυρα ειναι ετσι κ αλλιως:P

Πιστεύω πάντως ότι την φήμη των ξανθών δεν την έχουν βγάλει οι φυσικές αλλά αυτές που τα βάφουν. και πιο συγκεκριμένα η κατηγορία τύπου Μπεζεντάκου-Λάμπρου.

Πιστεύω πάντως ότι την φήμη των ξανθών δεν την έχουν βγάλει οι φυσικές αλλά αυτές που τα βάφουν. και πιο συγκεκριμένα η κατηγορία τύπου Μπεζεντάκου-Λάμπρου.
.....Μαστροκώστα, Μενεγάκη, Βουγιουκλάκη κι ένα σωρό άλλες βαμμένες ξανθές που το παίζουν χαζοχαρούμενες παιδούλες!!!....:sick::mpliaks::mpliaks:
Οι fan της Βουγιούκλος μη με κράξετε! Πάντα είχα αδυναμία στην Καρέζη που ήταν μαγκάκι (και μελαχροινή)!!!!:P

.....Μαστροκώστα, Μενεγάκη, Βουγιουκλάκη κι ένα σωρό άλλες βαμμένες ξανθές που το παίζουν χαζοχαρούμενες παιδούλες!!!....:sick::mpliaks::mpliaks:
Οι fan της Βουγιούκλος μη με κράξετε! Πάντα είχα αδυναμία στην Καρέζη που ήταν μαγκάκι (και μελαχροινή)!!!!:P
:up::up::up::up::up:

Η Βουγιουκλάκη ήταν μελαχροινή και έβαφε τα μαλλιά της ξανθά. Η Καρέζη ήταν φυσική ξανθιά. Και, επειδή κάτι ήξερε η γυναίκα, τα έβαφε μαύρα;)

Ναι Ααπασία αυτή ακριβώς η κατηγορία.

Fotini αυτό με την Καρέζη δεν το ήξερα :confused:

Η Βουγιουκλάκη ήταν μελαχροινή και έβαφε τα μαλλιά της ξανθά. Η Καρέζη ήταν φυσική ξανθιά. Και, επειδή κάτι ήξερε η γυναίκα, τα έβαφε μαύρα;)
Αυτό ομολογουμένως πρώτη φορά το ακούω!!!:confused: Το ίδιο ξέρω πάντως για την άλλη λατρεμένη μου τη Μαλβίνα Κάραλη, η οποία ήταν επίσης ξανθιά αλλά τα έβαφε μαύρα διότι "δεν ένιωθε ξανθιά" όπως είχε πει. Και για να πιάσουμε και τις διεθνείς ξανθές η Γοϊνόνα Ράϊντερ είναι επίσης φυσική ξανθιά που τα βάφει μαύρα και έχει γίνει γνωστή ως μελαχροινή;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back