lera
Νεοφερμένο μέλος
Σήμερα έζησα μια από τις χειρότερες εμπειρίες μου και θέλησα να την μοιραστώ μαζί σας.
Έχω ένα γατάκι 7,5 μηνών. Πριν από 2 μήνες την είχε πιάσει οίστρος και αποφάσισα να την ζευγαρώσω μία φορά πριν την στειρώσω. Είχα ήδη βρεί "ανάδοχους" για τα γατάκια οπότε δεν με προβλημάτισε ιδιαίτερα.
Δεν έχω καθόλου εμπειρία απο γάτες και στην προσπάθεια μου να βρω κάποια στοιχεία για την εγκυμοσύνη ανάκαλυψα και αυτό το site.
Γυρίζοντας σήμερα από την δουλειά , βρήκα το δωμάτιο στο οποίο είναι η γάτα τις ώρες που λείπουμε, γεμάτο αίματα. Είχα ακούσει ότι πριν τον τοκετό αιμοραγούν οπότε και εγώ προετοιμάστηκα με χαρά για το χαρμόσυνο γεγονός. Πράγματι σε λίγη ώρα την βρήκα ξαπλωμένη αναπαυτικά στο κρεβάτι κρυμένη κάτω από το σεντόνι και είδα οτι κάτι έβγαινε από τον κόλπο της. Δύστυχώς ο σάκος που έβγαλε ήταν άδειος.
Η κτηνίατρος με την οποία μίλησα αμέσως μου είπε οτι απέβαλε, και κατα πάσα πιθανότητα επειδή είναι πολυ μικρή ακόμα. Ακόμα βγάζει λίγο αίμα αλλά είναι πολύ ευδιάθετη οπότε αυτό με παρηγορεί κάπως.
Μου ήρθε πολυ ξαφνικό όλο αυτό γιατί ούτε που περνούσε από το μυαλό μου οτι και των γατιών οι εγκυμοσύνες μπορεί να μην έχουν αίσιο τέλος.
Και τώρα το μεγάλο ερώτημα!! Να την στειρώσω τώρα ή να την αφήσω να μείνει ακόμα μια φορά εγκυος??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ισως η αποβολη να προηλθε απο το γεγονος οτι ειναι πολυ μικρη, αλλα αν για καποιο λογο δεν μπορει να γεννησει καθολου???
Ισως την επομενη φορα που θα αποβαλλει να μην ειναι τοσο ευχαριστα τα πραγματα!Μπορει να υποφερει και να ποναει...
Ή να πεθανει καποιο γατακι μεσα της και να αρρωστησει και η γατουλα!

Αν ημουν στη θεση σου θα τη στειρωνα κατ'ευθειαν για να ειμαι ησυχη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lera
Νεοφερμένο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

Sardela σε ευχαριστώ για την απάντηση. Έχεις δίκιο. Αν υπάρχει έστω και μία στο εκατομύριο η πιθανότητα να περάσει άλλη μια φορά τα ίδια είναι κρίμα.Αύριο πρωί-πρωί θα την πάω στη γιατρό για να δούμε τώρα πως είναι, και θα δω πότε μπορώ να την στειρώσω.
Θα κανεις το καλυτερο για αυτην!
Μολις τωρα θυμηθηκα μια γατα που ειχαμε στον κηπο..Την πρωτη φορα γεννησε 3 γατακια:το ενα φυσιολογικο, το αλλο με ασταθεια, και το αλλο, 3 μερες μετα, ατροφικο.Ηταν ενα μικρο σωμα, με τεραστιο κεφαλι που φυσικα γεννηθηκε νεκρο...
Στην επομενη γεννα(διοτι δεν την στειρωσαμε), τα πραγματα ηταν τραγικα:η γατα καπου γεννησε...Μετα απο μια δυο μερες την ειδαμε με ενα σακο(!!)κρεμασμενο απο πισω. Ειχε αγριεψει, και δεν μας αφηνε να την πιασουμε... Υπεφερε γιατι σιγα σιγα σαπιζε(η μυρωδια ηταν απαισια, αλλα εξακολουθουσε να μην μας αφηνει να την πλησιασουμε), και τελικα πεθανε.
Μαλλον ηταν καποιο τμημα του παχεος εντερου(που ειχε καποια σχεση με την γεννα), που βγηκε απο τον ποπο της...
Ηταν κριμα, δυστυχως δεν μπορεσαμε να κανουμε κατι καλυτερο για αυτην.
Ξερω πως ειναι αρκετα τραβηγμενη υποθεση, αλλα ποτε δεν ξερεις τι μπορει να συμβει.

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Περαστικά της της καημενης, πρεπει να ταλαιπωρήθηκε πολύ
Και κάτι ακομα. Αφου ειχες βρει γατογονεις, δεν τους λες για κάποιο άλλο γατάκι απο αυτα που δίνονται απο το my cat; Κριμα ειναι να χαθουν ετσι οι ενδιαφερόμενοι...
Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Περαστικα΄της
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

Desdemona
Διάσημο μέλος
lera
Νεοφερμένο μέλος
Κακό για μένα δηλαδή γιατί μου λείπει πολυ. Για εκείνη νομίζω είναι καλύτερα.
Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας.
drusilia
Διάσημο μέλος

ευτυχώς όλα πήγαν καλα, περαστικά σας!
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Αντε αυριο θα την εχεις στην αγκαλια σου..μη στεναχωριεσαι,αφου τελιωσαν ολα καλα..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marfot75
Δραστήριο μέλος

Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Πρέπει πάντως να γίνει κάτι για την κατάρριψη του μύθου ότι πρέπει να αφήσεις το θηλυκό γατάκι να γεννήσει μια φορά πριν το στειρώσεις. Στην εκστρατεία (γιατί περί εκστρατείας πρόκειται) που κάνω για να βρω σπιτάκια για τα γατάκια της Gloriana, οι περισσότεροι με τους οποίους μίλησα είχαν αυτήν την άποψη και την υπερασπίζονταν σθεναρά!
Ναι, αυτο που λες ειναι ενα πολύ σοβαρό θέμα και ειναι σημαντικο να το προσπαθήσουμε... είναι τραγικο τοσα μωρά να πετιούνται στο δρόμο για αυτο το λόγο!!

patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Desdemona
Διάσημο μέλος
jasmine
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool