ΝΟΝΗ
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gremlin
Νεοφερμένο μέλος
..το απόγευμα κιόλας θα πάω να τους πάρω τα απαραίτητα για να είμαι προετοιμασμένη..!!!!Αν καταφέρω θα τα βγάλω και τα 3μαζί φωτογραφία να τα δείτε .
Ευχαριστώ πάρα πολύ

aretha
Περιβόητο μέλος

ELENIP
Διάσημο μέλος
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Γειά σας!Η αποπαρασίτωση γίνεται αποκλειστικά στον κτηνίατρο? Γίνεται μια φορά ή κάποιες φορές το χρόνο? Αν ναι κάθε πότε?
Οχι αποκλειστικα στο κτηνιατρο,αλλα επειδη εισαι πρωταρα καλο θα ηταν για μια φορα να το δεις να το κανει καπιος ωστε να μαθεις και τον αλλο μηνα να το κανεισ μονη σου.Ειναι καθε μηνα για τα εσωτερικα γατακια.Τωαρα που ειναι μικρα με σπρει για να μην εχουν ψιλουσ,ψορα και παστα για τα εσωτερικα σκουλικακια.
Ult1mat3
Νεοφερμένο μέλος
Κανει να δωσω στο γατακι μου(το οποιο ειναι 2 μηνων) κονσερβα? (η κονσερβα γραφει οτι ειναι για ενηλικες γατες) ...

purina
Πολύ δραστήριο μέλος

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος

Βασικα συνεχισε ομως και την ξηρα τροφη, ειναι καλυτερη νομιζω.....
Και υπαρχουν και τα junior σε εκδοση κονσερβας και ξηρας τροφης οπως σου ειπανε. Παντως μην ανησυχεις, δεν θα παθει τιποτα
Fotini
Διάσημο μέλος
Κανει να δωσω στο γατακι μου(το οποιο ειναι 2 μηνων) κονσερβα? (η κονσερβα γραφει οτι ειναι για ενηλικες γατες) ...![]()
Φυσικά και το γατάκι δε θα πεθάνει από μία κονσέρβα για ενήλικες γάτες - απλά δε θα πάρει τα απαραίτητα συστατικά για τον οργανισμό του και δε θα είναι υγιές. Καλύτερα να προτιμήσεις προϊόντα ειδικά για γατάκια. Αν ήταν να δίνουμε στις γάτες μας ό,τι να 'ναι, οι ειδικές τροφές για γατάκια δε θα είχαν λόγο ύπαρξης, σωστά; Γιατί δε ρωτάς και τον κτηνίατρο;
julia
Διακεκριμένο μέλος
Καλύτερα να συνηθίσει στις junior κροκέττες.. και η κονσέρβα να είναι κάτι σαν "σοκολάτα" για μάς... εγώ του δίνω του δικού μου 1 την εβδομάδα... junior σε 2 δόσεις...
Άσε που κάπου διάβασα ότι ΜΟΝΟ κονσέρβα τους χαλάνε τα δόντια...

aretha
Περιβόητο μέλος

Fotini
Διάσημο μέλος
Άσε που κάπου διάβασα ότι ΜΟΝΟ κονσέρβα τους χαλάνε τα δόντια...![]()
Αυτό το έχω διαβάσει κι εγώ σε ένα βιβλίο για γάτες. Η ξηρά τροφή βοηθάει τα δόντια να καθαρίζονται από την πλάκα και παράλληλα γυμνάζει τα ούλα επειδή είναι σκληρή. Κάτι παραπάνω θα ξέρουν οι άνθρωποι για να το λένε...

ELENIP
Διάσημο μέλος

Fotini
Διάσημο μέλος

Eris
Νεοφερμένο μέλος
Έκανα το εξής λάθος.Έτσι όπως γυρόφερνα στο super market,πήγε το μάτι μου πάνω σε κάτι μους σολωμού και βοδινού.Έτσι όπως τις είδα,έτσι κ τις πήρα

Μετά όμως διάβασα ότι είναι για ενήλικες γάτες.Τώρα εγώ αν δώσω στη μικρή(2μιση μηνών) να φάει λιγουλάκι θα την πειράξει;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eris
Νεοφερμένο μέλος

Γιατί είχα παρατηρήσει ότι κάτι κορμοί μικροί σολωμού της άρεσαν πάρα πολύ!! Και είπα να δοκιμάσω και μους

julia
Διακεκριμένο μέλος
απλά αν μπορείς να την συνηθίσεις στίς κροκκέτες καλύτερα....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool