Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kοιτα και αυτη τη τροφη για γατακια...
Εντυπωσιακο το ποσοστο κοτοπουλου...Δεν το περιμενα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Μάθε την να τρώει ψαράκι και κοτόπουλο, βραστά ή ψητά. Όχι σαν κι εμένα, που δεν την έμαθα και έχει αξελιχθεί σε γάτα-φαινόμενο, που μπορεί να την βρεις πεθαμένη από πείνα δίπλα από ένα πιάτο φιλέτα τσιπούραςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwnstadina
Νεοφερμένο μέλος
στα supermarkets δεν βρισκω τροφη για το μικρο μου γατακι.ολες οι κονσερβες ειναι για ενηλικες γατες.πειραζει να του δωσω αυτες? επισης κατι ακουσα οτι δεν πρεπει να του δινω αγελαδινο γαλα,ισχυει?τι γαλα να του δινω? και γενικα πως πρεπει να το ταιζω μεχρι να μεγαλωσει?????

konstans
Περιβόητο μέλος
.Πόσο μικρό είναι το γατάκι σου;
Είναι καλύτερα να αποφεύγεις τις τροφές από τα σούπερ, καλύτερα να του αγοράζεις από ένα πετ σοπ. Είναι πιο ακριβές, αλλά ειδικά αν το γατάκι είναι μικρό το βοηθούν να έχει μια σωστή ανάπτυξη
.το αγελαδινό γάλα όντως δεν κάνει και αν το γατάκι δεν είναι μωρό δεν χρειάζεται να του δίνεις καθόλου.
kwnstadina
Νεοφερμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Γάλα καλύτερα να το αποφεύγεις το αγελαδινό, στα πετ σοπ, αν θέλεις απαραίτητα να του δώσεις γάλα, έχουν υποκατάστατο.
kwnstadina
Νεοφερμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Οχι αλλαντικά κλπ.. καλύτερα, έχουν πολύ αλάτι και πιπέρι. Οι κροκέτες είναι ότι πρέπει, είναι πλήρης και ισορροπημένη διατροφή, όταν τις πάρεις.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
kwnstadina
Νεοφερμένο μέλος
τετοια ψαχνω και εγω αλλα τα σουπερ μαρκετ δεν εχουν εδω.ενα μεγαλο ειχαμε και αυτο εκλεισε,βρισκω μονο για ενηλικεσ γατα και κατι μαρκεσ μουφα...οι 2μαρκεσ που αναφερεισ υπαρχουν αλλα οχι για μικρα γατακιαAν δεν μπορείς να του πάρεις τις πιο ακριβές από πετ σοπ στο σουπερ μάρκετ υπάρχει ξηρή τροφή friskes junior και θα βρεις σίγουρα και φακελάκια whiskas junior
kwnstadina
Νεοφερμένο μέλος
τηγανιτα ψαρακια κανει?μονο κροκετεσ πρεπει να τρωει η να του εχω ποικιλια?Βραστό, ψητό κοτόπουλο, όχι κόκαλα...
Οχι αλλαντικά κλπ.. καλύτερα, έχουν πολύ αλάτι και πιπέρι. Οι κροκέτες είναι ότι πρέπει, είναι πλήρης και ισορροπημένη διατροφή, όταν τις πάρεις.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Οι καλές κροκέτες είναι πλήρης, και σου λέει και την ποσότητα ημερησίως. Άλλοι δίνουν μονο μαγειρευτό, άλλοι μόνο κροκέτες, άλλοι απο όλα...
Είναι στην κρίση του καθενός.
escape
Εκκολαπτόμενο μέλος
τετοια ψαχνω και εγω αλλα τα σουπερ μαρκετ δεν εχουν εδω.ενα μεγαλο ειχαμε και αυτο εκλεισε,βρισκω μονο για ενηλικεσ γατα και κατι μαρκεσ μουφα...οι 2μαρκεσ που αναφερεισ υπαρχουν αλλα οχι για μικρα γατακια
Κάθε Τρίτη και Πέμπτη περνάει καράβι από τη Σύρο με προορισμό την Πάρο. Να σου στείλω;

Αστειάκι, αλλά γιατί όχι; Αν το πρόβλημα δε λύνεται αλλιώς, στείλε μου μήνυμα!!!
kwnstadina
Νεοφερμένο μέλος
vasileia
Εκκολαπτόμενο μέλος
θα ήθελα να μου πείτε τι θα ήταν το καλύτερο να του δίνω,να αγοράζω έτιμη ή θα πρέπει να του φτιάχνω εγώ κάτι?
και καμία σπιτική συνταγή αν ξέρετε γιατί μου αρέσει να του μαγειρεύω
skai-animals
Δραστήριο μέλος
θα ήθελα να μου πείτε τι θα ήταν το καλύτερο να του δίνω,να αγοράζω έτιμη ή θα πρέπει να του φτιάχνω εγώ κάτι?και καμία σπιτική συνταγή αν ξέρετε γιατί μου αρέσει να του μαγειρεύω
![]()
μπορεις να του δεινεις ξηρα τροφη η μαγειρευτο ειναι δικη σου η αποφαση - μπορεις να του δεινεις κοτοπουλο, κρεας γενικα, ρυζι, ζυμαρικα, ψαρι κλπ εκτος γαλα γιατι μπορει να εχει αλεργια στην λακτοζη και καποια αλλα πραγματα που υπαρχουν εδω στο forum. ταυρινη κλπ θα παιρνει απο αλλου, αφου πιθανοτατα θα κυνιγα κιολας.
εγω ειμαι υπερ του μαγειρευτου και στα δικα μου (εκτος ενα γιατι εχει καποιο προβληματακι) δεινω μαγειρευτο και μονο!
αλλιως η ξηρα τροφη ειναι μια καλη επιλογη...
ελπιζω να βοηθησα!
παρεληψα κατι σημαντικο. αν το γατακι ειναι πολυ μικρο να του δωσεισ ειδικο γαλα για γατακια, και μπορεις και λιγο ψωμακι...
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Αν δινεις βραστο ψαρι να βγαζεις τα αγκαθια απο τα μεγαλοσωμα ψαρια γιατι μπορει να τραυματισουν την γατα. Τα λεπια μη τα βγαζεις γιατι ειναι καλη πηγη ασβεστιου.
vasileia
Εκκολαπτόμενο μέλος
μια ερώτηση ακόμα,επειδή είναι πολύ μικρό ακόμα και δεν μασάει καλά μπορώ να του δείνω γάλα για γατάκια και την τροφή να του την κάνω στο μπλέντερ να γίνεται σαν κρεμούλα,να το αραιώνω με νερό και να του το δείνω με το μπιμπερό?(το μπιμπερό του είναι ειδικό για γατάκια και του αρέσει πολύ!!!
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool