Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Κι εγώ χάρηκα το ίδιο όταν ανακάλυψα ότι έχει και στη Ρόδο. Με βοήθησε πολύ ο χάρτης με τα σημεία πώλησης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Abbigail-Abby
Νεοφερμένο μέλος
Έψαξα και για 'royal canin' και νομίζω πως έχει..!Απ'οτι είδα είναι πιο οικονομικές από τις 'acana' είναι όμως το ίδιο καλές;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Οχι....δεν ειναι το ιδιο καλες..η ακανα και οριτζεν ειναι εντελως διαφορετικης "φιλοσοφιας" τροφες.Ακανα και οριτζεν φτιαχνονται απο φρεσκα κρεατα και ψαρια-εγκεκριμενα για την ανθρωπινη καταναλωση-.Επισης δεν περιεχουν ακαταλληλες φυτικες πρωτεινες οπως σογια,γλουτενη απο καλαμποκι κλπ.Δεν περιεχουν σιτηρα οπως σιταρι,καλαμποκι ή λευκο ρυζι.Δεν περιεχουν τα καρκινογονα χημικα συντηρητικα BHA,BHT..κατι που υπαρχει στη ρουαγιαλ..και σε πολλες αλλες τροφες.

Abbigail-Abby
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Δηλαδή να μην τις προτιμήσω....ευχαριστώ πολύ.
Εσυ οτι θες μπορεις να κανεις..απλα εγω σε ενημερωσα για καποια πραγματα.

Abbigail-Abby
Νεοφερμένο μέλος
.Τον δικό μου τον γατούλη (από τότε που γεννήθηκε) του έδινα τέτοια!!Μεγάλωσε υγιειέστατα!!!!!!!!!!!!!
Τέλος πάντων...Αν βρεις κάποια τροφή ονόματι Pro plan,είναι η κατάλληλη για το γατάκι σου!!!!!!!Ρώτα όμως και τον καταστηματάρχη γιατί υπάρχουν και Pro plan για μεγάλες γάτες.Υ.Γ=Τα Pro plan θα τα βρεις μόνο σε pet shop και όχι σε supermarket.
λιλα2307
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπερα εχω εδω και μια εβδομαδα ενα γατακι 40 ημερων και ο κτηνιατρος ειπε ειναι μια χαρα και να του αρχισω ξηρα τροφη.
Ποια μου προτεινεται; Η Flatazor kitten ειναι καλη;;
Εντομεταξυ να πω οτι το μαζεψα απο το δρομο και μαλλον ετρωγε αποφαγια γιατι αυτη που του δινω δεν τη θελει.
Τι να κανω;;

λιλα2307
Νεοφερμένο μέλος
Καταρχην ζηταω συγνωμη για την λαθος διατυπωση του προβληματος που εγραψα προηγουμενος.Για να παρουμε τα πραγματα απο την αρχη πριν 4 μερες μαζεψα ενα γατακι απο το δρομο.Αφου πηγαμε στον κτηνιατρο το εξετασε και μου ειπε οτι ειναι 35-40 ημερων και υγιεστατο.Καναμε το εμβολιο και ολες τις θεραπειες για παρασιτα και μου ειπε να του δινω μονο ξηρα τροφη αναπτυξης.Πηρα απο pet shop την Flatazor kitten που μου συστησε ο καταστηματαρχης.Το γατακι ομως δεν θελει να την φαει αντιθετως νιαουριζει για το δικο μας φαι.Ενω πρωτα ηταν ζωηρο και μια χαρα απο χθες το απογευμα ειναι ατονο.Σημερα ειδικα κοιμαται συνεχεια και ουτε καν γουργουριζει οταν το εχω αγκαλια.Εχω την υποψια οτι ετρωγε αποφαγια και γι'αυτο δεν θελει την ξηρα τροφη.Τι με συμβουλευετε να κανω;Δεν ξαναιεχα γατα και εχω αρχισει να ανησυχω για την υγεια του.

Antony21
Νεοφερμένο μέλος
θα ελεγα να δοκιμασεις κονσερβα και μην πιστευεις οτι ειναι ακριβη
επισης τα γατακια οταν ερχονται σε καινουργιο σπιτι φοβουνται και παθαινουν στιν αρχη τετοια προβληματακια πιστευω οτι ισως ειναι προβλημα εξικιωσις αλλα αν δεις οτι περνανε οι μερες και δεν γινετε τιποτα ξεκινα τιν υγρη τροφη σε κονσερβα
λιλα2307
Νεοφερμένο μέλος
Τωρα σχετικα με την κονσερβα, θελω να το μαθω στη ξηρη τροφη γιατι υπαρχει περιπτωση να μενει μονο στο σπιτι αργοτερα κανα 3ημερο οποτε τοτε τι θα τρωει;; αν δε μαθει απο τωρα στη ξηρα΄΄
Antony21
Νεοφερμένο μέλος
oκ περαστικά
Antony21
Νεοφερμένο μέλος
τωρα που ειναι αρωστο δεινε του το ριζακι που ειπε ο γιατρος αλλα μολις γινει καλα δεινε του οτι τρωει καλυτερα αν θες κονσερβα η κροκετες δηλαδη ξηρη τροφη.
Οταν θα γινει καλα και θα του δινεις φαγητο πρεπει να ξερεις οτι αυτο το φαγητο που θα του δωσεις τις πρωτες μερες (κονσερβα η κροκετες) με αυτο θα μαθει και αυτο θα τρωει. Γιατι αν του δεινεις μετα ενα αλλο φαγητο ισως να μην το τρωει
Degen
Νεοφερμένο μέλος
sadyist
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα σας. Πριν από μερικές μέρες βρήκα ένα γατάκι και επειδή ήταν πολύ μωρό αποφάσισα να το κρατήσω. Το πήγα στον κτηνίατρο, κάναμε αποπαρασίτωση και εσωτερικά και εξωτερικά και την άλλη εβδομάδα θα πάμε για το πρώτο μας εμβόλιο. το πρόβλημα είναι ότι δεν τρώει πάρα πολύ και ότι γενικότερα δεν προτιμάει ούτε κονσέρβες αλλά ούτε και κροκέτες. μέχρι και ειδικό γάλα για γατάκια του πήρα αλλά τίποτα. Η μόνη κονσέρβα που έφαγε ήταν η Sheeba gold και λίγο από Kitekat φακελάκι. Την friskies για γατάκια ούτε να τη φτύσει όπως και τις κροκέτες Whiskas. Σήμερα του έβρασα λίγο φιλέτο κοτόπουλο και έφαγε λίγο, δεν μπορώ να πω. τώρα όμως που του ξαναέβαλα κοτόπουλο να φάει, δεν το ακούμπησε. Γενικά το γατί είναι πολύ ζωηρό και παιχνιδιάρικο. Δεν δείχνει να έχει κάτι και ο κτηνίατρος δεν βρήκε τίποτα. Έχετε να μου προτείνετε κάτι?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Γεωργία και Τούλης ( ή Τούλα. Ακόμα δεν ξέρουμε ακριβώς το φύλο)

vasia95
Νεοφερμένο μέλος
καλησπέρα και ν α χαιρεσαι το νεο μέλος...
λοιπόν... αφού ο κτηνίατρος βεβαιώνει πως ειναι υγιες... το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι πως επειδή ήταν αδέσποτο δεν έχει συνηθήσει σε τέτοια τροφή και μάλλον έχει μάθει με αποφάγια που πετούν πολλοί γείτονες και λοιπά....
νομίζω πάντως πως σιγά σιγά θα συνηθήσει σε ξηρή τροφή και κονσέρβα...
επίσης, όταν με το καλό αρχίσει να τρώει κανονικά καλό θα ήταν να προμηθευτείς μια διαφορετική μάρκα τροφής και όχι friskies - whiskas γιατί δεν είναι και από τις καλύτερες... να προτιμάς αυτές από πετ σοπ και φυσικά να το συζητήσεις με τον κτηνίατρο σου...μάλιστα υπάρχουν και πολλές κριτικές γατοτροφών εδώ στο σαιτ....
με λίγα λόγια, δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι..στο κάτω κάτω όταν πεινάσει για τα καλά θα φάει και ξηρή τροφή!!! να μας κρατάς ενήμερους!!!

Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Όμορφοοοοο!!! Να το χαίρεστε! όσο για την τροφή, καλό θα ήταν να ζητήσετε τη συμβουλή κτηνιάτρου. Θα συμφωνήσω κι εγώ, ότι οι τροφές των super markets και των pet shops δεν είναι και οι καλύτερες...έχουν πολλές χρωστικές ουσίες και υποπροϊόντα κρέατος. Μπορείτε να δοκιμάσετε και σκέτο βραστό στο νερό κοτοπουλάκι (χωρίς λάδι και αλάτι, εννοείται).
sadyist
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλο θα ειναι να μην ξεκινησεις με μαγειρευτο φαγητο..και κυριως με γαλοπουλες ,σαλαμια κλπ..γιατι αν τα συνηθισει μετα δεν θα τρωει ξηρη τροφη.Θα σου ελεγα να πας σε ενα κτηνιατρειο,να ρωτησεις για μια πολυ γευστικη ξηρη τροφη..και να προσπαθησεις σιγα σιγα να την κανεις να τη συνηθισει.Αν τρωει τη sheeba,που εγραψες πιο πανω..οκ...ανακατεψε την με λιγη ξηρη τροφη,και σιγα σιγα,μικρυνε την ποσοτητα της υγρης.

elmeow
Νεοφερμένο μέλος
Nα το χαίρεστε το νέο σας ψιψινάκι..
Επειδή κάποια απ΄τα γατάκια που είχα ήταν δύσκολα στο φαγητό και είχα δοκιμάσει διάφορα..κατέληξα στην τροφή της Hill's Science Plan Kitten Healthy Development με γεύση κοτόπουλο και τόνο και υπάρχει και σε υγρή τροφούλα
Εχει έντονη μυρωδιά και τους αρέσει και είναι και πάρα πολύ καλή τροφούλα που το καλύπτει μέχρι 1 έτους.Δεν νομίζω πως έχει κάτι..αλλά μάλλον δεν πεινάει και πολύ..σιγά σιγά θα συνηθίσει και θα τρώει..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool