Απορίες για την άμμο

Πάντως είχα δοκιμάσει και κάποια λίγο πιο φτήνη ίδιου τύπου αλλά είχα τον έναν γατουλίνο μου αστείρωτο τότε ακόμα και μύριζε...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δηλαδή αυτή από το lidl είναι πανομοιότυπη με την everclean;Εγώ έχω δοκιμάσει πολλές άλλες και μόνο με την everclean σώθηκα....

Όχι βρε παιδιά πιο φτηνή είναι:D Νομίζω 4 ευρώ τα 10 κιλά αν θυμάμαι καλά γιατί τώρα στην Ρόδο του παίρνω ανακαστικά Friskies προς το παρόν γιατί στο σημείο που βρίσκομαι το σούπερ μάρκετ δεν έχει άλλη:(
Η Everclean πρέπει να είναι η καλύτερη αλλά ακριβούτσικη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι όντως θεωρώ οτι η everclean είναι από τις καλύτερες.Εγώ την αλλάζω τελείως γύρω στις 3 εβδομάδες κι έχω 2 γατούλια.

Ναι όντως θεωρώ οτι η everclean είναι από τις καλύτερες.Εγώ την αλλάζω τελείως γύρω στις 3 εβδομάδες κι έχω 2 γατούλια.

Πόσο κοστίζει τώρα?

Αν θυμάμαι καλά το 10κιλο που παίρνω έχει 15 ευρω

ΕΔΩ υπάρχουν κριτικές για τις άμμους!:)

Παιδια κι εγω ελεγα να δοκιμασω την catsan αλλα σημερα βρηκα την everclean(ναι ναι στην Κάλυμνο:up:) και πηρα αυτη.Ειναι η fresh guard,ελπιζω να ειναι τοσο καλη οσο ακουγεται,γιατι με δυο γατοσυγκατοικους...Αν δε μεινω ικανοποιημενη θα αλλαξω και θα δοκιμασω και την catsan.

Κι εγω τη fresh guard παιρνω .Δεν εχω δοκιμασει καμια αλλη.Επειδη ενδεικνυται για περισσοτερες απο μια γατουλες οπως λεει.Ειμαι πολυ ευχαριστημενη.Τη χρησιμοποιουνε 1 χρονο σχεδον!!

Mετά τη catsan που χρησιμοποιούσα κι εγώ, πήγα στη κρυσταλική. δεν την αλλάζω με τιποτα...την αλλαζω για 2 γάτες κάθε 15 μέρες καθαρίζω μόνο τα κακάκια και δεν μυρίζει ΚΑΘΟΛΟΥ. Να φανταστείς ότι δεν μυρίζουν καν τα τσίσα του αρσενικού μου που δεν είναι στειρωμένος.... η συσκευασία που κρατάει μια φορά, κοστίζει 7.5 ευρώ.

Γιουλη ποια κρυσταλλικη χρησιμοποιεις? Πηρα και εγω την power cat ο τυπος στο πετ σοπ μου ειπε οτι ολες οι κρυσταλλικες ειναι ιδιες πανω - κατω.. Την εβαλα σε 2η λεκανη πιο μικρη απο αυτη που του εχω την everclean και παει συνεχεια εκει.. Οχι τπτ αλλο ειχα παρει πριν καμμια βδομαδα το 10 κιλο everclean 18 ευρω και θα μου μεινει..:/: Παντως δεν μυριζει καθολου, εμενα η everclean παρολο που εχω κλειστες λεκανες μου μυριζε οταν εκανε το χοντρο του!:) Το καλο της ηταν οτι καθαριζεται ευκολα, τη κρυσταλλικη δεν την εχω καθαρισει ακομα.. Σημερα την εγκαινιασαμε.;)

Την sanicat την ξέρει κανείς;Είναι χοντροί κόκοι άμμου καί την χρησιμοποιώ αρκετά χρόνια.Είναι σε κίτρινή χάρτινη συσκευασία των 20 lt.Την καθαρίζω καθημερινά καί την προτιμώ διότι δεν κολλάει στο τρίχωμα των γατιών καθότι μακρύτριχα,την αλλάζω μιά φορά την εβδομάδα ολικά.Η τιμή της πρόσφατα από 9 ευρώ πήγε 12 καί μου ξένισε πολύ:down: Η συσκευασία μου κράταει περίπου 1 μήνα.Σκέφτομαι να δοκιμάσω την ever clean.Με 2 γάτες πόσο νομίζετε ότι θα μου κρατήσει η άμμος ;

Την sanicat την ξέρει κανείς;Είναι χοντροί κόκοι άμμου καί την χρησιμοποιώ αρκετά χρόνια.Είναι σε κίτρινή χάρτινη συσκευασία των 20 lt.Την καθαρίζω καθημερινά καί την προτιμώ διότι δεν κολλάει στο τρίχωμα των γατιών καθότι μακρύτριχα,την αλλάζω μιά φορά την εβδομάδα ολικά.Η τιμή της πρόσφατα από 9 ευρώ πήγε 12 καί μου ξένισε πολύ:down: Η συσκευασία μου κράταει περίπου 1 μήνα.Σκέφτομαι να δοκιμάσω την ever clean.Με 2 γάτες πόσο νομίζετε ότι θα μου κρατήσει η άμμος ;
Εμένα μου κρατάει περίπου 3 εβδομάδες ή και 4 καμιά φορά με 2 γατουλίνια:)

Ναι,εκει περιπου.3 με 4 εβδομαδες κι εμενα

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες ...
Θα τη δοκιμάσω και βλέπουμε ! :P

Κορίτσια, η ανταλλαγή απόψεων είναι σημαντική ; λοιπόν εγώ με 4 γάτες εντός, χρησιμοποιύσα εδώ και μήνες την Catsan. Έχω τη μεγάλη τετράγωνη αμμολεκάνη (αγορασμένο από petshop), το αλλάζω μια φορά την εβδομάδα και ουσιαστικά θέλω 1 συσκευασία ανα εβδομάδα.

Το τελευταίο διάστημα όμως σταδιακά άρχισα να παρατηρώ έλλειψη της Catsan, με αποτέλεσμα να την ψάχνω στα συνοικιακά SM όπου πουλιέται 1 με 1,5 ευρώ ακριβότερα.
Προχθές την Παρασκευή, πάλι δεν βρήκα και επειδή βιαζόμουν αγόρασα την Friskies, στην κόκινη συσκευασία. Έχω σιχτιριάσει την ώρα και την στιγμή, αφήστε δε επειδή είναι χάλια γενικόρα, ο ένας γάτος μου τα χοντρά τα κάνει στην ντουζιέρα, δίπλα στην αμμολεκάνη. Χθες βράδυ, επιτέλους βρήκα αλλά από 7,60 ευρώ αν θυμάμαι καλά έφτασε στα 9 ευρώ.
'Ετσι έχουν ακριβήνει κι οι υπόλοιπες μάρκες ? Η είναι πολιτική της συγκεκριμένης εταιρίας ?

Πάντως μόλις τελειώσει θα δοκιμάσω την EVER CLEAN . Δεν είναι κι εύκολο με 4 γατιά πάντως. Αφήστε δε που ο μεγάλος μου ενω βγαίνει κάθε πρωί την βόλτα του, προτιμά να τα κάνει στην άμμο.
(Ο άντρας μου τον κοροιδεύει και τον λέει ο χοντρός με τον βασιλικό κ... τσ,τσ)

Κορίτσια, η ανταλλαγή απόψεων είναι σημαντική ; λοιπόν εγώ με 4 γάτες εντός, χρησιμοποιύσα εδώ και μήνες την Catsan. Έχω τη μεγάλη τετράγωνη αμμολεκάνη (αγορασμένο από petshop), το αλλάζω μια φορά την εβδομάδα και ουσιαστικά θέλω 1 συσκευασία ανα εβδομάδα.

Το τελευταίο διάστημα όμως σταδιακά άρχισα να παρατηρώ έλλειψη της Catsan, με αποτέλεσμα να την ψάχνω στα συνοικιακά SM όπου πουλιέται 1 με 1,5 ευρώ ακριβότερα.
Προχθές την Παρασκευή, πάλι δεν βρήκα και επειδή βιαζόμουν αγόρασα την Friskies, στην κόκινη συσκευασία. Έχω σιχτιριάσει την ώρα και την στιγμή, αφήστε δε επειδή είναι χάλια γενικόρα, ο ένας γάτος μου τα χοντρά τα κάνει στην ντουζιέρα, δίπλα στην αμμολεκάνη. Χθες βράδυ, επιτέλους βρήκα αλλά από 7,60 ευρώ αν θυμάμαι καλά έφτασε στα 9 ευρώ.
'Ετσι έχουν ακριβήνει κι οι υπόλοιπες μάρκες ? Η είναι πολιτική της συγκεκριμένης εταιρίας ?

Πάντως μόλις τελειώσει θα δοκιμάσω την EVER CLEAN . Δεν είναι κι εύκολο με 4 γατιά πάντως. Αφήστε δε που ο μεγάλος μου ενω βγαίνει κάθε πρωί την βόλτα του, προτιμά να τα κάνει στην άμμο.

Ένας λόγος που δοκίμασα άλλη άμμο εκτός από την catsan ήταν αυτός...δεν την έβρισκα πουθενά....:down:αλήθεια ακρίβηνε τόσο;;:hmm:

Αν η Friskies η κόκκινη είναι αυτή με την λελβάντα και ο δικός μου το ίδιο έκανε. Του βρώμαγε η λεβάντα ανακατεμένη με τα ούρα:lol: Οπότε επειδή εδώ που βρίσκομαι δεν έχω πρόσβαση ούτε σε πετ σόπ ούτε στα Lidl του παίρνω την Friskies την απλή την πράσινη και είναι λίγο καλύτερα

Εγω στο χωριό.. και τώρα που μου τελειώνουν και τα αποθέματα της julia BIO έχω την friskies την πράσινη...

Φτηνή.. αλλά χάλια μαύρα (σε σχέση με την Julia bio). Αλλά δεν έχω άλλη λύση δυστυχώς. :(

Για να δειτε ποσο φανατικη του σαιτ ειμαι,κοιταξτε τι αμμο χρησιμοποιω στην Καλυμνο(προσωρινα,γιατι ειναι άθλια και την άλλαξα με everclean)...:lol::lol:
P9041372.jpg

Σας παρακαλώ λύστε μου μια απορία.Εχουμε κλειστή τουαλέτα κανονικού μεγέθους και η everclean 6κγρ που βάζουμε λέει ότι πρέπει να πιάνει 5 εκατοστά στη λεκάνη.Ο καλός μου:mad:αδειάζει μια συσκευασία ολόκληρη στη λεκάνη με αποτέλεσμα να θέλουμε 2 με 3 το μήνα.Εγώ διαφωνώ γιατί έχω παρατηρήσει ότι είναι πολύ γεμάτη η λεκάνη της με αποτέλεσμα το γατόνι μας κάθε φορά να πετάει αρκετή έξω.Υπάρχει περίπτωση να το κάνει γι'αυτό ή επειδή παίρναμε την πράσινη και τώρα της βάζουμε τη μωβ?ας μου πει κάποιος θα σώσετε μια οικογένεια από χωρισμό:lol:

Για να δειτε ποσο φανατικη του σαιτ ειμαι,κοιταξτε τι αμμο χρησιμοποιω στην Καλυμνο(προσωρινα,γιατι ειναι άθλια και την άλλαξα με everclean)...:lol::lol:
P9041372.jpg
την είχα πάρει και γω αυτή...δεν είναι άμμος..συλλογή από χαλίκια οικοδομής είναι

Βλέπω εκτός απο ΜΕΝΑ που έχω την άμμο μου.. (julia bio) υπάρχει και το site που έχει την δική του!!!:up:

Άμμο θα βάζετε 5 εκ.. οχι παραπάνω!!! Οι γάτες θα την βγάζουν όλη έξω.. θα χαλάτε μια σακούλα τσάμπα... είναι το ίδιο είτε 5 εκ είτε 20 για την γάτα...;) Άσε που η γάτα σταματάει να σκάβει όταν πιάσει πάτο.. οσο πιο βαθιά τόσο πιο πολύ σκάβει, με αποτέλεσμα.. εσύ να σκουπίζεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back