Απορίες για την άμμο

Βλέπω εκτός απο ΜΕΝΑ που έχω την άμμο μου.. (julia bio) υπάρχει και το site που έχει την δική του!!!:up:

Άμμο θα βάζετε 5 εκ.. οχι παραπάνω!!! Οι γάτες θα την βγάζουν όλη έξω.. θα χαλάτε μια σακούλα τσάμπα... είναι το ίδιο είτε 5 εκ είτε 20 για την γάτα...;) Άσε που η γάτα σταματάει να σκάβει όταν πιάσει πάτο.. οσο πιο βαθιά τόσο πιο πολύ σκάβει, με αποτέλεσμα.. εσύ να σκουπίζεις.
ααααχ θα τον σκοτώσω:mad:τα έλεγα εγώ αλλά.Θα πάω να μουτζουρώσω τη λεκάνη στα 5εκ και θα τον παρακολουθώ στενά..Σ'ευχαριστώ κορίτσι:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ααααχ θα τον σκοτώσω:mad:τα έλεγα εγώ αλλά.Θα πάω να μουτζουρώσω τη λεκάνη στα 5εκ και θα τον παρακολουθώ στενά..Σ'ευχαριστώ κορίτσι:up:
:lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπορουμε να αναμιξουμε 2 αμμους μαζι..ειδα την EVER CLEAN και εχει διαφορες συσκευασιες...θελω να αναμιξω πχ αυτην που εχει αρωμα με αυτη που ειναι για ευαισθητα γατακια..γινεται?μπορει να ειναι χαζη ερωτηση αλλα καλο ειναι να παρω και 2η γνωμη:hmm:

ας μου πει κάποιος θα σώσετε μια οικογένεια από χωρισμό:lol:

ααααχ θα τον σκοτώσω:mad:
Τελικά θα σωθεί η οικογένεια;:hmm:

μπορουμε να αναμιξουμε 2 αμμους μαζι..ειδα την EVER CLEAN και εχει διαφορες συσκευασιες...θελω να αναμιξω πχ αυτην που εχει αρωμα με αυτη που ειναι για ευαισθητα γατακια..γινεται?μπορει να ειναι χαζη ερωτηση αλλα καλο ειναι να παρω και 2η γνωμη:hmm:

γιατί όχι???:hmm:

θα κανω μια αποπειρα και θα σας πω !:hmm:thanks Raisa

Ναι μπορείς... :)

,
Ένας λόγος που δοκίμασα άλλη άμμο εκτός από την catsan ήταν αυτός...δεν την έβρισκα πουθενά....:down:αλήθεια ακρίβηνε τόσο;;:hmm:

Άμμο θα βάζετε 5 εκ.. οχι παραπάνω!!! Οι γάτες θα την βγάζουν όλη έξω.. θα χαλάτε μια σακούλα τσάμπα... είναι το ίδιο είτε 5 εκ είτε 20 για την γάτα...;) Άσε που η γάτα σταματάει να σκάβει όταν πιάσει πάτο.. οσο πιο βαθιά τόσο πιο πολύ σκάβει, με αποτέλεσμα.. εσύ να σκουπίζεις.

Ναι και εγω την catsan δεν την βρισκω ευκολα στα SM.Μονο στο Quicko.
Και μαλιστα τωρα τελευταια την βρηκα στα 9,9Ευρω τα 10 λιτρα,:down:ενω πριν 2 βδομαδες απο εκει παλι την ειχα παρει 7,6 Ευρω!:mad:

Julia αυτο το εχω παρατηρησει και εγω.Και παραπανω να βαλεις ,χαμενη παει.:)

Τελικά θα σωθεί η οικογένεια;:hmm:

Τωρα η σιωπή είναι καλό ή κακό???:hmm::hmm: Κοιτάτε που τόση ώρα βγάζει την άμμο και την κρύβει.. ή μαλλιοτραβιουνται?? :(
Σκεφτείτε μόνο ΤΙ θα γίνουν τα "παιδιά"....
Για πές ρε Βιβή.... να φωνάξω δικηγόρο για την διατροφή ή το σώσαμε??? :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εβδομάδα.

Το τελευταίο διάστημα όμως σταδιακά άρχισα να παρατηρώ έλλειψη της Catsan, με αποτέλεσμα να την ψάχνω στα συνοικιακά SM όπου πουλιέται 1 με 1,5 ευρώ ακριβότερα.
................Χθες βράδυ, επιτέλους βρήκα αλλά από 7,60 ευρώ αν θυμάμαι καλά έφτασε στα 9 ευρώ.

Δεν ξέρω από που παίρνεις την κατσάν και την ακριβήναν τόσο, αλλά σήμερα την είσα στο καρφούρ 7 και κάτι. Και ο Βασιλόπουλος την είχε 7και.
Μήπως είδες την κατσάν που κάνει σβόλους τα ούρα και είναι πολύ πιο ακριβή; Αυτή η τελευταία βγάνει και σε 5κιλη και σε 10κιλη. Η 10κιλη έχει ίδια περίπου τιμή με την έβερκλιν.
Υπάρχουν 2 είδη κατσάν. Τα έχω δει και τα 2 μόνο σε πετ σοπ όμως.

Τι είναι αυτή για τα ευαίσθητα γατάκια; Τι εννοούμε ευαίσθητα; Στο τι;
Ξέρω την κόκκινη αρωματική
την πράσινη -fresh guard ( που δεν ξέρω τι κάνει)
την μωβ για πολύ σκάψιμο
και την κίτρινη less που είναι για μακρίτριχα - χοντρόκοκκη

Τι είναι αυτή για τα ευαίσθητα γατάκια; Τι εννοούμε ευαίσθητα; Στο τι;
Ξέρω την κόκκινη αρωματική
την πράσινη -fresh guard ( που δεν ξέρω τι κάνει)
την μωβ για πολύ σκάψιμο
και την κίτρινη less που είναι για μακρίτριχα - χοντρόκοκκη

¨οτι είναι και τα σαμπουάν για μπούκλες, ίσια, σπαστά, με πιτυρίδα, για καστανές αντάυγιες, για ξανθιές, για εύκολο μπιστολάκι κλπ κλπ.:/::/::/:

Τα πιο πολλά είναι απλά Μαρκετιγκ....λίγη η πραγματική διαφορά.;)

Αν ήμουνα γάτα και έβλεπα όλες αυτές τις επιλογές στο ράφι... θα έπεφτα κάτω απο τα γέλια...!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Αν ήμουνα γάτα και έβλεπα όλες αυτές τις επιλογές στο ράφι... θα έπεφτα κάτω απο τα γέλια...!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

:up::up::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Το προχωράω.. μιάς και είναι προχωρημένη η ώρα. :):hmm:και με έπιασε δημιουργικός οίστρος...
Το επόμενο βήμα.
(η αντίστοιχη ανθρώπινη κατάσταση......):P
Χαρτί υγείας με άρωμα λεβάντα, πράσινο τσαί, βανίλια, φρούτα του δάσους, για απαλότητα, για δροσιά, έξρα φίνο, με έξτρα κυψέλες...και άλλα πολλά!!!!
Το κουλό είναι ότι κάποια υπάρχουν!!!!:lol::lol::up:

εγώ θα ήθελα τα φρούτα του δάσους:D ...αν γίνεται:P:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol: :up::up::up: Είστε απίστευτες.
Πάντως έχει διαφορά. Εμ τι νομίζετε, δεν έχει διαφορά το χαρτί υγείας με άρωμα λεβάντας; Ρωτήστε και αυτόν που το νοιώθει....:lol::lol: ναι εκεί κάτω χαμηλά! :blink:

εγώ θα ήθελα τα φρούτα του δάσους:D ...αν γίνεται:P:lol::lol::lol:

Με 1,5% ή 3% λιπαρά???? :P:P:P
Έχω και σε ακτινίδιο... για ΣΙΓΟΥΡΗ επιτυχία!!!!!:cool::cool:

Συζήτηση που πιάσατε βραδιάτικα:lol:

:blink::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Σιγουρα δημιουργικος ο οιστρος Julia.Ειστε απιστευτες!;):P:lol:

Τωρα η σιωπή είναι καλό ή κακό???:hmm::hmm: Κοιτάτε που τόση ώρα βγάζει την άμμο και την κρύβει.. ή μαλλιοτραβιουνται?? :(
Σκεφτείτε μόνο ΤΙ θα γίνουν τα "παιδιά"....
Για πές ρε Βιβή.... να φωνάξω δικηγόρο για την διατροφή ή το σώσαμε??? :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτηκα αυτό(Κοιτάτε που τόση ώρα βγάζει την άμμο και την κρύβει..):lol: αλλά ως ανώτερος άνθρωπος θα δράσω πιο ύπουλα:rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back