Κορίτσια, η ανταλλαγή απόψεων είναι σημαντική ; λοιπόν εγώ με 4 γάτες εντός, χρησιμοποιύσα εδώ και μήνες την Catsan. Έχω τη μεγάλη τετράγωνη αμμολεκάνη (αγορασμένο από petshop), το αλλάζω μια φορά την εβδομάδα και ουσιαστικά θέλω 1 συσκευασία ανα εβδομάδα.
Το τελευταίο διάστημα όμως σταδιακά άρχισα να παρατηρώ έλλειψη της Catsan, με αποτέλεσμα να την ψάχνω στα συνοικιακά SM όπου πουλιέται 1 με 1,5 ευρώ ακριβότερα.
Προχθές την Παρασκευή, πάλι δεν βρήκα και επειδή βιαζόμουν αγόρασα την Friskies, στην κόκινη συσκευασία. Έχω σιχτιριάσει την ώρα και την στιγμή, αφήστε δε επειδή είναι χάλια γενικόρα, ο ένας γάτος μου τα χοντρά τα κάνει στην ντουζιέρα, δίπλα στην αμμολεκάνη. Χθες βράδυ, επιτέλους βρήκα αλλά από 7,60 ευρώ αν θυμάμαι καλά έφτασε στα 9 ευρώ.
'Ετσι έχουν ακριβήνει κι οι υπόλοιπες μάρκες ? Η είναι πολιτική της συγκεκριμένης εταιρίας ?
Πάντως μόλις τελειώσει θα δοκιμάσω την EVER CLEAN . Δεν είναι κι εύκολο με 4 γατιά πάντως. Αφήστε δε που ο μεγάλος μου ενω βγαίνει κάθε πρωί την βόλτα του, προτιμά να τα κάνει στην άμμο.
(Ο άντρας μου τον κοροιδεύει και τον λέει ο χοντρός με τον βασιλικό κ... τσ,τσ)