vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:36 Η vi2ka έγραψε: #41 18-09-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από julia: Βλέπω εκτός απο ΜΕΝΑ που έχω την άμμο μου.. (julia bio) υπάρχει και το site που έχει την δική του!!! Άμμο θα βάζετε 5 εκ.. οχι παραπάνω!!! Οι γάτες θα την βγάζουν όλη έξω.. θα χαλάτε μια σακούλα τσάμπα... είναι το ίδιο είτε 5 εκ είτε 20 για την γάτα... Άσε που η γάτα σταματάει να σκάβει όταν πιάσει πάτο.. οσο πιο βαθιά τόσο πιο πολύ σκάβει, με αποτέλεσμα.. εσύ να σκουπίζεις. Click για ανάπτυξη... ααααχ θα τον σκοτώσωτα έλεγα εγώ αλλά.Θα πάω να μουτζουρώσω τη λεκάνη στα 5εκ και θα τον παρακολουθώ στενά..Σ'ευχαριστώ κορίτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:40 Η Raisa έγραψε: #42 18-09-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: ααααχ θα τον σκοτώσωτα έλεγα εγώ αλλά.Θα πάω να μουτζουρώσω τη λεκάνη στα 5εκ και θα τον παρακολουθώ στενά..Σ'ευχαριστώ κορίτσι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:46 Η ria23 έγραψε: #43 18-09-08 20:46 μπορουμε να αναμιξουμε 2 αμμους μαζι..ειδα την EVER CLEAN και εχει διαφορες συσκευασιες...θελω να αναμιξω πχ αυτην που εχει αρωμα με αυτη που ειναι για ευαισθητα γατακια..γινεται?μπορει να ειναι χαζη ερωτηση αλλα καλο ειναι να παρω και 2η γνωμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:48 Η elvenstar: #44 18-09-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: ας μου πει κάποιος θα σώσετε μια οικογένεια από χωρισμό Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: ααααχ θα τον σκοτώσω Click για ανάπτυξη... Τελικά θα σωθεί η οικογένεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:50 Η Raisa έγραψε: #45 18-09-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από ria23: μπορουμε να αναμιξουμε 2 αμμους μαζι..ειδα την EVER CLEAN και εχει διαφορες συσκευασιες...θελω να αναμιξω πχ αυτην που εχει αρωμα με αυτη που ειναι για ευαισθητα γατακια..γινεται?μπορει να ειναι χαζη ερωτηση αλλα καλο ειναι να παρω και 2η γνωμη Click για ανάπτυξη... γιατί όχι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:51 Η ria23 έγραψε: #46 18-09-08 20:51 θα κανω μια αποπειρα και θα σας πω !thanks Raisa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:57 Η julia έγραψε: #47 18-09-08 20:57 Ναι μπορείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:58 Η Μυρτω4038: #48 18-09-08 21:58 , Αρχική Δημοσίευση από KittyG: Ένας λόγος που δοκίμασα άλλη άμμο εκτός από την catsan ήταν αυτός...δεν την έβρισκα πουθενά....αλήθεια ακρίβηνε τόσο;; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από julia: Άμμο θα βάζετε 5 εκ.. οχι παραπάνω!!! Οι γάτες θα την βγάζουν όλη έξω.. θα χαλάτε μια σακούλα τσάμπα... είναι το ίδιο είτε 5 εκ είτε 20 για την γάτα... Άσε που η γάτα σταματάει να σκάβει όταν πιάσει πάτο.. οσο πιο βαθιά τόσο πιο πολύ σκάβει, με αποτέλεσμα.. εσύ να σκουπίζεις. Click για ανάπτυξη... Ναι και εγω την catsan δεν την βρισκω ευκολα στα SM.Μονο στο Quicko. Και μαλιστα τωρα τελευταια την βρηκα στα 9,9Ευρω τα 10 λιτρα,ενω πριν 2 βδομαδες απο εκει παλι την ειχα παρει 7,6 Ευρω! Julia αυτο το εχω παρατηρησει και εγω.Και παραπανω να βαλεις ,χαμενη παει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:15 Η julia έγραψε: #49 18-09-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τελικά θα σωθεί η οικογένεια; Click για ανάπτυξη... Τωρα η σιωπή είναι καλό ή κακό??? Κοιτάτε που τόση ώρα βγάζει την άμμο και την κρύβει.. ή μαλλιοτραβιουνται?? Σκεφτείτε μόνο ΤΙ θα γίνουν τα "παιδιά".... Για πές ρε Βιβή.... να φωνάξω δικηγόρο για την διατροφή ή το σώσαμε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:21 Η zoo έγραψε: #50 18-09-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Voula: εβδομάδα. Το τελευταίο διάστημα όμως σταδιακά άρχισα να παρατηρώ έλλειψη της Catsan, με αποτέλεσμα να την ψάχνω στα συνοικιακά SM όπου πουλιέται 1 με 1,5 ευρώ ακριβότερα. ................Χθες βράδυ, επιτέλους βρήκα αλλά από 7,60 ευρώ αν θυμάμαι καλά έφτασε στα 9 ευρώ. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω από που παίρνεις την κατσάν και την ακριβήναν τόσο, αλλά σήμερα την είσα στο καρφούρ 7 και κάτι. Και ο Βασιλόπουλος την είχε 7και. Μήπως είδες την κατσάν που κάνει σβόλους τα ούρα και είναι πολύ πιο ακριβή; Αυτή η τελευταία βγάνει και σε 5κιλη και σε 10κιλη. Η 10κιλη έχει ίδια περίπου τιμή με την έβερκλιν. Υπάρχουν 2 είδη κατσάν. Τα έχω δει και τα 2 μόνο σε πετ σοπ όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:31 Η zoo έγραψε: #51 18-09-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από ria23: μπορουμε να αναμιξουμε 2 αμμους μαζι..ειδα την EVER CLEAN και εχει διαφορες συσκευασιες...θελω να αναμιξω πχ αυτην που εχει αρωμα με αυτη που ειναι για ευαισθητα γατακια..γινεται?μπορει να ειναι χαζη ερωτηση αλλα καλο ειναι να παρω και 2η γνωμη Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτή για τα ευαίσθητα γατάκια; Τι εννοούμε ευαίσθητα; Στο τι; Ξέρω την κόκκινη αρωματική την πράσινη -fresh guard ( που δεν ξέρω τι κάνει) την μωβ για πολύ σκάψιμο και την κίτρινη less που είναι για μακρίτριχα - χοντρόκοκκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:35 Η julia έγραψε: #52 18-09-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Τι είναι αυτή για τα ευαίσθητα γατάκια; Τι εννοούμε ευαίσθητα; Στο τι; Ξέρω την κόκκινη αρωματική την πράσινη -fresh guard ( που δεν ξέρω τι κάνει) την μωβ για πολύ σκάψιμο και την κίτρινη less που είναι για μακρίτριχα - χοντρόκοκκη Click για ανάπτυξη... ¨οτι είναι και τα σαμπουάν για μπούκλες, ίσια, σπαστά, με πιτυρίδα, για καστανές αντάυγιες, για ξανθιές, για εύκολο μπιστολάκι κλπ κλπ. Τα πιο πολλά είναι απλά Μαρκετιγκ....λίγη η πραγματική διαφορά. Αν ήμουνα γάτα και έβλεπα όλες αυτές τις επιλογές στο ράφι... θα έπεφτα κάτω απο τα γέλια...!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:44 Η Raisa έγραψε: #53 18-09-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από julia: Αν ήμουνα γάτα και έβλεπα όλες αυτές τις επιλογές στο ράφι... θα έπεφτα κάτω απο τα γέλια...!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:53 Η julia έγραψε: #54 18-09-08 22:53 Το προχωράω.. μιάς και είναι προχωρημένη η ώρα. και με έπιασε δημιουργικός οίστρος... Το επόμενο βήμα. (η αντίστοιχη ανθρώπινη κατάσταση......) Χαρτί υγείας με άρωμα λεβάντα, πράσινο τσαί, βανίλια, φρούτα του δάσους, για απαλότητα, για δροσιά, έξρα φίνο, με έξτρα κυψέλες...και άλλα πολλά!!!! Το κουλό είναι ότι κάποια υπάρχουν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:13 Η Raisa έγραψε: #55 18-09-08 23:13 εγώ θα ήθελα τα φρούτα του δάσους ...αν γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:15 Η zoo έγραψε: #56 18-09-08 23:15 Είστε απίστευτες. Πάντως έχει διαφορά. Εμ τι νομίζετε, δεν έχει διαφορά το χαρτί υγείας με άρωμα λεβάντας; Ρωτήστε και αυτόν που το νοιώθει.... ναι εκεί κάτω χαμηλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:31 Η julia έγραψε: #57 18-09-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: εγώ θα ήθελα τα φρούτα του δάσους ...αν γίνεται Click για ανάπτυξη... Με 1,5% ή 3% λιπαρά???? Έχω και σε ακτινίδιο... για ΣΙΓΟΥΡΗ επιτυχία!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #58 18-09-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από julia: Με 1,5% ή 3% λιπαρά???? Έχω και σε ακτινίδιο... για ΣΙΓΟΥΡΗ επιτυχία!!!!! Click για ανάπτυξη... Συζήτηση που πιάσατε βραδιάτικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 06:28 Η Μυρτω4038: #59 19-09-08 06:28 Αρχική Δημοσίευση από julia: Με 1,5% ή 3% λιπαρά???? Έχω και σε ακτινίδιο... για ΣΙΓΟΥΡΗ επιτυχία!!!!! Click για ανάπτυξη... Σιγουρα δημιουργικος ο οιστρος Julia.Ειστε απιστευτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:41 Η vi2ka έγραψε: #60 19-09-08 10:41 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τωρα η σιωπή είναι καλό ή κακό??? Κοιτάτε που τόση ώρα βγάζει την άμμο και την κρύβει.. ή μαλλιοτραβιουνται?? Σκεφτείτε μόνο ΤΙ θα γίνουν τα "παιδιά".... Για πές ρε Βιβή.... να φωνάξω δικηγόρο για την διατροφή ή το σώσαμε??? Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτηκα αυτό(Κοιτάτε που τόση ώρα βγάζει την άμμο και την κρύβει..) αλλά ως ανώτερος άνθρωπος θα δράσω πιο ύπουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo Agiyi Aggeliki_Hra Tina2017 nasstazia Ρούλης και Μπία mayrh gata mpirarxos imacmaria crazydiamond raccoon ΕλένηΘεσ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia: Βλέπω εκτός απο ΜΕΝΑ που έχω την άμμο μου.. (julia bio) υπάρχει και το site που έχει την δική του!!! Άμμο θα βάζετε 5 εκ.. οχι παραπάνω!!! Οι γάτες θα την βγάζουν όλη έξω.. θα χαλάτε μια σακούλα τσάμπα... είναι το ίδιο είτε 5 εκ είτε 20 για την γάτα... Άσε που η γάτα σταματάει να σκάβει όταν πιάσει πάτο.. οσο πιο βαθιά τόσο πιο πολύ σκάβει, με αποτέλεσμα.. εσύ να σκουπίζεις. Click για ανάπτυξη... ααααχ θα τον σκοτώσωτα έλεγα εγώ αλλά.Θα πάω να μουτζουρώσω τη λεκάνη στα 5εκ και θα τον παρακολουθώ στενά..Σ'ευχαριστώ κορίτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:40 Η Raisa έγραψε: #42 18-09-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: ααααχ θα τον σκοτώσωτα έλεγα εγώ αλλά.Θα πάω να μουτζουρώσω τη λεκάνη στα 5εκ και θα τον παρακολουθώ στενά..Σ'ευχαριστώ κορίτσι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:46 Η ria23 έγραψε: #43 18-09-08 20:46 μπορουμε να αναμιξουμε 2 αμμους μαζι..ειδα την EVER CLEAN και εχει διαφορες συσκευασιες...θελω να αναμιξω πχ αυτην που εχει αρωμα με αυτη που ειναι για ευαισθητα γατακια..γινεται?μπορει να ειναι χαζη ερωτηση αλλα καλο ειναι να παρω και 2η γνωμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:48 Η elvenstar: #44 18-09-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: ας μου πει κάποιος θα σώσετε μια οικογένεια από χωρισμό Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: ααααχ θα τον σκοτώσω Click για ανάπτυξη... Τελικά θα σωθεί η οικογένεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:50 Η Raisa έγραψε: #45 18-09-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από ria23: μπορουμε να αναμιξουμε 2 αμμους μαζι..ειδα την EVER CLEAN και εχει διαφορες συσκευασιες...θελω να αναμιξω πχ αυτην που εχει αρωμα με αυτη που ειναι για ευαισθητα γατακια..γινεται?μπορει να ειναι χαζη ερωτηση αλλα καλο ειναι να παρω και 2η γνωμη Click για ανάπτυξη... γιατί όχι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:51 Η ria23 έγραψε: #46 18-09-08 20:51 θα κανω μια αποπειρα και θα σας πω !thanks Raisa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:57 Η julia έγραψε: #47 18-09-08 20:57 Ναι μπορείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:58 Η Μυρτω4038: #48 18-09-08 21:58 , Αρχική Δημοσίευση από KittyG: Ένας λόγος που δοκίμασα άλλη άμμο εκτός από την catsan ήταν αυτός...δεν την έβρισκα πουθενά....αλήθεια ακρίβηνε τόσο;; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από julia: Άμμο θα βάζετε 5 εκ.. οχι παραπάνω!!! Οι γάτες θα την βγάζουν όλη έξω.. θα χαλάτε μια σακούλα τσάμπα... είναι το ίδιο είτε 5 εκ είτε 20 για την γάτα... Άσε που η γάτα σταματάει να σκάβει όταν πιάσει πάτο.. οσο πιο βαθιά τόσο πιο πολύ σκάβει, με αποτέλεσμα.. εσύ να σκουπίζεις. Click για ανάπτυξη... Ναι και εγω την catsan δεν την βρισκω ευκολα στα SM.Μονο στο Quicko. Και μαλιστα τωρα τελευταια την βρηκα στα 9,9Ευρω τα 10 λιτρα,ενω πριν 2 βδομαδες απο εκει παλι την ειχα παρει 7,6 Ευρω! Julia αυτο το εχω παρατηρησει και εγω.Και παραπανω να βαλεις ,χαμενη παει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:15 Η julia έγραψε: #49 18-09-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τελικά θα σωθεί η οικογένεια; Click για ανάπτυξη... Τωρα η σιωπή είναι καλό ή κακό??? Κοιτάτε που τόση ώρα βγάζει την άμμο και την κρύβει.. ή μαλλιοτραβιουνται?? Σκεφτείτε μόνο ΤΙ θα γίνουν τα "παιδιά".... Για πές ρε Βιβή.... να φωνάξω δικηγόρο για την διατροφή ή το σώσαμε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:21 Η zoo έγραψε: #50 18-09-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Voula: εβδομάδα. Το τελευταίο διάστημα όμως σταδιακά άρχισα να παρατηρώ έλλειψη της Catsan, με αποτέλεσμα να την ψάχνω στα συνοικιακά SM όπου πουλιέται 1 με 1,5 ευρώ ακριβότερα. ................Χθες βράδυ, επιτέλους βρήκα αλλά από 7,60 ευρώ αν θυμάμαι καλά έφτασε στα 9 ευρώ. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω από που παίρνεις την κατσάν και την ακριβήναν τόσο, αλλά σήμερα την είσα στο καρφούρ 7 και κάτι. Και ο Βασιλόπουλος την είχε 7και. Μήπως είδες την κατσάν που κάνει σβόλους τα ούρα και είναι πολύ πιο ακριβή; Αυτή η τελευταία βγάνει και σε 5κιλη και σε 10κιλη. Η 10κιλη έχει ίδια περίπου τιμή με την έβερκλιν. Υπάρχουν 2 είδη κατσάν. Τα έχω δει και τα 2 μόνο σε πετ σοπ όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:31 Η zoo έγραψε: #51 18-09-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από ria23: μπορουμε να αναμιξουμε 2 αμμους μαζι..ειδα την EVER CLEAN και εχει διαφορες συσκευασιες...θελω να αναμιξω πχ αυτην που εχει αρωμα με αυτη που ειναι για ευαισθητα γατακια..γινεται?μπορει να ειναι χαζη ερωτηση αλλα καλο ειναι να παρω και 2η γνωμη Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτή για τα ευαίσθητα γατάκια; Τι εννοούμε ευαίσθητα; Στο τι; Ξέρω την κόκκινη αρωματική την πράσινη -fresh guard ( που δεν ξέρω τι κάνει) την μωβ για πολύ σκάψιμο και την κίτρινη less που είναι για μακρίτριχα - χοντρόκοκκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:35 Η julia έγραψε: #52 18-09-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Τι είναι αυτή για τα ευαίσθητα γατάκια; Τι εννοούμε ευαίσθητα; Στο τι; Ξέρω την κόκκινη αρωματική την πράσινη -fresh guard ( που δεν ξέρω τι κάνει) την μωβ για πολύ σκάψιμο και την κίτρινη less που είναι για μακρίτριχα - χοντρόκοκκη Click για ανάπτυξη... ¨οτι είναι και τα σαμπουάν για μπούκλες, ίσια, σπαστά, με πιτυρίδα, για καστανές αντάυγιες, για ξανθιές, για εύκολο μπιστολάκι κλπ κλπ. Τα πιο πολλά είναι απλά Μαρκετιγκ....λίγη η πραγματική διαφορά. Αν ήμουνα γάτα και έβλεπα όλες αυτές τις επιλογές στο ράφι... θα έπεφτα κάτω απο τα γέλια...!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:44 Η Raisa έγραψε: #53 18-09-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από julia: Αν ήμουνα γάτα και έβλεπα όλες αυτές τις επιλογές στο ράφι... θα έπεφτα κάτω απο τα γέλια...!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:53 Η julia έγραψε: #54 18-09-08 22:53 Το προχωράω.. μιάς και είναι προχωρημένη η ώρα. και με έπιασε δημιουργικός οίστρος... Το επόμενο βήμα. (η αντίστοιχη ανθρώπινη κατάσταση......) Χαρτί υγείας με άρωμα λεβάντα, πράσινο τσαί, βανίλια, φρούτα του δάσους, για απαλότητα, για δροσιά, έξρα φίνο, με έξτρα κυψέλες...και άλλα πολλά!!!! Το κουλό είναι ότι κάποια υπάρχουν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:13 Η Raisa έγραψε: #55 18-09-08 23:13 εγώ θα ήθελα τα φρούτα του δάσους ...αν γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:15 Η zoo έγραψε: #56 18-09-08 23:15 Είστε απίστευτες. Πάντως έχει διαφορά. Εμ τι νομίζετε, δεν έχει διαφορά το χαρτί υγείας με άρωμα λεβάντας; Ρωτήστε και αυτόν που το νοιώθει.... ναι εκεί κάτω χαμηλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:31 Η julia έγραψε: #57 18-09-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: εγώ θα ήθελα τα φρούτα του δάσους ...αν γίνεται Click για ανάπτυξη... Με 1,5% ή 3% λιπαρά???? Έχω και σε ακτινίδιο... για ΣΙΓΟΥΡΗ επιτυχία!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #58 18-09-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από julia: Με 1,5% ή 3% λιπαρά???? Έχω και σε ακτινίδιο... για ΣΙΓΟΥΡΗ επιτυχία!!!!! Click για ανάπτυξη... Συζήτηση που πιάσατε βραδιάτικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 06:28 Η Μυρτω4038: #59 19-09-08 06:28 Αρχική Δημοσίευση από julia: Με 1,5% ή 3% λιπαρά???? Έχω και σε ακτινίδιο... για ΣΙΓΟΥΡΗ επιτυχία!!!!! Click για ανάπτυξη... Σιγουρα δημιουργικος ο οιστρος Julia.Ειστε απιστευτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:41 Η vi2ka έγραψε: #60 19-09-08 10:41 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τωρα η σιωπή είναι καλό ή κακό??? Κοιτάτε που τόση ώρα βγάζει την άμμο και την κρύβει.. ή μαλλιοτραβιουνται?? Σκεφτείτε μόνο ΤΙ θα γίνουν τα "παιδιά".... Για πές ρε Βιβή.... να φωνάξω δικηγόρο για την διατροφή ή το σώσαμε??? Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτηκα αυτό(Κοιτάτε που τόση ώρα βγάζει την άμμο και την κρύβει..) αλλά ως ανώτερος άνθρωπος θα δράσω πιο ύπουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo Agiyi Aggeliki_Hra Tina2017 nasstazia Ρούλης και Μπία mayrh gata mpirarxos imacmaria crazydiamond raccoon ΕλένηΘεσ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: ααααχ θα τον σκοτώσωτα έλεγα εγώ αλλά.Θα πάω να μουτζουρώσω τη λεκάνη στα 5εκ και θα τον παρακολουθώ στενά..Σ'ευχαριστώ κορίτσι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:46 Η ria23 έγραψε: #43 18-09-08 20:46 μπορουμε να αναμιξουμε 2 αμμους μαζι..ειδα την EVER CLEAN και εχει διαφορες συσκευασιες...θελω να αναμιξω πχ αυτην που εχει αρωμα με αυτη που ειναι για ευαισθητα γατακια..γινεται?μπορει να ειναι χαζη ερωτηση αλλα καλο ειναι να παρω και 2η γνωμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:48 Η elvenstar: #44 18-09-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: ας μου πει κάποιος θα σώσετε μια οικογένεια από χωρισμό Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: ααααχ θα τον σκοτώσω Click για ανάπτυξη... Τελικά θα σωθεί η οικογένεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:50 Η Raisa έγραψε: #45 18-09-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από ria23: μπορουμε να αναμιξουμε 2 αμμους μαζι..ειδα την EVER CLEAN και εχει διαφορες συσκευασιες...θελω να αναμιξω πχ αυτην που εχει αρωμα με αυτη που ειναι για ευαισθητα γατακια..γινεται?μπορει να ειναι χαζη ερωτηση αλλα καλο ειναι να παρω και 2η γνωμη Click για ανάπτυξη... γιατί όχι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:51 Η ria23 έγραψε: #46 18-09-08 20:51 θα κανω μια αποπειρα και θα σας πω !thanks Raisa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:57 Η julia έγραψε: #47 18-09-08 20:57 Ναι μπορείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:58 Η Μυρτω4038: #48 18-09-08 21:58 , Αρχική Δημοσίευση από KittyG: Ένας λόγος που δοκίμασα άλλη άμμο εκτός από την catsan ήταν αυτός...δεν την έβρισκα πουθενά....αλήθεια ακρίβηνε τόσο;; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από julia: Άμμο θα βάζετε 5 εκ.. οχι παραπάνω!!! Οι γάτες θα την βγάζουν όλη έξω.. θα χαλάτε μια σακούλα τσάμπα... είναι το ίδιο είτε 5 εκ είτε 20 για την γάτα... Άσε που η γάτα σταματάει να σκάβει όταν πιάσει πάτο.. οσο πιο βαθιά τόσο πιο πολύ σκάβει, με αποτέλεσμα.. εσύ να σκουπίζεις. Click για ανάπτυξη... Ναι και εγω την catsan δεν την βρισκω ευκολα στα SM.Μονο στο Quicko. Και μαλιστα τωρα τελευταια την βρηκα στα 9,9Ευρω τα 10 λιτρα,ενω πριν 2 βδομαδες απο εκει παλι την ειχα παρει 7,6 Ευρω! Julia αυτο το εχω παρατηρησει και εγω.Και παραπανω να βαλεις ,χαμενη παει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:15 Η julia έγραψε: #49 18-09-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τελικά θα σωθεί η οικογένεια; Click για ανάπτυξη... Τωρα η σιωπή είναι καλό ή κακό??? Κοιτάτε που τόση ώρα βγάζει την άμμο και την κρύβει.. ή μαλλιοτραβιουνται?? Σκεφτείτε μόνο ΤΙ θα γίνουν τα "παιδιά".... Για πές ρε Βιβή.... να φωνάξω δικηγόρο για την διατροφή ή το σώσαμε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:21 Η zoo έγραψε: #50 18-09-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Voula: εβδομάδα. Το τελευταίο διάστημα όμως σταδιακά άρχισα να παρατηρώ έλλειψη της Catsan, με αποτέλεσμα να την ψάχνω στα συνοικιακά SM όπου πουλιέται 1 με 1,5 ευρώ ακριβότερα. ................Χθες βράδυ, επιτέλους βρήκα αλλά από 7,60 ευρώ αν θυμάμαι καλά έφτασε στα 9 ευρώ. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω από που παίρνεις την κατσάν και την ακριβήναν τόσο, αλλά σήμερα την είσα στο καρφούρ 7 και κάτι. Και ο Βασιλόπουλος την είχε 7και. Μήπως είδες την κατσάν που κάνει σβόλους τα ούρα και είναι πολύ πιο ακριβή; Αυτή η τελευταία βγάνει και σε 5κιλη και σε 10κιλη. Η 10κιλη έχει ίδια περίπου τιμή με την έβερκλιν. Υπάρχουν 2 είδη κατσάν. Τα έχω δει και τα 2 μόνο σε πετ σοπ όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:31 Η zoo έγραψε: #51 18-09-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από ria23: μπορουμε να αναμιξουμε 2 αμμους μαζι..ειδα την EVER CLEAN και εχει διαφορες συσκευασιες...θελω να αναμιξω πχ αυτην που εχει αρωμα με αυτη που ειναι για ευαισθητα γατακια..γινεται?μπορει να ειναι χαζη ερωτηση αλλα καλο ειναι να παρω και 2η γνωμη Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτή για τα ευαίσθητα γατάκια; Τι εννοούμε ευαίσθητα; Στο τι; Ξέρω την κόκκινη αρωματική την πράσινη -fresh guard ( που δεν ξέρω τι κάνει) την μωβ για πολύ σκάψιμο και την κίτρινη less που είναι για μακρίτριχα - χοντρόκοκκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:35 Η julia έγραψε: #52 18-09-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Τι είναι αυτή για τα ευαίσθητα γατάκια; Τι εννοούμε ευαίσθητα; Στο τι; Ξέρω την κόκκινη αρωματική την πράσινη -fresh guard ( που δεν ξέρω τι κάνει) την μωβ για πολύ σκάψιμο και την κίτρινη less που είναι για μακρίτριχα - χοντρόκοκκη Click για ανάπτυξη... ¨οτι είναι και τα σαμπουάν για μπούκλες, ίσια, σπαστά, με πιτυρίδα, για καστανές αντάυγιες, για ξανθιές, για εύκολο μπιστολάκι κλπ κλπ. Τα πιο πολλά είναι απλά Μαρκετιγκ....λίγη η πραγματική διαφορά. Αν ήμουνα γάτα και έβλεπα όλες αυτές τις επιλογές στο ράφι... θα έπεφτα κάτω απο τα γέλια...!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:44 Η Raisa έγραψε: #53 18-09-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από julia: Αν ήμουνα γάτα και έβλεπα όλες αυτές τις επιλογές στο ράφι... θα έπεφτα κάτω απο τα γέλια...!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:53 Η julia έγραψε: #54 18-09-08 22:53 Το προχωράω.. μιάς και είναι προχωρημένη η ώρα. και με έπιασε δημιουργικός οίστρος... Το επόμενο βήμα. (η αντίστοιχη ανθρώπινη κατάσταση......) Χαρτί υγείας με άρωμα λεβάντα, πράσινο τσαί, βανίλια, φρούτα του δάσους, για απαλότητα, για δροσιά, έξρα φίνο, με έξτρα κυψέλες...και άλλα πολλά!!!! Το κουλό είναι ότι κάποια υπάρχουν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:13 Η Raisa έγραψε: #55 18-09-08 23:13 εγώ θα ήθελα τα φρούτα του δάσους ...αν γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:15 Η zoo έγραψε: #56 18-09-08 23:15 Είστε απίστευτες. Πάντως έχει διαφορά. Εμ τι νομίζετε, δεν έχει διαφορά το χαρτί υγείας με άρωμα λεβάντας; Ρωτήστε και αυτόν που το νοιώθει.... ναι εκεί κάτω χαμηλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:31 Η julia έγραψε: #57 18-09-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: εγώ θα ήθελα τα φρούτα του δάσους ...αν γίνεται Click για ανάπτυξη... Με 1,5% ή 3% λιπαρά???? Έχω και σε ακτινίδιο... για ΣΙΓΟΥΡΗ επιτυχία!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #58 18-09-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από julia: Με 1,5% ή 3% λιπαρά???? Έχω και σε ακτινίδιο... για ΣΙΓΟΥΡΗ επιτυχία!!!!! Click για ανάπτυξη... Συζήτηση που πιάσατε βραδιάτικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 06:28 Η Μυρτω4038: #59 19-09-08 06:28 Αρχική Δημοσίευση από julia: Με 1,5% ή 3% λιπαρά???? Έχω και σε ακτινίδιο... για ΣΙΓΟΥΡΗ επιτυχία!!!!! Click για ανάπτυξη... Σιγουρα δημιουργικος ο οιστρος Julia.Ειστε απιστευτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:41 Η vi2ka έγραψε: #60 19-09-08 10:41 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τωρα η σιωπή είναι καλό ή κακό??? Κοιτάτε που τόση ώρα βγάζει την άμμο και την κρύβει.. ή μαλλιοτραβιουνται?? Σκεφτείτε μόνο ΤΙ θα γίνουν τα "παιδιά".... Για πές ρε Βιβή.... να φωνάξω δικηγόρο για την διατροφή ή το σώσαμε??? Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτηκα αυτό(Κοιτάτε που τόση ώρα βγάζει την άμμο και την κρύβει..) αλλά ως ανώτερος άνθρωπος θα δράσω πιο ύπουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo Agiyi Aggeliki_Hra Tina2017 nasstazia Ρούλης και Μπία mayrh gata mpirarxos imacmaria crazydiamond raccoon ΕλένηΘεσ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μπορουμε να αναμιξουμε 2 αμμους μαζι..ειδα την EVER CLEAN και εχει διαφορες συσκευασιες...θελω να αναμιξω πχ αυτην που εχει αρωμα με αυτη που ειναι για ευαισθητα γατακια..γινεται?μπορει να ειναι χαζη ερωτηση αλλα καλο ειναι να παρω και 2η γνωμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:48 Η elvenstar: #44 18-09-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: ας μου πει κάποιος θα σώσετε μια οικογένεια από χωρισμό Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: ααααχ θα τον σκοτώσω Click για ανάπτυξη... Τελικά θα σωθεί η οικογένεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:50 Η Raisa έγραψε: #45 18-09-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από ria23: μπορουμε να αναμιξουμε 2 αμμους μαζι..ειδα την EVER CLEAN και εχει διαφορες συσκευασιες...θελω να αναμιξω πχ αυτην που εχει αρωμα με αυτη που ειναι για ευαισθητα γατακια..γινεται?μπορει να ειναι χαζη ερωτηση αλλα καλο ειναι να παρω και 2η γνωμη Click για ανάπτυξη... γιατί όχι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:51 Η ria23 έγραψε: #46 18-09-08 20:51 θα κανω μια αποπειρα και θα σας πω !thanks Raisa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:57 Η julia έγραψε: #47 18-09-08 20:57 Ναι μπορείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:58 Η Μυρτω4038: #48 18-09-08 21:58 , Αρχική Δημοσίευση από KittyG: Ένας λόγος που δοκίμασα άλλη άμμο εκτός από την catsan ήταν αυτός...δεν την έβρισκα πουθενά....αλήθεια ακρίβηνε τόσο;; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από julia: Άμμο θα βάζετε 5 εκ.. οχι παραπάνω!!! Οι γάτες θα την βγάζουν όλη έξω.. θα χαλάτε μια σακούλα τσάμπα... είναι το ίδιο είτε 5 εκ είτε 20 για την γάτα... Άσε που η γάτα σταματάει να σκάβει όταν πιάσει πάτο.. οσο πιο βαθιά τόσο πιο πολύ σκάβει, με αποτέλεσμα.. εσύ να σκουπίζεις. Click για ανάπτυξη... Ναι και εγω την catsan δεν την βρισκω ευκολα στα SM.Μονο στο Quicko. Και μαλιστα τωρα τελευταια την βρηκα στα 9,9Ευρω τα 10 λιτρα,ενω πριν 2 βδομαδες απο εκει παλι την ειχα παρει 7,6 Ευρω! Julia αυτο το εχω παρατηρησει και εγω.Και παραπανω να βαλεις ,χαμενη παει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:15 Η julia έγραψε: #49 18-09-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τελικά θα σωθεί η οικογένεια; Click για ανάπτυξη... Τωρα η σιωπή είναι καλό ή κακό??? Κοιτάτε που τόση ώρα βγάζει την άμμο και την κρύβει.. ή μαλλιοτραβιουνται?? Σκεφτείτε μόνο ΤΙ θα γίνουν τα "παιδιά".... Για πές ρε Βιβή.... να φωνάξω δικηγόρο για την διατροφή ή το σώσαμε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:21 Η zoo έγραψε: #50 18-09-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Voula: εβδομάδα. Το τελευταίο διάστημα όμως σταδιακά άρχισα να παρατηρώ έλλειψη της Catsan, με αποτέλεσμα να την ψάχνω στα συνοικιακά SM όπου πουλιέται 1 με 1,5 ευρώ ακριβότερα. ................Χθες βράδυ, επιτέλους βρήκα αλλά από 7,60 ευρώ αν θυμάμαι καλά έφτασε στα 9 ευρώ. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω από που παίρνεις την κατσάν και την ακριβήναν τόσο, αλλά σήμερα την είσα στο καρφούρ 7 και κάτι. Και ο Βασιλόπουλος την είχε 7και. Μήπως είδες την κατσάν που κάνει σβόλους τα ούρα και είναι πολύ πιο ακριβή; Αυτή η τελευταία βγάνει και σε 5κιλη και σε 10κιλη. Η 10κιλη έχει ίδια περίπου τιμή με την έβερκλιν. Υπάρχουν 2 είδη κατσάν. Τα έχω δει και τα 2 μόνο σε πετ σοπ όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:31 Η zoo έγραψε: #51 18-09-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από ria23: μπορουμε να αναμιξουμε 2 αμμους μαζι..ειδα την EVER CLEAN και εχει διαφορες συσκευασιες...θελω να αναμιξω πχ αυτην που εχει αρωμα με αυτη που ειναι για ευαισθητα γατακια..γινεται?μπορει να ειναι χαζη ερωτηση αλλα καλο ειναι να παρω και 2η γνωμη Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτή για τα ευαίσθητα γατάκια; Τι εννοούμε ευαίσθητα; Στο τι; Ξέρω την κόκκινη αρωματική την πράσινη -fresh guard ( που δεν ξέρω τι κάνει) την μωβ για πολύ σκάψιμο και την κίτρινη less που είναι για μακρίτριχα - χοντρόκοκκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:35 Η julia έγραψε: #52 18-09-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Τι είναι αυτή για τα ευαίσθητα γατάκια; Τι εννοούμε ευαίσθητα; Στο τι; Ξέρω την κόκκινη αρωματική την πράσινη -fresh guard ( που δεν ξέρω τι κάνει) την μωβ για πολύ σκάψιμο και την κίτρινη less που είναι για μακρίτριχα - χοντρόκοκκη Click για ανάπτυξη... ¨οτι είναι και τα σαμπουάν για μπούκλες, ίσια, σπαστά, με πιτυρίδα, για καστανές αντάυγιες, για ξανθιές, για εύκολο μπιστολάκι κλπ κλπ. Τα πιο πολλά είναι απλά Μαρκετιγκ....λίγη η πραγματική διαφορά. Αν ήμουνα γάτα και έβλεπα όλες αυτές τις επιλογές στο ράφι... θα έπεφτα κάτω απο τα γέλια...!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:44 Η Raisa έγραψε: #53 18-09-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από julia: Αν ήμουνα γάτα και έβλεπα όλες αυτές τις επιλογές στο ράφι... θα έπεφτα κάτω απο τα γέλια...!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:53 Η julia έγραψε: #54 18-09-08 22:53 Το προχωράω.. μιάς και είναι προχωρημένη η ώρα. και με έπιασε δημιουργικός οίστρος... Το επόμενο βήμα. (η αντίστοιχη ανθρώπινη κατάσταση......) Χαρτί υγείας με άρωμα λεβάντα, πράσινο τσαί, βανίλια, φρούτα του δάσους, για απαλότητα, για δροσιά, έξρα φίνο, με έξτρα κυψέλες...και άλλα πολλά!!!! Το κουλό είναι ότι κάποια υπάρχουν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:13 Η Raisa έγραψε: #55 18-09-08 23:13 εγώ θα ήθελα τα φρούτα του δάσους ...αν γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:15 Η zoo έγραψε: #56 18-09-08 23:15 Είστε απίστευτες. Πάντως έχει διαφορά. Εμ τι νομίζετε, δεν έχει διαφορά το χαρτί υγείας με άρωμα λεβάντας; Ρωτήστε και αυτόν που το νοιώθει.... ναι εκεί κάτω χαμηλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:31 Η julia έγραψε: #57 18-09-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: εγώ θα ήθελα τα φρούτα του δάσους ...αν γίνεται Click για ανάπτυξη... Με 1,5% ή 3% λιπαρά???? Έχω και σε ακτινίδιο... για ΣΙΓΟΥΡΗ επιτυχία!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #58 18-09-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από julia: Με 1,5% ή 3% λιπαρά???? Έχω και σε ακτινίδιο... για ΣΙΓΟΥΡΗ επιτυχία!!!!! Click για ανάπτυξη... Συζήτηση που πιάσατε βραδιάτικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 06:28 Η Μυρτω4038: #59 19-09-08 06:28 Αρχική Δημοσίευση από julia: Με 1,5% ή 3% λιπαρά???? Έχω και σε ακτινίδιο... για ΣΙΓΟΥΡΗ επιτυχία!!!!! Click για ανάπτυξη... Σιγουρα δημιουργικος ο οιστρος Julia.Ειστε απιστευτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:41 Η vi2ka έγραψε: #60 19-09-08 10:41 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τωρα η σιωπή είναι καλό ή κακό??? Κοιτάτε που τόση ώρα βγάζει την άμμο και την κρύβει.. ή μαλλιοτραβιουνται?? Σκεφτείτε μόνο ΤΙ θα γίνουν τα "παιδιά".... Για πές ρε Βιβή.... να φωνάξω δικηγόρο για την διατροφή ή το σώσαμε??? Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτηκα αυτό(Κοιτάτε που τόση ώρα βγάζει την άμμο και την κρύβει..) αλλά ως ανώτερος άνθρωπος θα δράσω πιο ύπουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo Agiyi Aggeliki_Hra Tina2017 nasstazia Ρούλης και Μπία mayrh gata mpirarxos imacmaria crazydiamond raccoon ΕλένηΘεσ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: ας μου πει κάποιος θα σώσετε μια οικογένεια από χωρισμό Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: ααααχ θα τον σκοτώσω Click για ανάπτυξη... Τελικά θα σωθεί η οικογένεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:50 Η Raisa έγραψε: #45 18-09-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από ria23: μπορουμε να αναμιξουμε 2 αμμους μαζι..ειδα την EVER CLEAN και εχει διαφορες συσκευασιες...θελω να αναμιξω πχ αυτην που εχει αρωμα με αυτη που ειναι για ευαισθητα γατακια..γινεται?μπορει να ειναι χαζη ερωτηση αλλα καλο ειναι να παρω και 2η γνωμη Click για ανάπτυξη... γιατί όχι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:51 Η ria23 έγραψε: #46 18-09-08 20:51 θα κανω μια αποπειρα και θα σας πω !thanks Raisa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:57 Η julia έγραψε: #47 18-09-08 20:57 Ναι μπορείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:58 Η Μυρτω4038: #48 18-09-08 21:58 , Αρχική Δημοσίευση από KittyG: Ένας λόγος που δοκίμασα άλλη άμμο εκτός από την catsan ήταν αυτός...δεν την έβρισκα πουθενά....αλήθεια ακρίβηνε τόσο;; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από julia: Άμμο θα βάζετε 5 εκ.. οχι παραπάνω!!! Οι γάτες θα την βγάζουν όλη έξω.. θα χαλάτε μια σακούλα τσάμπα... είναι το ίδιο είτε 5 εκ είτε 20 για την γάτα... Άσε που η γάτα σταματάει να σκάβει όταν πιάσει πάτο.. οσο πιο βαθιά τόσο πιο πολύ σκάβει, με αποτέλεσμα.. εσύ να σκουπίζεις. Click για ανάπτυξη... Ναι και εγω την catsan δεν την βρισκω ευκολα στα SM.Μονο στο Quicko. Και μαλιστα τωρα τελευταια την βρηκα στα 9,9Ευρω τα 10 λιτρα,ενω πριν 2 βδομαδες απο εκει παλι την ειχα παρει 7,6 Ευρω! Julia αυτο το εχω παρατηρησει και εγω.Και παραπανω να βαλεις ,χαμενη παει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:15 Η julia έγραψε: #49 18-09-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τελικά θα σωθεί η οικογένεια; Click για ανάπτυξη... Τωρα η σιωπή είναι καλό ή κακό??? Κοιτάτε που τόση ώρα βγάζει την άμμο και την κρύβει.. ή μαλλιοτραβιουνται?? Σκεφτείτε μόνο ΤΙ θα γίνουν τα "παιδιά".... Για πές ρε Βιβή.... να φωνάξω δικηγόρο για την διατροφή ή το σώσαμε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:21 Η zoo έγραψε: #50 18-09-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Voula: εβδομάδα. Το τελευταίο διάστημα όμως σταδιακά άρχισα να παρατηρώ έλλειψη της Catsan, με αποτέλεσμα να την ψάχνω στα συνοικιακά SM όπου πουλιέται 1 με 1,5 ευρώ ακριβότερα. ................Χθες βράδυ, επιτέλους βρήκα αλλά από 7,60 ευρώ αν θυμάμαι καλά έφτασε στα 9 ευρώ. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω από που παίρνεις την κατσάν και την ακριβήναν τόσο, αλλά σήμερα την είσα στο καρφούρ 7 και κάτι. Και ο Βασιλόπουλος την είχε 7και. Μήπως είδες την κατσάν που κάνει σβόλους τα ούρα και είναι πολύ πιο ακριβή; Αυτή η τελευταία βγάνει και σε 5κιλη και σε 10κιλη. Η 10κιλη έχει ίδια περίπου τιμή με την έβερκλιν. Υπάρχουν 2 είδη κατσάν. Τα έχω δει και τα 2 μόνο σε πετ σοπ όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:31 Η zoo έγραψε: #51 18-09-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από ria23: μπορουμε να αναμιξουμε 2 αμμους μαζι..ειδα την EVER CLEAN και εχει διαφορες συσκευασιες...θελω να αναμιξω πχ αυτην που εχει αρωμα με αυτη που ειναι για ευαισθητα γατακια..γινεται?μπορει να ειναι χαζη ερωτηση αλλα καλο ειναι να παρω και 2η γνωμη Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτή για τα ευαίσθητα γατάκια; Τι εννοούμε ευαίσθητα; Στο τι; Ξέρω την κόκκινη αρωματική την πράσινη -fresh guard ( που δεν ξέρω τι κάνει) την μωβ για πολύ σκάψιμο και την κίτρινη less που είναι για μακρίτριχα - χοντρόκοκκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:35 Η julia έγραψε: #52 18-09-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Τι είναι αυτή για τα ευαίσθητα γατάκια; Τι εννοούμε ευαίσθητα; Στο τι; Ξέρω την κόκκινη αρωματική την πράσινη -fresh guard ( που δεν ξέρω τι κάνει) την μωβ για πολύ σκάψιμο και την κίτρινη less που είναι για μακρίτριχα - χοντρόκοκκη Click για ανάπτυξη... ¨οτι είναι και τα σαμπουάν για μπούκλες, ίσια, σπαστά, με πιτυρίδα, για καστανές αντάυγιες, για ξανθιές, για εύκολο μπιστολάκι κλπ κλπ. Τα πιο πολλά είναι απλά Μαρκετιγκ....λίγη η πραγματική διαφορά. Αν ήμουνα γάτα και έβλεπα όλες αυτές τις επιλογές στο ράφι... θα έπεφτα κάτω απο τα γέλια...!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:44 Η Raisa έγραψε: #53 18-09-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από julia: Αν ήμουνα γάτα και έβλεπα όλες αυτές τις επιλογές στο ράφι... θα έπεφτα κάτω απο τα γέλια...!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:53 Η julia έγραψε: #54 18-09-08 22:53 Το προχωράω.. μιάς και είναι προχωρημένη η ώρα. και με έπιασε δημιουργικός οίστρος... Το επόμενο βήμα. (η αντίστοιχη ανθρώπινη κατάσταση......) Χαρτί υγείας με άρωμα λεβάντα, πράσινο τσαί, βανίλια, φρούτα του δάσους, για απαλότητα, για δροσιά, έξρα φίνο, με έξτρα κυψέλες...και άλλα πολλά!!!! Το κουλό είναι ότι κάποια υπάρχουν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:13 Η Raisa έγραψε: #55 18-09-08 23:13 εγώ θα ήθελα τα φρούτα του δάσους ...αν γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:15 Η zoo έγραψε: #56 18-09-08 23:15 Είστε απίστευτες. Πάντως έχει διαφορά. Εμ τι νομίζετε, δεν έχει διαφορά το χαρτί υγείας με άρωμα λεβάντας; Ρωτήστε και αυτόν που το νοιώθει.... ναι εκεί κάτω χαμηλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:31 Η julia έγραψε: #57 18-09-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: εγώ θα ήθελα τα φρούτα του δάσους ...αν γίνεται Click για ανάπτυξη... Με 1,5% ή 3% λιπαρά???? Έχω και σε ακτινίδιο... για ΣΙΓΟΥΡΗ επιτυχία!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #58 18-09-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από julia: Με 1,5% ή 3% λιπαρά???? Έχω και σε ακτινίδιο... για ΣΙΓΟΥΡΗ επιτυχία!!!!! Click για ανάπτυξη... Συζήτηση που πιάσατε βραδιάτικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 06:28 Η Μυρτω4038: #59 19-09-08 06:28 Αρχική Δημοσίευση από julia: Με 1,5% ή 3% λιπαρά???? Έχω και σε ακτινίδιο... για ΣΙΓΟΥΡΗ επιτυχία!!!!! Click για ανάπτυξη... Σιγουρα δημιουργικος ο οιστρος Julia.Ειστε απιστευτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:41 Η vi2ka έγραψε: #60 19-09-08 10:41 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τωρα η σιωπή είναι καλό ή κακό??? Κοιτάτε που τόση ώρα βγάζει την άμμο και την κρύβει.. ή μαλλιοτραβιουνται?? Σκεφτείτε μόνο ΤΙ θα γίνουν τα "παιδιά".... Για πές ρε Βιβή.... να φωνάξω δικηγόρο για την διατροφή ή το σώσαμε??? Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτηκα αυτό(Κοιτάτε που τόση ώρα βγάζει την άμμο και την κρύβει..) αλλά ως ανώτερος άνθρωπος θα δράσω πιο ύπουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo Agiyi Aggeliki_Hra Tina2017 nasstazia Ρούλης και Μπία mayrh gata mpirarxos imacmaria crazydiamond raccoon ΕλένηΘεσ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ria23: μπορουμε να αναμιξουμε 2 αμμους μαζι..ειδα την EVER CLEAN και εχει διαφορες συσκευασιες...θελω να αναμιξω πχ αυτην που εχει αρωμα με αυτη που ειναι για ευαισθητα γατακια..γινεται?μπορει να ειναι χαζη ερωτηση αλλα καλο ειναι να παρω και 2η γνωμη Click για ανάπτυξη... γιατί όχι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:51 Η ria23 έγραψε: #46 18-09-08 20:51 θα κανω μια αποπειρα και θα σας πω !thanks Raisa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:57 Η julia έγραψε: #47 18-09-08 20:57 Ναι μπορείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:58 Η Μυρτω4038: #48 18-09-08 21:58 , Αρχική Δημοσίευση από KittyG: Ένας λόγος που δοκίμασα άλλη άμμο εκτός από την catsan ήταν αυτός...δεν την έβρισκα πουθενά....αλήθεια ακρίβηνε τόσο;; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από julia: Άμμο θα βάζετε 5 εκ.. οχι παραπάνω!!! Οι γάτες θα την βγάζουν όλη έξω.. θα χαλάτε μια σακούλα τσάμπα... είναι το ίδιο είτε 5 εκ είτε 20 για την γάτα... Άσε που η γάτα σταματάει να σκάβει όταν πιάσει πάτο.. οσο πιο βαθιά τόσο πιο πολύ σκάβει, με αποτέλεσμα.. εσύ να σκουπίζεις. Click για ανάπτυξη... Ναι και εγω την catsan δεν την βρισκω ευκολα στα SM.Μονο στο Quicko. Και μαλιστα τωρα τελευταια την βρηκα στα 9,9Ευρω τα 10 λιτρα,ενω πριν 2 βδομαδες απο εκει παλι την ειχα παρει 7,6 Ευρω! Julia αυτο το εχω παρατηρησει και εγω.Και παραπανω να βαλεις ,χαμενη παει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:15 Η julia έγραψε: #49 18-09-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τελικά θα σωθεί η οικογένεια; Click για ανάπτυξη... Τωρα η σιωπή είναι καλό ή κακό??? Κοιτάτε που τόση ώρα βγάζει την άμμο και την κρύβει.. ή μαλλιοτραβιουνται?? Σκεφτείτε μόνο ΤΙ θα γίνουν τα "παιδιά".... Για πές ρε Βιβή.... να φωνάξω δικηγόρο για την διατροφή ή το σώσαμε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:21 Η zoo έγραψε: #50 18-09-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Voula: εβδομάδα. Το τελευταίο διάστημα όμως σταδιακά άρχισα να παρατηρώ έλλειψη της Catsan, με αποτέλεσμα να την ψάχνω στα συνοικιακά SM όπου πουλιέται 1 με 1,5 ευρώ ακριβότερα. ................Χθες βράδυ, επιτέλους βρήκα αλλά από 7,60 ευρώ αν θυμάμαι καλά έφτασε στα 9 ευρώ. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω από που παίρνεις την κατσάν και την ακριβήναν τόσο, αλλά σήμερα την είσα στο καρφούρ 7 και κάτι. Και ο Βασιλόπουλος την είχε 7και. Μήπως είδες την κατσάν που κάνει σβόλους τα ούρα και είναι πολύ πιο ακριβή; Αυτή η τελευταία βγάνει και σε 5κιλη και σε 10κιλη. Η 10κιλη έχει ίδια περίπου τιμή με την έβερκλιν. Υπάρχουν 2 είδη κατσάν. Τα έχω δει και τα 2 μόνο σε πετ σοπ όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:31 Η zoo έγραψε: #51 18-09-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από ria23: μπορουμε να αναμιξουμε 2 αμμους μαζι..ειδα την EVER CLEAN και εχει διαφορες συσκευασιες...θελω να αναμιξω πχ αυτην που εχει αρωμα με αυτη που ειναι για ευαισθητα γατακια..γινεται?μπορει να ειναι χαζη ερωτηση αλλα καλο ειναι να παρω και 2η γνωμη Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτή για τα ευαίσθητα γατάκια; Τι εννοούμε ευαίσθητα; Στο τι; Ξέρω την κόκκινη αρωματική την πράσινη -fresh guard ( που δεν ξέρω τι κάνει) την μωβ για πολύ σκάψιμο και την κίτρινη less που είναι για μακρίτριχα - χοντρόκοκκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:35 Η julia έγραψε: #52 18-09-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Τι είναι αυτή για τα ευαίσθητα γατάκια; Τι εννοούμε ευαίσθητα; Στο τι; Ξέρω την κόκκινη αρωματική την πράσινη -fresh guard ( που δεν ξέρω τι κάνει) την μωβ για πολύ σκάψιμο και την κίτρινη less που είναι για μακρίτριχα - χοντρόκοκκη Click για ανάπτυξη... ¨οτι είναι και τα σαμπουάν για μπούκλες, ίσια, σπαστά, με πιτυρίδα, για καστανές αντάυγιες, για ξανθιές, για εύκολο μπιστολάκι κλπ κλπ. Τα πιο πολλά είναι απλά Μαρκετιγκ....λίγη η πραγματική διαφορά. Αν ήμουνα γάτα και έβλεπα όλες αυτές τις επιλογές στο ράφι... θα έπεφτα κάτω απο τα γέλια...!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:44 Η Raisa έγραψε: #53 18-09-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από julia: Αν ήμουνα γάτα και έβλεπα όλες αυτές τις επιλογές στο ράφι... θα έπεφτα κάτω απο τα γέλια...!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:53 Η julia έγραψε: #54 18-09-08 22:53 Το προχωράω.. μιάς και είναι προχωρημένη η ώρα. και με έπιασε δημιουργικός οίστρος... Το επόμενο βήμα. (η αντίστοιχη ανθρώπινη κατάσταση......) Χαρτί υγείας με άρωμα λεβάντα, πράσινο τσαί, βανίλια, φρούτα του δάσους, για απαλότητα, για δροσιά, έξρα φίνο, με έξτρα κυψέλες...και άλλα πολλά!!!! Το κουλό είναι ότι κάποια υπάρχουν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:13 Η Raisa έγραψε: #55 18-09-08 23:13 εγώ θα ήθελα τα φρούτα του δάσους ...αν γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:15 Η zoo έγραψε: #56 18-09-08 23:15 Είστε απίστευτες. Πάντως έχει διαφορά. Εμ τι νομίζετε, δεν έχει διαφορά το χαρτί υγείας με άρωμα λεβάντας; Ρωτήστε και αυτόν που το νοιώθει.... ναι εκεί κάτω χαμηλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:31 Η julia έγραψε: #57 18-09-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: εγώ θα ήθελα τα φρούτα του δάσους ...αν γίνεται Click για ανάπτυξη... Με 1,5% ή 3% λιπαρά???? Έχω και σε ακτινίδιο... για ΣΙΓΟΥΡΗ επιτυχία!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #58 18-09-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από julia: Με 1,5% ή 3% λιπαρά???? Έχω και σε ακτινίδιο... για ΣΙΓΟΥΡΗ επιτυχία!!!!! Click για ανάπτυξη... Συζήτηση που πιάσατε βραδιάτικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 06:28 Η Μυρτω4038: #59 19-09-08 06:28 Αρχική Δημοσίευση από julia: Με 1,5% ή 3% λιπαρά???? Έχω και σε ακτινίδιο... για ΣΙΓΟΥΡΗ επιτυχία!!!!! Click για ανάπτυξη... Σιγουρα δημιουργικος ο οιστρος Julia.Ειστε απιστευτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:41 Η vi2ka έγραψε: #60 19-09-08 10:41 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τωρα η σιωπή είναι καλό ή κακό??? Κοιτάτε που τόση ώρα βγάζει την άμμο και την κρύβει.. ή μαλλιοτραβιουνται?? Σκεφτείτε μόνο ΤΙ θα γίνουν τα "παιδιά".... Για πές ρε Βιβή.... να φωνάξω δικηγόρο για την διατροφή ή το σώσαμε??? Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτηκα αυτό(Κοιτάτε που τόση ώρα βγάζει την άμμο και την κρύβει..) αλλά ως ανώτερος άνθρωπος θα δράσω πιο ύπουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo Agiyi Aggeliki_Hra Tina2017 nasstazia Ρούλης και Μπία mayrh gata mpirarxos imacmaria crazydiamond raccoon ΕλένηΘεσ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
θα κανω μια αποπειρα και θα σας πω !thanks Raisa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:57 Η julia έγραψε: #47 18-09-08 20:57 Ναι μπορείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:58 Η Μυρτω4038: #48 18-09-08 21:58 , Αρχική Δημοσίευση από KittyG: Ένας λόγος που δοκίμασα άλλη άμμο εκτός από την catsan ήταν αυτός...δεν την έβρισκα πουθενά....αλήθεια ακρίβηνε τόσο;; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από julia: Άμμο θα βάζετε 5 εκ.. οχι παραπάνω!!! Οι γάτες θα την βγάζουν όλη έξω.. θα χαλάτε μια σακούλα τσάμπα... είναι το ίδιο είτε 5 εκ είτε 20 για την γάτα... Άσε που η γάτα σταματάει να σκάβει όταν πιάσει πάτο.. οσο πιο βαθιά τόσο πιο πολύ σκάβει, με αποτέλεσμα.. εσύ να σκουπίζεις. Click για ανάπτυξη... Ναι και εγω την catsan δεν την βρισκω ευκολα στα SM.Μονο στο Quicko. Και μαλιστα τωρα τελευταια την βρηκα στα 9,9Ευρω τα 10 λιτρα,ενω πριν 2 βδομαδες απο εκει παλι την ειχα παρει 7,6 Ευρω! Julia αυτο το εχω παρατηρησει και εγω.Και παραπανω να βαλεις ,χαμενη παει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:15 Η julia έγραψε: #49 18-09-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τελικά θα σωθεί η οικογένεια; Click για ανάπτυξη... Τωρα η σιωπή είναι καλό ή κακό??? Κοιτάτε που τόση ώρα βγάζει την άμμο και την κρύβει.. ή μαλλιοτραβιουνται?? Σκεφτείτε μόνο ΤΙ θα γίνουν τα "παιδιά".... Για πές ρε Βιβή.... να φωνάξω δικηγόρο για την διατροφή ή το σώσαμε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:21 Η zoo έγραψε: #50 18-09-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Voula: εβδομάδα. Το τελευταίο διάστημα όμως σταδιακά άρχισα να παρατηρώ έλλειψη της Catsan, με αποτέλεσμα να την ψάχνω στα συνοικιακά SM όπου πουλιέται 1 με 1,5 ευρώ ακριβότερα. ................Χθες βράδυ, επιτέλους βρήκα αλλά από 7,60 ευρώ αν θυμάμαι καλά έφτασε στα 9 ευρώ. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω από που παίρνεις την κατσάν και την ακριβήναν τόσο, αλλά σήμερα την είσα στο καρφούρ 7 και κάτι. Και ο Βασιλόπουλος την είχε 7και. Μήπως είδες την κατσάν που κάνει σβόλους τα ούρα και είναι πολύ πιο ακριβή; Αυτή η τελευταία βγάνει και σε 5κιλη και σε 10κιλη. Η 10κιλη έχει ίδια περίπου τιμή με την έβερκλιν. Υπάρχουν 2 είδη κατσάν. Τα έχω δει και τα 2 μόνο σε πετ σοπ όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:31 Η zoo έγραψε: #51 18-09-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από ria23: μπορουμε να αναμιξουμε 2 αμμους μαζι..ειδα την EVER CLEAN και εχει διαφορες συσκευασιες...θελω να αναμιξω πχ αυτην που εχει αρωμα με αυτη που ειναι για ευαισθητα γατακια..γινεται?μπορει να ειναι χαζη ερωτηση αλλα καλο ειναι να παρω και 2η γνωμη Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτή για τα ευαίσθητα γατάκια; Τι εννοούμε ευαίσθητα; Στο τι; Ξέρω την κόκκινη αρωματική την πράσινη -fresh guard ( που δεν ξέρω τι κάνει) την μωβ για πολύ σκάψιμο και την κίτρινη less που είναι για μακρίτριχα - χοντρόκοκκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:35 Η julia έγραψε: #52 18-09-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Τι είναι αυτή για τα ευαίσθητα γατάκια; Τι εννοούμε ευαίσθητα; Στο τι; Ξέρω την κόκκινη αρωματική την πράσινη -fresh guard ( που δεν ξέρω τι κάνει) την μωβ για πολύ σκάψιμο και την κίτρινη less που είναι για μακρίτριχα - χοντρόκοκκη Click για ανάπτυξη... ¨οτι είναι και τα σαμπουάν για μπούκλες, ίσια, σπαστά, με πιτυρίδα, για καστανές αντάυγιες, για ξανθιές, για εύκολο μπιστολάκι κλπ κλπ. Τα πιο πολλά είναι απλά Μαρκετιγκ....λίγη η πραγματική διαφορά. Αν ήμουνα γάτα και έβλεπα όλες αυτές τις επιλογές στο ράφι... θα έπεφτα κάτω απο τα γέλια...!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:44 Η Raisa έγραψε: #53 18-09-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από julia: Αν ήμουνα γάτα και έβλεπα όλες αυτές τις επιλογές στο ράφι... θα έπεφτα κάτω απο τα γέλια...!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:53 Η julia έγραψε: #54 18-09-08 22:53 Το προχωράω.. μιάς και είναι προχωρημένη η ώρα. και με έπιασε δημιουργικός οίστρος... Το επόμενο βήμα. (η αντίστοιχη ανθρώπινη κατάσταση......) Χαρτί υγείας με άρωμα λεβάντα, πράσινο τσαί, βανίλια, φρούτα του δάσους, για απαλότητα, για δροσιά, έξρα φίνο, με έξτρα κυψέλες...και άλλα πολλά!!!! Το κουλό είναι ότι κάποια υπάρχουν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:13 Η Raisa έγραψε: #55 18-09-08 23:13 εγώ θα ήθελα τα φρούτα του δάσους ...αν γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:15 Η zoo έγραψε: #56 18-09-08 23:15 Είστε απίστευτες. Πάντως έχει διαφορά. Εμ τι νομίζετε, δεν έχει διαφορά το χαρτί υγείας με άρωμα λεβάντας; Ρωτήστε και αυτόν που το νοιώθει.... ναι εκεί κάτω χαμηλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:31 Η julia έγραψε: #57 18-09-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: εγώ θα ήθελα τα φρούτα του δάσους ...αν γίνεται Click για ανάπτυξη... Με 1,5% ή 3% λιπαρά???? Έχω και σε ακτινίδιο... για ΣΙΓΟΥΡΗ επιτυχία!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #58 18-09-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από julia: Με 1,5% ή 3% λιπαρά???? Έχω και σε ακτινίδιο... για ΣΙΓΟΥΡΗ επιτυχία!!!!! Click για ανάπτυξη... Συζήτηση που πιάσατε βραδιάτικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 06:28 Η Μυρτω4038: #59 19-09-08 06:28 Αρχική Δημοσίευση από julia: Με 1,5% ή 3% λιπαρά???? Έχω και σε ακτινίδιο... για ΣΙΓΟΥΡΗ επιτυχία!!!!! Click για ανάπτυξη... Σιγουρα δημιουργικος ο οιστρος Julia.Ειστε απιστευτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:41 Η vi2ka έγραψε: #60 19-09-08 10:41 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τωρα η σιωπή είναι καλό ή κακό??? Κοιτάτε που τόση ώρα βγάζει την άμμο και την κρύβει.. ή μαλλιοτραβιουνται?? Σκεφτείτε μόνο ΤΙ θα γίνουν τα "παιδιά".... Για πές ρε Βιβή.... να φωνάξω δικηγόρο για την διατροφή ή το σώσαμε??? Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτηκα αυτό(Κοιτάτε που τόση ώρα βγάζει την άμμο και την κρύβει..) αλλά ως ανώτερος άνθρωπος θα δράσω πιο ύπουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo Agiyi Aggeliki_Hra Tina2017 nasstazia Ρούλης και Μπία mayrh gata mpirarxos imacmaria crazydiamond raccoon ΕλένηΘεσ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι μπορείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:58 Η Μυρτω4038: #48 18-09-08 21:58 , Αρχική Δημοσίευση από KittyG: Ένας λόγος που δοκίμασα άλλη άμμο εκτός από την catsan ήταν αυτός...δεν την έβρισκα πουθενά....αλήθεια ακρίβηνε τόσο;; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από julia: Άμμο θα βάζετε 5 εκ.. οχι παραπάνω!!! Οι γάτες θα την βγάζουν όλη έξω.. θα χαλάτε μια σακούλα τσάμπα... είναι το ίδιο είτε 5 εκ είτε 20 για την γάτα... Άσε που η γάτα σταματάει να σκάβει όταν πιάσει πάτο.. οσο πιο βαθιά τόσο πιο πολύ σκάβει, με αποτέλεσμα.. εσύ να σκουπίζεις. Click για ανάπτυξη... Ναι και εγω την catsan δεν την βρισκω ευκολα στα SM.Μονο στο Quicko. Και μαλιστα τωρα τελευταια την βρηκα στα 9,9Ευρω τα 10 λιτρα,ενω πριν 2 βδομαδες απο εκει παλι την ειχα παρει 7,6 Ευρω! Julia αυτο το εχω παρατηρησει και εγω.Και παραπανω να βαλεις ,χαμενη παει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:15 Η julia έγραψε: #49 18-09-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τελικά θα σωθεί η οικογένεια; Click για ανάπτυξη... Τωρα η σιωπή είναι καλό ή κακό??? Κοιτάτε που τόση ώρα βγάζει την άμμο και την κρύβει.. ή μαλλιοτραβιουνται?? Σκεφτείτε μόνο ΤΙ θα γίνουν τα "παιδιά".... Για πές ρε Βιβή.... να φωνάξω δικηγόρο για την διατροφή ή το σώσαμε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:21 Η zoo έγραψε: #50 18-09-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Voula: εβδομάδα. Το τελευταίο διάστημα όμως σταδιακά άρχισα να παρατηρώ έλλειψη της Catsan, με αποτέλεσμα να την ψάχνω στα συνοικιακά SM όπου πουλιέται 1 με 1,5 ευρώ ακριβότερα. ................Χθες βράδυ, επιτέλους βρήκα αλλά από 7,60 ευρώ αν θυμάμαι καλά έφτασε στα 9 ευρώ. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω από που παίρνεις την κατσάν και την ακριβήναν τόσο, αλλά σήμερα την είσα στο καρφούρ 7 και κάτι. Και ο Βασιλόπουλος την είχε 7και. Μήπως είδες την κατσάν που κάνει σβόλους τα ούρα και είναι πολύ πιο ακριβή; Αυτή η τελευταία βγάνει και σε 5κιλη και σε 10κιλη. Η 10κιλη έχει ίδια περίπου τιμή με την έβερκλιν. Υπάρχουν 2 είδη κατσάν. Τα έχω δει και τα 2 μόνο σε πετ σοπ όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:31 Η zoo έγραψε: #51 18-09-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από ria23: μπορουμε να αναμιξουμε 2 αμμους μαζι..ειδα την EVER CLEAN και εχει διαφορες συσκευασιες...θελω να αναμιξω πχ αυτην που εχει αρωμα με αυτη που ειναι για ευαισθητα γατακια..γινεται?μπορει να ειναι χαζη ερωτηση αλλα καλο ειναι να παρω και 2η γνωμη Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτή για τα ευαίσθητα γατάκια; Τι εννοούμε ευαίσθητα; Στο τι; Ξέρω την κόκκινη αρωματική την πράσινη -fresh guard ( που δεν ξέρω τι κάνει) την μωβ για πολύ σκάψιμο και την κίτρινη less που είναι για μακρίτριχα - χοντρόκοκκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:35 Η julia έγραψε: #52 18-09-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Τι είναι αυτή για τα ευαίσθητα γατάκια; Τι εννοούμε ευαίσθητα; Στο τι; Ξέρω την κόκκινη αρωματική την πράσινη -fresh guard ( που δεν ξέρω τι κάνει) την μωβ για πολύ σκάψιμο και την κίτρινη less που είναι για μακρίτριχα - χοντρόκοκκη Click για ανάπτυξη... ¨οτι είναι και τα σαμπουάν για μπούκλες, ίσια, σπαστά, με πιτυρίδα, για καστανές αντάυγιες, για ξανθιές, για εύκολο μπιστολάκι κλπ κλπ. Τα πιο πολλά είναι απλά Μαρκετιγκ....λίγη η πραγματική διαφορά. Αν ήμουνα γάτα και έβλεπα όλες αυτές τις επιλογές στο ράφι... θα έπεφτα κάτω απο τα γέλια...!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:44 Η Raisa έγραψε: #53 18-09-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από julia: Αν ήμουνα γάτα και έβλεπα όλες αυτές τις επιλογές στο ράφι... θα έπεφτα κάτω απο τα γέλια...!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:53 Η julia έγραψε: #54 18-09-08 22:53 Το προχωράω.. μιάς και είναι προχωρημένη η ώρα. και με έπιασε δημιουργικός οίστρος... Το επόμενο βήμα. (η αντίστοιχη ανθρώπινη κατάσταση......) Χαρτί υγείας με άρωμα λεβάντα, πράσινο τσαί, βανίλια, φρούτα του δάσους, για απαλότητα, για δροσιά, έξρα φίνο, με έξτρα κυψέλες...και άλλα πολλά!!!! Το κουλό είναι ότι κάποια υπάρχουν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:13 Η Raisa έγραψε: #55 18-09-08 23:13 εγώ θα ήθελα τα φρούτα του δάσους ...αν γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:15 Η zoo έγραψε: #56 18-09-08 23:15 Είστε απίστευτες. Πάντως έχει διαφορά. Εμ τι νομίζετε, δεν έχει διαφορά το χαρτί υγείας με άρωμα λεβάντας; Ρωτήστε και αυτόν που το νοιώθει.... ναι εκεί κάτω χαμηλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:31 Η julia έγραψε: #57 18-09-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: εγώ θα ήθελα τα φρούτα του δάσους ...αν γίνεται Click για ανάπτυξη... Με 1,5% ή 3% λιπαρά???? Έχω και σε ακτινίδιο... για ΣΙΓΟΥΡΗ επιτυχία!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #58 18-09-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από julia: Με 1,5% ή 3% λιπαρά???? Έχω και σε ακτινίδιο... για ΣΙΓΟΥΡΗ επιτυχία!!!!! Click για ανάπτυξη... Συζήτηση που πιάσατε βραδιάτικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 06:28 Η Μυρτω4038: #59 19-09-08 06:28 Αρχική Δημοσίευση από julia: Με 1,5% ή 3% λιπαρά???? Έχω και σε ακτινίδιο... για ΣΙΓΟΥΡΗ επιτυχία!!!!! Click για ανάπτυξη... Σιγουρα δημιουργικος ο οιστρος Julia.Ειστε απιστευτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:41 Η vi2ka έγραψε: #60 19-09-08 10:41 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τωρα η σιωπή είναι καλό ή κακό??? Κοιτάτε που τόση ώρα βγάζει την άμμο και την κρύβει.. ή μαλλιοτραβιουνται?? Σκεφτείτε μόνο ΤΙ θα γίνουν τα "παιδιά".... Για πές ρε Βιβή.... να φωνάξω δικηγόρο για την διατροφή ή το σώσαμε??? Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτηκα αυτό(Κοιτάτε που τόση ώρα βγάζει την άμμο και την κρύβει..) αλλά ως ανώτερος άνθρωπος θα δράσω πιο ύπουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo Agiyi Aggeliki_Hra Tina2017 nasstazia Ρούλης και Μπία mayrh gata mpirarxos imacmaria crazydiamond raccoon ΕλένηΘεσ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
, Αρχική Δημοσίευση από KittyG: Ένας λόγος που δοκίμασα άλλη άμμο εκτός από την catsan ήταν αυτός...δεν την έβρισκα πουθενά....αλήθεια ακρίβηνε τόσο;; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από julia: Άμμο θα βάζετε 5 εκ.. οχι παραπάνω!!! Οι γάτες θα την βγάζουν όλη έξω.. θα χαλάτε μια σακούλα τσάμπα... είναι το ίδιο είτε 5 εκ είτε 20 για την γάτα... Άσε που η γάτα σταματάει να σκάβει όταν πιάσει πάτο.. οσο πιο βαθιά τόσο πιο πολύ σκάβει, με αποτέλεσμα.. εσύ να σκουπίζεις. Click για ανάπτυξη... Ναι και εγω την catsan δεν την βρισκω ευκολα στα SM.Μονο στο Quicko. Και μαλιστα τωρα τελευταια την βρηκα στα 9,9Ευρω τα 10 λιτρα,ενω πριν 2 βδομαδες απο εκει παλι την ειχα παρει 7,6 Ευρω! Julia αυτο το εχω παρατηρησει και εγω.Και παραπανω να βαλεις ,χαμενη παει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:15 Η julia έγραψε: #49 18-09-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τελικά θα σωθεί η οικογένεια; Click για ανάπτυξη... Τωρα η σιωπή είναι καλό ή κακό??? Κοιτάτε που τόση ώρα βγάζει την άμμο και την κρύβει.. ή μαλλιοτραβιουνται?? Σκεφτείτε μόνο ΤΙ θα γίνουν τα "παιδιά".... Για πές ρε Βιβή.... να φωνάξω δικηγόρο για την διατροφή ή το σώσαμε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:21 Η zoo έγραψε: #50 18-09-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Voula: εβδομάδα. Το τελευταίο διάστημα όμως σταδιακά άρχισα να παρατηρώ έλλειψη της Catsan, με αποτέλεσμα να την ψάχνω στα συνοικιακά SM όπου πουλιέται 1 με 1,5 ευρώ ακριβότερα. ................Χθες βράδυ, επιτέλους βρήκα αλλά από 7,60 ευρώ αν θυμάμαι καλά έφτασε στα 9 ευρώ. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω από που παίρνεις την κατσάν και την ακριβήναν τόσο, αλλά σήμερα την είσα στο καρφούρ 7 και κάτι. Και ο Βασιλόπουλος την είχε 7και. Μήπως είδες την κατσάν που κάνει σβόλους τα ούρα και είναι πολύ πιο ακριβή; Αυτή η τελευταία βγάνει και σε 5κιλη και σε 10κιλη. Η 10κιλη έχει ίδια περίπου τιμή με την έβερκλιν. Υπάρχουν 2 είδη κατσάν. Τα έχω δει και τα 2 μόνο σε πετ σοπ όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:31 Η zoo έγραψε: #51 18-09-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από ria23: μπορουμε να αναμιξουμε 2 αμμους μαζι..ειδα την EVER CLEAN και εχει διαφορες συσκευασιες...θελω να αναμιξω πχ αυτην που εχει αρωμα με αυτη που ειναι για ευαισθητα γατακια..γινεται?μπορει να ειναι χαζη ερωτηση αλλα καλο ειναι να παρω και 2η γνωμη Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτή για τα ευαίσθητα γατάκια; Τι εννοούμε ευαίσθητα; Στο τι; Ξέρω την κόκκινη αρωματική την πράσινη -fresh guard ( που δεν ξέρω τι κάνει) την μωβ για πολύ σκάψιμο και την κίτρινη less που είναι για μακρίτριχα - χοντρόκοκκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:35 Η julia έγραψε: #52 18-09-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Τι είναι αυτή για τα ευαίσθητα γατάκια; Τι εννοούμε ευαίσθητα; Στο τι; Ξέρω την κόκκινη αρωματική την πράσινη -fresh guard ( που δεν ξέρω τι κάνει) την μωβ για πολύ σκάψιμο και την κίτρινη less που είναι για μακρίτριχα - χοντρόκοκκη Click για ανάπτυξη... ¨οτι είναι και τα σαμπουάν για μπούκλες, ίσια, σπαστά, με πιτυρίδα, για καστανές αντάυγιες, για ξανθιές, για εύκολο μπιστολάκι κλπ κλπ. Τα πιο πολλά είναι απλά Μαρκετιγκ....λίγη η πραγματική διαφορά. Αν ήμουνα γάτα και έβλεπα όλες αυτές τις επιλογές στο ράφι... θα έπεφτα κάτω απο τα γέλια...!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:44 Η Raisa έγραψε: #53 18-09-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από julia: Αν ήμουνα γάτα και έβλεπα όλες αυτές τις επιλογές στο ράφι... θα έπεφτα κάτω απο τα γέλια...!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:53 Η julia έγραψε: #54 18-09-08 22:53 Το προχωράω.. μιάς και είναι προχωρημένη η ώρα. και με έπιασε δημιουργικός οίστρος... Το επόμενο βήμα. (η αντίστοιχη ανθρώπινη κατάσταση......) Χαρτί υγείας με άρωμα λεβάντα, πράσινο τσαί, βανίλια, φρούτα του δάσους, για απαλότητα, για δροσιά, έξρα φίνο, με έξτρα κυψέλες...και άλλα πολλά!!!! Το κουλό είναι ότι κάποια υπάρχουν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:13 Η Raisa έγραψε: #55 18-09-08 23:13 εγώ θα ήθελα τα φρούτα του δάσους ...αν γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:15 Η zoo έγραψε: #56 18-09-08 23:15 Είστε απίστευτες. Πάντως έχει διαφορά. Εμ τι νομίζετε, δεν έχει διαφορά το χαρτί υγείας με άρωμα λεβάντας; Ρωτήστε και αυτόν που το νοιώθει.... ναι εκεί κάτω χαμηλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:31 Η julia έγραψε: #57 18-09-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: εγώ θα ήθελα τα φρούτα του δάσους ...αν γίνεται Click για ανάπτυξη... Με 1,5% ή 3% λιπαρά???? Έχω και σε ακτινίδιο... για ΣΙΓΟΥΡΗ επιτυχία!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #58 18-09-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από julia: Με 1,5% ή 3% λιπαρά???? Έχω και σε ακτινίδιο... για ΣΙΓΟΥΡΗ επιτυχία!!!!! Click για ανάπτυξη... Συζήτηση που πιάσατε βραδιάτικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 06:28 Η Μυρτω4038: #59 19-09-08 06:28 Αρχική Δημοσίευση από julia: Με 1,5% ή 3% λιπαρά???? Έχω και σε ακτινίδιο... για ΣΙΓΟΥΡΗ επιτυχία!!!!! Click για ανάπτυξη... Σιγουρα δημιουργικος ο οιστρος Julia.Ειστε απιστευτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:41 Η vi2ka έγραψε: #60 19-09-08 10:41 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τωρα η σιωπή είναι καλό ή κακό??? Κοιτάτε που τόση ώρα βγάζει την άμμο και την κρύβει.. ή μαλλιοτραβιουνται?? Σκεφτείτε μόνο ΤΙ θα γίνουν τα "παιδιά".... Για πές ρε Βιβή.... να φωνάξω δικηγόρο για την διατροφή ή το σώσαμε??? Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτηκα αυτό(Κοιτάτε που τόση ώρα βγάζει την άμμο και την κρύβει..) αλλά ως ανώτερος άνθρωπος θα δράσω πιο ύπουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo Agiyi Aggeliki_Hra Tina2017 nasstazia Ρούλης και Μπία mayrh gata mpirarxos imacmaria crazydiamond raccoon ΕλένηΘεσ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τελικά θα σωθεί η οικογένεια; Click για ανάπτυξη... Τωρα η σιωπή είναι καλό ή κακό??? Κοιτάτε που τόση ώρα βγάζει την άμμο και την κρύβει.. ή μαλλιοτραβιουνται?? Σκεφτείτε μόνο ΤΙ θα γίνουν τα "παιδιά".... Για πές ρε Βιβή.... να φωνάξω δικηγόρο για την διατροφή ή το σώσαμε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:21 Η zoo έγραψε: #50 18-09-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Voula: εβδομάδα. Το τελευταίο διάστημα όμως σταδιακά άρχισα να παρατηρώ έλλειψη της Catsan, με αποτέλεσμα να την ψάχνω στα συνοικιακά SM όπου πουλιέται 1 με 1,5 ευρώ ακριβότερα. ................Χθες βράδυ, επιτέλους βρήκα αλλά από 7,60 ευρώ αν θυμάμαι καλά έφτασε στα 9 ευρώ. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω από που παίρνεις την κατσάν και την ακριβήναν τόσο, αλλά σήμερα την είσα στο καρφούρ 7 και κάτι. Και ο Βασιλόπουλος την είχε 7και. Μήπως είδες την κατσάν που κάνει σβόλους τα ούρα και είναι πολύ πιο ακριβή; Αυτή η τελευταία βγάνει και σε 5κιλη και σε 10κιλη. Η 10κιλη έχει ίδια περίπου τιμή με την έβερκλιν. Υπάρχουν 2 είδη κατσάν. Τα έχω δει και τα 2 μόνο σε πετ σοπ όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:31 Η zoo έγραψε: #51 18-09-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από ria23: μπορουμε να αναμιξουμε 2 αμμους μαζι..ειδα την EVER CLEAN και εχει διαφορες συσκευασιες...θελω να αναμιξω πχ αυτην που εχει αρωμα με αυτη που ειναι για ευαισθητα γατακια..γινεται?μπορει να ειναι χαζη ερωτηση αλλα καλο ειναι να παρω και 2η γνωμη Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτή για τα ευαίσθητα γατάκια; Τι εννοούμε ευαίσθητα; Στο τι; Ξέρω την κόκκινη αρωματική την πράσινη -fresh guard ( που δεν ξέρω τι κάνει) την μωβ για πολύ σκάψιμο και την κίτρινη less που είναι για μακρίτριχα - χοντρόκοκκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:35 Η julia έγραψε: #52 18-09-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Τι είναι αυτή για τα ευαίσθητα γατάκια; Τι εννοούμε ευαίσθητα; Στο τι; Ξέρω την κόκκινη αρωματική την πράσινη -fresh guard ( που δεν ξέρω τι κάνει) την μωβ για πολύ σκάψιμο και την κίτρινη less που είναι για μακρίτριχα - χοντρόκοκκη Click για ανάπτυξη... ¨οτι είναι και τα σαμπουάν για μπούκλες, ίσια, σπαστά, με πιτυρίδα, για καστανές αντάυγιες, για ξανθιές, για εύκολο μπιστολάκι κλπ κλπ. Τα πιο πολλά είναι απλά Μαρκετιγκ....λίγη η πραγματική διαφορά. Αν ήμουνα γάτα και έβλεπα όλες αυτές τις επιλογές στο ράφι... θα έπεφτα κάτω απο τα γέλια...!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:44 Η Raisa έγραψε: #53 18-09-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από julia: Αν ήμουνα γάτα και έβλεπα όλες αυτές τις επιλογές στο ράφι... θα έπεφτα κάτω απο τα γέλια...!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:53 Η julia έγραψε: #54 18-09-08 22:53 Το προχωράω.. μιάς και είναι προχωρημένη η ώρα. και με έπιασε δημιουργικός οίστρος... Το επόμενο βήμα. (η αντίστοιχη ανθρώπινη κατάσταση......) Χαρτί υγείας με άρωμα λεβάντα, πράσινο τσαί, βανίλια, φρούτα του δάσους, για απαλότητα, για δροσιά, έξρα φίνο, με έξτρα κυψέλες...και άλλα πολλά!!!! Το κουλό είναι ότι κάποια υπάρχουν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:13 Η Raisa έγραψε: #55 18-09-08 23:13 εγώ θα ήθελα τα φρούτα του δάσους ...αν γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:15 Η zoo έγραψε: #56 18-09-08 23:15 Είστε απίστευτες. Πάντως έχει διαφορά. Εμ τι νομίζετε, δεν έχει διαφορά το χαρτί υγείας με άρωμα λεβάντας; Ρωτήστε και αυτόν που το νοιώθει.... ναι εκεί κάτω χαμηλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:31 Η julia έγραψε: #57 18-09-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: εγώ θα ήθελα τα φρούτα του δάσους ...αν γίνεται Click για ανάπτυξη... Με 1,5% ή 3% λιπαρά???? Έχω και σε ακτινίδιο... για ΣΙΓΟΥΡΗ επιτυχία!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #58 18-09-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από julia: Με 1,5% ή 3% λιπαρά???? Έχω και σε ακτινίδιο... για ΣΙΓΟΥΡΗ επιτυχία!!!!! Click για ανάπτυξη... Συζήτηση που πιάσατε βραδιάτικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 06:28 Η Μυρτω4038: #59 19-09-08 06:28 Αρχική Δημοσίευση από julia: Με 1,5% ή 3% λιπαρά???? Έχω και σε ακτινίδιο... για ΣΙΓΟΥΡΗ επιτυχία!!!!! Click για ανάπτυξη... Σιγουρα δημιουργικος ο οιστρος Julia.Ειστε απιστευτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:41 Η vi2ka έγραψε: #60 19-09-08 10:41 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τωρα η σιωπή είναι καλό ή κακό??? Κοιτάτε που τόση ώρα βγάζει την άμμο και την κρύβει.. ή μαλλιοτραβιουνται?? Σκεφτείτε μόνο ΤΙ θα γίνουν τα "παιδιά".... Για πές ρε Βιβή.... να φωνάξω δικηγόρο για την διατροφή ή το σώσαμε??? Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτηκα αυτό(Κοιτάτε που τόση ώρα βγάζει την άμμο και την κρύβει..) αλλά ως ανώτερος άνθρωπος θα δράσω πιο ύπουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo Agiyi Aggeliki_Hra Tina2017 nasstazia Ρούλης και Μπία mayrh gata mpirarxos imacmaria crazydiamond raccoon ΕλένηΘεσ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Voula: εβδομάδα. Το τελευταίο διάστημα όμως σταδιακά άρχισα να παρατηρώ έλλειψη της Catsan, με αποτέλεσμα να την ψάχνω στα συνοικιακά SM όπου πουλιέται 1 με 1,5 ευρώ ακριβότερα. ................Χθες βράδυ, επιτέλους βρήκα αλλά από 7,60 ευρώ αν θυμάμαι καλά έφτασε στα 9 ευρώ. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω από που παίρνεις την κατσάν και την ακριβήναν τόσο, αλλά σήμερα την είσα στο καρφούρ 7 και κάτι. Και ο Βασιλόπουλος την είχε 7και. Μήπως είδες την κατσάν που κάνει σβόλους τα ούρα και είναι πολύ πιο ακριβή; Αυτή η τελευταία βγάνει και σε 5κιλη και σε 10κιλη. Η 10κιλη έχει ίδια περίπου τιμή με την έβερκλιν. Υπάρχουν 2 είδη κατσάν. Τα έχω δει και τα 2 μόνο σε πετ σοπ όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:31 Η zoo έγραψε: #51 18-09-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από ria23: μπορουμε να αναμιξουμε 2 αμμους μαζι..ειδα την EVER CLEAN και εχει διαφορες συσκευασιες...θελω να αναμιξω πχ αυτην που εχει αρωμα με αυτη που ειναι για ευαισθητα γατακια..γινεται?μπορει να ειναι χαζη ερωτηση αλλα καλο ειναι να παρω και 2η γνωμη Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτή για τα ευαίσθητα γατάκια; Τι εννοούμε ευαίσθητα; Στο τι; Ξέρω την κόκκινη αρωματική την πράσινη -fresh guard ( που δεν ξέρω τι κάνει) την μωβ για πολύ σκάψιμο και την κίτρινη less που είναι για μακρίτριχα - χοντρόκοκκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:35 Η julia έγραψε: #52 18-09-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Τι είναι αυτή για τα ευαίσθητα γατάκια; Τι εννοούμε ευαίσθητα; Στο τι; Ξέρω την κόκκινη αρωματική την πράσινη -fresh guard ( που δεν ξέρω τι κάνει) την μωβ για πολύ σκάψιμο και την κίτρινη less που είναι για μακρίτριχα - χοντρόκοκκη Click για ανάπτυξη... ¨οτι είναι και τα σαμπουάν για μπούκλες, ίσια, σπαστά, με πιτυρίδα, για καστανές αντάυγιες, για ξανθιές, για εύκολο μπιστολάκι κλπ κλπ. Τα πιο πολλά είναι απλά Μαρκετιγκ....λίγη η πραγματική διαφορά. Αν ήμουνα γάτα και έβλεπα όλες αυτές τις επιλογές στο ράφι... θα έπεφτα κάτω απο τα γέλια...!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:44 Η Raisa έγραψε: #53 18-09-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από julia: Αν ήμουνα γάτα και έβλεπα όλες αυτές τις επιλογές στο ράφι... θα έπεφτα κάτω απο τα γέλια...!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:53 Η julia έγραψε: #54 18-09-08 22:53 Το προχωράω.. μιάς και είναι προχωρημένη η ώρα. και με έπιασε δημιουργικός οίστρος... Το επόμενο βήμα. (η αντίστοιχη ανθρώπινη κατάσταση......) Χαρτί υγείας με άρωμα λεβάντα, πράσινο τσαί, βανίλια, φρούτα του δάσους, για απαλότητα, για δροσιά, έξρα φίνο, με έξτρα κυψέλες...και άλλα πολλά!!!! Το κουλό είναι ότι κάποια υπάρχουν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:13 Η Raisa έγραψε: #55 18-09-08 23:13 εγώ θα ήθελα τα φρούτα του δάσους ...αν γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:15 Η zoo έγραψε: #56 18-09-08 23:15 Είστε απίστευτες. Πάντως έχει διαφορά. Εμ τι νομίζετε, δεν έχει διαφορά το χαρτί υγείας με άρωμα λεβάντας; Ρωτήστε και αυτόν που το νοιώθει.... ναι εκεί κάτω χαμηλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:31 Η julia έγραψε: #57 18-09-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: εγώ θα ήθελα τα φρούτα του δάσους ...αν γίνεται Click για ανάπτυξη... Με 1,5% ή 3% λιπαρά???? Έχω και σε ακτινίδιο... για ΣΙΓΟΥΡΗ επιτυχία!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #58 18-09-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από julia: Με 1,5% ή 3% λιπαρά???? Έχω και σε ακτινίδιο... για ΣΙΓΟΥΡΗ επιτυχία!!!!! Click για ανάπτυξη... Συζήτηση που πιάσατε βραδιάτικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 06:28 Η Μυρτω4038: #59 19-09-08 06:28 Αρχική Δημοσίευση από julia: Με 1,5% ή 3% λιπαρά???? Έχω και σε ακτινίδιο... για ΣΙΓΟΥΡΗ επιτυχία!!!!! Click για ανάπτυξη... Σιγουρα δημιουργικος ο οιστρος Julia.Ειστε απιστευτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:41 Η vi2ka έγραψε: #60 19-09-08 10:41 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τωρα η σιωπή είναι καλό ή κακό??? Κοιτάτε που τόση ώρα βγάζει την άμμο και την κρύβει.. ή μαλλιοτραβιουνται?? Σκεφτείτε μόνο ΤΙ θα γίνουν τα "παιδιά".... Για πές ρε Βιβή.... να φωνάξω δικηγόρο για την διατροφή ή το σώσαμε??? Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτηκα αυτό(Κοιτάτε που τόση ώρα βγάζει την άμμο και την κρύβει..) αλλά ως ανώτερος άνθρωπος θα δράσω πιο ύπουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo Agiyi Aggeliki_Hra Tina2017 nasstazia Ρούλης και Μπία mayrh gata mpirarxos imacmaria crazydiamond raccoon ΕλένηΘεσ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ria23: μπορουμε να αναμιξουμε 2 αμμους μαζι..ειδα την EVER CLEAN και εχει διαφορες συσκευασιες...θελω να αναμιξω πχ αυτην που εχει αρωμα με αυτη που ειναι για ευαισθητα γατακια..γινεται?μπορει να ειναι χαζη ερωτηση αλλα καλο ειναι να παρω και 2η γνωμη Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτή για τα ευαίσθητα γατάκια; Τι εννοούμε ευαίσθητα; Στο τι; Ξέρω την κόκκινη αρωματική την πράσινη -fresh guard ( που δεν ξέρω τι κάνει) την μωβ για πολύ σκάψιμο και την κίτρινη less που είναι για μακρίτριχα - χοντρόκοκκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:35 Η julia έγραψε: #52 18-09-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Τι είναι αυτή για τα ευαίσθητα γατάκια; Τι εννοούμε ευαίσθητα; Στο τι; Ξέρω την κόκκινη αρωματική την πράσινη -fresh guard ( που δεν ξέρω τι κάνει) την μωβ για πολύ σκάψιμο και την κίτρινη less που είναι για μακρίτριχα - χοντρόκοκκη Click για ανάπτυξη... ¨οτι είναι και τα σαμπουάν για μπούκλες, ίσια, σπαστά, με πιτυρίδα, για καστανές αντάυγιες, για ξανθιές, για εύκολο μπιστολάκι κλπ κλπ. Τα πιο πολλά είναι απλά Μαρκετιγκ....λίγη η πραγματική διαφορά. Αν ήμουνα γάτα και έβλεπα όλες αυτές τις επιλογές στο ράφι... θα έπεφτα κάτω απο τα γέλια...!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:44 Η Raisa έγραψε: #53 18-09-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από julia: Αν ήμουνα γάτα και έβλεπα όλες αυτές τις επιλογές στο ράφι... θα έπεφτα κάτω απο τα γέλια...!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:53 Η julia έγραψε: #54 18-09-08 22:53 Το προχωράω.. μιάς και είναι προχωρημένη η ώρα. και με έπιασε δημιουργικός οίστρος... Το επόμενο βήμα. (η αντίστοιχη ανθρώπινη κατάσταση......) Χαρτί υγείας με άρωμα λεβάντα, πράσινο τσαί, βανίλια, φρούτα του δάσους, για απαλότητα, για δροσιά, έξρα φίνο, με έξτρα κυψέλες...και άλλα πολλά!!!! Το κουλό είναι ότι κάποια υπάρχουν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:13 Η Raisa έγραψε: #55 18-09-08 23:13 εγώ θα ήθελα τα φρούτα του δάσους ...αν γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:15 Η zoo έγραψε: #56 18-09-08 23:15 Είστε απίστευτες. Πάντως έχει διαφορά. Εμ τι νομίζετε, δεν έχει διαφορά το χαρτί υγείας με άρωμα λεβάντας; Ρωτήστε και αυτόν που το νοιώθει.... ναι εκεί κάτω χαμηλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:31 Η julia έγραψε: #57 18-09-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: εγώ θα ήθελα τα φρούτα του δάσους ...αν γίνεται Click για ανάπτυξη... Με 1,5% ή 3% λιπαρά???? Έχω και σε ακτινίδιο... για ΣΙΓΟΥΡΗ επιτυχία!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #58 18-09-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από julia: Με 1,5% ή 3% λιπαρά???? Έχω και σε ακτινίδιο... για ΣΙΓΟΥΡΗ επιτυχία!!!!! Click για ανάπτυξη... Συζήτηση που πιάσατε βραδιάτικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 06:28 Η Μυρτω4038: #59 19-09-08 06:28 Αρχική Δημοσίευση από julia: Με 1,5% ή 3% λιπαρά???? Έχω και σε ακτινίδιο... για ΣΙΓΟΥΡΗ επιτυχία!!!!! Click για ανάπτυξη... Σιγουρα δημιουργικος ο οιστρος Julia.Ειστε απιστευτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:41 Η vi2ka έγραψε: #60 19-09-08 10:41 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τωρα η σιωπή είναι καλό ή κακό??? Κοιτάτε που τόση ώρα βγάζει την άμμο και την κρύβει.. ή μαλλιοτραβιουνται?? Σκεφτείτε μόνο ΤΙ θα γίνουν τα "παιδιά".... Για πές ρε Βιβή.... να φωνάξω δικηγόρο για την διατροφή ή το σώσαμε??? Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτηκα αυτό(Κοιτάτε που τόση ώρα βγάζει την άμμο και την κρύβει..) αλλά ως ανώτερος άνθρωπος θα δράσω πιο ύπουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo Agiyi Aggeliki_Hra Tina2017 nasstazia Ρούλης και Μπία mayrh gata mpirarxos imacmaria crazydiamond raccoon ΕλένηΘεσ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zoo: Τι είναι αυτή για τα ευαίσθητα γατάκια; Τι εννοούμε ευαίσθητα; Στο τι; Ξέρω την κόκκινη αρωματική την πράσινη -fresh guard ( που δεν ξέρω τι κάνει) την μωβ για πολύ σκάψιμο και την κίτρινη less που είναι για μακρίτριχα - χοντρόκοκκη Click για ανάπτυξη... ¨οτι είναι και τα σαμπουάν για μπούκλες, ίσια, σπαστά, με πιτυρίδα, για καστανές αντάυγιες, για ξανθιές, για εύκολο μπιστολάκι κλπ κλπ. Τα πιο πολλά είναι απλά Μαρκετιγκ....λίγη η πραγματική διαφορά. Αν ήμουνα γάτα και έβλεπα όλες αυτές τις επιλογές στο ράφι... θα έπεφτα κάτω απο τα γέλια...!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:44 Η Raisa έγραψε: #53 18-09-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από julia: Αν ήμουνα γάτα και έβλεπα όλες αυτές τις επιλογές στο ράφι... θα έπεφτα κάτω απο τα γέλια...!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:53 Η julia έγραψε: #54 18-09-08 22:53 Το προχωράω.. μιάς και είναι προχωρημένη η ώρα. και με έπιασε δημιουργικός οίστρος... Το επόμενο βήμα. (η αντίστοιχη ανθρώπινη κατάσταση......) Χαρτί υγείας με άρωμα λεβάντα, πράσινο τσαί, βανίλια, φρούτα του δάσους, για απαλότητα, για δροσιά, έξρα φίνο, με έξτρα κυψέλες...και άλλα πολλά!!!! Το κουλό είναι ότι κάποια υπάρχουν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:13 Η Raisa έγραψε: #55 18-09-08 23:13 εγώ θα ήθελα τα φρούτα του δάσους ...αν γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:15 Η zoo έγραψε: #56 18-09-08 23:15 Είστε απίστευτες. Πάντως έχει διαφορά. Εμ τι νομίζετε, δεν έχει διαφορά το χαρτί υγείας με άρωμα λεβάντας; Ρωτήστε και αυτόν που το νοιώθει.... ναι εκεί κάτω χαμηλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:31 Η julia έγραψε: #57 18-09-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: εγώ θα ήθελα τα φρούτα του δάσους ...αν γίνεται Click για ανάπτυξη... Με 1,5% ή 3% λιπαρά???? Έχω και σε ακτινίδιο... για ΣΙΓΟΥΡΗ επιτυχία!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #58 18-09-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από julia: Με 1,5% ή 3% λιπαρά???? Έχω και σε ακτινίδιο... για ΣΙΓΟΥΡΗ επιτυχία!!!!! Click για ανάπτυξη... Συζήτηση που πιάσατε βραδιάτικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 06:28 Η Μυρτω4038: #59 19-09-08 06:28 Αρχική Δημοσίευση από julia: Με 1,5% ή 3% λιπαρά???? Έχω και σε ακτινίδιο... για ΣΙΓΟΥΡΗ επιτυχία!!!!! Click για ανάπτυξη... Σιγουρα δημιουργικος ο οιστρος Julia.Ειστε απιστευτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:41 Η vi2ka έγραψε: #60 19-09-08 10:41 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τωρα η σιωπή είναι καλό ή κακό??? Κοιτάτε που τόση ώρα βγάζει την άμμο και την κρύβει.. ή μαλλιοτραβιουνται?? Σκεφτείτε μόνο ΤΙ θα γίνουν τα "παιδιά".... Για πές ρε Βιβή.... να φωνάξω δικηγόρο για την διατροφή ή το σώσαμε??? Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτηκα αυτό(Κοιτάτε που τόση ώρα βγάζει την άμμο και την κρύβει..) αλλά ως ανώτερος άνθρωπος θα δράσω πιο ύπουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo Agiyi Aggeliki_Hra Tina2017 nasstazia Ρούλης και Μπία mayrh gata mpirarxos imacmaria crazydiamond raccoon ΕλένηΘεσ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από julia: Αν ήμουνα γάτα και έβλεπα όλες αυτές τις επιλογές στο ράφι... θα έπεφτα κάτω απο τα γέλια...!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:53 Η julia έγραψε: #54 18-09-08 22:53 Το προχωράω.. μιάς και είναι προχωρημένη η ώρα. και με έπιασε δημιουργικός οίστρος... Το επόμενο βήμα. (η αντίστοιχη ανθρώπινη κατάσταση......) Χαρτί υγείας με άρωμα λεβάντα, πράσινο τσαί, βανίλια, φρούτα του δάσους, για απαλότητα, για δροσιά, έξρα φίνο, με έξτρα κυψέλες...και άλλα πολλά!!!! Το κουλό είναι ότι κάποια υπάρχουν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:13 Η Raisa έγραψε: #55 18-09-08 23:13 εγώ θα ήθελα τα φρούτα του δάσους ...αν γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:15 Η zoo έγραψε: #56 18-09-08 23:15 Είστε απίστευτες. Πάντως έχει διαφορά. Εμ τι νομίζετε, δεν έχει διαφορά το χαρτί υγείας με άρωμα λεβάντας; Ρωτήστε και αυτόν που το νοιώθει.... ναι εκεί κάτω χαμηλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:31 Η julia έγραψε: #57 18-09-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: εγώ θα ήθελα τα φρούτα του δάσους ...αν γίνεται Click για ανάπτυξη... Με 1,5% ή 3% λιπαρά???? Έχω και σε ακτινίδιο... για ΣΙΓΟΥΡΗ επιτυχία!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #58 18-09-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από julia: Με 1,5% ή 3% λιπαρά???? Έχω και σε ακτινίδιο... για ΣΙΓΟΥΡΗ επιτυχία!!!!! Click για ανάπτυξη... Συζήτηση που πιάσατε βραδιάτικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 06:28 Η Μυρτω4038: #59 19-09-08 06:28 Αρχική Δημοσίευση από julia: Με 1,5% ή 3% λιπαρά???? Έχω και σε ακτινίδιο... για ΣΙΓΟΥΡΗ επιτυχία!!!!! Click για ανάπτυξη... Σιγουρα δημιουργικος ο οιστρος Julia.Ειστε απιστευτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:41 Η vi2ka έγραψε: #60 19-09-08 10:41 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τωρα η σιωπή είναι καλό ή κακό??? Κοιτάτε που τόση ώρα βγάζει την άμμο και την κρύβει.. ή μαλλιοτραβιουνται?? Σκεφτείτε μόνο ΤΙ θα γίνουν τα "παιδιά".... Για πές ρε Βιβή.... να φωνάξω δικηγόρο για την διατροφή ή το σώσαμε??? Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτηκα αυτό(Κοιτάτε που τόση ώρα βγάζει την άμμο και την κρύβει..) αλλά ως ανώτερος άνθρωπος θα δράσω πιο ύπουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo Agiyi Aggeliki_Hra Tina2017 nasstazia Ρούλης και Μπία mayrh gata mpirarxos imacmaria crazydiamond raccoon ΕλένηΘεσ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το προχωράω.. μιάς και είναι προχωρημένη η ώρα. και με έπιασε δημιουργικός οίστρος... Το επόμενο βήμα. (η αντίστοιχη ανθρώπινη κατάσταση......) Χαρτί υγείας με άρωμα λεβάντα, πράσινο τσαί, βανίλια, φρούτα του δάσους, για απαλότητα, για δροσιά, έξρα φίνο, με έξτρα κυψέλες...και άλλα πολλά!!!! Το κουλό είναι ότι κάποια υπάρχουν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:13 Η Raisa έγραψε: #55 18-09-08 23:13 εγώ θα ήθελα τα φρούτα του δάσους ...αν γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:15 Η zoo έγραψε: #56 18-09-08 23:15 Είστε απίστευτες. Πάντως έχει διαφορά. Εμ τι νομίζετε, δεν έχει διαφορά το χαρτί υγείας με άρωμα λεβάντας; Ρωτήστε και αυτόν που το νοιώθει.... ναι εκεί κάτω χαμηλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:31 Η julia έγραψε: #57 18-09-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: εγώ θα ήθελα τα φρούτα του δάσους ...αν γίνεται Click για ανάπτυξη... Με 1,5% ή 3% λιπαρά???? Έχω και σε ακτινίδιο... για ΣΙΓΟΥΡΗ επιτυχία!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #58 18-09-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από julia: Με 1,5% ή 3% λιπαρά???? Έχω και σε ακτινίδιο... για ΣΙΓΟΥΡΗ επιτυχία!!!!! Click για ανάπτυξη... Συζήτηση που πιάσατε βραδιάτικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 06:28 Η Μυρτω4038: #59 19-09-08 06:28 Αρχική Δημοσίευση από julia: Με 1,5% ή 3% λιπαρά???? Έχω και σε ακτινίδιο... για ΣΙΓΟΥΡΗ επιτυχία!!!!! Click για ανάπτυξη... Σιγουρα δημιουργικος ο οιστρος Julia.Ειστε απιστευτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:41 Η vi2ka έγραψε: #60 19-09-08 10:41 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τωρα η σιωπή είναι καλό ή κακό??? Κοιτάτε που τόση ώρα βγάζει την άμμο και την κρύβει.. ή μαλλιοτραβιουνται?? Σκεφτείτε μόνο ΤΙ θα γίνουν τα "παιδιά".... Για πές ρε Βιβή.... να φωνάξω δικηγόρο για την διατροφή ή το σώσαμε??? Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτηκα αυτό(Κοιτάτε που τόση ώρα βγάζει την άμμο και την κρύβει..) αλλά ως ανώτερος άνθρωπος θα δράσω πιο ύπουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo Agiyi Aggeliki_Hra Tina2017 nasstazia Ρούλης και Μπία mayrh gata mpirarxos imacmaria crazydiamond raccoon ΕλένηΘεσ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγώ θα ήθελα τα φρούτα του δάσους ...αν γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:15 Η zoo έγραψε: #56 18-09-08 23:15 Είστε απίστευτες. Πάντως έχει διαφορά. Εμ τι νομίζετε, δεν έχει διαφορά το χαρτί υγείας με άρωμα λεβάντας; Ρωτήστε και αυτόν που το νοιώθει.... ναι εκεί κάτω χαμηλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:31 Η julia έγραψε: #57 18-09-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: εγώ θα ήθελα τα φρούτα του δάσους ...αν γίνεται Click για ανάπτυξη... Με 1,5% ή 3% λιπαρά???? Έχω και σε ακτινίδιο... για ΣΙΓΟΥΡΗ επιτυχία!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #58 18-09-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από julia: Με 1,5% ή 3% λιπαρά???? Έχω και σε ακτινίδιο... για ΣΙΓΟΥΡΗ επιτυχία!!!!! Click για ανάπτυξη... Συζήτηση που πιάσατε βραδιάτικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 06:28 Η Μυρτω4038: #59 19-09-08 06:28 Αρχική Δημοσίευση από julia: Με 1,5% ή 3% λιπαρά???? Έχω και σε ακτινίδιο... για ΣΙΓΟΥΡΗ επιτυχία!!!!! Click για ανάπτυξη... Σιγουρα δημιουργικος ο οιστρος Julia.Ειστε απιστευτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:41 Η vi2ka έγραψε: #60 19-09-08 10:41 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τωρα η σιωπή είναι καλό ή κακό??? Κοιτάτε που τόση ώρα βγάζει την άμμο και την κρύβει.. ή μαλλιοτραβιουνται?? Σκεφτείτε μόνο ΤΙ θα γίνουν τα "παιδιά".... Για πές ρε Βιβή.... να φωνάξω δικηγόρο για την διατροφή ή το σώσαμε??? Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτηκα αυτό(Κοιτάτε που τόση ώρα βγάζει την άμμο και την κρύβει..) αλλά ως ανώτερος άνθρωπος θα δράσω πιο ύπουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo Agiyi Aggeliki_Hra Tina2017 nasstazia Ρούλης και Μπία mayrh gata mpirarxos imacmaria crazydiamond raccoon ΕλένηΘεσ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είστε απίστευτες. Πάντως έχει διαφορά. Εμ τι νομίζετε, δεν έχει διαφορά το χαρτί υγείας με άρωμα λεβάντας; Ρωτήστε και αυτόν που το νοιώθει.... ναι εκεί κάτω χαμηλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:31 Η julia έγραψε: #57 18-09-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: εγώ θα ήθελα τα φρούτα του δάσους ...αν γίνεται Click για ανάπτυξη... Με 1,5% ή 3% λιπαρά???? Έχω και σε ακτινίδιο... για ΣΙΓΟΥΡΗ επιτυχία!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #58 18-09-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από julia: Με 1,5% ή 3% λιπαρά???? Έχω και σε ακτινίδιο... για ΣΙΓΟΥΡΗ επιτυχία!!!!! Click για ανάπτυξη... Συζήτηση που πιάσατε βραδιάτικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 06:28 Η Μυρτω4038: #59 19-09-08 06:28 Αρχική Δημοσίευση από julia: Με 1,5% ή 3% λιπαρά???? Έχω και σε ακτινίδιο... για ΣΙΓΟΥΡΗ επιτυχία!!!!! Click για ανάπτυξη... Σιγουρα δημιουργικος ο οιστρος Julia.Ειστε απιστευτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:41 Η vi2ka έγραψε: #60 19-09-08 10:41 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τωρα η σιωπή είναι καλό ή κακό??? Κοιτάτε που τόση ώρα βγάζει την άμμο και την κρύβει.. ή μαλλιοτραβιουνται?? Σκεφτείτε μόνο ΤΙ θα γίνουν τα "παιδιά".... Για πές ρε Βιβή.... να φωνάξω δικηγόρο για την διατροφή ή το σώσαμε??? Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτηκα αυτό(Κοιτάτε που τόση ώρα βγάζει την άμμο και την κρύβει..) αλλά ως ανώτερος άνθρωπος θα δράσω πιο ύπουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo Agiyi Aggeliki_Hra Tina2017 nasstazia Ρούλης και Μπία mayrh gata mpirarxos imacmaria crazydiamond raccoon ΕλένηΘεσ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: εγώ θα ήθελα τα φρούτα του δάσους ...αν γίνεται Click για ανάπτυξη... Με 1,5% ή 3% λιπαρά???? Έχω και σε ακτινίδιο... για ΣΙΓΟΥΡΗ επιτυχία!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #58 18-09-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από julia: Με 1,5% ή 3% λιπαρά???? Έχω και σε ακτινίδιο... για ΣΙΓΟΥΡΗ επιτυχία!!!!! Click για ανάπτυξη... Συζήτηση που πιάσατε βραδιάτικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 06:28 Η Μυρτω4038: #59 19-09-08 06:28 Αρχική Δημοσίευση από julia: Με 1,5% ή 3% λιπαρά???? Έχω και σε ακτινίδιο... για ΣΙΓΟΥΡΗ επιτυχία!!!!! Click για ανάπτυξη... Σιγουρα δημιουργικος ο οιστρος Julia.Ειστε απιστευτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:41 Η vi2ka έγραψε: #60 19-09-08 10:41 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τωρα η σιωπή είναι καλό ή κακό??? Κοιτάτε που τόση ώρα βγάζει την άμμο και την κρύβει.. ή μαλλιοτραβιουνται?? Σκεφτείτε μόνο ΤΙ θα γίνουν τα "παιδιά".... Για πές ρε Βιβή.... να φωνάξω δικηγόρο για την διατροφή ή το σώσαμε??? Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτηκα αυτό(Κοιτάτε που τόση ώρα βγάζει την άμμο και την κρύβει..) αλλά ως ανώτερος άνθρωπος θα δράσω πιο ύπουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo Agiyi Aggeliki_Hra Tina2017 nasstazia Ρούλης και Μπία mayrh gata mpirarxos imacmaria crazydiamond raccoon ΕλένηΘεσ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από julia: Με 1,5% ή 3% λιπαρά???? Έχω και σε ακτινίδιο... για ΣΙΓΟΥΡΗ επιτυχία!!!!! Click για ανάπτυξη... Συζήτηση που πιάσατε βραδιάτικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 06:28 Η Μυρτω4038: #59 19-09-08 06:28 Αρχική Δημοσίευση από julia: Με 1,5% ή 3% λιπαρά???? Έχω και σε ακτινίδιο... για ΣΙΓΟΥΡΗ επιτυχία!!!!! Click για ανάπτυξη... Σιγουρα δημιουργικος ο οιστρος Julia.Ειστε απιστευτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:41 Η vi2ka έγραψε: #60 19-09-08 10:41 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τωρα η σιωπή είναι καλό ή κακό??? Κοιτάτε που τόση ώρα βγάζει την άμμο και την κρύβει.. ή μαλλιοτραβιουνται?? Σκεφτείτε μόνο ΤΙ θα γίνουν τα "παιδιά".... Για πές ρε Βιβή.... να φωνάξω δικηγόρο για την διατροφή ή το σώσαμε??? Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτηκα αυτό(Κοιτάτε που τόση ώρα βγάζει την άμμο και την κρύβει..) αλλά ως ανώτερος άνθρωπος θα δράσω πιο ύπουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από julia: Με 1,5% ή 3% λιπαρά???? Έχω και σε ακτινίδιο... για ΣΙΓΟΥΡΗ επιτυχία!!!!! Click για ανάπτυξη... Σιγουρα δημιουργικος ο οιστρος Julia.Ειστε απιστευτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:41 Η vi2ka έγραψε: #60 19-09-08 10:41 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τωρα η σιωπή είναι καλό ή κακό??? Κοιτάτε που τόση ώρα βγάζει την άμμο και την κρύβει.. ή μαλλιοτραβιουνται?? Σκεφτείτε μόνο ΤΙ θα γίνουν τα "παιδιά".... Για πές ρε Βιβή.... να φωνάξω δικηγόρο για την διατροφή ή το σώσαμε??? Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτηκα αυτό(Κοιτάτε που τόση ώρα βγάζει την άμμο και την κρύβει..) αλλά ως ανώτερος άνθρωπος θα δράσω πιο ύπουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από julia: Τωρα η σιωπή είναι καλό ή κακό??? Κοιτάτε που τόση ώρα βγάζει την άμμο και την κρύβει.. ή μαλλιοτραβιουνται?? Σκεφτείτε μόνο ΤΙ θα γίνουν τα "παιδιά".... Για πές ρε Βιβή.... να φωνάξω δικηγόρο για την διατροφή ή το σώσαμε??? Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτηκα αυτό(Κοιτάτε που τόση ώρα βγάζει την άμμο και την κρύβει..) αλλά ως ανώτερος άνθρωπος θα δράσω πιο ύπουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.