rrrrr
Νεοφερμένο μέλος
Kαι εγώ κλειστή έχω . Την πήρα απο πετ σοπ μία της ferplast , 27 Ε και είμαι πολύ ικανοποιημένη όσον αφορά στο χαλίκι εκτός δοχείου. Έβαλα και ένα χαλάκι μπροστά και γενικά δεν βρίσκω άμμο στο σπίτι.
Να κάνω μια ερώτηση ?
Αν ανακατάψω everclean με μια φτηνή θα γίνονται ακόμη μπαλάκια τα τσισάκια ? Έσστω και όχι τόσο solid ? Το έχει δοκιμάσει καμμιά σας ?
Παλιοτερα το εκανα για οικονομια, 3/4 ever clean 1/4 αλλη μαρκα και ακομα γινοτανε μπαλακια.
Πριν περιπου 2 μηνες φερανε ενα καινουριο αμμο απο τη γερμανια, σαν το ever clean λεγεται golden white και κοστιζει το μισο απο το ever clean, αλαξα μαρκα και τορα δεν το ανακατευο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Πριν περιπου 2 μηνες φερανε ενα καινουριο αμμο απο τη γερμανια, σαν το ever clean λεγεται golden white και κοστιζει το μισο απο το ever clean, αλαξα μαρκα και τορα δεν το ανακατευο.
Μ'ηπως γράφει επάνω τον εισαγωγέα στην Ελλάδα, για να μπορέσω να ρωτήσω που θα τη βρω;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rrrrr
Νεοφερμένο μέλος
Μ'ηπως γράφει επάνω τον εισαγωγέα στην Ελλάδα, για να μπορέσω να ρωτήσω που θα τη βρω;
εαν θα παο σπιτι θα το δο, μου φενετε οτι εινα LYDIA αυτη που φερνουνε τα φαγιτα LEONARDO
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
εαν θα παο σπιτι θα το δο, μου φενετε οτι εινα LYDIA αυτη που φερνουνε τα φαγιτα LEONARDO
Δεν το κατάλαβα αυτό να πω την αλήθεια.
ΔΕν τα γνωρίζω τα φαγητά και δεν ξέρω τι είναι LYDIA. Είναι εταιρεία; 
Απλά κάπου θα γράφει, πιοός την εισάγει και το τηλέφωνο επικοινωνίας.
rrrrr
Νεοφερμένο μέλος
Δεν το κατάλαβα αυτό να πω την αλήθεια.ΔΕν τα γνωρίζω τα φαγητά και δεν ξέρω τι είναι LYDIA. Είναι εταιρεία;
Απλά κάπου θα γράφει, πιοός την εισάγει και το τηλέφωνο επικοινωνίας.
Λοιπον, ηρθα σπιτι και δεν γραφει τιποτα,το εψαξα στο ιντερνετ και δεν βρισκο τιποτα.στη σακουλα γραφει www.asmineral.com
η εταιρια LYDIA εινα κανει εισαγογες απο διαφορα, και τα φαγιτα Leonardo εαν τα βρισκεις σε κανενα μαγαζι, ροτισε τους εαν την εχουνε
εδω ειναι η φοτογραφεια
https://www.alibaba.com/product-tp/103563172/GOLDEN_WHITE_LITTER_10_KG_12/showimage.html
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Λοιπον, ηρθα σπιτι και δεν γραφει τιποτα,το εψαξα στο ιντερνετ και δεν βρισκο τιποτα.στη σακουλα γραφει www.asmineral.com
η εταιρια LYDIA εινα κανει εισαγογες απο διαφορα, και τα φαγιτα Leonardo εαν τα βρισκεις σε κανενα μαγαζι, ροτισε τους εαν την εχουνε
εδω ειναι η φοτογραφεια
https://www.alibaba.com/product-tp/103563172/GOLDEN_WHITE_LITTER_10_KG_12/showimage.html
Ευχαριστώ πολύ.

Κάνει σβόλους σφιχτούς όπως η Έβερκλιν; Και πες μου σε παρακαλώ, πόσα κιλά είναι και πόσο κοστίζει;
rrrrr
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστώ πολύ.
Κάνει σβόλους σφιχτούς όπως η Έβερκλιν; Και πες μου σε παρακαλώ, πόσα κιλά είναι και πόσο κοστίζει;
ακριβος τα ιδια, 10 κιλα, 10 ευρο.... 5 κιλα 6 ευρο
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

Fotini
Διάσημο μέλος
εγω επαιρνα την pine scoop (pine litter, clumping) και ηταν τελεια + την εριχνα μεσα στην τουαλετα επειδη ηταν βιοδιασπωμενη. 1.5 κιλο διαρκουσε 1 μηνα. Τωρα δεν χρησιμοποιω καθολου αμμο![]()
Γιατί;

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Μακαρι να μπορουσε να μαθει να τραβαει το καζανακι
Δεν αντεχα αλλο με την αμμο, ηταν πολυ ιδιοτροπος, επρεπε να του την καθαριζω 2-3 φορες την μερα αλλιως τρελαινοταν στο νιαουρισμα. Με ξυπνουσε τα βραδια για να παω να του την καθαρισω ακομα και αν ειχε ενα μπαλακι απο ουρα μεσα. Ασε που την πετουσε εξω! 
Fotini
Διάσημο μέλος
επειδη τον εκπαιδευσα να χρησιμοποιει την τουαλεταΜακαρι να μπορουσε να μαθει να τραβαει το καζανακι
Δεν αντεχα αλλο με την αμμο, ηταν πολυ ιδιοτροπος, επρεπε να του την καθαριζω 2-3 φορες την μερα αλλιως τρελαινοταν στο νιαουρισμα. Με ξυπνουσε τα βραδια για να παω να του την καθαρισω ακομα και αν ειχε ενα μπαλακι απο ουρα μεσα. Ασε που την πετουσε εξω!
![]()
Ε, αυτό πρέπει να το τραβήξεις βίντεο να μας το δείξεις!

sapostol1
Δραστήριο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Ε, αυτό πρέπει να το τραβήξεις βίντεο να μας το δείξεις!![]()
αμε, θα προσπαθησω να τον τραβηξω σε βιντεο ή εστω φωτογραφια

Τελικά ποια άμμο προτείνουν οι περισσότεροι; Μπερδεύτηκα. Με ενδιαφέρει κυρίως να μη μυρίζει. Το οικονομικό (ψιλο)παλεύεται! Ευχαριστώ.
παρε μια οποιαδηποτε clumping και οταν κανει κακακια πετα τα (χωρις την αμμο) μεσα στην τουαλετα. Επισης πουλανε μια σκονη (baking soda) που μυριζει ωραια. Ριχνεις λιγο απο πανω καθε φορα που προσθετεις αμμο και μυριζει ωραια. Θα σου βγαινει και πιο οικονομικο πιστευω
sapostol1
Δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
malama
Νεοφερμένο μέλος
Με το που "με υιοθέτησε" το γατουλίνι, πήγα σε ένα pet shop της γειτονιάς μου και πήρα τα απαραίτητα της υγιεινής. Μου έδωσαν την ADVANCE multiperformance της affinity. Είναι σε μπετόνι, συσκευασία των 6,5 κιλών και κόστος ?8. Σστη συσκευασία γράφει ότι 1 μπετόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για 2 μήνες (βασικά το αδειάζουμε όλο και το κρατάμε 2 μήνες). Όταν η γάτα κάνει την ανάγκη της, αυτό γίνεται μια μάζα και το απομακρύνουμε με το ειδικό φτυαράκι. Στην "ψιλή" ανάγκη μένουν υπολείμματα και εκεί θέλει προσοχή. Μέχρι τώρα δε μένουν μυρωδιές, αλλά την έχω μόλις από το Σάββατο (31/01).
Δεν έχω και πολλές εμπειρίες από άλλες άμμους, πιο πολύ από του super market που παίρνει η μητέρα μου για άλλες γάτες, αλλά σίγουρα αυτή που πήρα δεν έχει καμία σχέση με αυτές!
Επειδή βλέπω αρκετό προβληματισμό, είπα να αναφέρω την περίπτωση αυτή. Σας έχει τύχει; Στις κριτικές δεν τη βρήκα. Αν υπάρχει κάποια γνώμη, ευχαρίστως να τη διαβάσω, ή αν έχετε απορίες, ευχαρίστως να σας κατατοπίσω!
Μπορείτε να τη δείτε εδώ:
https://www.affinity-petcare.com/ing/htm/productos/uk/ArenaAdvance/ArenaMultiperformance_frame.htm
julia
Διακεκριμένο μέλος
Με το που "με υιοθέτησε" το γατουλίνι, πήγα σε ένα pet shop της γειτονιάς μου και πήρα τα απαραίτητα της υγιεινής. Μου έδωσαν την ADVANCE multiperformance της affinity. Είναι σε μπετόνι, συσκευασία των 6,5 κιλών και κόστος ?8. Σστη συσκευασία γράφει ότι 1 μπετόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για 2 μήνες (βασικά το αδειάζουμε όλο και το κρατάμε 2 μήνες). Όταν η γάτα κάνει την ανάγκη της, αυτό γίνεται μια μάζα και το απομακρύνουμε με το ειδικό φτυαράκι. Στην "ψιλή" ανάγκη μένουν υπολείμματα και εκεί θέλει προσοχή. Μέχρι τώρα δε μένουν μυρωδιές, αλλά την έχω μόλις από το Σάββατο (31/01).
Δεν έχω και πολλές εμπειρίες από άλλες άμμους, πιο πολύ από του super market που παίρνει η μητέρα μου για άλλες γάτες, αλλά σίγουρα αυτή που πήρα δεν έχει καμία σχέση με αυτές!
Επειδή βλέπω αρκετό προβληματισμό, είπα να αναφέρω την περίπτωση αυτή. Σας έχει τύχει; Στις κριτικές δεν τη βρήκα. Αν υπάρχει κάποια γνώμη, ευχαρίστως να τη διαβάσω, ή αν έχετε απορίες, ευχαρίστως να σας κατατοπίσω!
https://www.affinity-petcare.com/ing/htm/productos/uk/ArenaAdvance/ArenaMultiperformance_frame.htm
Την ξέρουμε εγώ τουλάχιστον.
Σίγουρα είναι καλή. Απλά είμαστε στο στάδιο να βρούμε μια καλή και φτηνή!!!
Είχαμε βρεί μια τέλεια 10 κιλά 4?.... την JuliaBIO απο τα plus, αλλά έκλεισαν.. και ξαναρχίζουμε το ψάξιμο της καλής και φτηνής άμμου....

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Αυτήν την άμμο που περιγράφεις malama, την έχω δεί στον κτηνίατρο μας.Την θυμάμαι γιατί μου έκανε εντύπωση ότι πουλιέται σε μπετονάκι.Δεν την έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω σε ποιά τιμή την δίνει.Την Παρασκευή που θα πάω για το εμβόλιο του Αρη, θα τον ρωτήσω.

Τώρα για την άμμο αυτού του τύπου(που δημιουργεί δηλαδή σβόλους)
νομίζω οτι το διάστημα των δύο μηνών είναι λίγο υπερβολικό.Εγώ με την Ever Clean, και με δύο γάτες το πιο μεγάλο διαστήμα που μπόρεσα να την κρατήσω είναι 20 μέρες.Και θέλει πραγματικά πολύ σχολαστικό καθάρισμα για να τα αφαιρείς "όλα" και να μένει σαν "καινούργια"
και τότε δεν μυρίζει καθόλου.Θέλει όμως καταλήλο φτυαράκι.Δηλαδή όχι μεγάλες τρύπες αλλά ούτε και πολύ πυκνό για να πετύχεις το σχολαστικό καθάρισμα.Και μην ξεχνάς ότι πρέπει πού και πού να προσθέτεις νέα άμμο γιατί καθαρίζοντας τους σβόλους αφαιρείς και μειώνεται η συνολική ποσότητα.

Αν θες μετά από καποίο διάστημα γράψε μας, πώς σου φάνηκε τελικά αυτή η άμμος που πήρες.

malama
Νεοφερμένο μέλος
Θα περιμένω να περάσουν μερικές μέρες και θα σας πω εντυπώσεις, αν και δεν ξέρω ούτε την everclean ούτε την catsan για να συγκρίνω.
Για 2 γάτες σίγουρα είναι πολλές 60 μέρες. Τώρα για 1 γατάκι 2 μηνών θα δούμε πόσο πάει. Πάντως και 1 μήνα να κρατήσει, νομίζω πως η σχέση τιμής-απόδοσης είναι πολύ καλή!
athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Με δύο γατιά έχεις μία αμμολεκάνη; Εγώ δεν προλάβαινα να αλλάζω την άμμο. 'Ασε που είχα προβλήματα γιατί η Κλάρα όταν μύριζε τον Πάρη τρελαινότανε και της σηκωνότανε η τρίχα. Ο Πάρης σ' αυτό την ανεχότανε. Τους χώρισα και ησύχασα. Συμφωνώ ότι η catsan είναι καλή άμμος, δεν μυρίζει, αν και έχω κλειστές τουαλλέτες.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool