Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Οπως και να 'χει απο καιρο ηθελα να δοκιμασει και μια αλλη αμμο.
Σκεφτομουν την EVER CLEAN.
Διαβασα πολυ καλες κριτικες.Θελω να ρωτησω το εξης.Καθε φορα που καθαριζεται την αμμολεκανη αφαιρειτε τα στερεωοιημενα ουρα και κοπρανα και καθε φορα συμπληρωνεται νεα ποσοτητα.Καθε ποσο την αλλαζετε ολη?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Αν είναι πολύ ανεβασμένη η στάθμη της άμμου δεν την συμπληρώνω, την καθαρίζω 2-3 φορές και μετά συμπληρώνω. Μια φορά τον μήνα πλένω την τουαλέτα τους κ αλλάζω όλη την άμμο, φροντίζω όμως να μην την έχω συμπληρώσει από πριν.Απο τοτε που πηρα την Μυρτουλα χρησιμοποιω την αμμο catsan. Σημερα που πηγα στο Quicko να παρω τις dantal paw και το calo-pet ειπα να παρω και αμμο για να εχω αποθεμα τωρα που εχω δυο γατια.Στο ταμειο ειδα οτι μου χρεωνουν για δυο συσκευασιες catsan των 10 λιτρων(περιπου 5.5 κιλα) 19,9 Ευρω. Δηλαδη 9,95Ευρω η συσκευασια.Ρωτησα την ταμεια μηπως κανει λαθος ,μια και πριν δυο βδομαδες αγορασα την ιδια αμμο 7,9 Ευρω.Μου ειπε οτι αυτο της βγαζει o κωδικος.Πηγα να ελεξω το ραφι (σιγα μην τ'αφηνα) και δεν υπηρχε κανενα καρτελακι με τιμη.Οποτε η η εταιρεια ανεβασε τοσο πολυ την τιμη του ποιοντος ,η η Quicko πολυ εξυπνα χρεωσε στην τιμη το 25% δωρεαν προιον που προσφερει η εταιρεια στην συσκευασια.(πραγμα απαραδεκτο)
Οπως και να 'χει απο καιρο ηθελα να δοκιμασει και μια αλλη αμμο.
Σκεφτομουν την EVER CLEAN.Διαβασα πολυ καλες κριτικες.Θελω να ρωτησω το εξης.Καθε φορα που καθαριζεται την αμμολεκανη αφαιρειτε τα στερεωοιημενα ουρα και κοπρανα και καθε φορα συμπληρωνεται νεα ποσοτητα.Καθε ποσο την αλλαζετε ολη?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Αν είναι πολύ ανεβασμένη η στάθμη της άμμου δεν την συμπληρώνω, την καθαρίζω 2-3 φορές και μετά συμπληρώνω. Μια φορά τον μήνα πλένω την τουαλέτα τους κ αλλάζω όλη την άμμο, φροντίζω όμως να μην την έχω συμπληρώσει από πριν.
Ευχαριστω Σλιθ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

maroulaki2
Εκκολαπτόμενο μέλος
By maroulaki on 10/09/08, 12:53
***********************************************************************************************************
Χρησιμοποιώ εδώ και 1 εβδομάδα την Ever Clean Odour Control. Είμαι κατενθουσιασμένη, διοτι:
1) Η αμμολεκάνη είναι εντός σπιτιού, και απαλλάχτηκα απο μυρωδιές.
2)Τα ούρα στεροποιούνται αμέσως, και αφαιρούνται με τη μία. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, η υπόλοιπη άμμος να μένει κατακάθαρη.
3)Οικονομικά στοιχίζει, αλλα αντισταθμίζεται !Κάνεις "απόσβεση" γιατί αφαιρείς μόνο λερωμένη άμμο, κι όχι μαζί και καθαρή!
Αδειάζω την ολόκληρη την αμμολεκάνη, κάθε 4 μέρες, (είμαι υπερβολική δεν χρειάζεται τόσο συχνά-μπορείς και 2 φορές τον μήνα,απλά εγώ το κάνω έτσι.)και πραγματικά βρήκα τη λύση! Κυρίως θέμα ΥΓΙΕΙΝΗΣ!
Ο Οδυσσέας την συνίθησε κατευθείαν και νομίζω πως απολαμβάνει καθαριότητα..

********************************************************************************************************
Γενικά για την ever clean δες ΕΔΩ
elvenstar
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
) και πηρα αυτη.Ειναι η fresh guard,ελπιζω να ειναι τοσο καλη οσο ακουγεται,γιατι με δυο γατοσυγκατοικους...Αν δε μεινω ικανοποιημενη θα αλλαξω και θα δοκιμασω και την catsan.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Σκεφτομουν την EVER CLEAN.Διαβασα πολυ καλες κριτικες.Θελω να ρωτησω το εξης.Καθε φορα που καθαριζεται την αμμολεκανη αφαιρειτε τα στερεωοιημενα ουρα και κοπρανα και καθε φορα συμπληρωνεται νεα ποσοτητα.Καθε ποσο την αλλαζετε ολη?
Niki, εγώ αναγκαστκά την αλλάζω συχνά, ανά 4-5ημέρες για τον εξής λόγο. Ο γάτος μου όση άμμο και αν του έχω ( είτε 2 πόντους, είτε 10 πόντους), σκάβει μέχρι να αφήσει ένα σημείο που να φαίνεται το πλαστικό και κάνει την ανάγκη του εκεί.
Οπότε, ειδικά τα ούρα δεν μπορούν να γίνουν όλα σβώλός. Κάτω-κάτω όταν πας να βγάλεις τον επιφανειακό σβώλο, τρίβεται οπότε όσα και να αφαιρέσεις, μένουν κάποια τρίμματα. Και αυτά πατώντας τα μεταφέρει και εκτός αμμολεκάνης. Οπότε προσωπικά άδικα την πληρώνω τόσο ακριβά, αφου το καμάρι μου τα καταφέρνει έτσι. 
Σκεφτόμουν να δοκιμάσω την catsan, που την έχει ο Βασιλόπουλος, 7,74 τη 10κιλη. Κάνει και αυτή σβώλους Νίκη;
Πάντως να ξέρεις η άμμος μυρίζει και δεν μπορείς να την αλλάξεις ανά μήνα που λένε. Θα βρωμίσει ο τόπος! Και έχω και κλειστή τουαλέτα.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Σκεφτόμουν να δοκιμάσω την catsan, που την έχει ο Βασιλόπουλος, 7,74 τη 10κιλη. Κάνει και αυτή σβώλους Νίκη;
Πάντως να ξέρεις η άμμος μυρίζει και δεν μπορείς να την αλλάξεις ανά μήνα που λένε. Θα βρωμίσει ο τόπος! Και έχω και κλειστή τουαλέτα.
Η catsan κολλαει γυρω απο τα κοπρανα.Δυστυχως γυρω απο τα ουρα δεν δημιουργει σβολους.Μιλαμε παντα για την κλασικη catsan την ασπρη,σαν μικρα πετραδακια που η υφη τους μοιαζει με κιμωλια.Γιατι υπαρχει και η αλλη(πιο ακριβη),σε πιο μικρη συσκευασια που κανει σβολους γυρω απο τα ουρα, αλλα εμενα δεν μου αρεσε γιατι ειναι πολυ ψηλη(σαν κοινη αμμος) και οταν (παντα) μου βγαζουν λιγο εξω ειναι πολυ σαστικη.Η αλλη που ειναι σαν μικρα πετραδακια ασπρα ,ευκολα φαινονται και τα μαζευω συνεχεια
Παντος μπορω να πω οτι καλυπτει σχεδον τις μυρωδιες, εκτος απο τα κοπρανα του Αρουλη που αν και στειρωμενος και τρωει μονο κροκετες,
μυριζουν εντονα

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Η catsan κολλαει γυρω απο τα κοπρανα.Δυστυχως γυρω απο τα ουρα δεν δημιουργει σβολους.Μιλαμε παντα για την κλασικη catsan την ασπρη,σαν μικρα πετραδακια που η υφη τους μοιαζει με κιμωλια.Γιατι υπαρχει και η αλλη(πιο ακριβη),σε πιο μικρη συσκευασια που κανει σβολους γυρω απο τα ουρα, αλλα εμενα δεν μου αρεσε γιατι ειναι πολυ ψηλη(σαν κοινη αμμος) και οταν (παντα) μου βγαζουν λιγο εξω ειναι πολυ σαστικη.Η αλλη που ειναι σαν μικρα πετραδακια ασπρα ,ευκολα φαινονται και τα μαζευω συνεχειαμε το ηλεκτρ.σκουπακι.
Παντος μπορω να πω οτι καλυπτει σχεδον τις μυρωδιες, εκτος απο τα κοπρανα του Αρουλη που αν και στειρωμενος και τρωει μονο κροκετες,
μυριζουν εντονα.Θελει ομως τακτικα αλλαγη ολη(παντα μιλαμε για την κλασικη catsan) εγω τελευταια με δυο γατια τους την αλλαζα καθε 5 μερες.Για αυτο ειπα να δοκιμασω και κατι αλλο.
![]()
Ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις. Τουλάχιστον καλά που δεν την πήρα και δεν πάει χαμένη.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Μου φάνηκε πολύ ακριβή. Εγώ παιδιά έχω βολευτεί με Coshida του Lidl.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Βρε Ουρανία....δε σου λασπώνειΕίχα αγοράσει κι εγώ catsan και συμπτωματικά και εμένα δεν έγραφε τιμή στο σούπερ μάρκετ σε αντίθεση με την Friskies.Μου φάνηκε πολύ ακριβή. Εγώ παιδιά έχω βολευτεί με Coshida του Lidl.
...εγώ που την δοκίμασα καθόλου δε μου άρεσε
Εδώ στα LIDL έχει την μπλε συσκευασίαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Βρε Ουρανία....δε σου λασπώνει...εγώ που την δοκίμασα καθόλου δε μου άρεσε
...μήπως είναι άλλη??
Εδώ στα LIDL έχει την μπλε συσκευασία
Κίτρινη είναι
Τα κάνει σβωλάκια και τα τσίτσια και τα κακάΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Αρα σε μας στα βόρια φέρνουν άλληΚίτρινη είναιΤα κάνει σβωλάκια και τα τσίτσια και τα κακά
....παράξενο όμως

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
Νομίζω ότι έχει δύο συσκευασίες κίτρινη και μπλέ. Εξαρτάται πια φέρνει το κάθε LIDL.
ΟΚ.
Με βλέπω δλδ να παίρνω σβάρνα ΟΛΑ τα LIDL της Θεσ/νίκης για να βρω την κίτρινη συσκευασία

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
ΟΚ.Με βλέπω δλδ να παίρνω σβάρνα ΟΛΑ τα LIDL της Θεσ/νίκης για να βρω την κίτρινη συσκευασία
![]()
Τουλάχιστον να την δοκιμάσεις

KittyG
Εκκολαπτόμενο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
Δε νομίζω....λες;;;;Δηλαδή αυτή από το lidl είναι πανομοιότυπη με την everclean;Εγώ έχω δοκιμάσει πολλές άλλες και μόνο με την everclean σώθηκα....

Θα μας πει η Ουρανία

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool