vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
εχω την υποψία ότι τα κάνει όλα αυτά γιατί ξέρει ότι είμαι ψώρας και θα προθυμοποιηθώ να κάνω εγώ την άμμο για να γλυτώσει.Κάτσε να με παντρευτεί τώρα που τον τύλιξα και τον σκοτώνω μετά που θα έχω και νόμιμα δικαιώματα στο παιδί κ την περιουσίαΤελικά θα σωθεί η οικογένεια;![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Σιγουρα δημιουργικος ο οιστρος Julia.Ειστε απιστευτες!![]()
Μα και εσύ 6.30 το πρωί ΧΑΡΑΜΑΤΑ.....

Όνειρο τα έβλεπες???(είναι και η σωστή ώρα, τώρα που το σκέφτομαι....)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
εχω την υποψία ότι τα κάνει όλα αυτά γιατί ξέρει ότι είμαι ψώρας και θα προθυμοποιηθώ να κάνω εγώ την άμμο για να γλυτώσει.Κάτσε να με παντρευτεί τώρα που τον τύλιξα και τον σκοτώνω μετά που θα έχω και νόμιμα δικαιώματα στο παιδί κ την περιουσία![]()
Μην ξεχάσεις τους 9 μήνες... που ΔΕΝ θα κάνεις τίποτα....

Αχ, μωρό έχω μια λιγούρα.... για χαλβά Φαρσάλων δεν πετάγεσαι?
- χμ.. τώρα θέλω παιδάκια απο τα Καλύβια....

- να κάνω την άμμο...?? Δεν κάνει μωρό.... να σκύβω.

nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
εχω παρει στον μικρο μου την everclean antiblock...ολα μια χαρα σε μυρωδιες κτλ.
ΑΛΛΑ ...εχω 2προβληματακια...βγαινει ααρκετη εξω κατι φορες...και το κυριοτερο γεμιζουν τα πατουσακια του με αποτελεσμα να μενει στο πατωμα στη συνεχεια η οπου παταει για καποια ωρα...
τι να κανω???υπαρχει καποιο ειδικο χαλακι η να προτιμησω πιο χοντρη αμμο???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειδικά χαλάκια υπάρχουν στα πετ σοπ. Υπάρχουν επίσης και κάποιες ειδικές άμμοι που υποτίθεται ότι κολλάνε λιγότερο σε πατούσες και τρίχωμα, αλλά δεν τις έχω δοκιμάσει ποτέ και δεν ξέρω αν κάνουν όντως διαφορά...![]()
θα παρω για αρχη τι χαλακι και ελπιζω να διορθωθει καπως...
γιατι ν=με την αμμο ειμαι πραγματικα ευχαριστημενη...ευχαριστω πολυ για την πληροφορια...
KittyG
Εκκολαπτόμενο μέλος
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Θέλω κι εγώ χαλάκι...Πόσο κοστίζει περίπου;;
Εγώ το πήρα 3,50 ευρώ και είχε και ένα με 16!!!
, αλλά δεν θα φεύγαν με τίποτα οι κόκκοι στο τίναγμα έτσι που ήταν. Είμαι ευχαριστημένη πολύ με αυτό που πήρα. Και για να πω την αλήθεια, έβαλα 2 χαλάκια για να πιάνουν περισσότερο χώρο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος
Χρησημοποιουσα πριν μια κρισταλικη αλλα οχι απο τις γνωστες μαρκες.Παρ`ολο που λεγανε οτι μπορεις να την κρατησεις ενα μηνα,εγω δεν τα εχω καταφερει...
Με την catsun πραγματικα περναω ενα μηνα με τον εξις τροπο-καθε βδομαδα πεταω τη δοση που εχω βαλει εξ`ολοκληρου.Δηλαδη βαζω απο λιγο καθε βδομαδα.
Μεχρι τωρα δεν εχω βρει κατι καλυτερο.Αλλα ειμαι ακομα στο ψαξημο.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Εγώ το πήρα 3,50 ευρώ και είχε και ένα με 16!!!, αλλά δεν θα φεύγαν με τίποτα οι κόκκοι στο τίναγμα έτσι που ήταν. Είμαι ευχαριστημένη πολύ με αυτό που πήρα. Και για να πω την αλήθεια, έβαλα 2 χαλάκια για να πιάνουν περισσότερο χώρο.
Από που το αγόρασες ζοο?
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Αχ Julia μου,οταν εχεις την Μυρτουλα που ειναι ζωντανο ξυπνητηρι απο μονο του, τι να κανεις συνηθιζεις να ξυπνας απο τα χαραματα.Τωρα που ηρθε και ο μικρος ειπα μπας και αλλαξουν τα πραγματα.Μα και εσύ 6.30 το πρωί ΧΑΡΑΜΑΤΑ.....Όνειρο τα έβλεπες???
(είναι και η σωστή ώρα, τώρα που το σκέφτομαι....)![]()
Αλλα που,σε κατι τετοια την ακολουθει κατα ποδας.

Τωρα που εισαι στην εξοχη, μηπως θες να στα δανεισω να εχεις εναν προτοτυπο "κοκορα"?

Από το pet - city. Δες που τα έχω κάτω από την τουαλέτα της γάτας.
![]()
Το εχει βρει κανεις σε πετ-σοπ στην Θεσ/νικη?

julia
Διακεκριμένο μέλος
Τωρα που εισαι στην εξοχη, μηπως θες να στα δανεισω να εχεις εναν προτοτυπο "κοκορα"?![]()
Ναι, στείλε, γιατί δεν μου φτάνει το δικό μου το παιδί που απο τις 6 αρχίζει τις κατεδαφίσεις και το κυνηγητό με την Μπουμπου πάνω απο το κεφάλι μου
- Τον Ρούλη έξω απο την πόρτα μου να φωνάζει μαζί με την Τρίχρωμη,
_ Τον Σίφη, τον Χανσυ, και την Πριγκίπισσα να ξίνουν το παράθυρο....
- Τον Μαγκάιβερ, την Χιονάτη, την Λίζα... και τα άλλα παιδιά να κάνουν χορωδία...
Τον αληθινό κόκκορα... ένα γαϊδούρι... και έναν σκύλο.. που συντονίζονται ΟΛΟΙ μαζί ....και με ξυπνάνε μελωδικά!!!

KittyG
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κάνει δουλειά Zoo;;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
ξερετε μηπως που μπορει να υπαρχει στη πατρα?γιατι πηγα σε 2-3 πετ σοπ και κανεις δεν ειχε χαλακι....Ουρανία, είναι αυτή η μάρκα:

julia
Διακεκριμένο μέλος

nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
οχι σε μαρκα εστω χαλακι ειδικο δεν ειχε κανενα...πλαστικο εννοεις αυτα που βαζουμε στις πορτες μας??Δεν πειράζει και να μην βρεις το ίδιο... οτιδήποτε χαλάκι, ειδικά τα πλαστικά με τις πλαστικές κλωστές σαν μπούκλες.. ή απλά μια πατσαβούρα κάνουν δουλειά.![]()

julia
Διακεκριμένο μέλος
¨η τέτοιο.. έβαλα ή απλά ενα πανι....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool