vickymoon
Διάσημο μέλος

καλα κρατιουνται και περιμενουν την καθαρη αμμο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alex20051
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος
τωρα πηρα κλειστη τουαλετα και ευτυχως γλυτωσα απο την αμμο παντου αλλα παλι δεν μενει καθαρη...

vickymoon
Διάσημο μέλος
ειναι χαζογατα ωρες ωρες

roulsydney
Διάσημο μέλος
και η Luna τα ιδια!!αν με παρει χαμπαρι οτι της την αλλαξα μπαινει μεσα και παθαινει παροξισμο και σκαβει και τα πεταει ολα εξω και κανει πιπι της κιαι ξανασκαβει και ενθουσιαζεται!!
τωρα πηρα κλειστη τουαλετα και ευτυχως γλυτωσα απο την αμμο παντου αλλα παλι δεν μενει καθαρη...![]()
Μπορείς να με ενημερώσεις απο πού αγόρασες την κλειστή τουαλέτα και πόσο κοστίζει?
Kikiriki
Νεοφερμένο μέλος
Να κάνω μια ερώτηση ?
Αν ανακατάψω everclean με μια φτηνή θα γίνονται ακόμη μπαλάκια τα τσισάκια ? Έσστω και όχι τόσο solid ? Το έχει δοκιμάσει καμμιά σας ?
roulsydney
Διάσημο μέλος
Θα σου έλεγα να μην το κάνεις κυρίως για την οσμή....μυρίζειιιιιKαι εγώ κλειστή έχω . Την πήρα απο πετ σοπ μία της ferplast , 27 Ε και είμαι πολύ ικανοποιημένη όσον αφορά στο χαλίκι εκτός δοχείου. Έβαλα και ένα χαλάκι μπροστά και γενικά δεν βρίσκω άμμο στο σπίτι.
Να κάνω μια ερώτηση ?
Αν ανακατάψω everclean με μια φτηνή θα γίνονται ακόμη μπαλάκια τα τσισάκια ? Έσστω και όχι τόσο solid ? Το έχει δοκιμάσει καμμιά σας ?

vickymoon
Διάσημο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
Το κόλπο είναι να τα μαζεύεις λίγο μετά αφού τα κάνει.. να έχουν πετρώσει λίγο.. αλλά οχι τελείως τσιμέντο.

vickymoon
Διάσημο μέλος
. ωραια γιατι δεν εχω αλλες δουλιες βεβαια. κ οταν λειπω μετα θα παιρνω το κομπρεσερ??
crazywithcats
Νεοφερμένο μέλος
καθε ποτε πρεπει να αλλζω την αμμο της? αλλα πριν απαντηστε σε αυτο απο ποσο μηνων μαθαινουν να πηγαινουν στην αμμο τους?

vickymoon
Διάσημο μέλος
Luna
Περιβόητο μέλος
Την κλειστη μου την πηρα κι εγω 30 κατι αυρο απο το παγκρατι!!!

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
καθε ποτε πρεπει να αλλζω την αμμο της? αλλα πριν απαντηστε σε αυτο απο ποσο μηνων μαθαινουν να πηγαινουν στην αμμο τους?![]()
Κουκλίτσα μου, είσαι μόνο 11 χρονών; Μπράβο σου αν αγαπάς και φροντίζεις από τώρα τις γατούλες.

Από 1 μηνών ( 30 ημερών με 40 ημέρες δηλαδή), μαθαίνουν. Ίσως και λίγες ημέρες πριν.
Αν είναι πολύ μικρή η γατούλα σου, μόλις φάει,βάλτην μετά από 5 λεπτά στην άμμο, για να μάθει. Και πιάσε της τα χεράκια και κάνε την κίνηση του σκαψίματος, για να μάθει.
Την άμμο της να την καθαρίζεις όσο πιο πολύ μπορείς για να μην μυρίζει.
Άμα δεις και μυρίζει πολύ ή λερωθεί πολύ, τότε αλλαξέ την.
Ότι βοήθεια θέλεις, είμαστε εδώ να σου πούμε.
Αλλά με μια συμφωνία. Δεν θα παρατάς τα μαθήματα για να διαβάζεις τι γράφουμε εδώ; Έτσι κουκλίτσα μου;

whity
Εκκολαπτόμενο μέλος
ποπο μαναρι που σε κλεψανεαυτο με το μπετο το αντιμετωπιζω κι εγω και καθολου δεν μ'αρεσει!!
Την κλειστη μου την πηρα κι εγω 30 κατι αυρο απο το παγκρατι!!!![]()
.Εγω στη Σαλαμινα την εχω βρει 18 - 20.Καλα αμα το ξερα θα στην εφερνα
παγκρατιωτισσα ειμαι!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος
Βάσια_12487
Νεοφερμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
εγω εχω κλειστη τουαλετα στην γατουλα μου και ετσι δν μυριζει ασχημα. βασικα της βαζω αμμο και την αλλαζω καθε 15 μερες χωρις να την καθαριζω. πειραζει που μενει 15 μερες χωρις να την καθαριζω; μετα ομως την πεταω την αμμο και βαζω καινουρια, δν κραταω την ιδια..![]()
Δυστυχως Βασια θα σε στεναχωρησω αλλα ΠΡΕΠΕΙ να καθαριζεις την αμμο της γατουλας σου. Διαφορετικα(οπως σου ειπε και πιο πανω η moukelis) ειναι σοβαρη εστια μικροβιων και η γατουλα σου κινδυνευει αμεσα απο φλεγμονες.

Εστω και φορα την ημερα, φορεσε γαντια μιας χρησης η πλυνε μετα τα χερια σου με καποιο αντιμικροβιακο σαπουνι(π.x Detol).
Οσο και να ειναι δυσαρεστη η διαδικασια αυτη, περιλαμβανεται στην απαραιτητη καθημερινη φροντιδα της γατας σου.

Σκεψου ποσο καθαρα ζωα ειναι οι γατες.

rrrrr
Νεοφερμένο μέλος
Mετά τη catsan που χρησιμοποιούσα κι εγώ, πήγα στη κρυσταλική. δεν την αλλάζω με τιποτα...την αλλαζω για 2 γάτες κάθε 15 μέρες καθαρίζω μόνο τα κακάκια και δεν μυρίζει ΚΑΘΟΛΟΥ. Να φανταστείς ότι δεν μυρίζουν καν τα τσίσα του αρσενικού μου που δεν είναι στειρωμένος.... η συσκευασία που κρατάει μια φορά, κοστίζει 7.5 ευρώ.
που πουλανε στην αθηνα τη κρισταλινι;;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool