Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
το σιγουρο ειναι παντως..οτι σε μικρα γατακια..τουλαχιστον αγελαδινο γαλα,δεν πρεπει να δινουμε........το ξερω και απο προσωπικη πειρα,γιατι οταν βρηκα το πουπακι,επειδη δεν ηξερα(...δεν ημουν ακομα μελος του γατοσαιτ..) της εδινα εβαπορε...και ειχε τρελαθει το κακομοιρο στην διαρροια.το ιδιο και το αδελφακι της το βαρελακι...αλλα και παλιοτερα,οποτε εδινα εβαπορε...παντα τρελαινοντουσαν στη διαρροια..
![]()
Ναι το ίδο έκανα εγώ με την Μυρτώ πριν έξι χρόνια.Δεν υπηρχε κανείς να με συμβουλέψει τότε και θυμάμαι την πρώτη μέρα τις έδωσα γάλα και απορούσα γιατί δεν το ήθελε.Και με το λίγο που ήπιε έκανε διάροια.Μετά το έψαξα στο νετ και βρήκα σε κτηνιατρικό σαιτ ότι πολλές γάτες έχουν δυσανεξία στο αγελαδινό γάλα.

Με τον Αρη όμως έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά.Το λατρεύει το γάλα.

Και το ζητάει σαν τρελλός.Δεν τολμάμε να πιούμε γάλα στο σπίτι.

Πάντος σίγουρα μπορώ να πώ ότι δεν τον πειράζει.Για αυτό υπέθεσα ότι δεν θα έχουν όλα στον ίδιο βαθμό την δυσανεξια.

Και στους ανθρώπους συμβαίνει κάτι αντίστοιχο, αλλά μάλλον σε μικρότερο ποσοστό.
Εγώ το λατρεύω το γάλα και δεν με πειράζει καθόλου, η μητέρα μου αισθάνεται δυσφορία όποτε πεί γάλα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Πάντος σίγουρα μπορώ να πώ ότι δεν τον πειράζει.Για αυτό υπέθεσα ότι δεν θα έχουν όλα στον ίδιο βαθμό την δυσανεξια.![]()
Απ' όσο θυμάμαι έτσι είναι. Κάποια ανέχονται μεγαλύτερη ποσότητα γάλακτος, άλλα μικρότερη. Δεν ξέρω, όμως, αν υπάρχουν γάτες που να μην έχουν καθόλου δυσανεξία.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
υπαρχουν!!!!!!!! Ο ναρουτο αν πιει γαλα δεν παθαινει τιποτα. Ισως επειδη δεν του δινω μεγαλη ποσοτητα. Οταν δεν εχω να του δωσω γαλα για γατες του δινω αγελαδινο και το πινει μια χαρα. Ωρες ωρες απορω αν το πλασματακι που ζει μαζι μου ειναι οντως γατα
Το ίδιο λέω και εγώ για τον Άρη.

Χθες όταν γύρισα στο σπίτι, ακούμπισα για λίγο τις σακούλες με τα ψώνια στις οποίες είχα και μιά σακούλα με ψωμί ολικής αλέσεως κομμένο σε λεπτές φέτες(το κόβουν στον φούρνο).Κάτι για μιά στιγμή μου τράβηξε την προσοχή, και ο Αρης πρόλαβε να ανοίξει την σακούλα και να βγάλει μιά φέτα ψωμί και να αρχίσει να την τρώει!

Ωσπου να του την πάρω, πρόλαβε και έφαγε ένα μικρό κομμάτακι.

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Το ίδιο λέω και εγώ για τον Άρη.
Χθες όταν γύρισα στο σπίτι, ακούμπισα για λίγο τις σακούλες με τα ψώνια στις οποίες είχα και μιά σακούλα με ψωμί ολικής αλέσεως κομμένο σε λεπτές φέτες(το κόβουν στον φούρνο).Κάτι για μιά στιγμή μου τράβηξε την προσοχή, και ο Αρης πρόλαβε να ανοίξει την σακούλα και να βγάλει μιά φέτα ψωμί και να αρχίσει να την τρώει!
Ωσπου να του την πάρω, πρόλαβε και έφαγε ένα μικρό κομμάτακι.![]()

Μια απο τα ιδια και εδω!! Οπως και ο Αρης, ο ναρουτο λατρευει το ψωμι!!! Δεν εχουμε γατες, κατι αλλο ειναι σιγουρα!!!

Παλια ειχα κανει ενα πειραματακι, σε ενα πιατο ειχα βαλει λιγο ψωμακι, σε αλλο λιγο ψητο βοδινο και στο αλλο λιγο κονσερβα κοτοπουλο και ο χαζουλης αρχισε να τρωει το ψωμακι

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Κι εμένα ο Βρούκος λατρεύει το γάλα..του δίνω λίγο (ένα δάκτυλο)και ξερογλείφεται μετά για μια ώρα...του αρέσει πολύ και το τσουρέκι αλλά δεν του δίνω..παχαίνει..
Μια απο τα ιδια και εδω!! Οπως και ο Αρης, ο ναρουτο λατρευει το ψωμι!!! Δεν εχουμε γατες, κατι αλλο ειναι σιγουρα!!!
Παλια ειχα κανει ενα πειραματακι, σε ενα πιατο ειχα βαλει λιγο ψωμακι, σε αλλο λιγο ψητο βοδινο και στο αλλο λιγο κονσερβα κοτοπουλο και ο χαζουλης αρχισε να τρωει το ψωμακι![]()

μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
σήμερα κάναμε ένα βήμα μπροστά στις διατροφικές μας συνήθειες και αλλάξαμε την τροφή μας σε purina pro plan..ήταν καλή επιλογή για τις μικρές μου;
επίσης, παρατηρώ ότι η μεγαλούλα μου, είναι πολύ υποχωρητική και πάντα κάνει πίσω όταν τρώει η μικρή... τί να κάνω για να τρώει και αυτή τη μερίδα της; να τις χωρίζω;
στην αρχή έτρωγαν μαζί για να συνηθιστούνε αλλά τώρα που αγαπήθηκαν μήπως πρέπει να τις χωρίζω;... η μεγάλη δεν τρώει πολύ, απλά τσιμπάει η μικρή έχει πολύ όρεξη... οπότε δεν ξέρω πόση ώρα να τις αφήνω χώρια γιατί παραπονιούνται κι όλας όταν δεν είναι παρέα, ιδίως η μεγάλη..
ευχαριστώ και πάλι παιδιά για τον χρόνο σας.!

moukelis
Επιφανές μέλος
μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
από ότι είδα η τιμή της ήταν υψηλότερη από αυτή της tonus αλλά μου είπαν ότι είναι άριστη τροφή.. ποια είναι καλύτερη;
moukelis
Επιφανές μέλος
athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Πόσο μακριά βάζεις τα μπώλ τους; Εγω τους ταίζω ξεχωριστά. Διαφορετικά ο Πάρης θα φάει το φαγητό και των άλλων δύο.Μπορεις να βαλεις τα μπωλ τους μακρια το ενα απο το αλλο και να τρωει η καθεμια το δικο της,για να ελεγχεις και ποσο τρωνε.Η τροφη ειναι μετρια και οικονομικη,αργοτερα βλεπεις πως τα πας και ισως τους δινεις κατι ακομα καλυτερο.
Κάθομαι λοιπόν και ένα - ένα τρώει και φεύγει

Επόμενο.....τρώει....φεύγει

moukelis
Επιφανές μέλος

μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος

]Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Διαλεξε μια τροφη που να τη βρισκεις και να σε βολευει και να την τρωνε και μην τους την αλλαζεις συνεχως.Εγω δινω Royal σε ολα,ποτε δεν ειχα προβλημα και η αναπτυξη τους ειναι πολυ καλη.Το τριχωμα τους επισης,και τους αρεσει πολυ.Σκεφτομαι στα νορβηγακια μετα το χρονο να δοκιμασω Orijen σε συνεννοηση με την εκτροφεα τους γιατι ειναι πιο ποιοτικη και πιο "αγνη".θα δοκιμάσω και τις δύο μουκελάκι που μου προτείνεις... αυτή τους άρεσε....μας δώσαν δώρο και τεντάκι, μια σκηνούλα...ε δεν χρειάζεται να γεμίσουμε το δωμάτιο με σκηνές, να δούμε τί δώρα δίνουν και οι άλλες τροφές πέρα από απολυτη υγεία [τί πλάσμα είμαι]
μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
...αλλά είναι ροζ...
.... πλάκα κάνω τώρα, αλλά μεταξύ σοβαρού και αστείου θα προσανατολιστώ στην royal...την βρίσκω εξίσου εύκολα....και ίσως όταν ενηλικιωθούν οι φιλενάδες δοκιμάσουμε κι εμείς την orijen....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
οπότε όπως φαίνεται με τα λεγόμενά σου μουκελάκι, θα γεμίσουμε ροζ ντενεκεδάκια.....![]()
Καλά εγώ δεν το συζητώ, μέσα σε ένα χρόνο έχω πάρει ότι δοχείο έχει δώσει η Royal Canin!

Και την τελευταία φορά που πήγα στο Quiko και η Hill's έδινε ένα ωραίο δοχείο αποθήκευσης που χωράει ολόκληρη την σακούλα.

moukelis
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Claire Rentfield
- mpirarxos
- Nikos90
- garfeild '15
- nasstazia
- Σμαραγδα21
- AnnieGr
- Ρούλης και Μπία
- tammy
- 3lbereth
- roccohooshie
- pepper
- ΕΛΑ
- Thanos-Jasmin
- panagiotis econ
- kikisagirl
- fmarulezkd
- goldmoon
- ΛΟΥΙΖΑ1
- Georgia4
- Agiyi
- aba
- fockos
- x98x
- Ivi158
- Aggeliki_Hra
- Zoe TsbDc
- angiesmth
- dkat
- Elli M.
- Μισιρλού
- PolGR1509
- Χρήστος z750
- Κώστας Δ
- marouso
- Alexxkk
- giannisvitara
- xontrogato
- kat-cats
- rouli726
- Selina Kyle
- Καλι
- Tsakoulinaki
- kathy85
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
) της εδινα εβαπορε...και ειχε τρελαθει το κακομοιρο στην διαρροια.το ιδιο και το αδελφακι της το βαρελακι...αλλα και παλιοτερα,οποτε εδινα εβαπορε...παντα τρελαινοντουσαν στη διαρροια..