Απορίες και σχόλια για τις αλλαγές στο MyCat

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Όσον αφορά την ταχύτητα του site φαντάζομαι είναι κάτι που θα διορθωθεί ε;
Ναι, ερευνάμε ακόμα τι το προκαλεί, ώστε να το διορθώσουμε.

Επίσης, ορισμένες φορές που καθυστερεί ασυνήθιστα και μετά από λίγο επανέρχεται, είναι επειδή γίνονται ακόμα εργασίες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δυστυχως οι φωτο μου...ακομα δεν φαινονται....:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όσον αφορά την ταχύτητα του site φαντάζομαι είναι κάτι που θα διορθωθεί ε;

Ναι, απ' όσο ξέρω ακόμα γίνονται εργασίες, γι' αυτό αργεί. Στο μεταξύ, δοκίμασε να βάλεις το Google Chrome, η διαφορά στην ταχύτητα είναι εντυπωσιακή! (Εγώ χτες το έμαθα και τώρα το διαφημίζω παντού):P

Ναι, απ' όσο ξέρω ακόμα γίνονται εργασίες, γι' αυτό αργεί. Στο μεταξύ, δοκίμασε να βάλεις το Google Chrome, η διαφορά στην ταχύτητα είναι εντυπωσιακή! (Εγώ χτες το έμαθα και τώρα το διαφημίζω παντού):P

ειναι οντως ταχυτερο...αλλα μου βγαζει παρα πολυ μικρη τη σελιδα...και με τιποτα δεν μπορω να την μεγαλωσω....:confused:....

Michelle,
Εμένα, μου βγαίνει η σελίδα τεράστια, ενώ σε ΟΛΑ τα άλλα σάιτς που μπαίνω εξακολουθούν να είναι κανονικές οι σελίδες. Εκτός του ότι είναι τεράστια η σελίδα, δεν έχει και γραμμή κύλησης, ώστε να πηγαίνω δεξιά αριστερά, με αποτέλεσμα, μόνο στο my cat, να κάνω ζουμ 75%:/:Επίσης, στην απάντηση, δεν μπορώ να βάλω τα smilies όταν ανo;iξω τα "περισσότερα", ενώ σε άλλα μυνηματα μελών βλέπω ότι μπαίνουν, τί γίνεται; Πρέπει να κάνω αντιγραφή κάθε φορά,;

δυστυχως οι φωτο μου...ακομα δεν φαινονται....:(
Τι εννοείς πουπουλίνα; Έχεις κάποιο λινκ;
Γιατί το τεστάραμε ειδικά με δικές σου αν θυμάμαι καλά για να δούμε αν δούλεψε...

Michelle,
Εμένα, μου βγαίνει η σελίδα τεράστια, ενώ σε ΟΛΑ τα άλλα σάιτς που μπαίνω εξακολουθούν να είναι κανονικές οι σελίδες. Εκτός του ότι είναι τεράστια η σελίδα, δεν έχει και γραμμή κύλησης, ώστε να πηγαίνω δεξιά αριστερά, με αποτέλεσμα, μόνο στο my cat, να κάνω ζουμ 75%:/:Επίσης, στην απάντηση, δεν μπορώ να βάλω τα smilies όταν ανo;iξω τα "περισσότερα", ενώ σε άλλα μυνηματα μελών βλέπω ότι μπαίνουν, τί γίνεται; Πρέπει να κάνω αντιγραφή κάθε φορά,;
Παραπονιούνται αρκετοί για αυτά τα 2 ακριβώς και το ψάχνω, πρέπει να είναι σε κάποιον συγκεκριμένο φυλλομετρητή που μου έχει ξεφύγει.

Τι φυλλομετρητή χρησιμοποιείς και ποιά έκδοση; (χοντρικά, δεν με νοιάζει λεπτομερώς το build)

Πάντως σου υπόσχομαι ότι δεν είναι σκόπιμο αυτό το πράγμα, ούτε έχουμε σκοπό να σας ταλαιπωρούμε με τα smilies, ούτε να σας στραβώνουμε με τα τεράστια γράμματα που λέτε :(

Ίντερνετ εξπλόρερ 8 χρησιμοποιώ, τον έβαλα προχθές ενόψει των αλλαγών. Στο λαπ τοπ, που προϋπήρχε εξπλόρερ 8, δεν έχουμε αλλαγή στο μέγεθος της σελίδας!!Αυτό είναι το περίεργο!Αλλίμονο, Λία, δεν κατηγορούμε κανέναν ότι πάτε να μας στραβώσετε (είμαστε ήδη στραβοί λόγω ηλικίας:D)
Επίσης, θα ήθελα, αν είναι εύκολο, να μάθουμε πώς θα ανεβάζουμε εύκολα φωτογραφίες, όχι μέσω Gallery, αλλά, όπως παλιά, με επισύναψη αρχείων, γιατί αυτή η επιλογή στις "Πρόσθετες επιλογές κειμένου" δεν λειτουργεί και η γάτα μου ανυπομονεί να δείξει τα κάλλη της!

αμαν παιδια...παλι λαθος τα βλεπω....τωρα ακομα χειροτερα...εφτγε και το μωβ χρωμα.....και γενικα τα χρωματα

ηθελα να ρωτησω, πως μπορω να αλλαξω χρωμα skin?? μονο την πρωτη φορα μου ζητησε και τωρα δεν μπορω να επιλεξω αλλο..

οσο παει και χειροτερα...μπηκα στα θεματα μου...και δεν υπαρχουν ουτε τα νουμερα των σελιδων....επισης...εχει εξαφανιστει το μισο σαιτ...ουτε φατσουλες...ουτε βκαποιες κατηγοριες....απορω πως μπορω και απαντω ακομα....για να παω δε στα θεματα μου,πρεπει να υπαρχει καποιος στις τελευταιες συζητησεις και να πατησω εκει που λεει οι γατες μου...για να βγω σε αυτη την κατηγορια...

ελπιζω να λυθει το προβλημα....μου λειπει το μισο σαιτ...στην κυριολεξια κοριτσια....

πουπουλίνα, κάτι έχεις κάνει εσύ, ρώτησα αρκετές και όλες το βλέπουν μια χαρά.

Evelyn τι εννοείς χρώμα skin?

Ελένη, με το συνδετήρα, ή τη "Διαχείριση συνημμένων αρχείων" στην καρτέλα με τις πρόσθετες επιλογές. Τι εννοείς δεν σου δουλεύει; :worry:

Όσον αφορά τον IE8, περίεργο, πάντα το κοιτάω και εκεί. Θα το ξαναδω τώρα γιατί έχω καιρό και ίσως φταίει κάποια αλλαγή που έγινε στο ενδιάμεσο.

οχι καλε...τωρα και η ρανια παλι λαθος τα βλεπει...ειναι στο τσατ και μου το ειπε

Ρε παιδιά τι γίνεται τα βλέπω όλα χάλια;;;
Έχουν εξαφανισεί όλα τα πεδία, γραμμές, οι σελίδες στο τέλος κάθε συζήτησης έχουν εξαφανιστεί, τα χρώματα!!!
Είναι σαν να είναι γραμμένα στο word, σαν κείμενο.
μόνο σε μένα συμβαίνει αυτό;
κάντε κάτι έχω στραβωθεί!!!!!

Παιδια σε μενα επικρατει ενα κομφουζιο.Αλλα φαινονται ,αλλα δεν φαινονται ,σ αυτο το θεμα που γραφω τελευταια σελιδα εχω την 27-1-10 απο Luna,στην αρχη αλλαξε το σημειο της εισοδου και η φωτ.του αβαταρ πηγαν αριστερα ,στα θεματα υπαρχουν κενα.......μ.εγαλωσαν τα γραμματα στον τιτλο του μηνυματος,το ονομα -αβαταρ ειναι πανω απο το μνμ.....hallo...που βρισκομαι θα μου πει καποιος...:confused::confused::confused:Το υποβαλλω το μνμ μου δεν ξερω που θα παει...:hmm::hmm:

Βρε κοριτσια με τι τις ανοιγετε τις σελιδες,με internet explorer;

ΧΑΛΑΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!
Όλη η οθόνη έχει γίνει για τον διάλογο και στα περιθώρια αριστερά και δεξια βρίσκονται με ψιλά γράμματα οι διάφοροι τίτλοι.

Βρε κοριτσια με τι τις ανοιγετε τις σελιδες,με internet explorer;
O Internet Explorer υποστηρίζεται (από την έκδοση 7 και μετά, και όποιος έχει 6 και κάτω ειδοποιείται με σχετικό μήνυμα)

Μάλλον κάποιο θέμα cache είναι. Δοκιμάστε να κλείσετε τον browser και να ξαναμπείτε, ή να πατήσετε Ctrl + F5

Ελα τώρα ξαναέφτιαξε!:confused:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back