Subject to change
e-steki.gr Founder
Ναι, ερευνάμε ακόμα τι το προκαλεί, ώστε να το διορθώσουμε.Όσον αφορά την ταχύτητα του site φαντάζομαι είναι κάτι που θα διορθωθεί ε;
Επίσης, ορισμένες φορές που καθυστερεί ασυνήθιστα και μετά από λίγο επανέρχεται, είναι επειδή γίνονται ακόμα εργασίες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Όσον αφορά την ταχύτητα του site φαντάζομαι είναι κάτι που θα διορθωθεί ε;
Ναι, απ' όσο ξέρω ακόμα γίνονται εργασίες, γι' αυτό αργεί. Στο μεταξύ, δοκίμασε να βάλεις το Google Chrome, η διαφορά στην ταχύτητα είναι εντυπωσιακή! (Εγώ χτες το έμαθα και τώρα το διαφημίζω παντού)

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ναι, απ' όσο ξέρω ακόμα γίνονται εργασίες, γι' αυτό αργεί. Στο μεταξύ, δοκίμασε να βάλεις το Google Chrome, η διαφορά στην ταχύτητα είναι εντυπωσιακή! (Εγώ χτες το έμαθα και τώρα το διαφημίζω παντού)![]()
ειναι οντως ταχυτερο...αλλα μου βγαζει παρα πολυ μικρη τη σελιδα...και με τιποτα δεν μπορω να την μεγαλωσω....
....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Εμένα, μου βγαίνει η σελίδα τεράστια, ενώ σε ΟΛΑ τα άλλα σάιτς που μπαίνω εξακολουθούν να είναι κανονικές οι σελίδες. Εκτός του ότι είναι τεράστια η σελίδα, δεν έχει και γραμμή κύλησης, ώστε να πηγαίνω δεξιά αριστερά, με αποτέλεσμα, μόνο στο my cat, να κάνω ζουμ 75%
Επίσης, στην απάντηση, δεν μπορώ να βάλω τα smilies όταν ανo;iξω τα "περισσότερα", ενώ σε άλλα μυνηματα μελών βλέπω ότι μπαίνουν, τί γίνεται; Πρέπει να κάνω αντιγραφή κάθε φορά,;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder
Τι εννοείς πουπουλίνα; Έχεις κάποιο λινκ;δυστυχως οι φωτο μου...ακομα δεν φαινονται....![]()
Γιατί το τεστάραμε ειδικά με δικές σου αν θυμάμαι καλά για να δούμε αν δούλεψε...
Subject to change
e-steki.gr Founder
Παραπονιούνται αρκετοί για αυτά τα 2 ακριβώς και το ψάχνω, πρέπει να είναι σε κάποιον συγκεκριμένο φυλλομετρητή που μου έχει ξεφύγει.Michelle,
Εμένα, μου βγαίνει η σελίδα τεράστια, ενώ σε ΟΛΑ τα άλλα σάιτς που μπαίνω εξακολουθούν να είναι κανονικές οι σελίδες. Εκτός του ότι είναι τεράστια η σελίδα, δεν έχει και γραμμή κύλησης, ώστε να πηγαίνω δεξιά αριστερά, με αποτέλεσμα, μόνο στο my cat, να κάνω ζουμ 75%Επίσης, στην απάντηση, δεν μπορώ να βάλω τα smilies όταν ανo;iξω τα "περισσότερα", ενώ σε άλλα μυνηματα μελών βλέπω ότι μπαίνουν, τί γίνεται; Πρέπει να κάνω αντιγραφή κάθε φορά,;
Τι φυλλομετρητή χρησιμοποιείς και ποιά έκδοση; (χοντρικά, δεν με νοιάζει λεπτομερώς το build)
Πάντως σου υπόσχομαι ότι δεν είναι σκόπιμο αυτό το πράγμα, ούτε έχουμε σκοπό να σας ταλαιπωρούμε με τα smilies, ούτε να σας στραβώνουμε με τα τεράστια γράμματα που λέτε

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
)Επίσης, θα ήθελα, αν είναι εύκολο, να μάθουμε πώς θα ανεβάζουμε εύκολα φωτογραφίες, όχι μέσω Gallery, αλλά, όπως παλιά, με επισύναψη αρχείων, γιατί αυτή η επιλογή στις "Πρόσθετες επιλογές κειμένου" δεν λειτουργεί και η γάτα μου ανυπομονεί να δείξει τα κάλλη της!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder
Evelyn τι εννοείς χρώμα skin?
Ελένη, με το συνδετήρα, ή τη "Διαχείριση συνημμένων αρχείων" στην καρτέλα με τις πρόσθετες επιλογές. Τι εννοείς δεν σου δουλεύει;

Όσον αφορά τον IE8, περίεργο, πάντα το κοιτάω και εκεί. Θα το ξαναδω τώρα γιατί έχω καιρό και ίσως φταίει κάποια αλλαγή που έγινε στο ενδιάμεσο.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
croft
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχουν εξαφανισεί όλα τα πεδία, γραμμές, οι σελίδες στο τέλος κάθε συζήτησης έχουν εξαφανιστεί, τα χρώματα!!!
Είναι σαν να είναι γραμμένα στο word, σαν κείμενο.
μόνο σε μένα συμβαίνει αυτό;
κάντε κάτι έχω στραβωθεί!!!!!
brigite
Διάσημο μέλος

Το υποβαλλω το μνμ μου δεν ξερω που θα παει...

moukelis
Επιφανές μέλος
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Όλη η οθόνη έχει γίνει για τον διάλογο και στα περιθώρια αριστερά και δεξια βρίσκονται με ψιλά γράμματα οι διάφοροι τίτλοι.
Subject to change
e-steki.gr Founder
O Internet Explorer υποστηρίζεται (από την έκδοση 7 και μετά, και όποιος έχει 6 και κάτω ειδοποιείται με σχετικό μήνυμα)Βρε κοριτσια με τι τις ανοιγετε τις σελιδες,με internet explorer;
Μάλλον κάποιο θέμα cache είναι. Δοκιμάστε να κλείσετε τον browser και να ξαναμπείτε, ή να πατήσετε Ctrl + F5
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool