ntina1
Νεοφερμένο μέλος
ηθελα μια διευκρινηση αν ειναι ευκολο.η γατουλα μου εχει ψυλλους κ της εβαλα μια αμπουλα stronghold.επειδη δεν ειναι κ πολυ της αγκαλιας
μου ξεφυγε κ λιγο υγρο πηγε στο πλαι του λαιμου της οπου αμεσως αρχισε να το γλυφει....
υπαρχει περιπτωση να παθει κατι????????ευχαριστω εκ των προτερων
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλησπερα.Εξαρταται απο την ποσοτητα φανταζομαι.Ποτε το εγλυψε;Παντως για μια φορα δεν πιστευω,ομως καλο θα ειναι να μην συμβαινει συχνα.
Η καλυτερη στιγμη για να της βαζεις την αμπουλα ειναι οταν κοιμουνται ή ειναι γλαρωμενα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ntina1
Νεοφερμένο μέλος
μια αμπουλα μικρη ηταν.παντως την βλεπω μια χαρα προς το παρον

ομως η δικη μου πριγκηπισσα δεν σηκωνει πολλα πολλα.κ γλαρωμενη δεν θα καθοταν ειμαι σιγουρη
αλλατην επομενη φορα θα φροντισω να εχω βοηθο για να αποφυγω παρομοια κατασταση.σε ευχαριστω πολυ
ntina1
Νεοφερμένο μέλος
ξεχασα να απαντησω οτι την εγλυψε μετα απο λιγο που τις την εβαλα....2-3 λεπτα περασαν φανταζομαι....πουπουλινα μου,
μια αμπουλα μικρη ηταν.παντως την βλεπω μια χαρα προς το παρον
ομως η δικη μου πριγκηπισσα δεν σηκωνει πολλα πολλα.κ γλαρωμενη δεν θα καθοταν ειμαι σιγουρηαλλατην επομενη φορα θα φροντισω να εχω βοηθο για να αποφυγω παρομοια κατασταση.σε ευχαριστω πολυ
![]()
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
χμ...ουτε δικος μου σηκωνει πολλα πολλα...το αντιθετο θα ελεγα..
..και ηταν ο μονος τροπος να του τη βαζω.Θελει λιγο να παρεις τον αερα που λεμε.Τεσπα...σας ευχομαι τα καλυτερα .
edit:Απλα παρατηρησε την.Αν δειχνει καλα..τρωει παιζει κλπ..δεν νομιζω να εχει προβλημα.
ntina1
Νεοφερμένο μέλος
οποτε μια χαρα ειναι 

σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια 
dolphin22
Νεοφερμένο μέλος
καλησπερα εβαλα σημερα στην γατα μου αμπουλα για τα παρασιτα πισω απο το σβερκο να μην φτανει οπως ελεγαν οι οδηγιες αλλα περασε πανω απο ωρα και το τριχωμα ειναι εκει σαν βραγμενο και θελει ολο να το καθαρισει!!τι να κανω θα παθει κατι το γατι μου??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sourikata80
Νεοφερμένο μέλος
Όχι δε θα πάθει τίποτα.
Είναι φυσιολογικό.Για 2-3 μέρες η περιοχή εκεί γύρω θα είναι σα βρεγμένη-κοκαλλωμένη-λαδωμένη και μετά θα γίνει όπως πρώτα. Μην αγχώνεσαι καθόλου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dolphin22
Νεοφερμένο μέλος
sourikata80
Νεοφερμένο μέλος
Χαίρομαι που όλα είναι καλά!
Ούτε και εγώ ξέρω να σου πω γιατί είμαι καινούρια εδώ..Εγώ βλέπω ότι υπάρχει νεο μνμ από το mail μου!
Sailor Moon
Νεοφερμένο μέλος

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

dolphin22
Νεοφερμένο μέλος

Καλησπέρα!
'Εχοντας διαβάσει αρκετές φορές διάφορα θέματα, με τα οποία γέλασα, με άλλα συγκινήθηκα και φυσικα κάποια άλλα με βοήθησαν, αποφάσισα να γράψω και εγώ και να σας εκφράσω μια απορία που έχω..
Η δική μου γατοιστορία ξεκινησε περυσι το καλοκαίρι όταν μια γατούλα, η Βάλ, πέρασε απο την αυλη μας και με κοιτούσε την ώρα που έτρωγα..ίσως να κατάλαβε με κάποιο τρόπο την αδυναμια που εχω σε γατούλια, σκυλούλια κλπ, πόσο μαλλον σε αδεσποτα..
Για να μην λέω πολλά, της έβαλα να φάει, της έδωσα και νεράκι να πιεί και από τότε μεσημέρι - βράδυ βρισκεται στο παράθυρο και κοιτάει την μαμα μου να μαγειρεύει..
Βέβαια δεν έμεινα στην Βάλ.
Φροντίζω και τον Τιγράκο (το ψώνιο του αβαταρ, αν το εβαλα σωστά και φαίνεται!), τον 'Αφελ και τον Άκη που ήρθαν κατα τον Σεπτέμβρη..
Και αφου σας ζάλησα ηρθε η ώρα να σας πω το προβλημα μας..
Ο Τιγράκος (και όλα τα άλλα) παρα τις ματαιες προσπάθειες να τα βάλω στο σπιτι, με το που κλείνει η πόρτα τα πιάνει τρέλα και θέλουν να βγουν έξω..έτσι ο Τιγρακος κόλλησε τσιμπούρια! Τί περίεργο!
Αύριο λέω να πάω να πάρω αμπούλα.
Ξέρω οτι την βάζουμε στην βάση της κεφάλας του Τιγράκου αλλα ειναι επικίνδυνη για τα άλλα γατια σε περίπτωση που πανε να παιξουν μαζί του και καταλαθος την γλείψουν?
Ή δεν υπάρχει τετοια περίπτωση?
Ή λέω χαζομάρες τόση ωρα?

Αυτά που λέτε!
Συγνώμη για την πολυλογία και καλώς σας βρήκα!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Kαλησπερα Βαλ και να χαιρεσαι τα γατακια που φροντιζεις.

Κοιτα,καλο θα ειναι να μην τον γλυψουν στο σβερκο για ενα 24ωρο.Δεν νομιζω οτι ειναι και ακρως επικυνδινο,αλλα δεν ειμαι και σιγουρη.Για αυτο αυριο ρωτα τον γιατρο καλυτερα,να εισαι σιγουρη.Αν μπορουσες για λίγες ωρες ,μεχρι να στεγνωσει το φαρμακο να τον εχεις σε διαφορετικο σημειο απο τα αλλα,θα ηταν το καλυτερο,αλλα δεδομενου οτι λες πως δεν μπαινουν μεσα στο σπιτι,καταννοω οτι μαλλον σου ειναι δυσκολο.

Ευχαριστώ πολύ..!
Απο την στιγμή που θα την βάλω μπορω να τον βλέπω για κανένα 2ωρο...για 24ωρο είναι όντως δύσκολο..
Αλήθεια, η αμπούλα πόση ώρα περίπου χρειάζεται μέχρι να στεγνώσει??
ζουλού ζαζού
Νεοφερμένο μέλος
Καλημέρα, έχω μια αμπούλα για σκύλους που τελικά δεν χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω , μπορώ να την χρησιμοποιήσω στη γάτα,θα έχει αποτέλεσμα? Είναι βέβαια μεγαλύτερος σε ηλικία!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλημέρα.Καλημέρα, έχω μια αμπούλα για σκύλους που τελικά δεν χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω , μπορώ να την χρησιμοποιήσω στη γάτα,θα έχει αποτέλεσμα? Είναι βέβαια μεγαλύτερος σε ηλικία!![]()

Φίλη μου,σε καμία περίπτωση μην χρησιμοποιήσεις αυτήν την αμπούλα σε γάτα.Οι σκύλοι εχουν πολυ περισσότερο βάρος απο τις γάτες και μεγαλύτερη επιφάνεια σώματος.Θα πάρει πολύ μεγαλύτερη δόση.

Ναί στο σβέρκο ( για να μη μπορεί να γλύψει το φάρμακο ) αλλά αφού πρώτα αφαιρέσουμε μερικές τρίχες για να βρούμε καθαρή επιφάνεια δέρματος. Για μένα το ξυραφάκι μιάς χρήσης κάνει τη καλύτερη δουλειά. Το βρέχω και το περνάω μιά-δυό φορές ίσα να γίνει μιά πολύ μικρή οπή στο τρίχωμα.Βάζω την αμπούλα και τον αφήνω.Στεγνώνει γρήγορα.Μετά απο δύο με τρείς μέρες έχουν φυτρώσει πάλι και είμαστε οκ αλλά έτσι κι'αλλιώς απο τη πρώτη στιγμή οι τρίχες πάνω απο το σβέρκο καλύπτουν τη περιοχή σα κουρτίνα και αν δε τον ψηλαφίσεις δε καταλαβαίνεις τι έγινε.
ζουλού ζαζού
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool