Απορίες που αφορούν στις αμπούλες για εξωπαράσιτα

Γεια σας...Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση . Σήμερα το "θηρίο" μου έγινε καλά!!!!!!!! :clapup: Μάλλον πως όντως ήτανε υπερδοσολογία...εγώ συνήθως του έβαζα 1 σταγόνα....αυτή τη φορά επιδη έχει γίνει γύρω στα 4 κιλά (για αυτό τον λέω "θηρίο" ) του έβαλα 2 σταγόνες...όλες αυτές ζαλάδες και παρενέργιες κρατήσανε ένα 48ωρο...αλλά τέλος καλό όλα καλά :clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Taniakrik ποια αμπούλα χρησιμοποίησες?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Advocate.....από το ίντερνετ την παραγείλα...δεν είναι καλή?

Όχι δε σημαίνει ότι δεν είναι καλή, κι εμείς την έχουμε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν χωρίς πρόβλημα. Πλέον βέβαια έχουμε καταλήξει στη stronghold και δεν την αλλάζουμε! Κι αφού λες ότι τη χρησιμοποίησες τη συγκεκριμένη και στο παρελθόν χωρίς επιπτώσεις σημαίνει ότι όντως η δοσολογία τον πείραξε... Θέλει προσοχή γενικά, κι εμένα ένα γατάκι μου παλιότερα που μου είχε ξεφύγει μεγαλύτερη ποσότητα για το βάρος του είχε παρουσιάσει συμπτώματα δηλητηρίασης και είχα φοβηθεί πολύ. Τότε μάλιστα του είχε πάρεις 2-3 μέρες να συνέλθει..αλλά ευτυχώς όλα καλά!
Να το χαίρεσαι το θηριάκι σου ;)

Τελευταία επεξεργασία:
Ότι είπε η roccohooshie. Οι advocate και stronghold είναι αυτές που καλύπτουν τα περισσότερα παράσιτα, αν θυμάμαι καλά από τον πίνακα. Υπάρχουν δύο διαφορετικές αμπούλες και αντιστοιχούν σε 2 κατηγορίες 1-4 κιλά και 4-8 κιλά για την advocate. Και τις αδειάζουμε ολόκληρες. Ίσως ο γάτος είναι στο όριο των κιλών. :)

Καλημέρα !!Μία σύντομη ερώτηση . Θέλω να βάλω σε έναν γατούλη που ζει στο δρόμο αμπούλα για τα παρασιτα . Είναι σίγουρα 6 μηνών ίσως και παραπάνω . Αν του βάλω μία stronghold μέχρι 2 ,5 κιλά είναι ok? Ισως έχει λιγότερο βάρος . Είμαι διστακτική γιατί είναι μικρός .

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back