elvenstar
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Ναι,απλα αυτα που ερχονται απο πολυ βορειες χωρες θελουν καποιο καιρο να προσαρμοστουν,και τα δικα μου ηρθαν Ιουλιο.
Ναι η Δώρα είχε μιά αντιστοιχη εμπειρία αυτό το καλοκαίρι με τα Νορβηγάκια, οπότε ξέρει καλύτερα.

Τα δικά μου είναι "ανά νταμ παπά νταμ" συνηθισμένα στα ελληνικά καλοκαίρια.

Μάλλον οι γάτες έχουν πολύ πιό μεγάλες ικανότητες προσαρμογής απ'ότι φανταζόμουνα!

Μάλλον ο κλιματισμός είναι θαυματουργός σε τέτοιες περιπτώσεις!Κοιτα κ τα περσικά δεν έχουν λιγότερη γούνα κ όμως τα βλέπεις ότι είναι στην ίδια κατάσταση με τα κεραμιδάκια ούτε καλύτερα ούτε χειρότερα, λίγο το κλιματιστικό λίγα μπανάκια παραπάνω κ θα περάσει το καλοκαίρι![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος

Σίγουρα είναι πολύ πιο προσαρμοστικές γιατί δες για παράδειγμα παίρνουμε ένα γατάκι μωρό από την μαμά του κ μέσα σε 2 μέρες γίνεται ο αφέντης του νέου του σπιτιού
Είναι θαυμάσια πλάσματα που αν τα παρατηρήσεις μαθαίνεις πολλά πράγματα

ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
καλα...........επιτηδες το κανεις?????????
αχ......και να ειχα μια τετοια!!!!!!!!!!!![]()
Καλησπέρα,
Αν πάντως ενδιαφέρεσαι για σιβηρική γάτα, έχω web site, όπου μπορείς να βρείς και αν δεν κάνω λάθος υπάρχουν κάποια διαθέσιμα γατιά ακόμα.

moukelis
Επιφανές μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Ακομα κι ο Σειριος ειχε θεματακι το πρωτο του καλοκαιρι.Γενικα αν προσεξεις παντως λιγο τη θερμοκρασια και δεν τα αφηνεις εξω μεσημερι τον πρωτο καιρο,ειναι μια χαρα.Φανταζομαι τα μικρα μας που θα γεννηθουν εδω θα ειναι πολυ καλυτερα.
Ε αυτά θα είναι πιά ...από την Ελλάδα με αγάπη!!!

ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
καλα...........επιτηδες το κανεις?????????
αχ......και να ειχα μια τετοια!!!!!!!!!!!![]()
Poupoulina, απ' ότι είδα στο avatar σου έχεις γατάκι ίδιο με τον Τίμυ μας.

staman2
Περιβόητο μέλος
Φυσικα ποτε κανεις δεν ξερειΙταλια πηγα με τον Ιβαν μου και γυρισα με τον Dragon

Ιβαν μου ατελείωτε και υπέροχε!!! Αλλα κι ο Dragon η ψυχή του εκτροφειου σου Νεκταρία μου ε? Απ αυτον ερωτεύτηκες την φυλή και αρχισες την εκτροφή
!!!!! Με Dragon από την Ιταλία;; Δηλαδή αν πας στην Κίνα με τι θα γυρίσεις;

Αστα Ελενα,εδω εμεις μεχρι την Αθηνα πηγαμε και γυρισαμε αγκαζε με δυο νορβηγους.

Εμ έτσι ειναι... Πού να δεις την επόμενη φορά που θα έρθεις εδω για αναψυχή ... δηλ. στο σπίτι μας... θα γυρίσεις με άλλα δυο νορβηγοπουλα

Μα ναι βεβαίως.... θα γεννηθουν στον τόπο μας και θα εχουν ήδη συνηθίσει και οι γονεις τους στις κλιματολογικές συνθήκες της Ελλάδος.Ακομα κι ο Σειριος ειχε θεματακι το πρωτο του καλοκαιρι.Γενικα αν προσεξεις παντως λιγο τη θερμοκρασια και δεν τα αφηνεις εξω μεσημερι τον πρωτο καιρο,ειναι μια χαρα.Φανταζομαι τα μικρα μας που θα γεννηθουν εδω θα ειναι πολυ καλυτερα.

Ε αυτά θα είναι πιά ...από την Ελλάδα με αγάπη!!!

Εγραψες Νικάκι μου!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
![]()
ναι..........ναι.ειδες????? μοιαζουν παρα πολυ...........ειναι σαν τον τιμυ...αλλα στο θυληκο!!!!!!!!!!!!!!

ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι..........ναι.ειδες????? μοιαζουν παρα πολυ...........ειναι σαν τον τιμυ...αλλα στο θυληκο!!!!!!!!!!!!!!![]()
Και να φανταστείς οτι τώρα βρίσκεται πλάι μου και καθαρίζεται.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Και να φανταστείς οτι τώρα βρίσκεται πλάι μου και καθαρίζεται.
αχ το ζουζουνακι μου!!!!!!!!!!!!!!!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
![]()
Και άλλος Τίμυ ασπρόμαυρος?

elvenstar
Επιφανές μέλος
πάντως αν δεν κάθεται η δικιά σου να την βγάλεις φωτογραφία μην ανησυχείς μπορείς να πάρεις μία του Τίμυναι..........ναι.ειδες????? μοιαζουν παρα πολυ...........ειναι σαν τον τιμυ...αλλα στο θυληκο!!!!!!!!!!!!!!![]()

Και άλλος Τίμυ ασπρόμαυρος?![]()

ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
Και άλλος Τίμυ ασπρόμαυρος?![]()
Όχι ο Τίμυ είναι ένας και μοναδικός και να φανταστείς οτι σήμερα έκανε παιχνίδια με την Νάλα μας.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ε να το δω κ αυτό να παίζει ο Τιμυ με την Νάλα κ θα κλείσω ως γατόφιλη 

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Όχι ο Τίμυ είναι ένας και μοναδικός και να φανταστείς οτι σήμερα έκανε παιχνίδια με την Νάλα μας.[/quote]
Μήπως για τον ίδιο Τίμυ πρόκειται????
Ειληκρινά δεν το είχα καταλάβει!![]()
elvenstar
Επιφανές μέλος
Αλήθεια;;; Εγώ νόμιζα ότι έκανες πλάκα κ ότι ήξερες
Μήπως για τον ίδιο Τίμυ πρόκειται????
Ειληκρινά δεν το είχα καταλάβει!![]()

ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
Εεεελα ο Τιμυ;;;Ε να το δω κ αυτό να παίζει ο Τιμυ με την Νάλα κ θα κλείσω ως γατόφιλη
![]()
Σήμερα δε το πρωί να δείς την Νάλα με τον Σεβάχ να κάνουν παιχνιδάκια με τα χεράκια τους, αφού το είπα στην Αναστασία και έμεινε ξερή.
Άλλη μια ξερή δεν πειράζει, θα κάνετε παρέα μαζί. Ξερές κι οι δυό!!!

elvenstar
Επιφανές μέλος
Δύο ξερές δηλαδή αν έχεις κ τα φύλλα μάλλον εσύ παίρνεις την παρτίδαΣήμερα δε το πρωί να δείς την Νάλα με τον Σεβάχ να κάνουν παιχνιδάκια με τα χεράκια τους, αφού το είπα στην Αναστασία και έμεινε ξερή.
Άλλη μια ξερή δεν πειράζει, θα κάνετε παρέα μαζί. Ξερές κι οι δυό!!!![]()

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
..πάντως αν δεν κάθεται η δικιά σου να την βγάλεις φωτογραφία μην ανησυχείς μπορείς να πάρεις μία του Τίμυ
![]()
μωρε...............λες??????????????

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Ιταλια πηγα με τον Ιβαν μου και γυρισα με τον Dragon