Απο την Φινλανδία με αγάπη

Οπως λέει κ η Δώρα μάλλον θα θέλουν κάποια προσαρμογή γιατί γενικά η γάτα είναι από τα πιο προσαρμοστικά ήδη, μην ξεχνάμε ότι κ άλλες φυλές έχουν έρθει από διαφορετικές κλιματολογικές συνθήκες κ έχουν επιβιώσει ίσως με κάποια μετάλλαξη στην πορεία αλλά προσαρμόστηκαν στο καινούριο τους περιβάλλον

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι,απλα αυτα που ερχονται απο πολυ βορειες χωρες θελουν καποιο καιρο να προσαρμοστουν,και τα δικα μου ηρθαν Ιουλιο.

Ναι η Δώρα είχε μιά αντιστοιχη εμπειρία αυτό το καλοκαίρι με τα Νορβηγάκια, οπότε ξέρει καλύτερα. ;)
Τα δικά μου είναι "ανά νταμ παπά νταμ" συνηθισμένα στα ελληνικά καλοκαίρια.;):P:P
Μάλλον οι γάτες έχουν πολύ πιό μεγάλες ικανότητες προσαρμογής απ'ότι φανταζόμουνα!;):up::up:

Κοιτα κ τα περσικά δεν έχουν λιγότερη γούνα κ όμως τα βλέπεις ότι είναι στην ίδια κατάσταση με τα κεραμιδάκια ούτε καλύτερα ούτε χειρότερα, λίγο το κλιματιστικό λίγα μπανάκια παραπάνω κ θα περάσει το καλοκαίρι ;)
Μάλλον ο κλιματισμός είναι θαυματουργός σε τέτοιες περιπτώσεις!;):D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θαυματουργός για όλους μας:lol::lol: Σίγουρα είναι πολύ πιο προσαρμοστικές γιατί δες για παράδειγμα παίρνουμε ένα γατάκι μωρό από την μαμά του κ μέσα σε 2 μέρες γίνεται ο αφέντης του νέου του σπιτιού:lol::lol: Είναι θαυμάσια πλάσματα που αν τα παρατηρήσεις μαθαίνεις πολλά πράγματα:up:;)

Aπόκτηση Σιβηρικού

καλα...........επιτηδες το κανεις?????????:blink::blink::blink::blink::blink::lol::lol::lol::lol:
αχ......και να ειχα μια τετοια!!!!!!!!!!!:D

Καλησπέρα,

Αν πάντως ενδιαφέρεσαι για σιβηρική γάτα, έχω web site, όπου μπορείς να βρείς και αν δεν κάνω λάθος υπάρχουν κάποια διαθέσιμα γατιά ακόμα.
:P:P

Ακομα κι ο Σειριος ειχε θεματακι το πρωτο του καλοκαιρι.Γενικα αν προσεξεις παντως λιγο τη θερμοκρασια και δεν τα αφηνεις εξω μεσημερι τον πρωτο καιρο,ειναι μια χαρα.Φανταζομαι τα μικρα μας που θα γεννηθουν εδω θα ειναι πολυ καλυτερα.

Ακομα κι ο Σειριος ειχε θεματακι το πρωτο του καλοκαιρι.Γενικα αν προσεξεις παντως λιγο τη θερμοκρασια και δεν τα αφηνεις εξω μεσημερι τον πρωτο καιρο,ειναι μια χαρα.Φανταζομαι τα μικρα μας που θα γεννηθουν εδω θα ειναι πολυ καλυτερα.

Ε αυτά θα είναι πιά ...από την Ελλάδα με αγάπη!!!;):D:D:D

καλα...........επιτηδες το κανεις?????????:blink::blink::blink::blink::blink::lol::lol::lol::lol:
αχ......και να ειχα μια τετοια!!!!!!!!!!!:D

Poupoulina, απ' ότι είδα στο avatar σου έχεις γατάκι ίδιο με τον Τίμυ μας.

:D:D:lol::lol:

Φυσικα ποτε κανεις δεν ξερει:cool:Ιταλια πηγα με τον Ιβαν μου και γυρισα με τον Dragon
:lol::lol:Ιβαν μου ατελείωτε και υπέροχε!!! Αλλα κι ο Dragon η ψυχή του εκτροφειου σου Νεκταρία μου ε? Απ αυτον ερωτεύτηκες την φυλή και αρχισες την εκτροφή:up:!!!!!

Με Dragon από την Ιταλία;; Δηλαδή αν πας στην Κίνα με τι θα γυρίσεις;
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αστα Ελενα,εδω εμεις μεχρι την Αθηνα πηγαμε και γυρισαμε αγκαζε με δυο νορβηγους.
:lol::lol::lol:Εμ έτσι ειναι... Πού να δεις την επόμενη φορά που θα έρθεις εδω για αναψυχή ... δηλ. στο σπίτι μας... θα γυρίσεις με άλλα δυο νορβηγοπουλα:lol::lol:

Μα ναι βεβαίως.... θα γεννηθουν στον τόπο μας και θα εχουν ήδη συνηθίσει και οι γονεις τους στις κλιματολογικές συνθήκες της Ελλάδος.:)

Ε αυτά θα είναι πιά ...από την Ελλάδα με αγάπη!!!
:lol::lol::up::up:Εγραψες Νικάκι μου!

ναι..........ναι.ειδες????? μοιαζουν παρα πολυ...........ειναι σαν τον τιμυ...αλλα στο θυληκο!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D

ναι..........ναι.ειδες????? μοιαζουν παρα πολυ...........ειναι σαν τον τιμυ...αλλα στο θυληκο!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D

Και να φανταστείς οτι τώρα βρίσκεται πλάι μου και καθαρίζεται.

Και να φανταστείς οτι τώρα βρίσκεται πλάι μου και καθαρίζεται.

αχ το ζουζουνακι μου!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

Και άλλος Τίμυ ασπρόμαυρος?;):D:D:D

πάντως αν δεν κάθεται η δικιά σου να την βγάλεις φωτογραφία μην ανησυχείς μπορείς να πάρεις μία του Τίμυ :rolleyes::whistle:
:lol::lol::lol::lol:

Τίμυ

Όχι ο Τίμυ είναι ένας και μοναδικός και να φανταστείς οτι σήμερα έκανε παιχνίδια με την Νάλα μας.

Εεεελα ο Τιμυ;;;:blink: Ε να το δω κ αυτό να παίζει ο Τιμυ με την Νάλα κ θα κλείσω ως γατόφιλη :P:lol:

Όχι ο Τίμυ είναι ένας και μοναδικός και να φανταστείς οτι σήμερα έκανε παιχνίδια με την Νάλα μας.[/quote]

:blink::blink::blink::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:
Μήπως για τον ίδιο Τίμυ πρόκειται????:lol::lol::lol::lol:
Ειληκρινά δεν το είχα καταλάβει!:redface::redface:

:blink::blink::blink::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:
Μήπως για τον ίδιο Τίμυ πρόκειται????:lol::lol::lol::lol:
Ειληκρινά δεν το είχα καταλάβει!:redface::redface:
Αλήθεια;;; Εγώ νόμιζα ότι έκανες πλάκα κ ότι ήξερες:lol::lol::lol:

Εεεελα ο Τιμυ;;;:blink: Ε να το δω κ αυτό να παίζει ο Τιμυ με την Νάλα κ θα κλείσω ως γατόφιλη :P:lol:

Σήμερα δε το πρωί να δείς την Νάλα με τον Σεβάχ να κάνουν παιχνιδάκια με τα χεράκια τους, αφού το είπα στην Αναστασία και έμεινε ξερή.

Άλλη μια ξερή δεν πειράζει, θα κάνετε παρέα μαζί. Ξερές κι οι δυό!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Σήμερα δε το πρωί να δείς την Νάλα με τον Σεβάχ να κάνουν παιχνιδάκια με τα χεράκια τους, αφού το είπα στην Αναστασία και έμεινε ξερή.

Άλλη μια ξερή δεν πειράζει, θα κάνετε παρέα μαζί. Ξερές κι οι δυό!!!:lol::lol::lol::lol::lol:
Δύο ξερές δηλαδή αν έχεις κ τα φύλλα μάλλον εσύ παίρνεις την παρτίδα:lol::lol:

πάντως αν δεν κάθεται η δικιά σου να την βγάλεις φωτογραφία μην ανησυχείς μπορείς να πάρεις μία του Τίμυ :whistle:

:lol::lol::lol::lol:
..

μωρε...............λες??????????????:hmm::hmm::hmm::hmm::lol::lol::lol::P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back