Από Δευτέρα αρχίζω δίαιτα... Όλα όσα μας προβληματίζουν...

Αγνούλα αν η ηλικία σου είναι αυτή που αναγράφεται στο προφίλ σου(12), σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να ακολουθήσεις τις διάφορες δίαιτες που υπάρχουν στις προηγούμενες σελίδες.:hmm:
Είναι τελείως διαφορετικές οι ανάγκες του οργανισμού σου και σε θερμίδες αλλά και σε θρεπτικά συστατικά απ'ότι ενός ενήλικα.
Αν έχεις κάποια παραπανήσια κιλά, το καλύτερο βέβαια θα ήταν να ρωτούσες διαιτολόγο ή γιατρό ποιά ακριβώς διατροφή να ακολουθήσεις για να μην "πάει πίσω" η ανάπτυξή σου.:hmm:
Σίγουρα όμως καλό θα ήταν να ελάττωνες στο ελάχιστο τα γλυκά, να έρτωγες κάθε πρωί ένα σωστό πρωινό και για μεσημεριανό οπωσδήποτε σπιτικό μαγειρευτό φαγητό και πολλές σαλάτες και φρούτα στα ενδιάμεσα.
Προσπάθησε να αυξήσεις όσο μπορείς την άσκηση η ακόμη καλύτερα διάλεξε ένα άθλημα που σου αρέσει, να ασχοληθείς στον ελεύθερο σου χρόνο μ'αυτό.:)
Στην ηλικία σου νομίζω ότι είναι πολύ εύκολο να χάσεις κάποια κιλά.:)
Δεν θέλω σε καμιά περίπτωση να κάνω την έξυπνη, σου μιλάω σαν άτομο που "άρχισε" τις δίαιτες από τα 15 του και ...συνεχίζω ακόμη.Στην εφηβεία έκανα πολλές διατροφικές σαχλαμάρες και μετά από πολλά χρόνια το συνειδητοποιήσα.:redface:

Ευχαριστώ πολύ.

και εγω διατροφη κανω κ δε μπορω να καταπιεζομαι καλακαιριατικα γμτ, αλλα πρεπει....γκρρρρρρρρρρρρρρρρρ:mad::mad:

Εεεε,έτσι είναι η ζωή

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πονεμενη ιστορια.Ημουν περισυ 65κιλα,στις γιορτες εφτασα 71μισο:blink: και τωρα,μετα απο διατροφη τοσων μηνων σταθεροποιηθηκα στα 63.:up:Μια αποφαση ειναι...εννοειται πως δεν πηγα σε διαιτολογο,εχω διαβασει τοοοοσα πολλα που πλεον ειμαι ο διαιτολογος του εαυτου μου.:rolleyes::happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πονεμενη ιστορια.Ημουν περισυ 65κιλα,στις γιορτες εφτασα 71μισο:blink: και τωρα,μετα απο διατροφη τοσων μηνων σταθεροποιηθηκα στα 63.:up:Μια αποφαση ειναι...εννοειται πως δεν πηγα σε διαιτολογο,εχω διαβασει τοοοοσα πολλα που πλεον ειμαι ο διαιτολογος του εαυτου μου.:rolleyes::happy:
τι ύψος έχεις;Γιατι φαίνεσαι ψηλή κοπέλα και έχεις μια χαρά σώμα,τι να την κάνεις την δίαιτα;

ΤΩΡΑ ναι ειμαι καλα αλλα τον χειμωνα δεν κουμπωναν τα τζιν μου.:rolleyes:
Ειμαι 1.76 οποτε δεν φαινονται τα κιλα που παιρνω και πολυ,απλα το καταλαβαινω στα ρουχα μου.Παντως ακολουθωντας καλες διατροφικες συνηθειες και τις συμβουλες του dr. Oz-ο γιατρος στην Οπρα,φανταστικος τυπος-εχασα οσα κιλα επρεπε.:happy:

ΤΩΡΑ ναι ειμαι καλα αλλα τον χειμωνα δεν κουμπωναν τα τζιν μου.:rolleyes:
Ειμαι 1.76 οποτε δεν φαινονται τα κιλα που παιρνω και πολυ,απλα το καταλαβαινω στα ρουχα μου.Παντως ακολουθωντας καλες διατροφικες συνηθειες και τις συμβουλες του dr. Oz-ο γιατρος στην Οπρα,φανταστικος τυπος-εχασα οσα κιλα επρεπε.:happy:
:lol::lol::lol:σαν Αμερικάνικη διαφήμιση ακούστηκες!!Θα αρχίσουν τώρα να σε ρωτάνε για τον dr Oz!:rolleyes:Kαλή δουλειά έκανε πάντος...

ελα ντε, ποιος ειναι αυτος κ τι διατροφικο μοντελο συστηνει δηλ ? :hmm::hmm::D

:lol::lol::lol:σαν Αμερικάνικη διαφήμιση ακούστηκες!!Θα αρχίσουν τώρα να σε ρωτάνε για τον dr Oz!:rolleyes:Kαλή δουλειά έκανε πάντος...

:lol::lol::lol:

ελα ντε, ποιος ειναι αυτος κ τι διατροφικο μοντελο συστηνει δηλ ? :hmm::hmm::D

H πρωτη πελατισσα!:lol:
Ο γιατρος αυτος-που τον λατρευω,στα εξηγει ολα τελεια-βγαινει σε εκπομπες της Οπρα και μιλαει γαι θεματα υγειας και πολλες φορες μιλαει για διατροφη.Αν μπεις στο σαιτ της Οπρα θα βρεις τις συμβουλες του,ποιες τροφες να αποφευγεις και ποιες να κυνηγας,τι να προσεχεις στις ετικετες των τροφιμων που μπορει να ειναι παραπλανητικες κτλ.Θα εκπλαγεις απο το τι σαβουρα τρως καθε μερα χωρις να το συνειδητοποιεις!:rolleyes:

Eλάτε κορίτσια να πούμε τον πόνο μας(όσες έχουμε:P) με τα κιλά του καλοκαιριού!!!Συμπεθέρα και Ιωάννα βγάλτε τα εσωψυχά σας!!!!:hmm:

κιλα του καλοκαιριου...
δεν τολμω να ανεβω στην ζυγαρια γιατι εχω την εντυπωση οτι εβαλα κιλα αν και τα ρουχα μου δεν εχουν διαφορα πανω μου. Εγω παντως αρχιζω απο σημερα γυμναστηριο :D Γραφτηκα για 1 ολοκληρο χρονο :D Αλλη φορα δεν καθομαι για 3 μηνες ελλαδα, δεν περπατουσα σχεδον καθολου και ετρωγα γυρους, γλυκα και αλλα τετοια παχυντικα. Τωρα αρχισα να μπαινω στους παλιους καλους ρυθμους μου! Περπατημα με τις ωρες, να τρωω οποτε παραπονιεται το στομαχι μου και να τρωω καλο και υγειινο ιαπωνεζικο φαγητο :D

κιλα του καλοκαιριου...
δεν τολμω να ανεβω στην ζυγαρια γιατι εχω την εντυπωση οτι εβαλα κιλα αν και τα ρουχα μου δεν εχουν διαφορα πανω μου. Εγω παντως αρχιζω απο σημερα γυμναστηριο :D Γραφτηκα για 1 ολοκληρο χρονο :D Αλλη φορα δεν καθομαι για 3 μηνες ελλαδα, δεν περπατουσα σχεδον καθολου και ετρωγα γυρους, γλυκα και αλλα τετοια παχυντικα. Τωρα αρχισα να μπαινω στους παλιους καλους ρυθμους μου! Περπατημα με τις ωρες, να τρωω οποτε παραπονιεται το στομαχι μου και να τρωω καλο και υγειινο ιαπωνεζικο φαγητο :D

....ασχετο.............αλλα μου γεννηθηκε η περιεργια.....Ηρω...ειναι ωραιο το γιαπωνεζικο φαγητο?????????? ποτε δεν εχω φαει.......:(:(

Eλάτε κορίτσια να πούμε τον πόνο μας(όσες έχουμε:P) με τα κιλά του καλοκαιριού!!!Συμπεθέρα και Ιωάννα βγάλτε τα εσωψυχά σας!!!!:hmm:
Εγω δεν θα σας τον πω λοιπόν τον πόνο μου γιατί είναι χειμωνιάτικα τα κιλά μου:lol::lol:

Εγω δεν θα σας τον πω λοιπόν τον πόνο μου γιατί είναι χειμωνιάτικα τα κιλά μου:lol::lol:

:lol::lol::lol::lol:

ποιανου χειμωνα ?:lol:
γιατι εγω κουβαλαω πολλους χειμωνες κ καλοκαιρια:lol:

Εγώ κορίτσια τώρα στα γεράματα κάνω την δίαιτα της "φόρμας"τρώγω τα πάντα σαν κοιλιόδουλο πλάσμα που είμαι(μόλις τσάκισα ένα μεγάλο κομάτι κολοκυθόπιτα από τα χεράκια της μανούλας μου)και μετά φοράω μόνο φόρμες για να κρύψω τις κοιλιές...:lol::lol::lol:

Αχ αφήστε εγώ κατάφερα να βάλω 5 κιλά μέσα στο καλοκαίρι(από αρχές Ιουνίου).:mad:Ξεκίνησα ήδη δίαιτα:(και προς το παρόν έχασα μόνο τα ένα κιλό.:(Οποιός είναι ομοιοπαθής ας μου πεί τι δίαιτα ξεκίνησε να πέρνουμε κουράγιο ο ένας από τον άλλον.:(

Υ.Γ Αννα κάτσε καλά, η δίαιτα σου!;):up::up:
Υ.Γ 2 Κουμπαρούλα εσύ τι δουλειά έχεις σ'αυτό το θέμα!;):P

Αχ αφήστε εγώ κατάφερα να βάλω 5 κιλά μέσα στο καλοκαίρι(από αρχές Ιουνίου).:mad:Ξεκίνησα ήδη δίαιτα:(και προς το παρόν έχασα μόνο τα ένα κιλό.:(Οποιός είναι ομοιοπαθής ας μου πεί τι δίαιτα ξεκίνησε να πέρνουμε κουράγιο ο ένας από τον άλλον.:(

Υ.Γ Αννα κάτσε καλά, η δίαιτα σου!;):up::up:
Υ.Γ 2 Κουμπαρούλα εσύ τι δουλειά έχεις σ'αυτό το θέμα!;):P

κιομως κουμπαρουλα....πηρα 2 ολοκληρα κιλα...μονο την προηγουμενη εβδομαδα που ειχα επισκεψεις....και τι να κανω...αναγκαζομουν και εγω να φαω....μα βρε παιδια,γινεται να μαγειρευεις(..και πολυ καλα απο οτι μου λενε..:redface::redface::redface:) και να μην τρως???? εεεεεεεε....εγω δεν μπορω.....

βεβαια,εχασα το ενα...οποτε φιλοδοξω μεχρι την επομενη εβδομαδα να χασω και το 2ο:D:D:D
αμαν βρε αννα.........ηταν αναγκη να μιλησεις για κολοκυθοπιτα???? τις λατρευω...και γενικα...ολα τα πιτοειδη!!!!:blink::blink::blink::lol::lol:

κιομως κουμπαρουλα....πηρα 2 ολοκληρα κιλα...μονο την προηγουμενη εβδομαδα που ειχα επισκεψεις....και τι να κανω...αναγκαζομουν και εγω να φαω....μα βρε παιδια,γινεται να μαγειρευεις(..και πολυ καλα απο οτι μου λενε..:redface:) και να μην τρως???? εεεεεεεε....εγω δεν μπορω.....

βεβαια,εχασα το ενα...οποτε φιλοδοξω μεχρι την επομενη εβδομαδα να χασω και το 2ο:D
αμαν βρε αννα.........ηταν αναγκη να μιλησεις για κολοκυθοπιτα???? τις λατρευω...και γενικα...ολα τα πιτοειδη!!!!:blink::blink::blink::lol::lol:

Ναι καλά! ;)"Κλαίν οι χήρες κλαίν και οι παντρεμένες":mad:;):lol:
Καλά εσύ μ' αυτήν την λογική θεωρείσαι "νιόπαντρη"!:blink::P:lol:
Ναι βρε Αννα, και εγώ μόλις έφαγα μιά σαλάτα με λίγο λάδι για βραδυνό!:(:(Μην μας κάνεις να ζηλεύουμε!:(:(

αχ κι εγω εχω παρει κιλακια,και πως να τα ριξω μου λετε???Δεν μπορω να κανω διαιτααα...........αχχχ

Ρε κοριτσια, να σας ρωτησω κατι εδω που σας βρηκα... Και εγω μια ζωη σε διαιτα ειμαι, και προσεχω παντα τι τρωω. Προσεξα τελευταια οτι ενω 10 μερες τωρα παιρνω στανταρ λιγοτερες απο 1000 θερμιδες την μερα και κινουμαι αρκετα, δεν εχω χασει γραμμαριο. Θεωρω οτι ευθυνεται το αντισυλληπτικο που παιρνω, παιρνει και καμια αλλη να μου πει την δικια της εμπειρια?:hmm:

Αρχική Δημοσίευση από みことftw;407821:
Ρε κοριτσια, να σας ρωτησω κατι εδω που σας βρηκα... Και εγω μια ζωη σε διαιτα ειμαι, και προσεχω παντα τι τρωω. Προσεξα τελευταια οτι ενω 10 μερες τωρα παιρνω στανταρ λιγοτερες απο 1000 θερμιδες την μερα και κινουμαι αρκετα, δεν εχω χασει γραμμαριο. Θεωρω οτι ευθυνεται το αντισυλληπτικο που παιρνω, παιρνει και καμια αλλη να μου πει την δικια της εμπειρια?:hmm:

Λογικά θα παίζει ρόλο.Ο μεταβολισμός επιρεάζεατι σίγουρα από ορμόνες.:hmm:Ο γυναικολόγος θα σε κατατοπίσει σίγουρα και ρίξε και μιά ματι αστις παρενέργειες.:hmm:
Πάντος παίζει εσύ να έχεις χάσει σε λίπος, αλλά να έχεις κατακράτηση υγρών για αυτό δεν βλέπεις διαφορά στην ζυγαριά.:hmm:
Οπως όταν έχεις περίοδο...:hmm:

κιομως κουμπαρουλα....πηρα 2 ολοκληρα κιλα...μονο την προηγουμενη εβδομαδα που ειχα επισκεψεις....και τι να κανω...αναγκαζομουν και εγω να φαω....μα βρε παιδια,γινεται να μαγειρευεις(..και πολυ καλα απο οτι μου λενε..:redface::redface::redface:) και να μην τρως???? εεεεεεεε....εγω δεν μπορω.....

βεβαια,εχασα το ενα...οποτε φιλοδοξω μεχρι την επομενη εβδομαδα να χασω και το 2ο:D:D:D
Εγώ βρε κορίτσια δεν είμαι της ..πίτας αλλά δεν είχε τίποτα άλλο για φαί οπότε την έφαγα..περιττό να σας πώ ότι έφαγα και σταφύλι μετά και 6 φραγκόσυκα και καρπούζι..έτσι για να την χωνέψω.:lol::lol::lol:Μέχρι τα 35 μου ήμουν σανίδα, τώρα έχω πάρει λίγα κιλάκια αλλά δεν βαριέσαι ..μια ζωή την έχουμε,την πείνα δεν την αντέχω..τρώω πιο πολύ απ΄τον άντρα μου η άτιμη..σήμερα ζυγίστηκα 68 κιλά (1,70 ύψος) έπρεπε να είμαι 65 γιατί είμαι βαρυκόκαλη.Απ τον χειμώνα θα κάνω κι εγώ την δίαιτα της "πάπιας":lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back