Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
....ασχετο.............αλλα μου γεννηθηκε η περιεργια.....Ηρω...ειναι ωραιο το γιαπωνεζικο φαγητο?????????? ποτε δεν εχω φαει.......![]()
Απλα Τ-Ε-Λ-Ε-ΙΟ!!!!!

Το sushi και το sashimi ειναι τα κερασακια στην τουρτα. Τα αγαπημενα μου ειναι η σουπα udon, onigiri με κοτοπουλο και σαλτσα μουσταρδας, okonomiyaki, takoyaki, ramen, teriyaki, tempura, kushiyaki, yakitori, και τα περισσοτερα bento, ειδικα αυτα με καρυ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από みことftw;407821:Ρε κοριτσια, να σας ρωτησω κατι εδω που σας βρηκα... Και εγω μια ζωη σε διαιτα ειμαι, και προσεχω παντα τι τρωω. Προσεξα τελευταια οτι ενω 10 μερες τωρα παιρνω στανταρ λιγοτερες απο 1000 θερμιδες την μερα και κινουμαι αρκετα, δεν εχω χασει γραμμαριο. Θεωρω οτι ευθυνεται το αντισυλληπτικο που παιρνω, παιρνει και καμια αλλη να μου πει την δικια της εμπειρια?![]()
ΛΑΘΟΣ,ΛΑΘΟΣ,ΛΑΘΟΣ!!!!!!!
Εχεις δολοφονησει τον καημενο τον μεταβολισμο σου κι αποθηκευει οτι τρως γιατι νομιζει οτι δεν εχεις φαι να φας και κινδυνευεις να πεθανεις,ΠΟΤΕ δεν κανουμε διαιτα με κατω απο 1200 θερμιδες!!!!
Σου μιλαει η πειρα εδω,διαβαζω μανιωδως για διατροφη κτλ,περισυ το χειμωνα ειχα φτασει 71,5 η βοδακλα και μεχρι τελος ανοιξης ημουν 63,5 και μαλιστα χωρις να πεινασω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
ΛΑΘΟΣ,ΛΑΘΟΣ,ΛΑΘΟΣ!!!!!!!
Εχεις δολοφονησει τον καημενο τον μεταβολισμο σου κι αποθηκευει οτι τρως γιατι νομιζει οτι δεν εχεις φαι να φας και κινδυνευεις να πεθανεις,ΠΟΤΕ δεν κανουμε διαιτα με κατω απο 1200 θερμιδες!!!!
Σου μιλαει η πειρα εδω,διαβαζω μανιωδως για διατροφη κτλ,περισυ το χειμωνα ειχα φτασει 71,5 η βοδακλα και μεχρι τελος ανοιξης ημουν 63,5 και μαλιστα χωρις να πεινασω.
Λες, ε?
Κοιτα, αυτο με τις υπερβολικα λιγες θερμιδες το ηξερα και εγω, αλλα δεδομενου οτι εχω ρυθμισει τον θυρεοειδη μου και ο μεταβολισμος μου κανονικα θα επρεπε να λειτουργει ρολοι, και επειδη φευγω σε 3 βδομαδες για εξωτερικο (θα γνωρισω και τα πε8ερικα μου οσονουπω
) και ηθελα να χασω αυτα τα καταραμενα 5 κιλα που εχουν κωλοκατσει, ειπα να το ζορισω λιγο.
Ανευ αποτελεσματος ομως. Καλα, να πε8ανω αποκλειεται, εκανα εξετασεις πριν αρχισω την αφαγια και ηταν ολα καλα (παρολο που ειμαι εκ φυσεως αναιμικη) Αλλα τι να κανω, φοιτητρια πραμα μεσα στην εξεταστικη, δεν εχω χρονο να ακολουθησω διαιτες, ουτε να μαγειρεψω και το εκμεταλευομαι. Την βγαζω με γαλα με δημητριακα και σαντουιτσακια
Δεν την παλευω παντως, τοσες μερες και δεν εχω χασει γραμμαριο, πρωτη φορα μου συμβαινει.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Αν θες να χασεις σωστα και χωρις να κουρασεις τον οργανισμο σου θα τρως πρωινο,δεκατιανο(μεχρι 150θερμιδες),μεσημεριανο,απογευματινο(μεχρι 150 θερμ) κι ενα ελαφρυ βραδινο.Πολυ νερο,πρασινο τσαι,πιππερι καγιεν,φρουτα(σαν δεκατιανο ή απογευματινο),ΚΑΘΟΛΟΥ τηγανητα,πατατακια κτλ,αναψυκτικα(εκτος αν θες να πιεις λαιτ) και ΠΟΤΕ λαδι στην αρχη του μαγειρεματος,ΠΑΝΤΑ το προσθετουμε αφου το σβησουμε το φαγητο.Αντικαθιστας τα λευκα με ολικης(ψωμι,ζυμαρικα,καστανο ρυζι)και βαζεις ζαχαρινη αντι ζαχαρη.
Μαυρη σοκολατα αν σου αρεσει να τρως μετα το γευμα για να μη θες γλυκο,αυτη με το 72% κακαο.
Αυτα για αρχη.

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Να τρωτε κανονικα και να μη περιοριζετε τον εαυτο σας. Μη προσπαθειτε να χασετε πολλα κιλα σε συντομο χρονικο διαστημα. Εγω πριν 7 χρονια ημουν 92 κιλα και τωρα ειμαι 56 και τρωω τα παντα χωρις να αγχωνομαι για το βαρος μου. Απλα φροντιζω να κινουμαι οσο γινεται περισσοτερο. Ακομα και 1 ωρα περπατημα τη μερα να κανετε, θα δειτε διαφορα. Εγω γραφτηκα στο γυμναστηριο για 1 χρονο (το πληρωσα μαλιστα για να μη κανω κοπανες) για να αυξησω την μυικη μου μαζα γιατι απο τα 25 και μετα αρχιζεις να χανεις μυικη μαζα και να την αντικαθιστας με λιπος. Επισης μην κοιτατε το βαρος σας αλλα τον ογκο σας. Μπορει να ειστε 65 κιλα και να εχετε πολυ λιγο λιπωδη ιστο ή και το αντιθετο, να ειστε 55 κιλα και να εχετε αυξημενο λιπωδη ιστο. Μη ξεχνατε πως οσο πιο πολλους μυες εχουμε, χρειαζομαστε και περισσοτερη ενεργεια για να τους διατηρησουμε και συνεπως μπορουμε να τρωμε πιο ανετα

みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν θα πεθανεις ΑΛΛΑ το σωμα σου αυτο φοβαται,γι'αυτο κι αποθηκευει λιπος αντι να χανει.Ο μεταβολισμος δεν ειναι μονο θεμα θυρεοειδους,ειναι και ποσοτητας γευματων και γλυκαιμικου δεικτη.Αν δεν αρχισεις απο αυριο κιολας να τρως τουλαχιστον 5-6 μικρα γευματα την ημερα θα μεινεις κολλημενη σ'αυτην την κατασταση και θα χασεις υγρα και μυικο ιστο σιγα σιγα.
Αν θες να χασεις σωστα και χωρις να κουρασεις τον οργανισμο σου θα τρως πρωινο,δεκατιανο(μεχρι 150θερμιδες),μεσημεριανο,απογευματινο(μεχρι 150 θερμ) κι ενα ελαφρυ βραδινο.Πολυ νερο,πρασινο τσαι,πιππερι καγιεν,φρουτα(σαν δεκατιανο ή απογευματινο),ΚΑΘΟΛΟΥ τηγανητα,πατατακια κτλ,αναψυκτικα(εκτος αν θες να πιεις λαιτ) και ΠΟΤΕ λαδι στην αρχη του μαγειρεματος,ΠΑΝΤΑ το προσθετουμε αφου το σβησουμε το φαγητο.Αντικαθιστας τα λευκα με ολικης(ψωμι,ζυμαρικα,καστανο ρυζι)και βαζεις ζαχαρινη αντι ζαχαρη.
Μαυρη σοκολατα αν σου αρεσει να τρως μετα το γευμα για να μη θες γλυκο,αυτη με το 72% κακαο.
Αυτα για αρχη.![]()
Mε σκοτωνειειειεις!

Λοιπον, για να δουμε. Αναψυκτικα, πατατακια και λοιπες αηδιες τα αποφευγω ουτως ή αλλως (και μου αρεσουν ρε γαμωτοοοο
) Το νερο δεν το συμπαθω, προτιμω το γαλα (καπου διαβασα οτι βοηθαει στην απωλεια λιπους, εναντι της απωλειας μυικου ιστου. Επισης, εχω δει διαφορα στην κυτταριτιδα μου απο τοτε που αντικατεστησα το νερο με γαλα
Σφιξανε τα πραγματα
) Ψωμι, φρυγανιες ολικης αλεσης και δημητριακα τα προτιμαω, βοηθανε και το εντερο. Τηγανητα αποφευγω, λατρευω ψητα. Κανω και ενα παστιτσιοοο 

οκ, ξεφυγα. ΜΑΑΑΑΑ, ηντα θα γενωωω! Δεν μπορω να καθομαι να μαγειρευω ολη μερααα
Αυτο που κανω ειναι να τρωω ενα καλοοοο πρωινο (το μεσημερι που ξυπναω), κατα το απογευματακι τρωω ενα σαντουιτσακι (ψωμι ολικης αλεσης, σαλαμι αερος -ναι, βλακεια το ξερω- και τυρι light) και κατα το βραδακι βαζω αλλο ενα μπωλ με δημητριακα και ηρεμω το στομαχι μου. Το πρασινο τσαι το εχω σιχαθει, εχω κανει μετοχες στο λιπτον λινεα (που αν κ σιχαμενο, δουλευει) Ωωω... οκ. Απο αυριο, εχω 14 μερες μεχρι το επομενο μαθημα, οποτε αλλαγη πορειας.
Παω να ψωνισω φρουτα! Ευχαριστω για τα τιπς! 
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
ΛΑΘΟΣ,ΛΑΘΟΣ,ΛΑΘΟΣ!!!!!!!
Σωστότατο!
Εγώ πέρσυ σε μια καλή ψυχολογική φάση μου έκανα δίαιτα με τη βοήθεια μιας άλληε κοπέλας και πήγα πολύ καλά χάνοντας σχεδόν 11 κιλά σε λιγότερο από τρεις μήνες. Μετά όμως δεν μπορούσα να τα κρατήσω. Τσούλου τσούκου έβαλα τα μισά και τώρα το καλοκαίρι που δούλευα με πανικό και άγχος η τελική καταστροφή, τα έβαλα σχεδόν όλα. Τώρα προσπαθώ να αρχίσω διατροφή με 5 μικρά γεύματα την ημέρα εκ των οποίων το πρωϊνό το καλύτερο. Άντε να δούμε τι θα δούμε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος

Και το πρωινό σιγουρα επιβάλεται αλλά sakura-chan κορίτσι μου (Ηρώ;;
πόσες ώρες τρώς το πρωί;;; Για να κάνω τέτοιο γεύμα το πρωι και να φύγω για την δουλεια, θα πρέπει να ξυπνήσω από τις 4 τα χαράματα
Με λίγη γυμναστική την ημέρα θα δείτε εντυπωσιακά αποτελέσματα. Και πάρα πολύ νερο.
Τώρα για αυτούς που θέλουν να δούν επαγγελματικής φύσεως αποτέλεσμα, υπάρχουν και κάποιες πιο εξειδικευμενες λυσεις αλλα καλό θα ήταν να αποτανθούν σε διατροφολόγο. Ποιες τροφές δλδ θα μπορουσαν να συνδιάσουν, αποστάσεις απο γευματα και απο την ασκηση κλπ
Αλλά είναι σιγουρο ότι όσο δυσκολο και αν φαίνεται και όσο μακρυνό και αν φαντάζει ένα ωραίο σώμα, είναι τόσο κοντά όσο μια απόφαση.

moukelis
Επιφανές μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Κορίτσια όλα καλά με την διατροφή αλλά μόνη της δεν εχει τα απόλυτα αποτελέσματα. Θέλει να πονέσει και λίγο το σωματακι για να σφίξει.
Και το πρωινό σιγουρα επιβάλεται αλλά sakura-chan κορίτσι μου (Ηρώ;;πόσες ώρες τρώς το πρωί;;; Για να κάνω τέτοιο γεύμα το πρωι και να φύγω για την δουλεια, θα πρέπει να ξυπνήσω από τις 4 τα χαράματα
Με λίγη γυμναστική την ημέρα θα δείτε εντυπωσιακά αποτελέσματα. Και πάρα πολύ νερο.
Τώρα για αυτούς που θέλουν να δούν επαγγελματικής φύσεως αποτέλεσμα, υπάρχουν και κάποιες πιο εξειδικευμενες λυσεις αλλα καλό θα ήταν να αποτανθούν σε διατροφολόγο. Ποιες τροφές δλδ θα μπορουσαν να συνδιάσουν, αποστάσεις απο γευματα και απο την ασκηση κλπ
Αλλά είναι σιγουρο ότι όσο δυσκολο και αν φαίνεται και όσο μακρυνό και αν φαντάζει ένα ωραίο σώμα, είναι τόσο κοντά όσο μια απόφαση.![]()
εμ τα λεω αλλα κανεις δεν μ' ακουει. Η διαιτες δεν κανουν τιποτα για να παραμεινεις στα κιλα που θες. Η μονη λυση ειναι να αυξησεις τον μεταβολισμο σου ειτε περπατωντας πχ, ειτε αυξανωντας την μυικη σου μαζα. Εγω εχασα τα κιλα μου και εχω σταθεροποιηθει και τρωω και οτι θελω.
Δεν μου παιρνει πολυ ωρα να ετοιμασω πρωινο και να φαω. Συνηθως ξυπναω 1.5-2 ωρες νωριτερα για να φαω, να κανω ντουζακι και να δω ειδησεις online και το email μου. Κοιμαμαι σχετικα νωρις ομως τα βραδια (με τις κοτες
). Αν δεν φαω καλα το πρωι θα ειμαι κομματια για το υπολοιπο της ημερας 
Επισης μην κανετε διαιτες αστραπη και διαφορες αλλες διαιτες που τρως πολλες πρωτεινες και καθολου υδατανθρακες ή πολλους υδατανθρακες και ελαχιστες πρωτεινες. Ειναι πολυ επικινδυνες. Ακομα και η atkins ειναι επικινδυνη.
Melini
Διάσημο μέλος
μέχρι να παπαριάσω
Έτσι το εξισορρόπησα το πράγμα. Βέβαια, αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχω κιλά για χάσιμο, χειμωνιάτικα και τα δικά μου 
Το πρόβλημα είναι ότι δε μου αρέσει το γυμναστήριο, προτιμώ το περπάτημα, και δεν έχω κάθε μέρα χρόνο να το κάνω...
Έχω βρει μια σχολή Ταεκ Βον Ντο κοντά στο σπίτι και σκέφτομαι να πάω να ρωτήσω αν έχει τμήματα για ενηλίκους... θα είναι καλή άσκηση και θα μάθω και κάτι καινούργιο, και ίσως είναι και καλό κίνητρο να κάνω μια πιο προσεγμένη διατροφή

Melini
Διάσημο μέλος
Παντως εγω παιρνω αντισυλληπτικα για παρα πολλα χρονια και δεν ειχα ποτε προβλημα με το βαρος μου εξαιτιας τους.
Εγώ όποτε παίρνω αντισυλληπτικά, βγαίνω εκτός ελέγχου
Πριν δυο χρόνια, είχα κάνει μια καλή διατροφή και είχα χάσει 20 κιλά σε ενάμιση χρόνο, με άσκηση κλπ. Μόλις ξεκίνησα τα αντισυλληπτικά, πήρα πάλι την ανιούσα, 10 κιλά χωρίς να το καταλάβω... είναι και στον οργανισμό αλλά και στο χάπι, νομίζω... όποτε έχω πάρει χάπια έχω παχύνει
Τώρα τα έχω σταματήσει εδώ και 6 μήνες και αμέσως σταμάτησα να παίρνω και βάρος 
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
. Μέτά το πήρα απόφαση ότι ετσι κι αλλιώς δεν ασχολειται και κανείς μαζί μου εκει πέρα και πως ο,τι κάνω είναι για πάρτη μου. Και ειλικρίνα σας λέω δεν μπορώ ούτε να διανοηθώ την ζωή μου χωρίς γυναστική τώρα. Κάλο και το σεξ που λένε, αλλά δεν έχει τα ίδια αποτελέσματα.Είναι απίστευτο το πόσο αλλάζει όλη την ψυχολογία λίγη γυμναστικούλα τη μέρα.
Για τα χάπια όμως δεν έχω κάποια γνώση γιατί δεν είχα κάνει χρήση ποτέ. Κανατε καλά και το θίξατε το θέμα όμως γιατι μάλλον θα κάνω συντομα. Μου είχε πει ένας ασφαλιστής κάποτε ότι τις γυναίκες που πάιρνουν τις αντιμετωπίζουν με καποια επιφύλαξη όταν πρόκειται να κανουν συμβόλαιο.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Μου είχε πει ένας ασφαλιστής κάποτε ότι τις γυναίκες που πάιρνουν τις αντιμετωπίζουν με καποια επιφύλαξη όταν πρόκειται να κανουν συμβόλαιο.
γιατι ?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
γιατι ?
Ελά ντε;;; Κι εγώ την ίδια απορία ειχα και μου ειπαν ότι δημιουργούν προβληματα. Και ότι ένας πελάτης με πιθανά προβληματα είναι ζημιογόνος.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Ελά ντε;;; Κι εγώ την ίδια απορία ειχα και μου ειπαν ότι δημιουργούν προβληματα. Και ότι ένας πελάτης με πιθανά προβληματα είναι ζημιογόνος.![]()
μμμμμ...μαλιστα...χμμ...
οποτε για να αποφυγεις ενα τσιμπουρι ασφαλιστη, καλο ειναι να του πεις "εχω καρδια, πιεση, τριγλυκεριδια κ διαβητη..." μπουχος θα γινει 
elvenstar
Επιφανές μέλος
Εεεε! κ εσύ που θες κ λεπτομέρειες, αυτά είναι προσωπικά δεδομέναποιανου χειμωνα ?
γιατι εγω κουβαλαω πολλους χειμωνες κ καλοκαιρια![]()
Αχ αφήστε εγώ κατάφερα να βάλω 5 κιλά μέσα στο καλοκαίρι(από αρχές Ιουνίου).Ξεκίνησα ήδη δίαιτα
και προς το παρόν έχασα μόνο τα ένα κιλό.
Οποιός είναι ομοιοπαθής ας μου πεί τι δίαιτα ξεκίνησε να πέρνουμε κουράγιο ο ένας από τον άλλον.
Υ.Γ Αννα κάτσε καλά, η δίαιτα σου!
Υ.Γ 2 Κουμπαρούλα εσύ τι δουλειά έχεις σ'αυτό το θέμα!![]()
Και για τις δύο λέω το εξής όσα λιγότερα κιλά έχετε να χάσετε τόσο πιο δύσκολο είναι. Τα αντισυλληπτικά αν το σώμα σου έχει τάσεις να παχαίνει είναι θάνατος μπορείς να πάρεις κιλά στο φτερόΑρχική Δημοσίευση από みことftw;407821:Ρε κοριτσια, να σας ρωτησω κατι εδω που σας βρηκα... Και εγω μια ζωη σε διαιτα ειμαι, και προσεχω παντα τι τρωω. Προσεξα τελευταια οτι ενω 10 μερες τωρα παιρνω στανταρ λιγοτερες απο 1000 θερμιδες την μερα και κινουμαι αρκετα, δεν εχω χασει γραμμαριο. Θεωρω οτι ευθυνεται το αντισυλληπτικο που παιρνω, παιρνει και καμια αλλη να μου πει την δικια της εμπειρια?![]()
Ευαγγελία εγώ είμαι η κοπέλα που σου έστειλε την δίαιτα περισυ, βέβαια το μυστικό της δίαιτας αυτής είναι ότι όταν την σταματήσεις πρέπει να παίρνεις σιγά σιγά τους υδατάνθρακες (περίπου 50γρ. τον μήνα) κ να τους αυξάνεις σταδιακά μέχρι εκεί που θα δεις ότι αρχίζεις παίρνεις κιλά εκεί σταματάς την αύξηση γιατί αυτός είναι ο ιδανικός συνδυασμός υδατανθράκων κ πρωτεϊνών για τον δικό σου σωματότυπο (ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικά όρια).Σωστότατο!
Εγώ πέρσυ σε μια καλή ψυχολογική φάση μου έκανα δίαιτα με τη βοήθεια μιας άλληε κοπέλας και πήγα πολύ καλά χάνοντας σχεδόν 11 κιλά σε λιγότερο από τρεις μήνες. Μετά όμως δεν μπορούσα να τα κρατήσω. Τσούλου τσούκου έβαλα τα μισά και τώρα το καλοκαίρι που δούλευα με πανικό και άγχος η τελική καταστροφή, τα έβαλα σχεδόν όλα. Τώρα προσπαθώ να αρχίσω διατροφή με 5 μικρά γεύματα την ημέρα εκ των οποίων το πρωϊνό το καλύτερο. Άντε να δούμε τι θα δούμε.
Αν έχεις κουράγιο ξεκίνησε την πάλι κ αν βρω την δίαιτα συντήρησης θα σου την στείλω
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Και εγώ αυτό νομίζω, για τι ασφάλεια πρόκειται? υγείας?Εεεε! κ εσύ που θες κ λεπτομέρειες, αυτά είναι προσωπικά δεδομένα.

Και για τις δύο λέω το εξής όσα λιγότερα κιλά έχετε να χάσετε τόσο πιο δύσκολο είναι.
Ασε Ελένα πέρισυ που ξεκίνησα την δίαιτα-υγιεινή διατροφή με την διαιτολόγο έχασα τον πρώτο μήνα 6,2 κιλά(από το σύνολο των 21 που έχασα τελικά).Μετά τις διακοπές που ξεκίνησα πάλι την ίδια ακριβώς διατροφή που μου είχε δώσει τότε για τον μήνα Σεπτεμβρη, δεν το βλέπω να χάνω πάνω από 2-3 κιλά τον μήνα.

Τελικά αυτά τα τελευταία 10 κιλά μάλλον θα χαθούν πολύ πιό δύσκολα.

Ελενα ασχολήθηκες τελικά με την Ατκινς, είδες καλά αποτελέσματα?

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ναι ναι θεαματικά αποτελέσματα επιτέλους άρχισε η κατηφόρα Νίκη γιατί είχα κολλήσει για πολύ καιρό κάνε κ εσύ για τα 10 αυτά κιλά θα δεις ότι θα φύγουν αμέσως. πάντως αν θέλεις να ξεκολλήσει άμεσα η ζυγαριά κάνε ένα 3ήμερο Μοσχάρι σαλάτα τίποτα άλλο όμως θέλει προσοχήΚαι εγώ αυτό νομίζω, για τι ασφάλεια πρόκειται? υγείας?
Τι εννοείς;
Ασε Ελένα πέρισυ που ξεκίνησα την δίαιτα-υγιεινή διατροφή με την διαιτολόγο έχασα τον πρώτο μήνα 6,2 κιλά(από το σύνολο των 21 που έχασα τελικά).Μετά τις διακοπές που ξεκίνησα πάλι την ίδια ακριβώς διατροφή που μου είχε δώσει τότε για τον μήνα Σεπτεμβρη, δεν το βλέπω να χάνω πάνω από 2-3 κιλά τον μήνα.
Τελικά αυτά τα τελευταία 10 κιλά μάλλον θα χαθούν πολύ πιό δύσκολα.
Ελενα ασχολήθηκες τελικά με την Ατκινς, είδες καλά αποτελέσματα?![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool