Από Δευτέρα αρχίζω δίαιτα... Όλα όσα μας προβληματίζουν...

Για τα χάπια όμως δεν έχω κάποια γνώση γιατί δεν είχα κάνει χρήση ποτέ. Κανατε καλά και το θίξατε το θέμα όμως γιατι μάλλον θα κάνω συντομα. Μου είχε πει ένας ασφαλιστής κάποτε ότι τις γυναίκες που πάιρνουν τις αντιμετωπίζουν με καποια επιφύλαξη όταν πρόκειται να κανουν συμβόλαιο.

Μια γυναίκα που παίρνει αντισυλληπτικά και καπνίζει, έχει πολλές πιθανότητες να αναπτύξει καρδιαγγειακά προβλήματα, μετά τα 35. Στεφανιαία νόσο, μικροεγκεφαλικά κλπ. Μην τρομάζετε, τα σημερινά αντισυλληπτικά είναι πολύ πιο ελαφριά και δεν έχουν συχνά τέτοιες παρενέργειες...
Εγώ είχα πάθει ένα μικροεπεισοδιάκι στα 23 μου, και μου είχε πει τότε ο γιατρός "κόβεις ή το κάπνισμα ή τα αντισυλληπτικά"... εγώ έκοψα τα αντισυλληπτικά :redface::redface:
Μετά, όταν ξανάρχισα το χάπι, ο γυναικολόγος μου είπε να μην ανησυχώ καθόλου, τα χάπια είναι πλέον πολύ εξελιγμένα και δεν δημιουργούν προβλήματα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εμενα το ιδιο μου εχει πει ο γιατρος μου,τα παιρνω πολλα χρονια αλλα η δοση ειναι τοσο μικρη που δε δημιουργει κανενα προβλημα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι ναι θεαματικά αποτελέσματα επιτέλους άρχισε η κατηφόρα Νίκη γιατί είχα κολλήσει για πολύ καιρό κάνε κ εσύ για τα 10 αυτά κιλά θα δεις ότι θα φύγουν αμέσως. πάντως αν θέλεις να ξεκολλήσει άμεσα η ζυγαριά κάνε ένα 3ήμερο Μοσχάρι σαλάτα τίποτα άλλο όμως θέλει προσοχή

Ελένα όταν λες μοσχαράκι με σαλάτα τι εννοείς, μόνο αυτό? Μεσημέρι - βράδυ, και για πρωινό? Τώρα με ην διατροφή που ξεκίνησα από πέρισυ το συνήθισα το πρωινό και θα μου λείψει.;)
Αύριο ζυγίζομαι , θα δώ πώς πήγε αυτή η βδομάδα.:hmm:
Αν κόλλησα θα δοκιμάσω να "ξεκολλήσω";)
Να σας ρωτήσω και κάτι άλλο.Το μοσχαράκι πώς να το κάνω?
Μου έχει και αυτή η διαιτολόγος την άλλη βδομάδα μοσχαρίσια μπριζόλα, αλλά δεν την μπορώ και σκέφτομαι με ποιόν τρόπο να κάνω το μοσχαρίσιο κρέας για να μην ξεφύγω από την δίαιτα.
Ελένα αν ήταν στα πλαίσια της Ατκινς εσύ πώς θα το μαγείρευες το μοσχαράκι?
Αυτή η διατροφή που πήρα από την διαιτολόγο έχει κάποια στιοιχεία Ατκινς.:hmm:

Ελένα όταν λες μοσχαράκι με σαλάτα τι εννοείς, μόνο αυτό? Μεσημέρι - βράδυ, και για πρωινό? Τώρα με ην διατροφή που ξεκίνησα από πέρισυ το συνήθισα το πρωινό και θα μου λείψει.;)
Αύριο ζυγίζομαι , θα δώ πώς πήγε αυτή η βδομάδα.:hmm:
Αν κόλλησα θα δοκιμάσω να "ξεκολλήσω";)
Να σας ρωτήσω και κάτι άλλο.Το μοσχαράκι πώς να το κάνω?
Μου έχει και αυτή η διαιτολόγος την άλλη βδομάδα μοσχαρίσια μπριζόλα, αλλά δεν την μπορώ και σκέφτομαι με ποιόν τρόπο να κάνω το μοσχαρίσιο κρέας για να μην ξεφύγω από την δίαιτα.
Ελένα αν ήταν στα πλαίσια της Ατκινς εσύ πώς θα το μαγείρευες το μοσχαράκι?
Αυτή η διατροφή που πήρα από την διαιτολόγο έχει κάποια στιοιχεία Ατκινς.:hmm:
δυστυχώς δύο τρόποι υπάρχουν ή βραστό ή ψητό. Η θα πάρεις μπριζόλα ή ένα μέρος του ζώου που να ψήνεται (δεν τα ξέρω κ καλά ) ή θα πάρεις μερίδες τις οποίες θα βράσεις βάλε κ διάφορα λαχανικά μεσα κρεμμύδι καρότο (όχι πατάτα) ή ότι άλλο θέλεις κ ένα κύβο κνορ κ αντί για σαλάτα μπορείς να φας τα λαχανικά που έβρασαν μαζί με το μοσχαράκι. Με ντομάτα δεν κάνει γιατί όταν βράζει βγάζει ζάχαρη κ αυτό δεν το θέλουμε σ αυτή τη φάση μέχρι να ξεκολλήσει δλδ. Ότι ώρα κ να πεινάσεις θα τρως αυτό το γεύμα (αν θέλεις μπορείς να κάνεις το ίδιο κ με κοτόπουλο ή γαλοπούλα αλλά το μοσχάρι λένε οτι είναι καλύτερο για τέτοιες περιπτώσεις. Τέλος πάντων ότι θέλεις εσύ αρκεί όμως όπως σου είπα αυτό το 3ημερο να μην φας κάτι άλλο εκτός από πρωτεΐνη κ μια μικρή σαλάτα κατα προτίμηση πράσινη

Ευχαριστώ Ελενάκι!:D:D:D
Αυτό το μαγειρεμένο μοσχαράκι με λαχανικά χωρίς ντομάτα, το σκέφτομαι:hmm:

Μοσχαράκι; Μπλιαχ :( Βρε παιδιά, όσο περνάει ο καιρός αποκτώ όλο και περισσότερο μια "αντίδραση" στα κρέατα... τώρα τελευταία τρώω μόνο κοτόπουλο, κι αυτό επειδή πρέπει να φάω λίγο κρέας, μια φορά στις δυο εβδομάδες... Και με το χοιρινό δεν τα πήγαινα ποτέ πολύ καλά. Το μόνο που μου αρέσει πολύ (ακόμα) είναι το μοσχαρίσιο συκώτι. Πώς θα υποκαταστήσω τα θρεπτικά συστατικά του κρέατος; Ξέρω ότι οι φακές περιέχουν σίδηρο, και τις λατρεύω, τιος φτιάχνω πολύ συχνά. Τι άλλο να κάνω;:hmm:

Μοσχαράκι; Μπλιαχ :( Βρε παιδιά, όσο περνάει ο καιρός αποκτώ όλο και περισσότερο μια "αντίδραση" στα κρέατα... τώρα τελευταία τρώω μόνο κοτόπουλο, κι αυτό επειδή πρέπει να φάω λίγο κρέας, μια φορά στις δυο εβδομάδες... Και με το χοιρινό δεν τα πήγαινα ποτέ πολύ καλά. Το μόνο που μου αρέσει πολύ (ακόμα) είναι το μοσχαρίσιο συκώτι. Πώς θα υποκαταστήσω τα θρεπτικά συστατικά του κρέατος; Ξέρω ότι οι φακές περιέχουν σίδηρο, και τις λατρεύω, τιος φτιάχνω πολύ συχνά. Τι άλλο να κάνω;:hmm:

οι φακές έχουν σιδηρο, αλλά όχι τόσο όσο το κρέας....:|

Μοσχαράκι; Μπλιαχ :( Βρε παιδιά, όσο περνάει ο καιρός αποκτώ όλο και περισσότερο μια "αντίδραση" στα κρέατα... τώρα τελευταία τρώω μόνο κοτόπουλο, κι αυτό επειδή πρέπει να φάω λίγο κρέας, μια φορά στις δυο εβδομάδες... Και με το χοιρινό δεν τα πήγαινα ποτέ πολύ καλά. Το μόνο που μου αρέσει πολύ (ακόμα) είναι το μοσχαρίσιο συκώτι. Πώς θα υποκαταστήσω τα θρεπτικά συστατικά του κρέατος; Ξέρω ότι οι φακές περιέχουν σίδηρο, και τις λατρεύω, τιος φτιάχνω πολύ συχνά. Τι άλλο να κάνω;:hmm:[/quotΜελίνα αφού σου αρέσει το συκώτι που έχει πολύ σίδηρο εντάξι..δεν έχει πολές θερμίδες ψητό.Άλλες τροφές που έχουν πολύ σίδηρο είναι:Φασόλια ξερά (όσπρια) σαρδέλες,Αποξηραμένα σύκα,σουσάμι,πράσινα λαχανικά,σκούρο κρέας γαλοπούλας και δημητριακά πρωινού.:)

τα βραδυα τον χειμωνα φκιαχνω τις σουπες στιγμης ,μανιταροσπυπα κρεμυδοσουπα ειναι νοστιμες και δεν παχαινουν πολυ!

τα βραδυα τον χειμωνα φκιαχνω τις σουπες στιγμης ,μανιταροσπυπα κρεμυδοσουπα ειναι νοστιμες και δεν παχαινουν πολυ!

δεν θελω να σε απογοητευσω...αλλα αυτες οι σουπες που λες ειναι μεσα στα συντηρητικα...συνηθως!!!!!!! διαβασε λιγο τα συστατικα...ενταξει για μια στο τοσο δεν πειραζει...απλα,στο αναφερω γιανα το εχεις υποψην σου να μην γινεται καθημερινα αυτο....:D:D:D:D

δεν θελω να σε απογοητευσω...αλλα αυτες οι σουπες που λες ειναι μεσα στα συντηρητικα...συνηθως!!!!!!! διαβασε λιγο τα συστατικα...ενταξει για μια στο τοσο δεν πειραζει...απλα,στο αναφερω γιανα το εχεις υποψην σου να μην γινεται καθημερινα αυτο....:D:D:D:D

Και εγώ στο παρελθόν τις έπερνα κατά καιρούς(ιδιαίτερα την μανιταρόσουπα) σαν ρόφημα τα βράδια του χειμώνα.Δυστυχώς έχουν πράγματι πολλά συντηριτικά και αλάτι.:hmm:Για τον ίδιο λόγο αποφεύγω και τους κύβους(ζωμός βοδινού, κότας κ.α) στο φαγητό. :hmm:

Ναι το ξερω και η μαμα μου φωναζει αν τις τρωω συνεχεια:hmm:.Ψαχνω να βρω τις κανονικες τους συνταγες για να τρωω και τιποτα στην Ροδο αλλα δεν εχω βρει τιποτα ακομα:(

Αρχική Δημοσίευση από みことftw;407963:
:blink: Mε σκοτωνειειειεις!:blink: :lol::lol:

Λοιπον, για να δουμε. Αναψυκτικα, πατατακια και λοιπες αηδιες τα αποφευγω ουτως ή αλλως (και μου αρεσουν ρε γαμωτοοοο:/:) Το νερο δεν το συμπαθω, προτιμω το γαλα (καπου διαβασα οτι βοηθαει στην απωλεια λιπους, εναντι της απωλειας μυικου ιστου. Επισης, εχω δει διαφορα στην κυτταριτιδα μου απο τοτε που αντικατεστησα το νερο με γαλα :hmm:Σφιξανε τα πραγματα:lol:) Ψωμι, φρυγανιες ολικης αλεσης και δημητριακα τα προτιμαω, βοηθανε και το εντερο. Τηγανητα αποφευγω, λατρευω ψητα. Κανω και ενα παστιτσιοοο :rolleyes::lol::lol: οκ, ξεφυγα. ΜΑΑΑΑΑ, ηντα θα γενωωω! Δεν μπορω να καθομαι να μαγειρευω ολη μερααα :/: Αυτο που κανω ειναι να τρωω ενα καλοοοο πρωινο (το μεσημερι που ξυπναω), κατα το απογευματακι τρωω ενα σαντουιτσακι (ψωμι ολικης αλεσης, σαλαμι αερος -ναι, βλακεια το ξερω- και τυρι light) και κατα το βραδακι βαζω αλλο ενα μπωλ με δημητριακα και ηρεμω το στομαχι μου. Το πρασινο τσαι το εχω σιχαθει, εχω κανει μετοχες στο λιπτον λινεα (που αν κ σιχαμενο, δουλευει) Ωωω... οκ. Απο αυριο, εχω 14 μερες μεχρι το επομενο μαθημα, οποτε αλλαγη πορειας. :/: Παω να ψωνισω φρουτα! Ευχαριστω για τα τιπς! :D

Ξεκινα εσυ διατροφη κι εγω ειμαι εδω!:happy:
Πρασινο τσαι παρεπιπτοντως δεν λεω τις λιπτον-χαζομαρες,λεω χυμα βιολογικο.Αν θες προσθετεις κι αποξηραμενα αρωματικα για να το κανεις πιο...διασκεδαστικο!

μια προσφατη ερευνα εδειξε οτι οταν τρωμε το βραδυ βαζουμε πιο πολυ λιπος απο οτι την ημερα. Επισης το πρωινο επιβαλλεται. Μαλιστα πρεπει να τρωμε πολυ καλα το πρωι. Οχι 100 θερμιδες και φυγαμε. Εγω το πρωι αν δεν φαω καλα δεν φευγω εξω. Τουλαχιστον 500-700 θερμιδες τρωω πρωινο (γαλα με κακαο και δημητριακα και χυμο, ή τοστ με γαλοπουλα, τυρι και ντοματα και ενα ποτηρι γαλα κακαο ή χυμο, ή 2 αυγα τηγανητα με 2-3 φετες bacon και ενα ποτηρι γαλα κακαο (πληρες γαλα παντα)). Μεσημεριανο θα φαω κατι πιο ελαφρυ, πχ ψητο μοσχαρι με σαλατα και μετα επιδορπιο (20 γραμμαρια σοκολατα ή κανενα μικρο κομματι τουρτα ή κανενα brownie, αναλογα με το τι υπαρχει στο ψυγειο), και το βραδυ συνηθως τρωω τοστ ή γαλα κακαο με δημητριακα. Τρωω και κανενα φρουτο στο ενδιαμεσο.

Σωστοτατη σε βρισκω!!!!

Σωστότατο!
Εγώ πέρσυ σε μια καλή ψυχολογική φάση μου έκανα δίαιτα με τη βοήθεια μιας άλληε κοπέλας και πήγα πολύ καλά χάνοντας σχεδόν 11 κιλά σε λιγότερο από τρεις μήνες. Μετά όμως δεν μπορούσα να τα κρατήσω. Τσούλου τσούκου έβαλα τα μισά και τώρα το καλοκαίρι που δούλευα με πανικό και άγχος η τελική καταστροφή, τα έβαλα σχεδόν όλα. Τώρα προσπαθώ να αρχίσω διατροφή με 5 μικρά γεύματα την ημέρα εκ των οποίων το πρωϊνό το καλύτερο. Άντε να δούμε τι θα δούμε.

Καλη επιτυχια!

Κι εγω λιγο κοτοπουλο 'η ψαρι στη χαση και στη φεξη τρωω.Μια στις τοσες καλο ειναι το συκωτι,ανεβαζει τον αιματοκριτη,ασε που το θεωρω υποπροιον και δεν εχω τυψεις οταν το τρωω.;)
Παντως οταν εκανα τσεκ απ περισυ,ο γιατρος μου ειπε οτι ειμαι τερας υγειας οποτε δεν υπαρχει λογος να ανησυχεις,απλα να τρως απ'ολα.

μανιταρια:D:D

Αμύγδαλα ωμα, φουντουκια ωμα ( ειναι πρωτεινη), πρασινα λαχανικά, σουσαμι ωμο στη σαλάτα σου γενικα ξηρους καρπους ωμους , τοφου καπνιστο η μη αλλα παντα βιολογικο και φυσικα μανιταρια τα οποια αν βαλεις λιγη σαλτσα σογιας βιολογική οχι μεταλλαγμενη και λιγη ριγανη θα με θυμηθεις. Ιδίως αν προσθεσεις και λιγο αβοκαντο απο πάνω με ντοματα

Πωπω γιατι το ειπες τωρα αυτο,μ'επιασε λιγουρα!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αν το δοκιμασεις θα σου φυγει ειναι γεματο βιταμινες υγειινότατο και μπορεις να το φας χωρις ενοχες, στη γευση μοιαζει με μπριζολα σχάρας αλλα επειδη ειναι ωμο και πολύ νοστιμο και να θες δεν μπορεις να φας πολύ.

Καλε ξερω,γι'αυτο μ'επιασε λιγουρα!!!:lol:
Μ'αρεσουν και ψητα λεμονατα και σαγανακι,και με σαλτσα ντοματας,ειναι τελεια κι εχουν αρκετη πρωτεινη,πολυ καλο υποκαταστατο κρεατος!
Παλια μονο με μανιταρια και κιμα σογιας την εβγαζα!:D

Κακούργες! Τα διάβασα αυτα πρωι πρωι και έχω πεθανει στην πείνα τωρα....:blink:

Ελα ρε! Δεν ήξερα ότι και τα μανιτάρια έχουν σίδηρο:up::up: Μιαμ μιαμ :D Είδα όλα αυτά τα λαχανικά που προτείνετε και μου μύρισε... κινέζικο :D με βλέπω να φτιάχνω το ΣΚ :D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back