Από Δευτέρα αρχίζω δίαιτα... Όλα όσα μας προβληματίζουν...

εγώ και η δίαιτα ή η σωστή διατροφή δεν τα πάμε πολύ καλά:down:

πάντα έτρωγα και τσιμπολογούσα όλη μέρα + γλυκό, όταν άρχισα όμως να δουλέβω εδώ και κάτι χρόνια τρώω μόνο μια φορά όταν γυρνάω σπίτι, όχι για όλη την ημέρα σε ποσότητα απλά ένα πιάτο.

Πρόβλημα με τα κιλά μου δεν έχω τουλάχιστον εγώ για τους άλλους και το πως με βλέπουν δεν ξέρω και ούτε με αφορά αλλά επειδή λένε πως δεν είναι καλό να μένει τόσες ώρες το στομάχι άδειο πήγα και πήρα κάτι δημητριακά ως μια εύκολη και γρήγορη λύση για πρωινό, τουλάχιστον να τα κανω 2 τα γεύματα της ημέρας... ε εδώ και μια βδομάδα που τα αγόρασα ακόμα πάνω στον πάγκο της κουζίνας βρήσκονται κλειστά:/:

το πρόβλημα είναι ότι θέλω καταρχήν να τρώω με παρέα και να έχω τον χρόνο μου να χαλαρώσω και να το διασκεδάσω να πούμε και καμιά λαλακία, δεν μπορώ να φάω και να βαράνε εδώ τα τηλέφωνα και να αισθάνομαι ότι κάποιος με κυνιγάει μου κάθετε στο λαιμό πως να το πω, για να αλλάξει αυτό θα πρέπει πρώτα να αλλάξω νοοτροπία και δεν ξέρω πως να το κάνω αυτό και αν μου αρέσει κιόλας να το κάνω:confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ουπς !!!!! συγνώμη είδες τι τραβάμε μαύρισε το ματι μας από την πείνα που λέει και η Νοτα και δεν βλέπουμε τίποτα:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

γράψτε σε ένα χαρτί ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΙ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΑΜΥΛΟ ΤΡΩΤΕ
και θα καταλάβετε..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το πρόβλημα είναι ότι θέλω καταρχήν να τρώω με παρέα και να έχω τον χρόνο μου να χαλαρώσω και να το διασκεδάσω να πούμε και καμιά λαλακία, δεν μπορώ να φάω και να βαράνε εδώ τα τηλέφωνα και να αισθάνομαι ότι κάποιος με κυνιγάει μου κάθετε στο λαιμό πως να το πω, για να αλλάξει αυτό θα πρέπει πρώτα να αλλάξω νοοτροπία και δεν ξέρω πως να το κάνω αυτό και αν μου αρέσει κιόλας να το κάνω:confused:

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ανθρώπινο...

πρόσεξε την συνέχεια και θα καταλάβετε:

ΚΑΝΟΝΕΣ συνέχεια...

4. ΠΟΤΕ, Π Ο Τ Ε , ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟ ΜΑΣΑΜΕ ΚΑΛΑ,
ΠΑΝΤΑ, ΠΑΑΑΑΑΑΝΤΑ ΜΕ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΠΑΡΕΑ...
ΠΟΟΟΟΟΟΤΕ ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ, ΓΡΑΦΕΙΟ...

ΟΤΑΝ ΤΡΩΜΕ, ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΧΩΡΟ, ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...

4. ΠΟΤΕ, Π Ο Τ Ε , ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟ ΜΑΣΑΜΕ ΚΑΛΑ,
ΠΑΝΤΑ, ΠΑΑΑΑΑΑΝΤΑ ΜΕ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΠΑΡΕΑ...
ΠΟΟΟΟΟΟΤΕ ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ, ΓΡΑΦΕΙΟ...

ΟΤΑΝ ΤΡΩΜΕ, ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΧΩΡΟ, ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...
Λοιπόν πρέπει να δηλώσω..Φαί αγκαλιά με τηλεκοντρολ και πόδια πάνω στον καναπέ!!!Μόνο τότε τρώω και δεν καταλαβαίνω και το τι!!!;)Μέχρι και φακές έχω φάει έτσι!!:blink::blink:

το πρόβλημα είναι ότι το 4 μπορώ να το κάνω μόνο μια φορά την μέρα οπότε θα κάτσω να φάω μόνο μια φορά την μέρα, το οποίο δεν είναι και πολύ καλό, ευτυχώς που τόσα χρόνια το έχω σηνιθίσει με αποτέλεσμα να μην νιώθω πείνα, οπότε αν είναι να σπάσω το σύστημα ώστε να αυξήσω τα γεύματα στο φυσιολογικό θα πρέπει πάλι να ζωριστώ ακόμα και αν πρόκειτε για ένα μήλο:/:

Επίσης ο άντρας μου τρώει πάντα με δίσκο στο κρεβάτι και είναι στέκα και εγώ πόυ δεν μπορώ να φάω αλλού από το τραπέζι είμαι διπλή από αυτόν αυτά τα πράγματα δεν μπορώ να τα καταλάβω:(:(:(:(

5.ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ..

Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΤΑΒΟΛΙΣΜΟ,

ΕΠΙΣΗΣ ΑΛΛΟ ΕΝΑΣ Η ΜΙΑ να κάνει χειρωνακτική εργασία
ή να γυρίζει εκτός σπιτιού..

ΚΑΙ ΑΛΛΟ να 'σαι όλη μέρα σπίτι...

5.ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ..

Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΤΑΒΟΛΙΣΜΟ,

ΕΠΙΣΗΣ ΑΛΛΟ ΕΝΑΣ Η ΜΙΑ να κάνει χειρωνακτική εργασία
ή να γυρίζει εκτός σπιτιού..

ΚΑΙ ΑΛΛΟ να 'σαι όλη μέρα σπίτι...

Αν τι λες για μενα και τον άντρα μου κάνουμε την ίδια δουλειά..... έχουμε μαγαζί και δουλεύουμε μαζί......

Επίσης ο άντρας μου τρώει πάντα με δίσκο στο κρεβάτι και είναι στέκα και εγώ πόυ δεν μπορώ να φάω αλλού από το τραπέζι είμαι διπλή από αυτόν αυτά τα πράγματα δεν μπορώ να τα καταλάβω:(:(:(:(
Μάλλον θα φταίει που τρως στο τραπέζι, αν έτρωγες κ εσύ στο κρεββάτι θα ήταν αλλιώς:D Για παράδειγμα εγώ που τσάκισα μία τερααααααστια (με το συμπάθιο) σοκολάτα χθες, δεν ανυσηχώ γιατί την έφαγα στο κρεβάτι;)
Είμαι απαράδεκτη, μερικές φορές με εκνευρίζει ο αδύναμος ευατός μου:mad::mad::mad: σκέφτομαι να πω νε με κλείσουν σε κανένα υπόγειο κ να με πετάνε φαγητό κάτω από την χαραμάδα σαν την Ελένη απ το Κωσταλέξη. Με μισώ! τα είπα κ ξεθύμανα

Συγγνώμη κιόλας για την αδιακρισία, αλλά έχεις και ανάλογο διακόπτη επιλογής "small/medium/large"; :lol:

ξέρεις τι παίζει.. πρώτα εκεί παχαίνουμε και δυστυχώς από κεί ξεκινάμε να αδυνατίζουμε...

όσες έχουν χάσει πάνω από δέκα κιλά θα το έχουν παρατηρήσει... κατεβαίνουν νουμερα

εγώ τρώω αναγκαστικά ή στο κρεβάτι ή ξάπλα στον καναπέ γιατί δεν έχω τραπέζι... και πάντα είτε διαβάζοντας είτε βλέποντας δβδ... αλλά συνήθως είμαι 62-63
βέβαια ανεβαίνω εδώ και ένα χρόνο κάθε μέρα στη ζυγαριά... όταν αγόρασα την ακριβείας ήμουν 68....
τώρα αν ξεπεράσω τα 63 προσεχω μία δύο μέρες και είμαι οκ...

που και που ξεχνάω να σταματήσω να τρώω :)

ευγε νεες μου!!!
σπεσιαλ Μπραβο στην Νικουλα μας... (συμπαθειες ειναι αυτες)

Νίκη (και όλοι όσοι τα πηγαίνετε καλά με τη δίαιτά σας) ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟ!

Σας ευχαριστω πολυ μου δινετε πολυ κουραγιο να συνεχισω.:kiss::D

Να μην αλλαξεις καθολου αυτην σου την συνηθεια.Το φαγητο οπως και να το κανεις ειναι μια απο τις απολαυσεις στη ζωη.;):P Εγω ποτε δεν μπορεσα να φαω στην δουλεια, αφου δεν το "απολαμβανω" ειναι κριμα οι θερμιδες που παιρνω.;):P:lol:.Παντος κριμα που το προγραμμα σου δεν σου επιτρεπει να μοιρασεις το φαγητο σε μικροτερα γευματα.:/:Εστω το σαββατοκυριακο κανε μια αρχη.:D

γράψτε σε ένα χαρτί ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΙ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΑΜΥΛΟ ΤΡΩΤΕ
και θα καταλάβετε..

Με την ιατρο μου που συζητησα εκτενως το θεμα μου συνεστισε κατηγορηματικα αποφυγη των "εξευγενισμενων" υδατανθρακων οπως λευκη ζαχαρη, ασπρο ψωμι ακομη και πατατα.Και απ'οτι θυμαμαι απο την διαιατα Ατκινς(δεν την συνιστω) που εκανα παλια, αυτοι οι υδατανθρακες ανεβαζουν πολυ το ποσο της ινσουλινης στο αιμα.Που εχει
σαν αποτελεσμα το εντονο αισθημα της πεινας.Οποτε αντικαθιστοντας το ψωμι με αυτο ολικης αλεσης και χρησιμοποιοντας μαυρη ζαχαρη και φυσικα κοβοντας τα γλυκα η ινσουλινη στο αιμα παραμενει σταθερη και δεν αισθανεσαι αυτην την πεινα που σε κανει να τρως οτι βρεις μπροστα σου.;):lol:Δοκιμαστε και δεν θα χασετε!:D:D:D

α ναι τα Σαββατοκύριακα τα περιμένω πως και πως, όχι τόσο για να φάω:lol: αλλά για την διαδικασία ολόκληρη ιεροτελεστία για το πρωινό, στρώνουμε έξω στο τραπέζι της βεράντας, καφέ, γάλα, φρουτάκια, λουλουδάκια, ψωμάκι βουτηράκι απόλα και αράζουμε με εφημερίδες και κους κους, άντε μία και σήμερα πάλι για να φάμε:lol:

α ξέχασα και το ποιό σημαντικό - μουσική:P

α ναι τα Σαββατοκύριακα τα περιμένω πως και πως, όχι τόσο για να φάω:lol: αλλά για την διαδικασία ολόκληρη ιεροτελεστία για το πρωινό, στρώνουμε έξω στο τραπέζι της βεράντας, καφέ, γάλα, φρουτάκια, λουλουδάκια, ψωμάκι βουτηράκι απόλα και αράζουμε με εφημερίδες και κους κους, άντε μία και σήμερα πάλι για να φάμε:lol:

α ξέχασα και το ποιό σημαντικό - μουσική:P

Σαν διαφήμιση του Βιτάμ:lol: Μπράβο σας, βρε! Μακάρι να κάναμε όλοι τόσο απλά πράγματα να ομορφαίνει η ζωή μας.

Σαν διαφήμιση του Βιτάμ:lol:
Μα υπάρχουν τελικά τέτοιες οικογένειες;;; :blink::blink::blink:

Υπογραφή,
ο δαιμονικός κακανθρωπόντζελος... χιχιχιχι

Μα υπάρχουν τελικά τέτοιες οικογένειες;;; :blink::blink::blink:

Υπογραφή,
ο δαιμονικός κακανθρωπόντζελος... χιχιχιχι

Ναι, δαιμονικέ λυκοκάντζαρε, της Μαίρης η οικογένεια! (Και μην κάνεις κι εδώ οφφ-τόπικ που είναι και των δυο μας το φόρτε, δηλαδή:P)

Αν τι λες για μενα και τον άντρα μου κάνουμε την ίδια δουλειά..... έχουμε μαγαζί και δουλεύουμε μαζί......

και πάλι είστε διαφορετικοί...

δεν ξέρω τι μαγαζί έχετε, αλλά αν έρθει κατι βαρύ ποιός θα το μετακινήσει;

Σας ευχαριστω πολυ μου δινετε πολυ κουραγιο να συνεχισω.:kiss::D

Να μην αλλαξεις καθολου αυτην σου την συνηθεια.Το φαγητο οπως και να το κανεις ειναι μια απο τις απολαυσεις στη ζωη.;):P Εγω ποτε δεν μπορεσα να φαω στην δουλεια, αφου δεν το "απολαμβανω" ειναι κριμα οι θερμιδες που παιρνω.;):P:lol:.Παντος κριμα που το προγραμμα σου δεν σου επιτρεπει να μοιρασεις το φαγητο σε μικροτερα γευματα.:/:Εστω το σαββατοκυριακο κανε μια αρχη.:D

Με την ιατρο μου που συζητησα εκτενως το θεμα μου συνεστισε κατηγορηματικα αποφυγη των "εξευγενισμενων" υδατανθρακων οπως λευκη ζαχαρη, ασπρο ψωμι ακομη και πατατα.Και απ'οτι θυμαμαι απο την διαιατα Ατκινς(δεν την συνιστω) που εκανα παλια, αυτοι οι υδατανθρακες ανεβαζουν πολυ το ποσο της ινσουλινης στο αιμα.Που εχει
σαν αποτελεσμα το εντονο αισθημα της πεινας.Οποτε αντικαθιστοντας το ψωμι με αυτο ολικης αλεσης και χρησιμοποιοντας μαυρη ζαχαρη και φυσικα κοβοντας τα γλυκα η ινσουλινη στο αιμα παραμενει σταθερη και δεν αισθανεσαι αυτην την πεινα που σε κανει να τρως οτι βρεις μπροστα σου.;):lol:Δοκιμαστε και δεν θα χασετε!:D:D:D

συμφωνώ απόλυτα...

προσοχή, αναφέρομαι σε υγιή άτομα...

Παντως εγω ο μονος τροπος να μην παχαινω ειναι να γραφω εδω και 2 χρονια! καθε μερα τις θερμιδες που τρωω...Με περνατε για τρελη???

:) όχι καλέ... εγώ πίνω πολύ νερό εσύ γράφεις....
:) και γώ άμα πώ ότι πίνω πολύ νερό τρώω κανονικά (όχι υπερβολές) κι όμως αδυνατίζω δεν με πιστεύει κανείς... κι όμως σήμερα είμαι 62.900 (την κυριακή δευτέρα ήμουν 64+)

:) όχι καλέ... εγώ πίνω πολύ νερό εσύ γράφεις....
:) και γώ άμα πώ ότι πίνω πολύ νερό τρώω κανονικά (όχι υπερβολές) κι όμως αδυνατίζω δεν με πιστεύει κανείς... κι όμως σήμερα είμαι 62.900 (την κυριακή δευτέρα ήμουν 64+)

Εγω σε πιστευω prince.:) Σημερα ειμαι πολυ χαρουμενη, γιατι το πρωι που ζυγηστικα, ειμαι ΜΕΙΟΝ ΠΕΝΤΕ ΚΙΛΑ.:up::up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back