elvenstar
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Γίνεσαι φέτες... όλα σφίγγουν, και βρίσκονται ψηλά στην θέση τους..

Κυτταρίτιδα ΜΗΔΕΝ. και γενικά σου κάνει ενα κορμί που ουτε σε 2 χρόνια εντατική γυμναστική δεν κάνεις. (Βέβαια το κατσ είναι οτι για να γίνεις όλα αυτά θέλεις πολλές συνεδρίες και αρκατά ευρώπουλα.. Η συνεδρία είναι περίπου στα 10-15 λεπτά.. γίνεσαι χώμα.. και κοστίζει ανάλογα με το γυμναστήριο απο 15-30?, αρα για 10 με 20 συνεδρίες που θέλεις.. μαζεύονται κάμποσες στειρώσεις...
) Και σε μια κοπέλα που ειναι 40+ και έκανε πέρσι.. ήταν ακόμα θεά και φέτος που δεν έκανε. Λογικά θα πρόσεχε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
να ασς πω τον πόνο μου. σήμερα έιμα 62.900 με στοχο τα 62.
Χτες ο φίλος μου μου τόνισε ότι περισυ στα 63.5 ήμουν πιο αδύνατη από ότι είμαι τώρα. Βέβαια πέρισυ ήμουν από μηχανήματα σύσφιξης και γυμναστική έτσι. Ενδιαμεσα μεσολάβησαν σχεδόν 3 μήνες αναγκαστικής ακινησίας και παραμονής στο κρεβάτι, και αν και πήρα μόνο 2 κιλά εκείνη την περίοδο (που τα ε΄χω χάσει προ πολλού) το σώμα χαλάρωσε (μέχρι που αναγκάστηκα να μάθω να ξαναπερπατάω).
είμαι όσα κιλά θελω αλλά όχι όσο αδύνατη ήμουν παλια.
ΤΟ κακό είανι πλέον ότι αν και τα καταγματα που εχω στην σπονδυλική στήλη έχουν κολήσει δεν είμαι σε θέση να κανω κανονικά γυμναστική. Σε εντατικούς ρυθμούς. Και φυσικά δεν μπορώ να κάνω χρήση όλων των μηχανημάτων που στηρίζονται στη σπονδυλική στήλη. Ξέρετε πόδια κοιλιακούς με μηχάνημα βάρη κλπ ειναι απααγορευμένα.
Πλεον κάνω σκοιχάκι όσο μπορώ και ποδήλατο. τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα αλλά δεν είανι το ίδιο. Α και αναιβοκατεβαίνω από τη σκάλα 2 ορόφους 3-5 φορές την ημέρα. υπόψην ότι όταν πιέζομαι πονάω..
ΑΠό σήμερα το απόγευμα ξεκινάω μέτρημα με μεζούρα... συσφιχτηκές κρέμες και κάθε μέρα σκοινάκι/ποδήλατο...
Αντε να δούμε
elvenstar
Επιφανές μέλος

Δηλαδή ο φίλος σου είναι όπως ήταν πέρυσι; Κάθε χρόνο από την ενηλικίωση μας κ έπειτα παίρνουμε κάποια γραμμάρια μυϊκής μάζας οπότε μην αγχώνεσαι καθόλου, είσαι τέλεια. Και εμείς από σήμερα ξεκινάμε δίαιτα (πιο σκληρή) μαζί με την Anima
Θα τον σκίσω με έβαλε να πάρω διάδρομοΔεν έκανα εγώ γιατί εχω πρόβλημα με γόνατο και μέση... αλλά είδα τα αποτελέσματα σε ζωντανά παραδείγματα.
Γίνεσαι φέτες... όλα σφίγγουν, και βρίσκονται ψηλά στην θέση τους..
Κυτταρίτιδα ΜΗΔΕΝ. και γενικά σου κάνει ενα κορμί που ουτε σε 2 χρόνια εντατική γυμναστική δεν κάνεις. (Βέβαια το κατσ είναι οτι για να γίνεις όλα αυτά θέλεις πολλές συνεδρίες και αρκατά ευρώπουλα.. Η συνεδρία είναι περίπου στα 10-15 λεπτά.. γίνεσαι χώμα.. και κοστίζει ανάλογα με το γυμναστήριο απο 15-30?, αρα για 10 με 20 συνεδρίες που θέλεις.. μαζεύονται κάμποσες στειρώσεις...)
Και σε μια κοπέλα που ειναι 40+ και έκανε πέρσι.. ήταν ακόμα θεά και φέτος που δεν έκανε. Λογικά θα πρόσεχε.![]()

RedCat
Διάσημο μέλος
. Περα από την πλάκα, το θεμα ειναι να φτασουμε σε ενα σημείο που να αισθανόμαστε καλά με τον εαυτό μας και τα ρούχα μας (τα περσινα κατα προτίμηση)..Υ.Γ. ρε συ Τζουλια αυτο το ποδηλατο που έχεις κρεμαστρα μιας και εσυ εχεις κορμί θανατηφορο και δεν το χρειαζεσαι δεν μου το δανείζεις να συσφιχτώ;;;

zorica
Διάσημο μέλος
Να σου πω κάτι; μη τρελαίνεσαι, είδα τις φωτογραφίες που έβγαλες με τον Dark grey και είσαι μια χαράΔηλαδή ο φίλος σου είναι όπως ήταν πέρυσι; Κάθε χρόνο από την ενηλικίωση μας κ έπειτα παίρνουμε κάποια γραμμάρια μυϊκής μάζας οπότε μην αγχώνεσαι καθόλου, είσαι τέλεια. Και εμείς από σήμερα ξεκινάμε δίαιτα (πιο σκληρή) μαζί με την Anima
Θα τον σκίσω με έβαλε να πάρω διάδρομο![]()
julia
Διακεκριμένο μέλος
Περα από Τζουλια αυτο το ποδηλατο που έχεις κρεμαστρα μιας και εσυ εχεις κορμί θανατηφορο και δεν το χρειαζεσαι δεν μου το δανείζεις να συσφιχτώ;;;![]()
Το ποδήλατο/κρεμάστρα/ γατοπαιχνίδι βρίσκεται κάτω...

Επίσης ΛΕΩ , επαναλαμβάνω ΛΕΩ τώρα που θα χειμωνιάζει και θα δροσίσει.. να ξεκινήσω να κάνω λίγο κάθε μέρα με την τηλεόραση....

Slitherin
Το powerplate αν ήθελες να το αγοράσεις κάνει γυρω στα 15,000? οπότε ΣΕ ΠΡΟΣΕΞΕ που σου πρότεινε ποδήλατο....

Και άφησε και μια πόρτα ανοιχτεί να πηγαίνεις να κάνεις στο δικό του....

ΕΣΥ και ο Personal trainer σου.
magdalena
Εκκολαπτόμενο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
(15.000? ευρώπουλα) Το γνήσιο... γιατί υπάρχουν και οι απομιμήσεις.. που ειναι φτηνότερα αλλά σε στέλνουν στο νοσοκομείο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
magdalena
Εκκολαπτόμενο μέλος

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Πιλάτες, πιλάτες είναι η λύση, άκου με και θα με θυμηθείς!καλημέρα παιδια.
να ασς πω τον πόνο μου. σήμερα έιμα 62.900 με στοχο τα 62.
Χτες ο φίλος μου μου τόνισε ότι περισυ στα 63.5 ήμουν πιο αδύνατη από ότι είμαι τώρα. Βέβαια πέρισυ ήμουν από μηχανήματα σύσφιξης και γυμναστική έτσι. Ενδιαμεσα μεσολάβησαν σχεδόν 3 μήνες αναγκαστικής ακινησίας και παραμονής στο κρεβάτι, και αν και πήρα μόνο 2 κιλά εκείνη την περίοδο (που τα ε΄χω χάσει προ πολλού) το σώμα χαλάρωσε (μέχρι που αναγκάστηκα να μάθω να ξαναπερπατάω).
είμαι όσα κιλά θελω αλλά όχι όσο αδύνατη ήμουν παλια.
ΤΟ κακό είανι πλέον ότι αν και τα καταγματα που εχω στην σπονδυλική στήλη έχουν κολήσει δεν είμαι σε θέση να κανω κανονικά γυμναστική. Σε εντατικούς ρυθμούς. Και φυσικά δεν μπορώ να κάνω χρήση όλων των μηχανημάτων που στηρίζονται στη σπονδυλική στήλη. Ξέρετε πόδια κοιλιακούς με μηχάνημα βάρη κλπ ειναι απααγορευμένα.
Πλεον κάνω σκοιχάκι όσο μπορώ και ποδήλατο. τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα αλλά δεν είανι το ίδιο. Α και αναιβοκατεβαίνω από τη σκάλα 2 ορόφους 3-5 φορές την ημέρα. υπόψην ότι όταν πιέζομαι πονάω..
ΑΠό σήμερα το απόγευμα ξεκινάω μέτρημα με μεζούρα... συσφιχτηκές κρέμες και κάθε μέρα σκοινάκι/ποδήλατο...
Αντε να δούμε
Και κάτι ακόμη πολύ σημαντικό: ο καλός σου να σε βλέπει πάντα θεά όπως κι αν είσαι και με 62 και με 68 και με 55 και με γυμναστική και με χαλάρωση!
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Κορίτσια τι είναι αυτό το powerplate??????... ¨οταν το είχα ψάξει τόσο περίπου και ανάλογα απο την εταιρεία... το βρήκα στο ιντερνετ το power plate αγορά!(15.000? ευρώπουλα) Το γνήσιο... γιατί υπάρχουν και οι απομιμήσεις.. που ειναι φτηνότερα αλλά σε στέλνουν στο νοσοκομείο.
prince
Διάσημο μέλος
Πιλάτες, πιλάτες είναι η λύση, άκου με και θα με θυμηθείς!
Και κάτι ακόμη πολύ σημαντικό: ο καλός σου να σε βλέπει πάντα θεά όπως κι αν είσαι και με 62 και με 68 και με 55 και με γυμναστική και με χαλάρωση!
του καλού μου του άρεσα έτσι όπως με γνώρισε... 10 κιλα +. Και όποτε μπορεί με ταϊζει παχυντικά πράγματα. Αλλά ενώ εγώ είμαι + - 1 κιλό εκείνος πήρε 5 σε ένα χρόνο :Ρ
απλά βλέπει ότι μονίμως κάτι στερούμαι και αναφορικά με την διατροφή που κάνω σχολίασε το αποτέλεσμα... ξέρει ότι όταν παχαίνω στεναχωριέμαι και χμ μάλλον ήταν ατυχές το σχόλιο του γιατί ένιωσα απίστευτα χάλια....
(όταν σηκώθηκα από το κρεβάτι, την άνοιξη, που έκλαιγα για την χαλάρωση που είχα υποστή δεν είχε πεί κουβέντα... αντιθέτως με πήγε για ψώνια)
πιλάτες δεν ξέρω αν επιτρέπεται να κάνω.... μπέλυ ντάνς μου είπαν να το ξεχάσω...
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Δηλαδή ο φίλος σου είναι όπως ήταν πέρυσι; Κάθε χρόνο από την ενηλικίωση μας κ έπειτα παίρνουμε κάποια γραμμάρια μυϊκής μάζας οπότε μην αγχώνεσαι καθόλου, είσαι τέλεια. Και εμείς από σήμερα ξεκινάμε δίαιτα (πιο σκληρή) μαζί με την Anima
Θα τον σκίσω με έβαλε να πάρω διάδρομο![]()
Ποιος, κορίτσι μου, είν' αυτός που σ' έβαλε να πάρεις διάδρομο?
Πάντως σας το λέω για όσες έχουν πρόβλημα με κλειδώσεις διάδρομοι και τα ρέστα δεν είναι καλά. Ο γιατρός μου μου είπε ρητά και κατηγορηματικά ότι το καλύτερο είναι το κολύμπι και η γυμναστική στο νερό και κατά δεύτερο (επί ξηρού) το πιλάτες! Μου λέει να βάλουμε στη ζωή μας την πισίνα. Αυτά
prince
Διάσημο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Είναι μία πλατφόρμα δονήσεων όπου ανεβαίνεις και υποτίθεται χάνεις κιλά (ή κάνεις συσφιξη) χωρίς να κάνεις τίποτα!!!!Κορίτσια τι είναι αυτό το powerplate?????
magdalena
Εκκολαπτόμενο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Δεν έχω πρόβλημα με κλειδώσεις, άλατα κλπ, αλλά δεν είμαι κ της γυμναστικής, αναγκαστικά την κάνω, αλλα ήταν να πάρω το PowerPlate κ ένας φίλος μου Τεφατζής μου είπε ότι δεν κάνει τίποτα κ να πάρω διάδρομοΠοιος, κορίτσι μου, είν' αυτός που σ' έβαλε να πάρεις διάδρομο?
Πάντως σας το λέω για όσες έχουν πρόβλημα με κλειδώσεις διάδρομοι και τα ρέστα δεν είναι καλά. Ο γιατρός μου μου είπε ρητά και κατηγορηματικά ότι το καλύτερο είναι το κολύμπι και η γυμναστική στο νερό και κατά δεύτερο (επί ξηρού) το πιλάτες! Μου λέει να βάλουμε στη ζωή μας την πισίνα. Αυτά

Το κολύμπι είναι πάρα πολύ καλό, αλλά έχει και ένα μεγάλο κακό, ανοίγει πολύ η πλάτητο κολύμπι είναι πολύ καλό αλλά εγώ κλειστή πισίνα δεν έχω κοντά μου... πρέπει να κάνω σαραντα πέντε λεπτά διαδρομή για την πρώτη κλειστή... και όταν μετακομίσω πια.... που να την βρώ στην επαρχία μετά;
julia
Διακεκριμένο μέλος
Υπάρχει εδώ και χρόνια στην Αμερική και γενικά στο εξωτερικό.. ετσι οι stars γεννάγανε και σε 2 μήνες ήταν φετες!!
Εδώ και μερικά χρόνια το έφερε και η Πετρουλάκη ( το Power plate) γιατί υπάρχουν ένα σορό...!! https://global.ebay.com/gbh/search?b...&crlp=550916955_23392&keyword=vibration+plate πχ εδω τα σκοτώνουν στο ebay....
Δεν ξέρω αν θυμόσαστε την Μενεγάκη που γέννησε και μετά απο 1 ή 2 μήνες παρουσίαζε τα καλλιστεία και φόραγε ένα διάφανο φόρεμα και ήταν φέτες! ΠΩΣ τα κατάφερε? Ορίστε η απάντηση.
Και η Βανδή και όλες αυτές...

prince
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool