Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Αν και εγω νομίζω οτι θα με ενδιεφερε περισσότερο να ακουσω τις εμπειρίες απο το Μεγαλο Πεύκο τωρα που το σκέφτομαι...![]()
Ασυζητητι και εμενα!

Ζωη οταν θα κατεβουμε Αθηνα μας περνει για μια σταση?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ναι!!! Χώρεσα στο παντελόνι!!!! Μάλιστα στα πόδια είναι και λίγο χαλαρό
αλλά κοιλίτσα είναι εφαρμοστό
Ζυγίστικα και σε ηλεκτρονική ζυγαριά... αλλά ντυμένη και φαγωμένη και με τα παπούτσια μου (1κιλό το 1 παπούτσι
) και με έβγαλε πάλι 68... αλλά σίγουρα έχω φτάσει τα 66 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Αν και εγω νομίζω οτι θα με ενδιεφερε περισσότερο να ακουσω τις εμπειρίες απο το Μεγαλο Πεύκο τωρα που το σκέφτομαι...![]()
Ασυζητητι και εμενα!
Ζωη οταν θα κατεβουμε Αθηνα μας περνει για μια σταση?![]()
Αχ, και πώς μ' αρέσουν οι άντρες με στολήηηηηη!

Πω, πω, το... περιττωματώσαμε το θέμα!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Λοιπόν είμαι πολύ χαρούμενη
Ναι!!! Χώρεσα στο παντελόνι!!!! Μάλιστα στα πόδια είναι και λίγο χαλαρόαλλά κοιλίτσα είναι εφαρμοστό
![]()
Ζυγίστικα και σε ηλεκτρονική ζυγαριά... αλλά ντυμένη και φαγωμένη και με τα παπούτσια μου (1κιλό το 1 παπούτσι) και με έβγαλε πάλι 68... αλλά σίγουρα έχω φτάσει τα 66
![]()
Χιλια μπραβο απο μενα.

Ζυγισου και αυριο το πρωι,νηστικη μονο με τα εσωρουχα για να ξερεις ακριβως ποσα εχασες.

Εγω αυτην την βδομαδα δυστυχως κολλησα στα -5 κιλα
Κανω υπομονη ομως και δεν απογοητευομαι.
Δεν μπορει θα ξεκολλησω!
julia
Διακεκριμένο μέλος

Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χιλια μπραβο απο μενα.
Ζυγισου και αυριο το πρωι,νηστικη μονο με τα εσωρουχα για να ξερεις ακριβως ποσα εχασες.
Εγω αυτην την βδομαδα δυστυχως κολλησα στα -5 κιλαΚανω υπομονη ομως και δεν απογοητευομαι.
Δεν μπορει θα ξεκολλησω!
![]()
Ευχαριστώ ευχαριστώ! Ναι πρέπει να ζυγιστώ πρωΐ. Κι εσύ μην απογοητεύεσαι! πάντα υπάρχει μια περίοδος που μπορεί να μην χάνεις κιλά αλλά τότε είναι που στην ουσία ξεκινάς να χάνεις πόντους

ELENIP
Διάσημο μέλος
Μου ειπε ο διαιτολογος να φαω για 2-3 μερες οο,τι θελω(πιτσες,σουβλακια,μακαρονια,πεινιρλι)

για να ξεκολλησουμε τον οργανισμο!!!!
Υ.γ. Αλλα 10 kg σε 4 μηνες που εχασα, λιγα μου φαινονται.Εσεις τι λετε?Εγω πανω απο 2 μηνες δεν εχω κρατησει διαιτα.Εσεις εχετε παρομοια εμπειρια?.Δηλαδη εχει τυχει να κανετε διαιτα 4 μηνες?Και αν ναι ποσα χασατε??Συγνωμη για τις ερωτησεις αλλα μηπως εχω προβληματικο οργανισμο

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Όμως για να σε παρηγορήσω άκου τι μου είπε ο δικός μου διαιτολόγος: όταν χάνεις έτσι, σιγά-σιγά, δηλαδή από 2 (μέχρι 4) κιλά τον μήνα το πολύ, αποδεικνύεται από τις μετρήσεις ότι όντως χάνεις λίπος και όχι υγρά ή μυική μάζα.

Οπότε μη σε πτοεί αυτό!
Κι εγώ με τέτοιους ρυθμούς χάνω.
ELENIP
Διάσημο μέλος
ELENIP, δεν ξέρω φυσικά πόσα κιλά ξεκίνησες να χάσεις συνολικά διότι άλλο να έχεις να χάσεις 15 κι άλλο να έχεις να χάσεις 35.
Όμως για να σε παρηγορήσω άκου τι μου είπε ο δικός μου διαιτολόγος: όταν χάνεις έτσι, σιγά-σιγά, δηλαδή από 2 (μέχρι 4) κιλά τον μήνα το πολύ, αποδεικνύεται από τις μετρήσεις ότι όντως χάνεις λίπος και όχι υγρά ή μυική μάζα.
Οπότε μη σε πτοεί αυτό!
Κι εγώ με τέτοιους ρυθμούς χάνω.
Ναι αλλα εχω μεινει αρκετο καιρο στα 61.800.Ελπιζω να ειναι για καλο οι συνεχεις παρασπονδιες που μου ειπε να κανω και οχι να βρεθω να εχω παχυνει κιολας
.Το υψος μου ειναι 1.67 οποτε 56-57 να παω θα ειναι καλα.Εχω πορεια ακομα
.Εχεις δικοιο παντως γι'αυτο που λες.Το σιγα-σιγα ειναι πολυ καλυτερο!Υ.Γ Τωρα εχω παραγγειλει πιτσα

,με τις ευλογιες του διαιτολογου μου!
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Την Δευτέρα το πρωϊ θα σας πω τα αποτελέσματα -που βέβαια ήδη φαίνονται!
Καλή σας επιτυχία!
Ζζεβζζ, το 1.67 με 57 κ. για την ηλικία σου είναι σούπερ ιδανικό! Κοντά είσαι , καλό κουράγιο! αλλά μη ξεχνάς και τη γυμναστικούλα!
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Εγω αυτον τον διαιτολογο σου πολυ τον εχω συμπαθησει!
Παντος εμενα το 61.800 για 1,67 υψος πολυ καλο μου ακουγεται.
Μακαρι να ειχα εγω αυτο το βαρος,αλλα και... το υψος .![]()
ELENIP
Διάσημο μέλος
Εγω αυτον τον διαιτολογο σου πολυ τον εχω συμπαθησει!
Παντος εμενα το 61.800 για 1,67 υψος πολυ καλο μου ακουγεται.
Μακαρι να ειχα εγω αυτο το βαρος,αλλα και... το υψος .![]()

.Nαι,αλλα μολις μου πει αυτος πρεπει να τρωω βλακειες.Να ξεφευγω καθε Σαββατο δεν μου επιτρεπει
.Καλο ειναι ,απλα η δουλεια μου ειναι να κανω ομαδικα προγραμματα σε γυμναστηρια και οσο να'ναι πρεπει να ειμαι πολυ αδυνατη.Γιατι στην ουσια ειμαστε κινητη διαφημηση για τη γυμναστικη και τα γυμναστηρια οπου δουλευουμε.Ειναι τρομερα ανταγωνιστικος ο χωρος,τοσο ωστε δεν συγχωρειται τιποτα.Μετα απο 4 χρονια στον χωρο αυτο,το εμαθα πια καλα

ELENIP
Διάσημο μέλος
Πολύ πολύ καλό το σιγά-σιγά, αλλά εμένα με κούρασε και είπα να κάνω κάτι πιο δυναμικό και έτσι από τη διατροφή το έριξα στη δίαιτα. Άμα θα τελειώσω θα ξαναγυρίσω στη διατροφή.
Την Δευτέρα το πρωϊ θα σας πω τα αποτελέσματα -που βέβαια ήδη φαίνονται!
Καλή σας επιτυχία!
Ζζεβζζ, το 1.67 με 57 κ. για την ηλικία σου είναι σούπερ ιδανικό! Κοντά είσαι , καλό κουράγιο! αλλά μη ξεχνάς και τη γυμναστικούλα!
Ευχαριστουμε πολυ!! Επισης

Περιμενουμε αποτελεσματα,εεεεε????
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Δευτέρα πρωϊ με Δευτέρα πρωϊ κιλά 3,5 - δηλαδή από 78 τώρα 74,5.
Θεωρητικά έχω στόχο τα 65 κιλά.
Η δίαιτα ναι ήταν σκληρή για μένα την μη κρεοφάγο. Το αν αυτή η απώλεια είναι μόνο νερό ή και λίπος δεν ξέρω. Υποθέτω ότι θα είναι πιο πολύ νερό και λίγο λίπος γιατί οι θερμίδες ήταν λίγες και οι πρωτεϊνες πολλές.
Τώρα ξεκινάω τη δεύτερη εβδομάδα που για μένα θα είναι πιο ήπια γιατί έχει και λίγα ζυμαρικά και λίγες πατάτες.
Φαντάζομαι αν θα τελειώσω και την τρίτη εβδομάδα όσο κι αν η απώλεια είναι κυρίως νερό και λιγότερο λίπος ωστόσο δεν θάναι και λίγο μια και που με την κάθε αυστηρή δίαιτα χάνεις π.χ. 1 κιλό την εβδομάδα. Στη συνέχεια θα μπω σε διατροφή συντήρησης.Δηλαδή την αγαπημένη μου με λαχανικά, ρύζι πατάτες και ζυμαρικά! αχ, πως το περιμένω!
Καλή εβδομάδα σε όλες και όλους!!!
Υ.Γ. Δείτε τα γατάκια μου σε φωτογραφίες που ανέβασα στη Gallery!
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Όπως σας είπα σας ενημερώνω για τ' αποτελέσματά μας!
Δευτέρα πρωϊ με Δευτέρα πρωϊ κιλά 3,5 - δηλαδή από 78 τώρα 74,5.
Θεωρητικά έχω στόχο τα 65 κιλά.
Η δίαιτα ναι ήταν σκληρή για μένα την μη κρεοφάγο. Το αν αυτή η απώλεια είναι μόνο νερό ή και λίπος δεν ξέρω. Υποθέτω ότι θα είναι πιο πολύ νερό και λίγο λίπος γιατί οι θερμίδες ήταν λίγες και οι πρωτεϊνες πολλές.
Τώρα ξεκινάω τη δεύτερη εβδομάδα που για μένα θα είναι πιο ήπια γιατί έχει και λίγα ζυμαρικά και λίγες πατάτες.
Φαντάζομαι αν θα τελειώσω και την τρίτη εβδομάδα όσο κι αν η απώλεια είναι κυρίως νερό και λιγότερο λίπος ωστόσο δεν θάναι και λίγο μια και που με την κάθε αυστηρή δίαιτα χάνεις π.χ. 1 κιλό την εβδομάδα. Στη συνέχεια θα μπω σε διατροφή συντήρησης.Δηλαδή την αγαπημένη μου με λαχανικά, ρύζι πατάτες και ζυμαρικά! αχ, πως το περιμένω!
Καλή εβδομάδα σε όλες και όλους!!!
Υ.Γ. Δείτε τα γατάκια μου σε φωτογραφίες που ανέβασα στη Gallery!
Μπραβο Anima συνεχισε ετσι τα πας πολυ καλα.Βαλε στο προγραμμα και λιγη γυμναστικη για να μην χανεις μυικη μαζα και ετσι δεν θα πεσει και ο μεταβολισμος σου.Εγω κανω καθε μερα 15 λεπτα στατικο ποδηλατο και 5 λεπτα στεπερ.Την προηγουμενη βδομαδα εχασα τελικα 700γραμαρια.
Αυριο το βραδυ εχω ραντεβου με την ιατρο που με παρακολουθει να δουμε την συνεχεια.Τον πρωτο μηνα εχασα περιπου 6 κιλα αλλα αυτος ηταν ο πρωτος μηνας.Θα μου κανει και λιπομετρηση να δουμε ποσοστο λιπους που εχασα, γιατι αυτο ειναι που εχει σημασια. Προφανως τωρα, τον δευτερο μηνα ο ρυθμος θα πεσει αισθητα.
Καλη επιτυχια σε ολες!

Υ.Γ Anima βαλε link στην υπογραφη σου με τις φωτο απο την gallery , γιατι εγω δεν σε βρισκω.

ELENIP
Διάσημο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστώ!
όπως ευχαριστώ και την ηθική "αυτουργό" την Silver8in!
Τώρα θ' αρχίσω και γυμναστική μόνη μου και αργότερα θα πάω και στο γυμναστήριο.
Δεν ξέρω πως να βάζω link για να δείτε τις φωτογραφίες των γατουλιών μου!
Μπορεί κάποια σας να μου πει βήμα-βήμα?Γεια σας!
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Δεν ξέρω πως να βάζω link για να δείτε τις φωτογραφίες των γατουλιών μου!Μπορεί κάποια σας να μου πει βήμα-βήμα?
Anima θα σου πω πως το εκανα εγω.Αν κανω λαθος παρακαλω διορθωστε με.
Λοιπον ανοιγεις την gallery στην σελιδα με τις φωτογραφιες σου. Μετα κανεις αποκοπη(αριστερο κλικ) του link που εμφανιζεται στην μπαρα.Πας επεξεργασια υπογραφης κανεις επικοληση(παλι με αριστερο κλικ) και αποθηκευεις τις αλλαγες.Εγω ετσι το εκανα,μπορει και να υπαρχει πιο ευκολος τροπος.

Και εγώ και εγώ!!!! Φούλ ποδήλατο...!! Βλέπετε νομίζω!!!![]()
Julia στην τριτη φωτο ο Κικης θελει να κανει ποδηλατο και διωχνει το μικρο ασπρογκριζουλι που τον ενοχλει?

Για στειλτον απο δω να αθληθουμε μαζι!

julia
Διακεκριμένο μέλος
Julia στην τριτη φωτο ο Κικης θελει να κανει ποδηλατο και διωχνει το μικρο ασπρογκριζουλι που τον ενοχλει?
Για στειλτον απο δω να αθληθουμε μαζι!![]()
Αγαπητή Anima,
Ναι ο Κίκης αποτελεί προσωπικός γυμναστής - personal trainer, όλων των μικρών γατιών του σπιτιού και όχι μόνο...
Προσέχει την διατροφή τους (χλαπακιάζει πρώτος τις κροκέτες)

προσέχει την φυσική τους κατάσταση (τα κυνηγάει στο σπίτι, στον κήπο, στην αυλή)

και γενικά κοιτάει να βρίσκονται όλοι σε μια διαρκή εγρήγορση.

Στις φωτο δείχνει στα παιδιά την χρήση του ποδηλάτου σαν κρυψώνα, σαν εμπόδιο για να παραφυλάνε, και τους μαθαίνει να πιάνουν το μπχλιμπίδι που τους κρέμασα!!!

Έχετε λοιπόν μπροστά σας, όχι ένα απλό ποδήλατο άλλά ένα πολυ-οργανο γυμνασικής ΚΑΙ για γάτες! (μάλλον μόνο για γατες....

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool