Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Eυχαριστώ Νίκη! Ελπίζω να το πέτυχα. Το έβαλα το λινκ κάτω από την υπογραφή μου. Δες το και πες μου αν λειτουργεί καλά.Ax, τι ωραία που με ενθαρρύνετε!Ευχαριστώ!
όπως ευχαριστώ και την ηθική "αυτουργό" την Silver8in!
Τώρα θ' αρχίσω και γυμναστική μόνη μου και αργότερα θα πάω και στο γυμναστήριο.
Δεν ξέρω πως να βάζω link για να δείτε τις φωτογραφίες των γατουλιών μου!Μπορεί κάποια σας να μου πει βήμα-βήμα?
Γεια σας!
Δεν ξέρω όμως πως να οργανώσω τις φωτογραφίες μου με τη σειρά που τις θέλω εγώ κι όχι ανάκατα όπως είναι τώρα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Eυχαριστώ Νίκη! Ελπίζω να το πέτυχα. Το έβαλα το λινκ κάτω από την υπογραφή μου. Δες το και πες μου αν λειτουργεί καλά.
Δεν ξέρω όμως πως να οργανώσω τις φωτογραφίες μου με τη σειρά που τις θέλω εγώ κι όχι ανάκατα όπως είναι τώρα!
Πολυ καλα Anima μπραβο.
Τωρα ειδα η Ελινα ειναι η μαυρουλα κουκλα:kiss: και ο Χουχουδος το πανεμορφο περσικο.
Ουτε εγω εχω οργανωσει τις φωτο.Με χρονολογικη σειρα τις βαζω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
καλύτερα να είχα φάει πίτσα...
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Καλημέρα.... να σας πω τον πόνο μου. Χτες βράδυ ήθελα να φάω πίτσα.. ήμουν αποφασισμένη να κάνω τα πάντα για να μην φάω.... Και τα έκανα... έφαγα μισό μεζέ κοτόπουλο ψητό από το μεσημέρι. μετά από λίγο 4 κουταλιές μερέντα... και καμια ώρα μετά τονοσαλάτα... (μετά αναγούλιασα) :Ρ
καλύτερα να είχα φάει πίτσα...

Μαλλον καλυτερα θα ηταν να ειχες φαει πιτσα.
Αν δεν κατι πολυ, νομιζω δεν πρεπει να καταπιεζεις το εαυτο σου.
Ας ετρωγες ενα κομματι πιτσα
,ετσι περισσοτερες θερμιδες πηρες.
Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μπράβο Anima συνέχισε έτσι!!
Prince θα συμφωνήσω με την Νίκη, καλύτερα να έτρωγες 1 κομάτι πίτσα και να μην πιέζεσαι υπερβολικά.
Εγώ αυτές τις μέρες ξαναβρήκα την όρεξή μου
και μου είναι πολύ δύσκολο να χωρίζω τα γεύματα και να αντιστέκομαι στα γλυκάκια που μου έφερε
ιδιαίτερα αν μου τα πλασάρει όταν ξυπνάω απο μεσημεριανό υπνάκο μαζί με καφεδάκι 
nikosxeng
Εκκολαπτόμενο μέλος
αρκεί να ήταν σκέτα..
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Γεια σας!
prince
Διάσημο μέλος
Σε ζηλεύω. Μέρες τωρα παλεύω να χωσω τον οργανισμό μου σε πρόγραμμα αλλά λόγω άγχους δεν τα καταφέρνω.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Και μην μου πείτε ότι όλες οι αποτυχημένες δίαιτες αρχίζουν από Δευτέρα γιατί α!!!!!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Εγώ μετά από πολύ σκεψη και συζήτηση με τον εαυτό μου απόφάσισα να αρχίσω από αύριο ......
Και μην μου πείτε ότι όλες οι αποτυχημένες δίαιτες αρχίζουν από Δευτέρα γιατί α!!!!!![]()
Οχι ψυχη μου
Εγω θα σου πω μεσα απο την καρδια μου ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ μετά από πολύ σκεψη και συζήτηση με τον εαυτό μου απόφάσισα να αρχίσω από αύριο ......
Και μην μου πείτε ότι όλες οι αποτυχημένες δίαιτες αρχίζουν από Δευτέρα γιατί α!!!!!![]()

Καλή επιτυχία!!Εγώ παλεύω αυτές τις μέρες τρελά να κρατίσω το στόμα μου κλειστό καινα μην φάω τις λιχουδιές που μου έφερε ο καλός μου
Αλλά ενοείται πως τις πρώτες μέρες την άφησα την δίαιτα. Τώρα προσπαθώ να συνεχίσω αλλά είναι τεράστιος πειρασμός να ξέρεις πως το ψυγείο ειναι γεμάτο με γλυκάκια 

julia
Διακεκριμένο μέλος

και γλυκό, Καρυδόπιτα με παγωτό....
Και ακόμα και τώρα δεν έχω χωνέψει....

Άντε να μεγαλώσει το σκυλί να το πηγαίνω καμία βόλτα... να κάψω τίποτα...

Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Καρυδόπιτα με παγωτό!!! κόλαση!!!
Πόσο είναι το σκυλάκι σου?

julia
Διακεκριμένο μέλος
Άστα! Και πόσο με τραβάει κι εμένα μια έξοδος για φαγητό δεν λέγεται! Αλλά έτσι ειναι.. τρώς τρώς και μετά ψάχνεις σόδες για να χωνέψεις
Καρυδόπιτα με παγωτό!!! κόλαση!!!
Πόσο είναι το σκυλάκι σου?![]()
Άστα... αν είναι να την κάνεις την αμαρτία.. να την κάνεις να αξίζει!!!

Το σκυλάκι μου το βρήκα την Τετάρτη.. πρέπει να είναι λιγότερο από μιας εβδομάδας.. έχω ανοίξει θέμα ΕΔΩ

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
"ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ-ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ"
Οτι πρεπει να γνωριζετε για την θεραπεια της νοσηρης παχυσαρκιας.
Εχει γενικες πληροφοριες για την παχυσαρκια, υπολογισμο του δικου σας Δεικτη Μαζας Σωματος, τις συχνοτερες επιπλοκες και τις συγχρονες μεθοδους θεραπειας.Επικεντρωνεται στην "βαριατρικη χειρουργικη"
δηλαδη στα νεοτερα για τον γαστρικο δακτυλιο, την γαστρικη παρακαμψη(Βy-pass) και την αφαιρεση του γαστρικου θολου.
Σιγουρα καμια απο σας δεν χρειαζεται χειρουργικη αντιμετωπιση και εγω ειμαι κατηγορηματικα κατα τετοιων μεθοδων, αλλα αν σας ενδιαφερει υπαρχει link https://www.ekstratia.gr/
Η ολη προσπαθεια ειναι απο "Την εκστρατεια κατα της παχυσαρκιας"
Ευρωπαικη Ενωση 2006-2011 5ετια"Ευρωπη κατα της Παχυσαρκιας"
Αχρειαστα να ειναι!

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλή επιτυχία!!
Εγώ παλεύω αυτές τις μέρες τρελά να κρατίσω το στόμα μου κλειστό καινα μην φάω τις λιχουδιές που μου έφερε ο καλός μουΑλλά ενοείται πως τις πρώτες μέρες την άφησα την δίαιτα. Τώρα προσπαθώ να συνεχίσω αλλά είναι τεράστιος πειρασμός να ξέρεις πως το ψυγείο ειναι γεμάτο με γλυκάκια
![]()
ααααα εφερε jamon & chorizo ? και γλυκα??? και αυτο το υπεροχο με τα αμυγδαλα???? ναι ειμαι κοιλιοδουλη

Μαγισσα καλη επιτυχια! νομιζω εσυ ευκολα θα τα χασεις , αν βαλεις ενα στοχο το καταφερνεις!
aalyah
Διάσημο μέλος

Τώρα λοιπον που ήρθα επισκεψη στην ελλαδα πήγα στον κολλητο μου, ο οποίος είναι φυσιοθεραπευτης και δάσκαλος πιλάτες και ειδικος στο σιατσου, ρεφλεξολογια, και βελονισμο (πήγε μέχρι και κίνα το πουλάκι μου για να πάρει κανονικα πτυχίο απο το πανεπιστήμιο τους και να κάνει πρακτικη) και τον ρώτησα αν γίνεται κάτι επι του θέματος. Μ'εβαλε λοιπον κάτω, με πασπάτεψε απο δω με πασπάτεψε απο εκει (μου ξέπιασε και την πλάτη παρεπιπτόντως), μου έκανε την κοιλιά μαξιλαράκι μοδίστρας για βελόνες (εν ολίγοις βελονισμό) με πάτησε και μ'ενα πράγμα πάνω στ'αυτια (ρεφλεξολογία μου είπε οτι είναι και εκει λέει στα αυτια έχουμε κάτι νέυρα λεει και τα πατουσε να μου ενεργοποιησει τον μεταβολισμο μου λεει) και απο τοτε εχω αρχίσει πολυ σιγα σιγα και πολυ σταθερα να χανω κιλά. Γραμμαρια μεν καθημερινα αλλα προστιθονται και γινονται κιλα. Λιγα και σταθερα. Φυσικα πλέον δεν γουρουνιαζω στο φαγητο. Αλλα γιατι δεν έχω την ιδια ορεξη με πριν. Τρωω φυσικα μην νομίζετε οτι δεν τρωω. Αλλα πλέον δεν νιωθω εκεινη την στερηση που ενιωθα πιο πριν. Δεν ξέρω αν φταίει ο βελονισμος η αν φταιει η ψυχολογια μου. Το οτι δηλαδη απλα πιστεψα οτι θα λειτουργησει και γι'αυτο λειτουργησε. Πάντως παιδια εγω εχω σταματησει να το σκεφτομαι και εχω αρχισει και χανω. Ενω πριν που το σκεφτομουν συνεχεια και ζοριζομουν να χασω δεν εχανα. Κι αν εχανα τα εβαζα διπλασια. Τώρα τρωω οταν πεινασω, τρωω αργα και μόλις νιώσω οτι χόρτασα τ'αφηνω. Και έχω βρει την υγεια μου. Προχθες που μετρηθηκα ειχα πεσει στα 59. Και συνεχιζω. Τώρα ή ο μεταβολισμος μου έχει αρχίσει και δουλέυει ή έχω ταινια και δεν το έχω παρει χαμπαρι.
Αααααα επίσης μου κάναν δώρο ένα βιβλίο που λέγεται το μυστικό το οποίο σου εξηγεί τον νόμο της έλξης και πως μ'άυτο μπορείς να ελκύεις οτιδήποτε θέλεις στην ζωή σου. Ευτυχία λεφτά, χάσιμο κιλών και αλλα τέτοια. Το οποιο λεει στο θεμα του βαρους οτι αν εστιασετε στην απωλεια βαρους ο νομος της έλξης θα σας φέρει πιο πολυ βαρος. Οσο εστιαζετε στα αρνητικά τόσο αυτα θα ερχονται.Αυτο που λεει οτι πρεπει να κανουμε για να χασουμε βαρος ειναι να εστιασουμε στο μυαλο μας ποια κιλα θελουμε. Πως θελουμε να ειναι το σωμα μας. Μετα πρεπει να πιστέψουμε οτι αυτο ειναι το βαρος μας. Να προσποιηθουμε με λιγα λογια οτι ηδη εχουμετο επιθυμητο βαρος και οτι θαυμαζουμε τον εαυτο μας και οτι ειμαστε ευχαριστημενοι μ'αυτο. Αν νιωθουμε ασχημα για το σωμα μας δεν θα πετυχουμε ποτε να χασουμε κιλα. Κι αν χασουμε θα τα ξαναβαλουμε γρηγορα και αυτο γιατι ετσι πιστευουμε. Οτι τα κιλα μετα τις διαιτες ξαναμπαινουν. Και ετσι τα περιττα κιλα συμφωνα με τον νομο της ελξης ερχονται και μας κατσικονονται παλι. Κάι ότι αν έχουμε αμφιβολίες οτι θα πετύχει τότε δεν θα πετύχει. Πρέπει να έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη. Κάτι τέτοια λεει τελος παντων (ο θεος και η ψυχή του δηλαδη). Παντως ο βελονισμός σε μένα πιάνει. Είτε γιατι πίστεψα οτι πιανει ειτε γιατι απλα πραγματικα πιανει.
Δεν ξέρω αν βοήθησα πάντως αυτα απο τις δικές μου ταπεινές γνώσεις και εμπειρίες.
Α και να μην το ξεχάσω. Power plate θα συμβούλευα να μην κάνετε εκτος αν πάτε σε γυμναστήριο που το έχουν και έχουν ειδικο γυμναστη εκπαιδευμενο ο οποιος θα καθετε πανω απο το κεφαλι σας οση ωρα και καθε φορα που κανετε power plate. Εγω εκανα την βλακεια να κανω χωρις επιτηρηση και επαθα μια μικρη ζημια στην μεση. Έκανα ομως ακτινες και τελικα δεν ηταν τιποτα σοβαρο. Αλλα φυσικα το power plate το εκοψα μαχαιρι. Και ενας φιλος κατεληξε για φυσιοθεραπειες και με 2 μηνες αναρρωτικη απο την δουλεια γιατι επαθε η μεση του και δεν μπορουσε να κουνηθει. Και την ζημια την επαθε στο δευτερολεπτο απο λαθος σταση πανω στο μηχανημα. Γι'αυτο δικια μου συμβουλη....αφήστε τις ταρζανιες πανω στα power plate και αν θελετε να γυμναστητε πιαστε κανα παραδοσιακο ποδηλατακι και δωστε του να καταλαβει. Το καλύτερο!

Και συγχωρέστε με που παλι εγραψα βιβλιο

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Α και να μην το ξεχάσω. Power plate θα συμβούλευα να μην κάνετε εκτος αν πάτε σε γυμναστήριο που το έχουν και έχουν ειδικο γυμναστη εκπαιδευμενο ο οποιος θα καθετε πανω απο το κεφαλι σας οση ωρα και καθε φορα που κανετε power plate. Εγω εκανα την βλακεια να κανω χωρις επιτηρηση και επαθα μια μικρη ζημια στην μεση. Έκανα ομως ακτινες και τελικα δεν ηταν τιποτα σοβαρο. Αλλα φυσικα το power plate το εκοψα μαχαιρι. Και ενας φιλος κατεληξε για φυσιοθεραπειες και με 2 μηνες αναρρωτικη απο την δουλεια γιατι επαθε η μεση του και δεν μπορουσε να κουνηθει. Και την ζημια την επαθε στο δευτερολεπτο απο λαθος σταση πανω στο μηχανημα. Γι'αυτο δικια μου συμβουλη....αφήστε τις ταρζανιες πανω στα power plate και αν θελετε να γυμναστητε πιαστε κανα παραδοσιακο ποδηλατακι και δωστε του να καταλαβει. Το καλύτερο!![]()
Ευχαριστω για την προειδοποιηση γιατι καποια στιγμη σκεφτομουν να το ψαξω.Δεν φανταστηκα οτι μπορει να ειναι τοσο εποκυνδυνο αν δεν προσεξεις εσυ η δεν σε προσεξουν στο γυμναστηριο.

Οποτε μια χαρα ειναι το στατικο μου ποδηλατο και το στεπερ μου.
Μετα απο ενα μηνα διαιτας και καθημερινης 20λεπτης ασκησης, περα απο τα κιλα που εχασα, πρεπει να σφιξαν και λιγο τα ποδια μου αν κρινω απο τα παλια μου ρουχα και τις παλιες μποτες.

aalyah
Διάσημο μέλος
Ευχαριστω για την προειδοποιηση γιατι καποια στιγμη σκεφτομουν να το ψαξω.Δεν φανταστηκα οτι μπορει να ειναι τοσο εποκυνδυνο αν δεν προσεξεις εσυ η δεν σε προσεξουν στο γυμναστηριο.
Οποτε μια χαρα ειναι το στατικο μου ποδηλατο και το στεπερ μου.
Μετα απο ενα μηνα διαιτας και καθημερινης 20λεπτης ασκησης, περα απο τα κιλα που εχασα, πρεπει να σφιξαν και λιγο τα ποδια μου αν κρινω απο τα παλια μου ρουχα και τις παλιες μποτες.![]()
Την καλυτερη δουλεια κάνεις. Και εγώ εχω ενα ελλιπτικο στο σπιτι (αυτο που κουνας χερια ποδια συγχρονος και καλα οτι κανεις τζοκινγκ αλλα περισσοτερο σαν σαχλοκουδουνο πας) και μια χαρα την βρισκω. Γυμναστικη και παλι γυμναστικη. Τρωτε απλα χωρις να γουρουνιαζετε και καντε γυμναστικη και θα δείτε για ποτε θα χασετε. Και οποιος είναι απο Θεσσαλονικη και θελει να πειραματιστει με βελονισμο στειλτε μου ΠΜ και θα σας δώσω τα στοιχεια του κολητου μου. Αλλα πέρα απο αυτο η γυμναστική είναι κατα την γνωμη μου οτι καλυτερο. Ειτε σε μορφη γυμναστηριου, ειτε σε μια απασχοληση γιογκα η πιλατες, ειτε καποιος χορός παραμένει να ειναι οτι καλυτερο και υγιεινο!

ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
[/quote]αχα, τα κιλά που έχασες εγώ τα βρήκα,
, είμαι αδύναμος χαρακτήρας στα γλυκά, μεχρι τελευταία στα παγωτα, καλά να μη σας κολάζω, η μόνη ΄΄γυμναστική΄΄ που κάνω είναι ότι περπατάω γρήγορα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Ευχαριστώ!
όπως ευχαριστώ και την ηθική "αυτουργό" την Silver8in!
Μπορεί κάποια σας να μου πει βήμα-βήμα?