Raisa
Περιβόητο μέλος
Σημερα ειχα ραντεβου με την ιατρο που μου κανει την διαιτα.Λοιπον μετα απο δυο μηνες διαιτα εχασα 12 κιλα και 10% λιπος!
Αν και κουρασμενη ειμαι πολυ χαρουμενη!
Μαγισσουλα κρατα γερα!Κοιτα τωρα το τριημερο μην κανεις καμια ζαβολια γιατι θα φωναξω τον....Αδη!
Καλα μονη μου γραφω σ'αυτο το thrend, και καλα οι Αθηναιες ειναι αδυνατες, αλλα οι συμπατριωτησες τι εγιναν?![]()
ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ Νίκη.....σε θαυμάζω με την επιμονή σου!!!!!! Τέλεια, έτσι να συνεχίσεις !

Εγώ ακόμα δεν το πήρα σοβαρά το θέμα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Κι εμένα μου είχάν πει οι γιατροί πέρσυ και πρόπερσυ να χάσω 20 κιλά για να βοηθήσω το σκελετό και τα πόδια μου που πονούσαν. Έτσι από τον Φεβρουάριο ως το καλοκαίρι έχασα σιγά-σιγά 3-4 κιλά. Μετά άρχισα με τη βοήθεια της Sil8erin έχασα πρώτα 6 κιλά και μετά με τη συντήρηση άλλα 2 κι έτσι έχασα σύνολο άλλα 8. Τώρα ξαναρχίζω τη μαγική δίαιτα της Sil8erin με στόχο να χάσω άλλα 6-8έτσι ώστε να γίνω όσα μου είπε ο γιατρός που μου είχε πει να χάσω 20.
Ήδη νοιώθω μια χαρά πολύ πιο ελαφρυά και τα πόδια μου με πονάνε πολύ πιο λίγο αλλά και η οισοφαγίτιδα που με βασάνιζε δεν εμφανίζεται πλέον.
Σήμερα είναι η πρώτη μου μέρα του δεύτερου κύκλου δίαιτας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Να σου ευχηθώ καλή επιτυχία για το sequelMπράβο και χίλια μπράβο Νίκη!
Κι εμένα μου είχάν πει οι γιατροί πέρσυ και πρόπερσυ να χάσω 20 κιλά για να βοηθήσω το σκελετό και τα πόδια μου που πονούσαν. Έτσι από τον Φεβρουάριο ως το καλοκαίρι έχασα σιγά-σιγά 3-4 κιλά. Μετά άρχισα με τη βοήθεια της Sil8erin έχασα πρώτα 6 κιλά και μετά με τη συντήρηση άλλα 2 κι έτσι έχασα σύνολο άλλα 8. Τώρα ξαναρχίζω τη μαγική δίαιτα της Sil8erin με στόχο να χάσω άλλα 6-8έτσι ώστε να γίνω όσα μου είπε ο γιατρός που μου είχε πει να χάσω 20.
Ήδη νοιώθω μια χαρά πολύ πιο ελαφρυά και τα πόδια μου με πονάνε πολύ πιο λίγο αλλά και η οισοφαγίτιδα που με βασάνιζε δεν εμφανίζεται πλέον.
Και να σου πω και ένα μεγάλο μπράβο που τα κατάφερες 

μαγισσα
Διάσημο μέλος

aalyah
Διάσημο μέλος
Mπράβο και χίλια μπράβο Νίκη!
Μαγική δίαιτα ακούω? Sil8erin θέλω και εγώ το μυστικο!! Εγώ δεν θέλω να χάσω πολλά. Αυτην την στιγμή 5. Αλλά το θέμα είναι οτι....δεν ξέρω κόλησε ο οργανισμός μου και δεν τα καταφέρνω. Και δεν ειμαι και πολύ της δίαιτας να πω την αληθεια...
Αλλά αν είναι κάτι καλό θα το κάνω.Και συγχαρητήρια κορίτσια που τα καταφέρνετε! Μήπως να δώσω και στην μαμα να κάνει την δίαιτα? Χρειάζεται να κάνει λόγω της καρδιάς της (της το έχει πει και ο γιατρος ένα εκατομμύριο φορές) αλλα αυτη....μη δει φαγητο...σαν και μένα ένα πράγμα

elvenstar
Επιφανές μέλος
8 κιλα;;;;; και δεν είσαι ευχαριστημένη;;;μπορεί να μην χάνω όσο γρήγορα θα ήθελα αλλά έχασα ήδη 8 κιλά
Την ειχα ανάγκη αυτή την εμψύχωση γιατί τα παράτησαοπότε κορίτσια γερά με τσαμπουκά!!!!!!![]()
Αλλά από αύριο θα αρχίσω και εγώ
ELENIP
Διάσημο μέλος
8 κιλα;;;;; και δεν είσαι ευχαριστημένη;;;![]()
Την ειχα ανάγκη αυτή την εμψύχωση γιατί τα παράτησαΑλλά από αύριο θα αρχίσω και εγώ
![]()
Κι εγω τα παρατησα.Εχασα 10 κιλα αλλα το καλοκαιρι εκανα διαιτα.Τωρα που ειναι χειμωνας μου φαινεται βουνο

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Συνεχιστε ετσι και θα καταφερετε να φτασετε τους στοχους που εχετε βαλει!
Εγω την προηγουμενη βδομαδα καταφερα να χασω αλλο ενα κιλο,οποτε ειμαι μειον 13 κιλα.
Εχω βαλει τωρα σαν στοχο πριν τα Χριστουγεννα να εχω φτασει τα μειον 20 κιλα.
Σλιθ καλη επιτυχια, τωρα στο ξεκινημα προσεξε λιγο να μην απογοητευτεις και τα παρατησεις, μετα οσο βλεπεις τα αποτελεσματα στην ζυγαρια περνεις κουραγιο να συνεχεισεις.
Τι στοχο εχεις βαλει?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Πρέπει να σας το πω κορίτσια, η επικοινωνία μου με τη Sli8erin, η ανταλλαγή σκέψεων, η αναφορά πως πήγε κάθε μέρα ήταν το μισό της επιτυχίας. Τάλλο μισό ήταν η ίδια η δίαιτα και η διάθεσή μου.
Μάγισσα μπράβο! Τα κατάφερες! Πράγματι καλό το σλόγκαν: γερά και με τσαμπουκά!
Άντε και με τη νίκη!
Μετά θα πάμε σε κανένα "χοροδιδασκαλείο" για χορούς και πανηγύρια! Πρώτες στη σάμπα και στο ταγκό μας βλέπω! Αααα, παρακαλώ! μη ξεχνάμε και το μπέλι ντανς! Όσο και να πεις, όσο κι αν δέχομαι απόλυτα το πάχος ως κατάσταση και ως αισθητική, η ελαφράδα έχει άλλη χάρη στο πως αισθάνεται κανείς! Με τα ρούχα να κουνιούνται πάνω σου ελεύθερα, σφιχτά αν το επιλέξεις, σαν αγκαλιά, ριχτά και αεράτα με όλη σου την άνεση!
Κάθεσαι πιο άνετα στο πάτωμα δίπλα στα γατιά σου και κάνεις μια χαρά την άσκηση της γάτας!
elvenstar
Επιφανές μέλος
Εγώ πάλι χειμώνα καλοκαίρι το ίδιο βουνό βλέπωΚι εγω τα παρατησα.Εχασα 10 κιλα αλλα το καλοκαιρι εκανα διαιτα.Τωρα που ειναι χειμωνας μου φαινεται βουνο![]()

Αυτό είναι το πρόβλημα βρε Νίκη μου, γι αυτο κ απογοητεύομαι, λογο υψηλού λευκώματος δεν πέφτουν τα ρημάδια κ τα παρατάω. Να σου ευχυθώ να φτάσεις το στόχο σου μέχρι τα ΧριστούγενναΣλιθ καλη επιτυχια, τωρα στο ξεκινημα προσεξε λιγο να μην απογοητευτεις και τα παρατησεις, μετα οσο βλεπεις τα αποτελεσματα στην ζυγαρια περνεις κουραγιο να συνεχεισεις.Τι στοχο εχεις βαλει?

elvenstar
Επιφανές μέλος
Καλά δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα ή αλήθεια είναι ότι μια καλή δίαιτα παίζει ρόλο καθώς κ να σε εμψυχώνουν όλο αυτό το διάστημα αλλά το μεγαλύτερο κομμάτι της επιτυχίας ήταν δικό σου εσύ ξεκόλλησες το μυαλό σου από ορισμένα πράγματα αρα η επιτυχία είναι αποκλειστικά δική σου.Sil8erin! Πόσο χαίρομαι που είσαι εδώ!
Πρέπει να σας το πω κορίτσια, η επικοινωνία μου με τη Sli8erin, η ανταλλαγή σκέψεων, η αναφορά πως πήγε κάθε μέρα ήταν το μισό της επιτυχίας. Τάλλο μισό ήταν η ίδια η δίαιτα και η διάθεσή μου.
Μάγισσα μπράβο! Τα κατάφερες! Πράγματι καλό το σλόγκαν: γερά και με τσαμπουκά!
Άντε και με τη νίκη!
Μετά θα πάμε σε κανένα "χοροδιδασκαλείο" για χορούς και πανηγύρια! Πρώτες στη σάμπα και στο ταγκό μας βλέπω! Αααα, παρακαλώ! μη ξεχνάμε και το μπέλι ντανς! Όσο και να πεις, όσο κι αν δέχομαι απόλυτα το πάχος ως κατάσταση και ως αισθητική, η ελαφράδα έχει άλλη χάρη στο πως αισθάνεται κανείς! Με τα ρούχα να κουνιούνται πάνω σου ελεύθερα, σφιχτά αν το επιλέξεις, σαν αγκαλιά, ριχτά και αεράτα με όλη σου την άνεση!
Κάθεσαι πιο άνετα στο πάτωμα δίπλα στα γατιά σου και κάνεις μια χαρά την άσκηση της γάτας!
Όσο για την Σάμπα μπορώ να σου τη μάθω εγώ 
rose94
Νεοφερμένο μέλος
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Άρχισα κι εγώ δίαιτα προχθες....!!!
και εγω αρχιζω καθε Δευτερα.... και τελειωνω ...το πολυ την επομενη μερα

darkjudith
Εκκολαπτόμενο μέλος
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Eλα τώρα μπουμπουνίτσα μου! Τάχουμε κάνει όλες αυτά! Κάνε-κάνε στο τέλος έρχεται η μεγάλη μέρα! Ωριμάζεις εσύ ωριμάζουν και οι ικανότητές σου για αυτοέλεγχο.και εγω αρχιζω καθε Δευτερα.... και τελειωνω ...το πολυ την επομενη μερα![]()
Καλό βραδάκι!
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπράβο σου, μπράβο σου! Μη το βάζεις κάτω! Καλή αρχή!Άρχισα και εγώ δίαιτα! Με επισκέψεις σε διαιτολόγο κανονικά. Και κάθε μέρα με το ταπεράκι μου στην δουλειά και με τα φρουτάκια μου! Για να δούμε...
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
και εγω αρχιζω καθε Δευτερα.... και τελειωνω ...το πολυ την επομενη μερα![]()
Αντε παλι, "κλαιν και οι χηρες κλαιν και οι παντρεμενες".

Τι να χασεις εσυ παιδι μου...... τον χρονο σου?

darkjudith
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μπράβο σου, μπράβο σου! Μη το βάζεις κάτω! Καλή αρχή!
Σε ευχαριστώ πολύ! Πρέπει να χάσω τουλάχιστον 25 κιλά..

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
25! ;Έτσι και μένα μου είχαν πει οι γιατροί, 20 τουλάχιστον να χάσω. Από δω το έφερνα απο κει το έφερνα, λίγο-λίγο πήγαινα με διατροφή, σιγά-σιγά κτλ... ε! στο τέλος ήθελα κάτι πιο γρήγορο. Έτυχε τότε να μάθω για τη δίαιτα της Sil8erin και άρχισα.Σε ευχαριστώ πολύ! Πρέπει να χάσω τουλάχιστον 25 κιλά..![]()
Σήμερα είμαι -15kg και συνεχίζω.
Πρέπει να τονίσω ότι: η καθημερινή συμπαράσταση της Sil8erin και η δυνατότητά μου να κουβεντιάζω μαζί της για τη δίαιτα και κάποια λίγο πιο προσωπικά βοήθησαν πάρα πολύ !!! Βοήθησε πολύ επίσης το ότι είχε ωριμάσει πολύ μέσα μου αυτή η ιδέα και ...όπως λένε οι φίλοι μας οι Κινέζοι:
Τίποτα δεν είναι πιο δυνατό από μια ώριμη ιδέα!
Καλή προετοιμασία λοιπόν!
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Τπ βιβλιο λεγεται Γυμναστικη μονη στο σπιτι και μονο πυ το βλεπεις σου ερχεται ορεξη να το κανεις. Δυστυχως για μενα τη τριτη μερ που το ξεκινησα κι εκανα ωραια ωραιατο δυναμικο βαδισμα πεφτω μεσα σε μια λακουβα παρα τα καλα παπουτσια κλπ και παρτην κατω.. μια βδομαδα εκανα να ξανα περπατησω σωστα... μολις σιαξει το ποδι ομως θα το ξαναρχισω ηταν πολύ καλο. Βαζεις και βηματομετρο και μετρας ποσα βηματα κανεις καθε μερα σε σχεση με αυτα που θα πρεπε να κανεις για να εισαι υγιης.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool