Από Δευτέρα αρχίζω δίαιτα... Όλα όσα μας προβληματίζουν...

Πολύ ωραία και βοηθητικά όλα αυτά με το βιβλίο.
Επιμένω όμως ότι για να χάσεις σταθερά πολλά κιλά είναι σαν να βάζεις σε τάξη το σπίτι σου και τα οικονομικά σου. Δηλαδή τα του οίκου σου.
Γι αυτό πριν είπα: τίποτα πιο δυνατό από μια ώριμη ιδέα.
Προς το παρόν εγώ γιορτάζω σήμερα τα -10 kg που έχασα από τότε που άρχισα με τη δίαιτα της Sil8erin. Πιστεύω ότι η επιτυχία αυτή οφείλεται, όπως ξαναείπα, σε πολλούς παράγοντες μαζί. Θα σας το αναλύσω αν κάποια στιγμή βρεθούμε...
Λοιπόν κορίτσια μη το βάζετε κάτω! δουλέψτε το καλά στο μυαλό σας, κάντε μικρές δοκιμές να δείτε πως σας "κάθεται" το πράγμα και μόλις είσαστε έτοιμες βουρρρρρρρρρρρρρρ!
Καλή επιτυχία σε όλες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να σου κι ενας αντρας σε αυτο το θεμα! χαχα
Κοριτσια, επειδη βαριεμαι να κανω προγραμμα μονος μου και καθε προσπαθεια αποτυγχανει παταγωδως, μπορειτε να μου προτεινετε με πμ καποιον πολυ καλο διαιτολογο? οχι και απιαστο οικονομικα βεβαια, και καλυτερο θα ηταν να ειναι κοντα στο κεντρο της Αθηνας...

αυταααα... φχαριστωωω!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σου άντρα της παρέας. Γιατρό διαιτολόγο στην Αθήνα δεν ξέρω αλλά, βλέποντας πόσο με βοήθησε η υποστήριξη της Έλενας, αν αρχίσεις δίαιτα, μπορώ να σε στηρίζω εγώ με καθημερινή επικοινωνία στο ίδιο μοντέλο που κάναμε με την Έλενα. Φυσικά το ίδιο μπορούν να κάνουν η Έλενα ή και άλλα μέλη του σάιτ.

Νάμαστε πάλιιιιιιιιιιι!
Σήμερα ζυγίστηκα και είμαι 67 kg. Ε, δεν είναι κι άσκημα! με στόχο τα 65-64 κg κι από τις 15/09 μέχρι 26/11 ένδεκα (11) κιλά. Όμως κάποιες περιόδους πήγαινε καλά και κάποιες κολούσε. Τότε ήταν το δύδκολο. Τώρα συντήρηση ....
Όταν τα μιλούσα με την Ελένη ήταν το κλύτερο
Καληνύχτα

Και εγω εχω να "δηλωσω" οτι στο τελευταιο ραντεβου που ειχα με την ιατρο-διαιτολογο την περασμενη τεταρτη ημουν 16κιλα μειον!:up:
Δυστυχως ομως μου εκανε παρατηρηση γιατι με βρηκε πολυ αφυδατωμενη. Δηλαδη η ενδειξη ποσοστου λιπους στην ζυγαρια της,εδειχνε αλλα αντ'αλλων γιατι δεν ειχα καθολου υγρασια στο δερμα των πελματων.:( Ολα αυτα οφειλονταν στην αφυδατωση,επειδη τον τελευταιο μηνα δεν επινα οσα ποτηρια νερο πρεπει(8-10 την ημερα):hmm:
Ετσι ο οργανισμος μου δεν μπορουσε να αποβαλει ευκολα τις τοξινες και επεσε και ο ρυθμος απωλειας βαρους τον τελευταιο μηνα.:(:hmm:
Για αυτο ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ για οσους κανουν διαιτα.:hmm:

Μεγαλος καημος και αυτα τα κιλα:mad:
Τοσα χρονια διαιτα λεω οτι κανω αλλα ποτε δεν πιανει:blink:
Μηπως φταιει αυτο το "απο Δευτερα"?:blink:
Να δοκιμασουμε καμια αλλη μερα:hmm::lol::lol:

Λοιπον ζυγηστηκα τωρα το πρωι, και ο τελικος απολογισμος μετα απο σχεδον τεσσερεις μηνες ελεχομενης διατροφης ειναι μειον 18 κιλα !:up:
Τον τελευταιο καιρο ειχε πεσει πολυ ο ρυθμος απωλειας, το τελευταιο εικοσαημερο εχασα μονο 2 κιλα.Μαλλον κουραστηκε πια ο οραγισμος μου και χρειαζεται μια αναπαυλα.:hmm:Οποτε μετα το Σ/Κ μπαινω σε προγραμμα συντηρησης(εχουμε και γιορτες, μην ξεχνιομαστε;)) και θα συνεχισω παλι μετα τα Φωτα.:)
Καλη επιτυχια απο μενα σε οσους-οσες σκεφτονται να ξεκινησουν προγραμμα απωλειας βαρους (μαλλον τωρα πια, μετα τις γιορτες).:D
Δεν ειναι καθολου ακατορθωτο, λιγη αυτοπειθαρχια χρειαζεται.;):D

Νίκη μου μπράβο! Την τελευταία φορά που σε είδα ήσουν πραγματικά άλλος άνθρωπος, τα πας πάααρα πολύ καλά!:up:
Εγώ να δούμε πώς θα μπω σε πρόγραμμα, που δεν αντέχω ούτε μια μέρα στη σκέψη πως δε μπορώ να φάω ό,τι θέλω :mad:

καλημέρα, βασικά να σας πώ τον πόνο μου να μου πείτε τη γνώμη σας...

όταν μετακόμισα ήμουν 62 κιλά σχεδόν. σήμερα είμαι 65.300 !!!!

έπεσα στο τρυπάκι "μαγειρεύω για τον σύντροφό μου και βάζω όλη μου την τέχνη" και ακόμη περισσότερο στο "ο φίλος μου έχει όρεξη για ουζάκι και μεζεδάκια"

τόσο τα δικά μου φαγητά όσο και τα δικά του τα λατρεύω (τον χώνω να μαγειρεύει συχνά γιατί τις μισές μέρες αργώ τραγικά να γυρίσω στην κόρινθο από την αθήνα). τα κιλά συσορέυονται...

σε κάθε γεύμα φροντίζω να υπάρχει ποικιλία σαλάτας. κάθε φορά διαφορετική. και γεμίζω το πιάτο μου με σαλάτα αλλά τρώω και το φαγητό μου. επιπλέον ο αρραβωνιαστικός μου μου ζητάει με ζουζουνιστό τρόπο να του φτιάχνω τζατζίκια, τυροκαυτερές, σκορδαλιές, χούμους κλπ.

και σαν να μην έφτανε αυτό κάθε βδομάδα φτιάχνουμε σκουμπρί παστό.

αντιλαμβάνεστε ότι όλα αυτά καταλήγουν στο πιάτο μου..... δεν μπορώ να κάνω τίποτε. μου γεμίζει το πιάτο....'

φυσικά παραπάνω δεν ανέφερα την απέχθειά του για το αγοραστό ψωμί που οδηγεί στο να ζυμώνουμε συνέχεια ή την αγάπη του για κάθε είδους γλυκό... μου δίνει 2-3 συνταγές κάθε βδομάδα... (για τη βδομάδα που έρχεται θα επιχειρήσουμε να φτιάξουμε καταϊφι)

και έρχομαι και σας ρωτάω. τι μπορώ να κάνω; αν δεν τρώω στεναχωριέται. με ταϊζει με το ζόρι γιατί κουράζομαι πολύ με όλα τα πάνω κάτω. μόνο ταπεράκι στη δουλειά δεν μου δίνει. :(

και μπαίνουν τα κιλά. δώστε μου μια συμβουλή πώς να χειριστώ το θέμα σας παρακαλώ....

Μήπως σε θέλει πιο παχειά? Υπάρχουν γούστα και γούστα!

Πάντως εγώ, αντίθετα με τη Νίκη, έβαλα στις γιορτές 3 περίπου κιλά και τώρα ετοιμάζομαι για δίαιτα και πάλι! Αντε να δούμε τι θα κάνω!

ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω. ότι και να κάνω παχαίνω. αν δεν φάω γκρινιάζει ότι θα αρρωστήσω και μετά θα τον στήσουν στον τοίχο οι γονείς μου. χμ αν δεν τρώω με ταϊζει στο στόμα... τι να κάνω;

δεν νομίζω ότι με θέλει πιο παχιά αν αναλογιστώ τα ρούχα που μου αγόραζε όταν ήμου 60 με 61 κιλά. τι άλλαξε τώρα που είμαστε όλη μέρα μαζί;

Η νύφη μου λέει στον αδελφό μου κουνιστή και λυγιστή με αέρίγραπτο σκέρτσο: Αν θες να σου αρέσω δεν πρέπει να φαω αυτό... και κείνο ... χιχιχι... και τον περιποιείται χωρίς να τρώει αυτή! Μαεστρία? καπατσωσύνη? όπως θες πες το, πάντως πιάνει.

θα το δοκιμάσω και γώ αν και ο γιώργος φοβά;ται ότι θα τον κρεμάσουν οι γονείς μου αν αρχίσω και νιώθω αδυναμία γιατί δεν τρώω...

μακάρι θα σου πώ αποτελέσματα

Και μένα ο δικός μου μου φέρνει 3-3 τις σοκολάτες, και 3-3 τα παγωτά το καλοκαίρι... και εγώ θα μπορούσα να γίνω Βέφα και Μαμαλάκης ΜΑΖΙ αλλά δεν το κάνω!!!;)

Αν σου πω πόσες θερμίδες εχει μια κουταλιά σκορδαλιά θα πάθεις σοκ!!!!! Εγώ αν δεν θέλω να φάω κάτι δεν τρώω, δεν πάει να κάνει τούμπες ο άλλος....:P

Μαγειρεύω όσο πιο υγιεινά μπορώ... και εξηγώ ότι φτάνουμε σε επικίνδυνη ηλικία, και οτι κάνουμε θα τα μετανιώσουμε αργότερα ΠΟΛΥ!!!;)

το παλεύω και γώ αυτό το υγιεινό... μαζί με το παστίτσιο που θελε ο καλός μου του σερβίρισα και ένα μπώλ λαχανικά στον ατμό αντί ωμής σαλάτας... αλλά δεν νομίζω να κερδίζω και πολλά... και εκεί που δεν είμαι μαθημένη να τρώω βραδινό με τριγυρίζει με μεζεδάκια και ουζάκι (ξέρω παχαίνει) ή κρασάκι για να χαλαρώσουμε... αν πώ όχι μμουτρώνει γιατί δεν θέλει να πίνει μόνος του...

Μήπως σε θέλει πιο παχειά? Υπάρχουν γούστα και γούστα!

Πάντως εγώ, αντίθετα με τη Νίκη, έβαλα στις γιορτές 3 περίπου κιλά και τώρα ετοιμάζομαι για δίαιτα και πάλι! Αντε να δούμε τι θα κάνω!

Anima μαλλον δεν ειδες καλα την ημερομηνια του post μου.;)Αυτα ηταν πριν τα Χριστουγεννα.:(Δυστυχως και εγω εβαλα κιλα στις γιορτες.:down::mad:Εγω φταιω γιατι ξεφυγα απο καθε μετρο, το παρακανα με τα γλυκα(η αδυναμια μου) και δεν τηρισα καθολου τις συμβουλες της διαιτολογου για συντηρηση.:redface::down:
Οποτε την παρασκευη, ξαναπηγα στην ιατρο-διαιατολογο και πηρα καινουργιο προγραμμα και ξανα απ'την αρχη... ΔΙΑΙΤΑ! :(:hmm:
Συνολικα με τα κιλα που πηρα στις γιορτες, πρεπει να χασω 12 κιλα.:( Και μου ειπε, "πιστευω, οτι θα τα χασεις μεχρι το Πασχα"!:hmm:
Καλη αρχη λοιπον!:(

Ax, βρε Νίκη κρίμα, αλλά τουλάχιστον παρηγοριέμαι κι εγώ να μην είμαι μόνη μου στη δίαιτα από αύριο. Τώρα και και γω πρέπει να χάσω, αντί 3-4 που είχαν μείνει, 7-8! Καλή μας επιτυχία!

Θέλω και εγώ να χάσω κάποια κιλά και χαίρομαι που βρήκα αυτό το θέμα.Λοιπόν θέλω να ξεκινήσω μια σωστή διατροφή και όχι δίαιτα,Θα πηγαίνω και γυμναστήριο,αλλά όλο κάνω μια παρασπονδία και χαλάω την σωστή διατροφή...:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θέλω και εγώ να χάσω κάποια κιλά και χαίρομαι που βρήκα αυτό το θέμα.Λοιπόν θέλω να ξεκινήσω μια σωστή διατροφή και όχι δίαιτα,Θα πηγαίνω και γυμναστήριο,αλλά όλο κάνω μια παρασπονδία και χαλάω την σωστή διατροφή...:(

Αγνούλα αν η ηλικία σου είναι αυτή που αναγράφεται στο προφίλ σου(12), σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να ακολουθήσεις τις διάφορες δίαιτες που υπάρχουν στις προηγούμενες σελίδες.:hmm:
Είναι τελείως διαφορετικές οι ανάγκες του οργανισμού σου και σε θερμίδες αλλά και σε θρεπτικά συστατικά απ'ότι ενός ενήλικα.
Αν έχεις κάποια παραπανήσια κιλά, το καλύτερο βέβαια θα ήταν να ρωτούσες διαιτολόγο ή γιατρό ποιά ακριβώς διατροφή να ακολουθήσεις για να μην "πάει πίσω" η ανάπτυξή σου.:hmm:
Σίγουρα όμως καλό θα ήταν να ελάττωνες στο ελάχιστο τα γλυκά, να έρτωγες κάθε πρωί ένα σωστό πρωινό και για μεσημεριανό οπωσδήποτε σπιτικό μαγειρευτό φαγητό και πολλές σαλάτες και φρούτα στα ενδιάμεσα.
Προσπάθησε να αυξήσεις όσο μπορείς την άσκηση η ακόμη καλύτερα διάλεξε ένα άθλημα που σου αρέσει, να ασχοληθείς στον ελεύθερο σου χρόνο μ'αυτό.:)
Στην ηλικία σου νομίζω ότι είναι πολύ εύκολο να χάσεις κάποια κιλά.:)
Δεν θέλω σε καμιά περίπτωση να κάνω την έξυπνη, σου μιλάω σαν άτομο που "άρχισε" τις δίαιτες από τα 15 του και ...συνεχίζω ακόμη.Στην εφηβεία έκανα πολλές διατροφικές σαχλαμάρες και μετά από πολλά χρόνια το συνειδητοποιήσα.:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και εγω διατροφη κανω κ δε μπορω να καταπιεζομαι καλακαιριατικα γμτ, αλλα πρεπει....γκρρρρρρρρρρρρρρρρρ:mad::mad:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back