sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Με τις ευλογίες τις Aiorasky, της νέας προσωπικής μου μούσσας, ανοίγω αυτο το νέο θέμα οπου μπορούμε να ψηφίσουμε για τα ακόλουθα:
1. Πιο δυσνοητο ψευδώνυμο.
2. Πιο πιασάρικο ψευδώνυμο.
3. Πιο δύσκολο να θυμάσαι ψευδώνυμο.
4. Πιο κοινότυπο ψευδώνυμο
5. (Ανοιχτή κατηγορια, πειτε ιδέες)
Εγώ δεν ψηφίζω ακόμα, θέλω να το σκεφτώ λιγο, ειναι δύσκολη η απόφαση.
ladycat
Διάσημο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Ας βγάλουμε προτεινόμενους και μετά κάνουμε κανονική ψηφοφορία.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Το Anima σημαίνει ψυχή. Γι αυτό μου αρέσει.
μαγισσα
Διάσημο μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος
Λοιπόν, αν και δεν το έχω σκεφτεί καλά, θα προτείνω υποψηφιότητες με βάση αυτά που έχω πρόχειρα στο μυαλό μου.
1. Aiοrasky, Drusilia
2. patousaki. Για κάποιο λογο δεν το ξεχνάς ποτε. Με πειραματισμο σε ουδέτερο περιβάλλον, το όνομά της δεν το θυμόταν κανείς, το patousaki ομως ειχε πολύ σουξε!

3. Aiorasky, για εμενα σίγουρα
4. Οτιδήποτε του στυλ, eleni31, maria20, klp.
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
sky ο ουρανος .
Μια αιώρα του ουρανου ή μια αιωρα στον ουρανο εαν σας αρεσει πιο πολυ.
Αιώρα με φωναζανε καποτε. Το γιατι θα σας το πω απο κοντα
στα ελληνικα προφερεται αιώρα σκάι.
Οταν το βλεπεις ομως μπορει να μπερδευτεις και να σκεφτεις αι όρα
η πρωτη λεξη ειναι ελληνικη και η δευτερη αγγλικη, γιαυτο..Τωρα μαθατε το μυστικο μου

drusilia
Διάσημο μέλος
Airosky, έλεγα, τι ειναι αυτο, εντομοαπωθητικό;;
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Ετσι... Ξέρεις ποσο καιρο μου πήρε να το καταλαβο αυτο ε;
Airosky, έλεγα, τι ειναι αυτο, εντομοαπωθητικό;;

ναι, ναι!!!! Εντομοαπωθητικο ειναι!!!
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
εμενα το αγαπημενο μου ψευδωνυμο ειναι της ladycat.
ειναι απλο αλλα δυνατο και μεσα στο πνευμα του σαιτ

επισης μ αρεσει το mimikaki γιατι ειναι πολυ γλυκο.

επισης μ αρεσει το ismini γιατι συνδιαστικα με την φωτο μου κανει κατι ωραιο στο μυαλο.
και της Νοτα που μου θυμιζει νοτες
αλλο που μου αρεσει ειναι το master γιατι ειναι κοφτο και το θυμαμαι
και το purina μ αρεσει, ειναι γευστικο
και το Σεχρα γιατι μου θυμιζει την Σεχραζατ
και το chouzouris ακουω γουργουρισματα με αυτο
γενικα εχει πολλα ωραια ονοματα, πραγματικα
drusilia
Διάσημο μέλος
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπραβο, ναι, με το chouzouris μεγαλο πρόβλημα... Τι τσουζουρις να το διαβάζω, τι κουζούρις, άστα να πάνε....
δεμ απαντησα στην λιστα, εγραψα απλα αυτα που μου αρεσουν
Αυτα ολα μου αρεσουν που εγραψα.
drusilia
Διάσημο μέλος
Απλα μου θύμισες ένα που είχα ξεχάσει.

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
aiorasky Αιώρα η κουνια
sky ο ουρανος .
Μια αιώρα του ουρανου ή μια αιωρα στον ουρανο εαν σας αρεσει πιο πολυ.
Αιώρα με φωναζανε καποτε. Το γιατι θα σας το πω απο κοντα
στα ελληνικα προφερεται αιώρα σκάι.
Οταν το βλεπεις ομως μπορει να μπερδευτεις και να σκεφτεις αι όρα
η πρωτη λεξη ειναι ελληνικη και η δευτερη αγγλικη, γιαυτο..Τωρα μαθατε το μυστικο μου![]()
Ελπιζω να μην εισαι μελος της αδερφοτητας που πιστευει οτι "Τωρα που μαθατε το μυστικο μου ,θα πρεπει να σας σκοτωσω!!!!"

drusilia
Διάσημο μέλος
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Ελπιζω να μην εισαι μελος της αδερφοτητας που πιστευει οτι "Τωρα που μαθατε το μυστικο μου ,θα πρεπει να σας σκοτωσω!!!!"![]()
νιαρ...εσενα θα καθαρισω πρωτη γιατι εισαι ξυπνια και με καταλαβες!!

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
νιαρ...εσενα θα καθαρισω πρωτη γιατι εισαι ξυπνια και με καταλαβες!!![]()
Εγκω μανταμ ντεν καταλαβαινει.... ντιακοπες ιρτε και εμεινε εντω....

drusilia
Διάσημο μέλος
Εγκω μανταμ ντεν καταλαβαινει.... ντιακοπες ιρτε και εμεινε εντω....![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool