Από πού προέρχεται το username σας;

Είναι το όνομα απο ένα απο τα αγαπημένα μου συγκροτήματα:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επειδή οταν με ρωτάνε κατι αντί να απαντήσω ναι απαντάω νιαρρρ... λόγο της αγαπης μου για τις γάτες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ψηφίζουμε για τα ψευδώνυμά μας!

Με τις ευλογίες τις Aiorasky, της νέας προσωπικής μου μούσσας, ανοίγω αυτο το νέο θέμα οπου μπορούμε να ψηφίσουμε για τα ακόλουθα:
1. Πιο δυσνοητο ψευδώνυμο.
2. Πιο πιασάρικο ψευδώνυμο.
3. Πιο δύσκολο να θυμάσαι ψευδώνυμο.
4. Πιο κοινότυπο ψευδώνυμο
5. (Ανοιχτή κατηγορια, πειτε ιδέες)

Εγώ δεν ψηφίζω ακόμα, θέλω να το σκεφτώ λιγο, ειναι δύσκολη η απόφαση.

ναι εαν εβζες πινακες για ψηφοφορια μπορει να ψηφιζατε το 4 ερωτημα πρεπει να μην μπει ομως κ το θεμα θ συγχωνευτη

Το άλλαξα, αρα ψηφίζουμε! :) Ας βγάλουμε προτεινόμενους και μετά κάνουμε κανονική ψηφοφορία.

Αυτό το θέμα το απαντήσαμε σε παλιότερο ποστ. Ωστόσο ας το ξαναπούμε:
Το Anima σημαίνει ψυχή. Γι αυτό μου αρέσει.

Εγώ δεν σας είπα για το δικό μου user name που είναι Μάγισσα. Είναι το χαιδευτικο όνομα που με φωνάζει ο άντρας μου πρώτον γιατί τις περισσοτερες φορές που λεώ κάτι γίνεται και επειδή συνήθως νιώθω πράγματα πριν γίνουν, ας πούμε έχω μία πολύ δυνατη διαισθηση. Καί επειδή έχω λατρεία στις γάτες μου λέει χαριτολογόντας Ε! όλες οι μάγισσες έχουν και μία γάτα....:D

Αντε, δεν βλέπω να ψηφίζει κανείς!
Λοιπόν, αν και δεν το έχω σκεφτεί καλά, θα προτείνω υποψηφιότητες με βάση αυτά που έχω πρόχειρα στο μυαλό μου.

1. Aiοrasky, Drusilia
2. patousaki. Για κάποιο λογο δεν το ξεχνάς ποτε. Με πειραματισμο σε ουδέτερο περιβάλλον, το όνομά της δεν το θυμόταν κανείς, το patousaki ομως ειχε πολύ σουξε! :)
3. Aiorasky, για εμενα σίγουρα
4. Οτιδήποτε του στυλ, eleni31, maria20, klp.

aiorasky Αιώρα η κουνια

sky ο ουρανος .

Μια αιώρα του ουρανου ή μια αιωρα στον ουρανο εαν σας αρεσει πιο πολυ.

Αιώρα με φωναζανε καποτε. Το γιατι θα σας το πω απο κοντα

στα ελληνικα προφερεται αιώρα σκάι.

Οταν το βλεπεις ομως μπορει να μπερδευτεις και να σκεφτεις αι όρα

η πρωτη λεξη ειναι ελληνικη και η δευτερη αγγλικη, γιαυτο..Τωρα μαθατε το μυστικο μου:P

Ετσι... Ξέρεις ποσο καιρο μου πήρε να το καταλαβο αυτο ε;
Airosky, έλεγα, τι ειναι αυτο, εντομοαπωθητικό;;

Ετσι... Ξέρεις ποσο καιρο μου πήρε να το καταλαβο αυτο ε;
Airosky, έλεγα, τι ειναι αυτο, εντομοαπωθητικό;;
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ναι, ναι!!!! Εντομοαπωθητικο ειναι!!!

Τα αγαπημενα μου ειναι:

εμενα το αγαπημενο μου ψευδωνυμο ειναι της ladycat.

ειναι απλο αλλα δυνατο και μεσα στο πνευμα του σαιτ :P

επισης μ αρεσει το mimikaki γιατι ειναι πολυ γλυκο.:)

επισης μ αρεσει το ismini γιατι συνδιαστικα με την φωτο μου κανει κατι ωραιο στο μυαλο.

και της Νοτα που μου θυμιζει νοτες

αλλο που μου αρεσει ειναι το master γιατι ειναι κοφτο και το θυμαμαι

και το purina μ αρεσει, ειναι γευστικο

και το Σεχρα γιατι μου θυμιζει την Σεχραζατ

και το chouzouris ακουω γουργουρισματα με αυτο

γενικα εχει πολλα ωραια ονοματα, πραγματικα

Μπραβο, ναι, με το chouzouris μεγαλο πρόβλημα... Τι τσουζουρις να το διαβάζω, τι κουζούρις, άστα να πάνε....

Μπραβο, ναι, με το chouzouris μεγαλο πρόβλημα... Τι τσουζουρις να το διαβάζω, τι κουζούρις, άστα να πάνε....

δεμ απαντησα στην λιστα, εγραψα απλα αυτα που μου αρεσουν

Αυτα ολα μου αρεσουν που εγραψα.

Ναι, το κατάλαβα!
Απλα μου θύμισες ένα που είχα ξεχάσει. :)

aiorasky Αιώρα η κουνια

sky ο ουρανος .

Μια αιώρα του ουρανου ή μια αιωρα στον ουρανο εαν σας αρεσει πιο πολυ.

Αιώρα με φωναζανε καποτε. Το γιατι θα σας το πω απο κοντα

στα ελληνικα προφερεται αιώρα σκάι.

Οταν το βλεπεις ομως μπορει να μπερδευτεις και να σκεφτεις αι όρα

η πρωτη λεξη ειναι ελληνικη και η δευτερη αγγλικη, γιαυτο..Τωρα μαθατε το μυστικο μου:P

Ελπιζω να μην εισαι μελος της αδερφοτητας που πιστευει οτι "Τωρα που μαθατε το μυστικο μου ,θα πρεπει να σας σκοτωσω!!!!":lol::lol::lol:

Νιαρ, πολύ μου αρέσει και το Νιαρ. Σαν το Πατουσάκι, πετυχημένο!

Ελπιζω να μην εισαι μελος της αδερφοτητας που πιστευει οτι "Τωρα που μαθατε το μυστικο μου ,θα πρεπει να σας σκοτωσω!!!!":lol::lol::lol:

νιαρ...εσενα θα καθαρισω πρωτη γιατι εισαι ξυπνια και με καταλαβες!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

νιαρ...εσενα θα καθαρισω πρωτη γιατι εισαι ξυπνια και με καταλαβες!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εγκω μανταμ ντεν καταλαβαινει.... ντιακοπες ιρτε και εμεινε εντω.... :blink:

Εγκω μανταμ ντεν καταλαβαινει.... ντιακοπες ιρτε και εμεινε εντω.... :blink:

:lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back