drusilia
Διάσημο μέλος
Εγώ πάντως το πήρα απο το όνομά μου στο D&D (ενα role playing game).
Το κανονικό μου όνομα ειναι Βιβή (ακριβή).
Καμία σχέση δηλαδή!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ελένη 2
Νεοφερμένο μέλος
. Αυτά για το νουμπάδικο username μου!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Πλακα εχει ο αδρερφος σου!Εμένα με λένε, το προφανές, ελένη και το 2 γιατί κάποιος άλλος είχε το ελένη σκέτο και βιαζόμουν. Ο αδερφός μου λέει ότι έτσι όπως το 'γραψα στα ελληνικά και με το κενό στη μέση είναι πολύ "νουμπάδικο'. Νουμπάς είναι λέει αυτός που δε γράφει σε greeklish που δε χρησιμοποιεί συντομογραφίες (του στύλ κλ αντί για καλά, ή τπτ αντί για τίποτα) και τέλος πάντων αυτός που -απ' ότι συμπέρανα- βάζει μέσα σε μια πρόταση ρήμα, υποκείμενο, αντικείμενο κι ό,τι άλλο του χρειάζεται για να εκφραστεί. Τον καθησύχασα λοιπόν κι εγώ, πως εκεί που το στέλνω οι άνθρωποι δε θα με παρεξηγήσουν. Αυτά για το νουμπάδικο username μου!
Δεν σε παρεξηγει κανεις 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xaroula
Εκκολαπτόμενο μέλος

xaroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
cosette
Δραστήριο μέλος
(και αποδέχτηκε και όλη η οικογένεια , καθώς όπως λέει και ο αδελφός μου, το "Τιτίκα " είναι γατίσιο όνομα).Όταν έκανα την εγγραφή, εντελώς συνειρμικά σκέφτηκα το αγαπημένο μου βιβλίο, οι Άθλιοι του Ουγκώ, όπου η ηρωίδα ονομάζεται Τιτίκα

Στην γαλλική έκδοση του βιβλίου το όνομα είναι cosette οπότε χρησιμοποίησα αυτό...

Υ.Γ Το cosette προέρχεται από το causette=κουβέντουλα, αλλά η Τιτίκα δεν βγήκε πολύ ομιλητική
....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros
Δραστήριο μέλος
) οποτε μαρια+συλβεστρος=μαρεστρος. βεβαια το εχουμε κρατησει στην παρεα και μας αρεσει γιατι ειμαι πιανιστρια και η παρεα ολοι ασχολουμαστε με τη μουσικη. οποτε με ενα σμπαρο πολλα τριγωνια. μαεστρος+μαρια+συλβεστρος=ΜΑΡΕΣΤΡΟΣΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
exposure243
Νεοφερμένο μέλος

https://ec1.images-amazon.com/images/I/412J7N4KY1L._SS500_.jpg
Ζιζούκα
Νεοφερμένο μέλος

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

οπως shrek 2, toy story 2 κ.α.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
iaswnas
Νεοφερμένο μέλος
marestros
Δραστήριο μέλος
life--ζωη--απο την μαιρουλα μου που κοντρα στις προβλεψεις ολων [[και δεν αναφερομαι σε εσας γιατι μετα απο αρκετες μερες μετα την μαιρη ανακαλυψα το σαιτ]]ὸτι ειναι πολυ μικρη για να ζησει χωρις την μαμα της,.τελικα αυτη τα καταφερε και μεγαλωσε--η θεληση λοιπον για΄΄ζωη΄΄εκανε θαυματα.και τωρα γιναμε και 5 μηνων κοπελαρες
να ζησετε και να τα εκατοστησετε!!!!!!

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
ευχαριστουμε πολυνα ζησετε και να τα εκατοστησετε!!!!!!![]()

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
το Mia_m βγήκε απ'το να με φωνάζουν έτσι οι φίλοι μου επειδή βαριούνται να λένε Μαρία,που είναι το όνομά μου, το _m το έβαλα γιατί υπήρχε κι άλλη Mia! στην παρέα. Συνήθως χρησιμοποιώ σε email και τέτοια το kounela,έχω πεταχτά δόντια (δηλαδή είχα γιατί φοράω σιδεράκια πλέον) και με έβγαλαν έτσι οι κακούργοι φίλοι μου. Άλλες φορές χρησιμοποιώ το MariaKapa από κάπα αρχίζει το επίθετό μου
ruko
Διάσημο μέλος

skriker_83
Νεοφερμένο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
menia
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool