Από πού προέρχεται το username σας;

maxi,ειναι ξενοι οι γονεις σου?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

(Μετά από κάτι χρόνια που έχω να σας γράψω, κ sry , αλλα πνίγομαι...)

Το MadCatMk2 προέρχεται από ένα χαρακτήρα-ρομπότ από το παιχνίδι MechWarrior4 που έχει γράψει ιστορία. Τόσο πωρωμένος ήμουνα τότε με το συγκεκριμένο που το υιοθέτησα... Αν και πολλές φορές έχω σκεφτεί να το αλλάξω γιατί δεν είναι και πολύ φοβερο (:P) είναι μάλλον αδύνατο. Πρέπει να υπάρχει σε πάνω από 250 site που έχω εγγραφεί και για όλους είμαι ο Mad (το καλό παιδί και τ'άξιο παλικάρι lol)...!

Δηλαδή, πρακτικά, είμαι κάπως έτσι:
https://www.din.or.jp/~hiro-01/image11814.jpg
https://www.eze33.com/wg/pics/mechs/MadcatMk2.gif

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

maxi,ειναι ξενοι οι γονεις σου?

Ο πατέρας μου και εγώ είμαστε Γερμανοί. Η μητέρα μου είναι Ελληνίδα.:cool:

(Μετά από κάτι χρόνια που έχω να σας γράψω, κ sry , αλλα πνίγομαι...)

Το MadCatMk2 προέρχεται από ένα χαρακτήρα-ρομπότ από το παιχνίδι MechWarrior4 που έχει γράψει ιστορία. Τόσο πωρωμένος ήμουνα τότε με το συγκεκριμένο που το υιοθέτησα... Αν και πολλές φορές έχω σκεφτεί να το αλλάξω γιατί δεν είναι και πολύ φοβερο (:P) είναι μάλλον αδύνατο. Πρέπει να υπάρχει σε πάνω από 250 site που έχω εγγραφεί και για όλους είμαι ο Mad (το καλό παιδί και τ'άξιο παλικάρι lol)...!

Δηλαδή, πρακτικά, είμαι κάπως έτσι:
https://www.din.or.jp/~hiro-01/image11814.jpg
https://www.eze33.com/wg/pics/mechs/MadcatMk2.gif

Μου θυμίζει τους transformer (δεν ξέρω αν είναι το ίδιο)...
toysOptimusFigure.jpg

Μου θυμίζει τους transformer (δεν ξέρω αν είναι το ίδιο)...

lol, χαχα!!! Ίσως να θυμίζει λίγο, αλλά :lol::lol: ααχαχ... lol lol... rofl....αλλά αλλά κ... lol lol. ...!!! καμία σχέση..... Πες πως μοιάζει λίγο.... χαχαχαχ :lol: αχ :lol:αχ Πες πάβω κάτω την ίδια λειτουργια έχουνε... rofl ROFL ROFL XAAXAXA:lol::lol: xD xD

Έτσι με φωνάζει το αγόρι μου!
-‘ψωρόγατο, έλα εδώ!’
-‘Μιαουυυ….!’

ασχετο που το ειδα τωρα αλλα καλιο αργα παρα ποτε!:P

μιμικα ειναι το ονομα μου και κι ειναι τα πρωτα δυο γραμματα του επωνυμου μου!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κάτι σε σπαζοκεφαλιά φέρνει το επώνυμο σου!:confused: :blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κάτι σε σπαζοκεφαλιά φέρνει το επώνυμο σου!:confused: :blink:

:lol: :lol: :lol: :lol:
κινεζικο δεν ειναι παντως :D γιατι το εχω ακουσει και αυτο!!

γιατι σπαζοκεφαλια ομως?? με εβαλες σε σκεψεις:hmm:

Το ruko είναι σύντμηση από το ονοματεπώνυμό μου. Με γλιτώνει από τις πολλές αναζητήσεις (ποιος είναι το αγαπημένο μου βιβλίο/τραγούσι/ταινία) και φέρνει λίγο σε Ιαπωνία που είναι η μεγάλη μου ψύχωση!

Παλιά username από δω κι από κει:
raul - από το Ρούλα
lady_oracle -από το βιβλίο της Μάργκαρετ Άτγουντ
eggsalone -ήθελα κάτι με αβγά, εντάξει; :bleh:

Απο ενα τραγουδι των φοβερων και τρομερων....Cramps!

:)

εμενα με λενε ελινα-ελινακι και σκευτηκα να το κανω μ-ελινακι απο τη ζουμπουλια του παρα 5 που της δωσανε το ψευδονυμο μελινακι σε ενα επεισοδιο!:) :P :up: :lol: :happy:

Εγώ επειδή βιαζόμουν τόσο πολύ να γραφτώ για να βρω πληροφορίες για γάτες όταν είχα βρει τον Χιόνη άρρωστο και τον είχα στο γιατρό που δεν είχα χρόνο να σκεφτώ ψευδώνυμο. Έτσι έβαλα το μικρό μου όνομα και τα 3 πρώτα γράμματα από το επίθετο όπως ακρβώς είναι και στο mail μου στο yahoo. Μετά ήθελα να το αλλάξω και να βάλω το όνομα του γατούλη μου αλλά δεν ήξερα αν γινόταν...

Εγω εμπαινα με το λακτα2 σε ενα τσατ παλια και εφτιαξα τετοιο ε μαιλ και μου εμεινε... :) Το θυμαμαι παντα οποτε..

Κείρα λένε την γάτα μου γιατί το τρίχωμα γύρω απο το ένα της μάτι είναι μαύρο και μοιάζει με πειρατής. Keira Knightley λένε την ηθοποιο στους πειρατές της Καραιβικής.

Εγώ επελεξα το Felix γιατί πολύ απλα είναι η επιστημονική ονομασία της γάτας!!!Ειμαστε η δεν είμαστε γατοεπιστήμονες?:lol: :lol: :lol:

απο το γιασεμι.. το 1gr μπηκε γιατι το σκετο το χε αλλη στο γιαχου
jasmin.jpg

Aπο ενα παιχνιδι του Sherlock Holmes, το The Awakening :P

Το ruko είναι σύντμηση από το ονοματεπώνυμό μου. Με γλιτώνει από τις πολλές αναζητήσεις (ποιος είναι το αγαπημένο μου βιβλίο/τραγούσι/ταινία) και φέρνει λίγο σε Ιαπωνία που είναι η μεγάλη μου ψύχωση!
Α:D !Και'γω έχω τρέλα με την Ιαπωνία! Χαίρομαι που βρίσκω κι άλλο άτομο με την ίδια τρέλα!!!:up:
Τον ένα μου γάτο τον έχω ονομάσει με γιαπωνέζικο όνομα. Νόμπου από τον Νομπούε Ουεμάτσου ο οποίος είναι συνθέτης μουσικής στα παιχνίδια final fantasy:up: αν ξέρεις, τα οποία φυσικά λατρεύω, όποιο νούμερο και αν έχει βγει. Οι μουσικές του Νομπούε Ουεμάτσου σ'αυτά τα παιχνίδια είναι καταπληκτικές!!!:up:

Εγώ το kittycat το χρησιμοποιώ εδώ και 4 περίπου χρόνια που μπαίνω στο ίντερνετ ως nickname. Δεν θυμάμαι που το έχω ακούσει αλλά μου άρεσε λόγω του ότι λατρεύω τις γάτες. Η λέξη μεταφράζεται κάπως σαν γατουλογατούλα:P !

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back