Ας αφιερώσουμε μια μέρα το μήνα

πολυ ενδιαφερουσα ιδεα.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπραβο βικυ :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για να καταλαβω κι εγω ολο αυτο για τη γατοομαδα οργανωνεται η για κατι αλλο ??? Γιατι δεν εχω καταλαβει τι γινεται βικυ εξηγησε μου λιγο αυτο με τις εφημεριες και τη βοηθεια πως το σκεφτεσαι??Η αληθεια ειναι οτι ισως χρειαζονταν κι ενας υοευθυνος ναοργανωνει τις μεταφορες ανα περιοχη.

Το λεω γιατι ηδη εχουμε βαλει αγγελιες για το τι συγκεκριμενα χρειαζομαστε αλλου ( στα διαφορα) και οποιος θελει να βοηθησει υπαρχει και λογαριασμος τραπεζης και απο ολα ( ο αθηναικος θα ανοιξει αυτη τη βδομαδα θα σας τον πουμε). Θα τοποθετηθει κουμπαρας στην δουλεια της βικυς και θα δινονται δωρεες απο εκει, θα εχει και φυλλαδια μας.

Οποιος θελει να γινει ενεργα εθελοντης για τη γατοομαδα ειναι ηδη ολα οργανωμενα ( απο οργανωση εχουμε τελεια, ατομα μονο μας λειπουν:P) ας επικοινωνησει με τη Μαρια που ειναι η Υπευθυνη της ΓατοΟμάδας Αθήνας στο 6932640982 ( 20-23μμ)

Απλα να ξερετε οτι αυτο που λιγο ειναι ιδιαιτερο στις γατοομαδες αλλα και στη σκυλοομαδα ξανθης ειναι οτι λειτουργουμε σαν σωματειο εξωτερικου με παρα πολυ οργανωση, τυπικοτητα, ευγενεια ξεκαθαρο πλαισιο μεχρι τη τελευταια λεπτομερεια, στην υιοθεσια και πολυ εκπαιδευση νεων σπιτιων ετσι εχουμε τα αποτελεσματα που εχουμε.

Αυτη τη στιγμη χρειαζονται κυριως σπιτια φιλοξενειας, ατομα να κολλησουν αφισσακια σε πετ σοπ, ατομα για μεταφορες γιατι εχουμε τη βικυ μονο και φοβαμαι μη τα παιξει με τοσα, και ενα ατομο να προωθει τις αγγελιες σε μερη στο νετ που θα του πω.

Πρακτικα χρειαζομαστε παγιδα, χρηματα για υλικα σπιτιων φιλοξενειας και φαρμακα η εγχειρησεις γατιων.

και ενα ατομο να προωθει τις αγγελιες σε μερη στο νετ που θα του πω.

Αυτο θα μπορουσα να το κανω εγω, που ειμαι μακρια?
Και περιμενουμε λογαριασμο...;)

Φυσικα και θα μπορουσες ειναι εξαιρετικη η θεση αυτη η Νταλια το κανι για την θεσσαλονικης απο την ξανθη δεν παιζει ρολο που εισαι στειλε μου το εμαιλ σου να σου στειλω τι και πως να στελνεις.

Αντε αντε βιαστικουλια καλε περιμενετε να παει δευτερα να ανοιξει η μαρια το λογαριασμο πια... ( ερε φτυαρακια, ποντικακια και τουαλλετα γατας που θα παρουμε για τα νεα σπιτια....)

Βλεπεις σε μας ο ανθρωπος που θελει ν φιλοξενηθει το γατακι του βαζει τροφη κα αμμο εμεις βαζουμε ονυχοδρομια τουαλεττα φτυαρακι κλπκλπ συν εκπαιδευση το σπιτι βαζει πολλα αλλα κι εσι το γατακι φιλοξενειται σε ιδανικες συνθηκες.. και μετα παει κα γινεται βασιλιας πια σε σπιτι τουλαχιστον εδω στη θεσσαλονικη ετσι το κανουμε.

Σλιθεριν μη ξεχνας την σημαντικη δουλεια που ανελαβες για το Ψυχανιμαλ ε?? αν θες να αναλαβεις κι αλλο εχω να σου δωσω εκεινο μετους δημους ακομα δεν το εκανε κανεις

Βικυ τωρα μου ηρθε μηπως θελεις να οργανωσεις εσυ τις μεταφορες? εννοω καταλογο με τις εφημεριες και ποιος ειναι σε ποιο μερος της πολης???Μια και το ξεκινησες κι εχεις ορεξη???Τι λες?

Αναλογα μ τα περιστατικα που θα εχει η μαρια θα σου λεει πχ κι εσυ θα ξερεις ποιος εφημερευει εκεινη τη μερα αναλογα με την περιοχη που εινα το περιστατικο.. ετσι δε υθα χρειαζεται να κανεις κι ολες τις μεταφορες εσυ.. αλλωστε αυτο μοιαζει λιγο και με την δουλεια σου???

παιδια εγω ευχαριστως να αναλαβω να οργανωσω τις μεταφορες κ τις εφημεριες. αν βρουμε ανθρωπους (που θα βρουμε τοσοι ειμαστε) θα συννενοουμαστε. παντως η αληθεια ειναι πως με αυτο το ρυθμο κ αν δεν υπαρξει βοηθεια θα κουραστουμε συντομα κι ας μη μιλαω για αλλους αλλα για εμενα, θα κουραστω συντομα. κ ο σκοπος μου ειναι να υπαρχει διαρκεια. δεν πειραζει αν στην αρχη ειμαστε λιγοι. σιγα σιγα μπορει να ειμαστε περισσοτεροι.
εγω ναι μεν μιλουσα για τη γατοομαδα αλλα μπορουμε να συνεργαστουμε κ με αλλους που βοηθανε ζωα. τοσοι υπαρχουν.:)

Εγώ προτείνω κορίτσια και το άλλο. Όταν υπάρχει κάποια ανάγκη για βοήθεια να γράφεται άμεσα σε αυτό το πόστ. Πχ κάποιοι από εμάς που οδηγούμε είναι ελεύθεροι μια συγκεκριμένη στιγμή και για να μεταφέρουμε κάποιο ζωντανό:hmm:.

Εγώ προτείνω κορίτσια και το άλλο. Όταν υπάρχει κάποια ανάγκη για βοήθεια να γράφεται άμεσα σε αυτό το πόστ. Πχ κάποιοι από εμάς που οδηγούμε είναι ελεύθεροι μια συγκεκριμένη στιγμή και για να μεταφέρουμε κάποιο ζωντανό:hmm:.
μπραβο σωστο κ αυτο:up: αλλα μπορει επισης οποιος καποια μερα εχει διαθεση να στελνει κ ενα sms στο τηλ της γατοομαδας κ να λεει οτι σημερα η αυριο μπορω. ετσι ειτε εχουμε μπει στο σαιτ ειτε οχι το μηνυμα θα το παρουμε οπωσδηποτε:)

μπραβο σωστο κ αυτο:up: αλλα μπορει επισης οποιος καποια μερα εχει διαθεση να στελνει κ ενα sms στο τηλ της γατοομαδας κ να λεει οτι σημερα η αυριο μπορω. ετσι ειτε εχουμε μπει στο σαιτ ειτε οχι το μηνυμα θα το παρουμε οπωσδηποτε:)

σωστό κι αυτό:)

μηπως καποιος αλλος ενδιαφερεται για να μας βοηθησει:hmm::hmm:
παντως μας εστειλαν μηνυματα διαφοροι εθελοντες. τους ευχαριστουμε παρα πολυ:):)

μηπως καποιος αλλος ενδιαφερεται για να μας βοηθησει:hmm::hmm:
παντως μας εστειλαν μηνυματα διαφοροι εθελοντες. τους ευχαριστουμε παρα πολυ:):)

Βικάκι μόλις εντόπισα το συγκεκριμένο θέμα κ το βρήκα εξαιρετική ιδέα.:up:
Ως αναλυτικό μυαλό κ των διαδικασιών να καταθέσω απόψεις?
Πρώτον για αυτή την ιδέα ας μην μπουν ετικέτες στους εθελοντές γιατί αυτό αποτρέπει κάποιους που δεν έχουν τόοοσο χρόνο να εμπλακούν. Ας μην το ονομάσεις εθελοντές για μεταφορές της γατοομαδας πχ. το αν θελει κάποιος να μπει στην γατοομαδα αθήνας ας το κάνει με πλήρη συνείδηση.
Δεύτερον μπορεί να γίνει αυτό που κάνει κ το αδεσποτολόγιο με το εμαιλ των αναγκών που προκύπτουν.
όσοι ενδιαφέρονται για αυτό το progect, ας επικοινωνήσουν μαζί σου και να σου δώσουν το μαιλ τους (κ το κινητό). τους βάζεις σε ένα mailing list και κάθε μέρα βγάζεις τις ανάγκες για τις επόμενες μέρες (ή κ για τα επείγον που προκύπτουν με μαιλ αλλά κ sms τα πολύ πολύ επείγον) κ ταυτόχρονα το βάζει κ εδώ στο θέμα για όσους δεν είναι ακόμα στο mailing list με τους εθελοντές.
Οπότε εγώ ο εθελοντής, παίρνω το μαιλ που λέει πχ αύριο ανάγκη μεταφορά 3γατιών στον κτηνίατρο, ανάγκη 3άμμους, αναγκη φιλοξενείας για την επόμενη εβδομάδα, μοίρασμα φυλλαδίων κλπ. Κ όπου νιώθει ο καθένας ότι μπορεί πάλι με μαιλ ή κ με απάντηση εδώ το δηλώνει κ ύστερα γίνονται οι συννενοήσεις.
Ετσι ούτε οι εθελοντές θα νιώθουν πιεσμένοι, ούτε εσύ θα αναγκάζεσε (κάτι που ξέρω ότι δεν σου αρέσει) να πιέζεις κανέναν. Κ να δεις που σιγά σιγά όλα θα ξεκινήσουν κ θα δουλεύουν ρολόι:):) θα βρεθούν εθελοντές κ ο καθένας θα βρει κ τι του αρέσει (εγώ ας πούμε ξέρεις ότι κάνω μεταφορές-μετακομίσεις :lol::lol: κ άλλα...)

Κ ακόμα το θέμα των προμηθειών, καλό είναι να ξεκινήσει γιατί εκτός της άμμου κ των τροφών, μια αμμολεκάνη χρειάζετε στα σπίτια φιλοξενείας ειδικα στα έκτακτα όπως εχτές που βρήκα ένα μικρούλι (πορτοκαλάκι, 1,5μηνών) στο Πέραμα το πήγαμε κτηνίατρο με τον ξάδελφό μου κ τώρα το φιλοξενεί προσωρινά μέχρι να υιοθετηθεί, ψάχναμε πετσοπ να βρούμε λεκάνη..

:):)

χριστινα, εισαι θησαυρος. θα σου λεμε μια ιδεα κ εσυ θα την κανεις πραξη με τα διαδικαστικα:):) οπως ειπες αναλυτικο μυαλο.
φυσικα κ δεν θα βαλουμε ταμπελες, η βοηθεια ειναι για τα ζωακια που μπορει να ειναι της γατοομαδας η του αδεσποτολογιου κτλ. εμενα προσωπικα δεν με πειραζει καθολου, αντιθετα συμφωνω με τη συναδελφισσα χριστινα:lol::lol:
επειδη ξερω οτι κανεις μεταφορες-μετακομισεις σ εχω ηδη στο καταστιχο γραμμενη:):) (μεταφορες ο μητσος:lol:)
η αληθεια ειναι οτι θελει μια οργανωση ολο αυτο κ εμεις προσπαθουμε οσο καλυτερα μπορουμε να το οργανωσουμε κ απο οτι βλεπω εσυ μπορεις να μας βοηθησεις στην οργανωση:up::up:
εχουμε προσφορες απο καποια παιδια του φορουμ που πολυ πολυ ευχαριστουμε (kostans, ουρανια,kristen) κ επετε συνεχεια.
θα δειτε πως με αρκετο κοσμο δεν θα κουραζομαστε σχεδον καθολου:)
αντε παιδια μπραβο μας:)

Μπραβο παιδια για το εργο σας:up:...εχω παρα πολλα φτυαρακια ολοκαινουργια - τα ειχε μεσα δωρο η κρυσταλικη αμμος - μηπως θελετε να σας τα φερω ή στειλω καπου? Για τα αδεσποτακια μας...στη φωτο θα το δειτε....
ντρεπομαι λιγακι που η προσφορα μου αυτη σε σχεση με το εργο σας ειναι τοσο μικρη...:redface:

Συνημμένα

• CIMG0798.JPG
    CIMG0798.JPG
    41,4 KB · Εμφανίσεις: 9
Μπραβο παιδια για το εργο σας:up:...εχω παρα πολλα φτυαρακια ολοκαινουργια - τα ειχε μεσα δωρο η κρυσταλικη αμμος - μηπως θελετε να σας τα φερω ή στειλω καπου? Για τα αδεσποτακια μας...στη φωτο θα το δειτε....
ντρεπομαι λιγακι που η προσφορα μου αυτη σε σχεση με το εργο σας ειναι τοσο μικρη...:redface:
παρακαλω μια μπουφλα για τη γιουλη:mad: καμια προσφορα δεν ειναι μικρη, οτι μπορει ο καθενας. ναι χρειαζομαστε τα φτυαρακια σου κ ευχαριστουμε πολυ. θα συννενοηθουμε με πμ πως θα τα παρουμε:)
νομιζω οτι η προσφορα του καθενος ειναι μεγαλη γιατι τοσο μπορει ο καθενας μας κ εμεις θελουμε οτι μπορειτε.

και γω θα σου φερω καποια πραγματα την κυριακη. :)

εσυ παλιοτζουλς, το σαββατο που θα βρεθουμε, να μου φερεις οτι εχεις για τη βικυ να της τα δωσω γιατι θα την δω την κυριακη. παραδοσεις κατ οικον ιωαννα :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back