Ας αφιερώσουμε μια μέρα το μήνα

μπραβο ρε κοριτσια. μ ενα σμπαρο, δυο τρυγωνια:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα σας!
Περηφανα δηλωνω πως ανελαβα εργασια στο ποστο μου... :D
Προωθηση των αγγελιων.
Λοιπον η μια θεση κατοχυρωθηκε!!! :D:D:D
Αντε, να παιρνουν σειρα και οι επομενοι...
Αχ, παιδια ειμαι πολυ χαρουμενη που θα βοηθησω εστω και λιγο απο μακρια.
Βικακι, ευχαριστουμε πολυ για την εξαιρετικη ιδεα, αν δεν ανοιγες το θεμα, ισως να μην μαθαινα οτι μπορω κι απο μακρια να κανω κατι....:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εσυ παλιοτζουλς, το σαββατο που θα βρεθουμε, να μου φερεις οτι εχεις για τη βικυ να της τα δωσω γιατι θα την δω την κυριακη. παραδοσεις κατ οικον ιωαννα :lol:
:lol::lol:
Να σας φερω και το Μορφεα να συνετισει κανενα γατονι?:lol:

Καλημερα σας!
Περηφανα δηλωνω πως ανελαβα εργασια στο ποστο μου... :D
Προωθηση των αγγελιων.
Λοιπον η μια θεση κατοχυρωθηκε!!! :D:D:D
Αντε, να παιρνουν σειρα και οι επομενοι...
Αχ, παιδια ειμαι πολυ χαρουμενη που θα βοηθησω εστω και λιγο απο μακρια.
Βικακι, ευχαριστουμε πολυ για την εξαιρετικη ιδεα, αν δεν ανοιγες το θεμα, ισως να μην μαθαινα οτι μπορω κι απο μακρια να κανω κατι....:up:
μπραβο αλικη μας. κ μη νομιζεις ειναι δυσκολο το εργο σου κ πολυ μα πολυ απαραιτητο:up::up:
σ ευχαριστουμε αλικη μας.

:lol::lol:
Να σας φερω και το Μορφεα να συνετισει κανενα γατονι?:lol:
θα εχουμε κ αστυνομια γατων:lol::lol::lol:

Μπραβο Αλικη! :)

θα εχουμε κ αστυνομια γατων:lol::lol::lol:
:lol::lol::up:
Οσο σκεφτομαι κι αλλα πραγματακια που μπορω να φερω χαιρομαι παρα πολυ:up:

:lol::lol::up:
Οσο σκεφτομαι κι αλλα πραγματακια που μπορω να φερω χαιρομαι παρα πολυ:up:
ειδες που λες ειναι λιγη η προσφορα μου:mad::mad: καθολου λιγη δεν ειναι:):)αντε ανοιξε τα μπαουλα να μας φερεις τα καλουδια σου:up::up:

μπραβο αλικη μας. κ μη νομιζεις ειναι δυσκολο το εργο σου κ πολυ μα πολυ απαραιτητο:up::up:
σ ευχαριστουμε αλικη μας.

Μπραβο Αλικη! :)

:redface::redface::redface::redface::redface:

θελουμε να ευχαριστησουμε τη ΓΙΟΥΛΗ και την ΙΒΑΝΑ που χθες μου εφεραν
τουαλετα, φτυαρακια, παιχνιδακια κ ξηρα τροφη
ευχαριστουμε κοριτσια για την προσφορα σας, τα αδεσποτουλια σας ευγνωμονουν:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Τώρα να σου ομολογήσω πως είχα αγοράσει άμμο να σου φέρω και την άφησα στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου;:redface: Υπόσχομαι να τη φέρω σύντομα μαζί με μια τουαλέτα ακόμη

θελουμε να ευχαριστησουμε τη ΓΙΟΥΛΗ και την ΙΒΑΝΑ που χθες μου εφεραν
τουαλετα, φτυαρακια, παιχνιδακια κ ξηρα τροφη
ευχαριστουμε κοριτσια για την προσφορα σας, τα αδεσποτουλια σας ευγνωμονουν:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
τιποτα δεν εκανα...τιποτα...:/:
Βικυ...εσυ φιλοξενεις καποια γατακια ε? Υπαρχουν κι αλλα ατομα που το κανουν αυτο?
Θα μπορουσα να παιρνω καθε μηνα τροφη και να σας τη φερνω...για να συνεισφερω κι εγω καπως...ευκαιρια και για συναντησουλα ε? ;):)

τιποτα βρε..να εισαι κ συ καλα κ η μαρια που τα βοηθατε..:)

Τώρα να σου ομολογήσω πως είχα αγοράσει άμμο να σου φέρω και την άφησα στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου;:redface: Υπόσχομαι να τη φέρω σύντομα μαζί με μια τουαλέτα ακόμη
ευχαριστουμε κυρια στελλα μας, τη θελουμε την αμμο σας κ θα βρουμε τροπο να την παρουμε :up:

τιποτα δεν εκανα...τιποτα...:/:
Βικυ...εσυ φιλοξενεις καποια γατακια ε? Υπαρχουν κι αλλα ατομα που το κανουν αυτο?
Θα μπορουσα να παιρνω καθε μηνα τροφη και να σας τη φερνω...για να συνεισφερω κι εγω καπως...ευκαιρια και για συναντησουλα ε? ;):)
κατα καιρους φιλοξενουμε καποια γατακια κ θα ηταν πολυ καλο αν μπορουσες να δινεις λιγη τροφουλα. βοηθαει κ αυτο πολυ. οτι μπορεις κ φυσικα τελεια ευκαιρια για καφεδακι:up::up:

παλι σας ευχαριστουμε :):)

ευχαριστουμε κυρια στελλα μας, τη θελουμε την αμμο σας κ θα βρουμε τροπο να την παρουμε :up:

κατα καιρους φιλοξενουμε καποια γατακια κ θα ηταν πολυ καλο αν μπορουσες να δινεις λιγη τροφουλα. βοηθαει κ αυτο πολυ. οτι μπορεις κ φυσικα τελεια ευκαιρια για καφεδακι:up::up:

παλι σας ευχαριστουμε :):)

Βίκυ, σε παρακαλώ, σκέψου λίγο αυτά που συζητήσαμε για το χώρο που φιλοξενείς τις γατουλίτσες. Συζήτησέ το και με τη Μαρια82, μάζεψε γνώμες. Είναι σημαντικό να υπάρχει και το βλέπεις και μόνη σου. Αλλά με τις προϋποθέσεις που λέγαμε χτες και μόνο. Και βέβαια να μην σου δημιουργήσει κανένας περίοικος πρόβλημα με Υγειονομικά και ιστορίες... Για τη διαμόρφωση, αν τελικά γίνει, μη σε νοιάζει τίποτα;) Όλα θα τα βολέψουμε. Όσο για τροφές και τέτοιες μικροπροσφορές, θέλω κι εγώ να συνεισφέρω. Όσο μπορώ:redface:

Βίκυ, σε παρακαλώ, σκέψου λίγο αυτά που συζητήσαμε για το χώρο που φιλοξενείς τις γατουλίτσες. Συζήτησέ το και με τη Μαρια82, μάζεψε γνώμες. Είναι σημαντικό να υπάρχει και το βλέπεις και μόνη σου. Αλλά με τις προϋποθέσεις που λέγαμε χτες και μόνο. Και βέβαια να μην σου δημιουργήσει κανένας περίοικος πρόβλημα με Υγειονομικά και ιστορίες... Για τη διαμόρφωση, αν τελικά γίνει, μη σε νοιάζει τίποτα;) Όλα θα τα βολέψουμε. Όσο για τροφές και τέτοιες μικροπροσφορές, θέλω κι εγώ να συνεισφέρω. Όσο μπορώ:redface:
αν επιτρεπεται για τη διαμορφωση τι συζητησατε? Θελετε τη γνωμη μου? :redface:εχω κανει κι εγω καποιους χωρους γι'αυτο το λεω...

αν επιτρεπεται για τη διαμορφωση τι συζητησατε? Θελετε τη γνωμη μου? :redface:εχω κανει κι εγω καποιους χωρους γι'αυτο το λεω...

Γιούλη μου, αν τελικά γίνεται αυτό που συζητήσαμε χτες με τη Βίκυ, θα σε χρειαστούμε ΣΙ-ΓΟΥ-ΡΑ:) Να είσαι καλά που προσφέρεσαι. Απλώς νομίζω ότι για ό,τι άλλο καλύτερα να συνεχιστεί η κουβέντα με πμ μέχρι να ληφθεί απόφαση. Βίκυ, τι λες;

Γιούλη μου, αν τελικά γίνεται αυτό που συζητήσαμε χτες με τη Βίκυ, θα σε χρειαστούμε ΣΙ-ΓΟΥ-ΡΑ:) Να είσαι καλά που προσφέρεσαι. Απλώς νομίζω ότι για ό,τι άλλο καλύτερα να συνεχιστεί η κουβέντα με πμ μέχρι να ληφθεί απόφαση. Βίκυ, τι λες;
τσακωνω την εργαλειοθηκη, το Μαριο αγκαζε:P κι εφτασααααα:lol::lol:

βρε τις κοπελαρες μου, τι κοριτσια ειστε εσεις.
πρωτον ειναι πολυ ωραιο να ξερεις οτι εχεις βοηθεια κ συμπαρασταση κ δευτερον ειστε κ αστειρευτες απο ιδεες:up::up:
αφου λυσω καποια διαδικαστικα θεματα με το χωρο θα κανουμε μια συναντηση για να κανονισουμε κ να οργανωσουμε καλυτερα τα πραγματα.

βρε τις κοπελαρες μου, τι κοριτσια ειστε εσεις.
πρωτον ειναι πολυ ωραιο να ξερεις οτι εχεις βοηθεια κ συμπαρασταση κ δευτερον ειστε κ αστειρευτες απο ιδεες:up::up:
αφου λυσω καποια διαδικαστικα θεματα με το χωρο θα κανουμε μια συναντηση για να κανονισουμε κ να οργανωσουμε καλυτερα τα πραγματα.

Πολύ καλά!:)
Μαργαρίτα, ετοίμασε το σακ βουαγιάζ σου, θα ξανάρθω, σσσουτ! μη μας ακούσουν!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back