Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος

Τότε μόνο θα ξεκαθαρίσει αυτό το θέμα, που προέκυψε από το πουθενά κ μάλλον μας έχει στεναχωρήσει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

τελος καλο ολα καλα. πανω απο ολα τα ζωακια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
ανεξάρτητη εθελοντική κίνηση
παλι μπουρδουκλωθηκα. εγω γιατι ειχα καταλαβει οτι ολο αυτο ηταν σε σχεση με την γατοομαδα κ οχι ανεξαρτητο ? εγω νομιζα οτι θα προσεφερα στην γατοομαδα, μεσω της βικυς. μονο εγω το καταλαβα αυτο ?

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Οσοι θελετε να παραμεινετε στο ποστ να ξερετε ειναι για την γατοομαδα ο εθελοντισμος για να μην παρεξηγει κανεις το ειπα και πιο πανω σε τι συμφωνησαμε, οσα εγραψα τα συμφωνησαμε με τη βικυ, γιατι ετσι λειτουργουμε σαν ομαδα.Συμφωνουμ σε κατι και κατοπιν γραφουμε η ανακοινωνουμε.
Ιβανα αν θελεις στη προηγουμενη σελιδα ανεφερα τις αρμοδιοτητες της ΒΙκυς ακριβώς και μπορεις να βοηθησεις σε αυτες μετα απο συννενοηση μαζί της
Τελος καλο ολα καλα
vickymoon
Διάσημο μέλος
εγω λειτουργω εθελοντικα μολις 2 μηνες (κ μου εχει δωσει πολυ χαρα αυτο). ο σκοπος μου ειναι να συνεχισω να χαιρομαι κ θα συνεχισω να βοηθαω. θελω να ειμαι εθελοντρια σε οτι νομιζετε οτι μπορω να προσφερω και θα λειτουργω με το πλαισιο σας οταν θα αναλαμβανω δουλεια της γατοομαδας.
θελω να βοηθαω κ αλλου κ εκει θα βοηθαω στο πλαισιο που θα εχουν αυτοι.
ειμαι ακομα νεα στον εθελοντισμο κ θα μαθω απο ολους εσας που ειστε παλιοτεροι κ πιο εμπειροι κ εγω απο πλευρας μου θα φερω σ αυτη την προσπαθεια την δικη μου εμπνευση κ πρωτοβουλια. αν δεν ειναι αποδεκτη θα το καταλαβω
διαφωνω με τον τονο της φωνης σου κ με το υφος σου αλλα δεχομαι την εμπειρια σου. παρ ολα αυτα θα ηθελα πιο τρυφερη προσεγγιση.
μπορω να προσφερω στη γατοομαδα οτι νομιζετε κ θα προσπαθησω να βρω κ αλλους εθελοντικους φορεις να προσφερω την βοηθεια μου.
φανταζομαι οτι δεν πειραζει να ειμαι στη γατοομαδα (με το πλαισιο της) και να βοηθαω κ αλλου?
ελπιζω να μην στερεψω απο δυναμη κ τα παρατησω γρηγορα.
ο σκοπος μου ειναι να μου δωσω χαρα βοηθωντας αλλα με υπευθυνοτητα.
καταλαβα ακριβως τι θες να πεις αλλα δεν διεκρινα καπου στο μηνυμα σου το συναισθημα απεναντι μου.
σκεφτηκα πολυ τι να γραψω κ απευθυνομαι στη ψυχη και κατοπιν στη λογικη.
ευχομαι να συνεργαστουμε ολοι για τον κοινο σκοπο και να βρουμε τον τροπο να συνυπαρχουμε δημιουργικα.
Υ.Γ. τα πραγματα που μου φεραν τα κοριτσια θα τα δωσω στη γατοομαδα
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Βίκυ, διάβασα μόνο την τελευταία σελίδα και θέλω να πω, ότι σε 2-3 μήνες που φεύγω θα μπορώ να σας δώσω κουβέρτες και πατάκια-διαδρόμους και ένα χαλάκι 120χ170 ( μπορεί να κοπεί και να χρησιμοποιηθεί σαν πατάκια).
Το χαλί είναι διαθέσιμο και τώρα και νομίζω και κάποιες κουβέρτες. Να κοιτάξω λίγο και θα σας πω.
( Μόνο που δεν έχω μεταφορικό μέσο για να τα φέρω).Αλλά επειδή δεν διάβασα και όλο το ποστ, δεν ξέρω και που...![]()
Ζοο μου σε ευχαριστουμε παρα πολύ αλλα δεν θα τα χρειαστουμε τα μονα πραγματ που χρειαζομαστε σαν ΓατοΟμ΄αδα ( η βικυ δεν το ηξερε ) ειναι τουαλλετες φτυαρακια παιχνιδι ονυχοδρομιο φτηνο και πιατακι φαγητου για τα σπιτια φιλοξενειας αντε και κανενα γαλα γατς η ειδικη τροφη για να ξανανιωνουν αυτα απο ατυχηματα. Η φιλοσοφια μας ειναιο ανθρωπος που βρηκε γατακι να δινει τροφη και αμμο, μονο για τα απορα αναλαμβανουμε εμεις κι ετσι με αυτο το συστημα οτι χρηματα παιρνουμε τα δινουμε κατευθειαν σε εγχειρησεις η εξοπλισμους σπιτιων για να φιλοξενουμε γατακια
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ασσημινα με πληγωσες πολυ με το μηνυμα σου. θελω να βοηθησω οπως μπορω τα ζωακια. η εμπειρια σου στη γατοομαδα ειναι μεγαλη κ προφανως κ το εργο σου, δεν χρειαζεται καν να το αναφερω αυτο.
εγω λειτουργω εθελοντικα μολις 2 μηνες (κ μου εχει δωσει πολυ χαρα αυτο). ο σκοπος μου ειναι να συνεχισω να χαιρομαι κ θα συνεχισω να βοηθαω. θελω να ειμαι εθελοντρια σε οτι νομιζετε οτι μπορω να προσφερω και θα λειτουργω με το πλαισιο σας οταν θα αναλαμβανω δουλεια της γατοομαδας.
θελω να βοηθαω κ αλλου κ εκει θα βοηθαω στο πλαισιο που θα εχουν αυτοι.
ειμαι ακομα νεα στον εθελοντισμο κ θα μαθω απο ολους εσας που ειστε παλιοτεροι κ πιο εμπειροι κ εγω απο πλευρας μου θα φερω σ αυτη την προσπαθεια την δικη μου εμπνευση κ πρωτοβουλια. αν δεν ειναι αποδεκτη θα το καταλαβω
διαφωνω με τον τονο της φωνης σου κ με το υφος σου αλλα δεχομαι την εμπειρια σου. παρ ολα αυτα θα ηθελα πιο τρυφερη προσεγγιση.
μπορω να προσφερω στη γατοομαδα οτι νομιζετε κ θα προσπαθησω να βρω κ αλλους εθελοντικους φορεις να προσφερω την βοηθεια μου.
φανταζομαι οτι δεν πειραζει να ειμαι στη γατοομαδα (με το πλαισιο της) και να βοηθαω κ αλλου?
ελπιζω να μην στερεψω απο δυναμη κ τα παρατησω γρηγορα.
ο σκοπος μου ειναι να μου δωσω χαρα βοηθωντας αλλα με υπευθυνοτητα.
καταλαβα ακριβως τι θες να πεις αλλα δεν διεκρινα καπου στο μηνυμα σου το συναισθημα απεναντι μου.
σκεφτηκα πολυ τι να γραψω κ απευθυνομαι στη ψυχη και κατοπιν στη λογικη.
ευχομαι να συνεργαστουμε ολοι για τον κοινο σκοπο και να βρουμε τον τροπο να συνυπαρχουμε δημιουργικα.
Υ.Γ. τα πραγματα που μου φεραν τα κοριτσια θα τα δωσω στη γατοομαδα
Κι εγω το ευχομαι αρκει να μη κρατας γινατια καλη μου γιατι βλεπω οτι ενω συζητησαμε, συμφωνησαμε σε καποια πραγματα και εχεις απαντησεις ηδη σε οσα εχεις ρωτησει εδω και το ξερεις, δεν αντεξες και τα εγραψες και αυτο με προβληματιζει... θα τα πουμε λεπτομερεσετρα αυριο γιατι φαινεται οτι εχουμε κι αλλα ναπουμε. Εχουμε ηδη συζητησει τα προσωπικα μας στο τηλεφωνο ακι τα θεωρουσα λυμενα βλεπω οτι δεν ειναι ομως
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
vickymoon
Διάσημο μέλος
αφου ειπα οτι θα σου απαντησω οπως αισθανθηκα. δεν κραταω κακια γιατι αλλωστε. εσυ εβαλες το πλαισιο κ μιλησες οπως ξερεις.Κι εγω το ευχομαι αρκει να μη κρατας γινατια καλη μου γιατι βλεπω οτι ενω συζητησαμε, συμφωνησαμε σε καποια πραγματα και εχεις απαντησεις ηδη σε οσα εχεις ρωτησει εδω και το ξερεις, δεν αντεξες και τα εγραψες και αυτο με προβληματιζει... θα τα πουμε λεπτομερεσετρα αυριο γιατι φαινεται οτι εχουμε κι αλλα ναπουμε. Εχουμε ηδη συζητησει τα προσωπικα μας στο τηλεφωνο ακι τα θεωρουσα λυμενα βλεπω οτι δεν ειναι ομως
ομως οταν ανοιξα το θεμα ειπες οτι ειναι καλη ιδεα το θεμα αυτο κ οτι κ εσυ το ειχες ανοιξει αλλα δεν υπηρχε ανταποκριση. περνωντας αυτη την απαντηση θεωρησα οτι συμφωνεις. τουλαχιστον στην αρχη συμφωνουσες.
μετα που υπηρξαν προσφορες δεν ηξερα οτι υπαρχει αλλος τροπος να το χειριστω. νομιζα οτι αφου συμφωνεις στη θεωρια, συμφωνεις κ στην υλοποιηση της θεωριας.
καταλαβα τωρα ομως τι πρεπει να γινεται για να μην υπαρχει μπερδεμα κ ολα ενταξει.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Ας μεινει ποιος θελει να βοηθησει και υπευθυνη ειναι η βικυ για μεταφορα και επειγοντα οπως ειπαμε.
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
ομως οταν ανοιξα το θεμα ειπες οτι ειναι καλη ιδεα το θεμα αυτο κ οτι κ εσυ το ειχες ανοιξει αλλα δεν υπηρχε ανταποκριση. περνωντας αυτη την απαντηση θεωρησα οτι συμφωνεις. τουλαχιστον στην αρχη συμφωνουσες.
μετα που υπηρξαν προσφορες δεν ηξερα οτι υπαρχει αλλος τροπος να το χειριστω. νομιζα οτι αφου συμφωνεις στη θεωρια, συμφωνεις κ στην υλοποιηση της θεωριας.
καταλαβα τωρα ομως τι πρεπει να γινεται για να μην υπαρχει μπερδεμα κ ολα ενταξει.
Βίκυ τελικά κατάλαβα ότι εσύ κατάφερες να ενώσεις πολλά μέλη

κάτι που δεν είχε συμβεί όταν είχε ξαναανοιχτεί το ίδιο θέμα κ δεν υπήρχε ανταπόκριση (σύμφωνα με ιδία δήλωση) οποτε μιας κ είμαστε μια ομάδα από μόνες μας
, κ σύμφωνα με το νόμο τις προσφοράς κ της ζήτησης, σωματεία υπάρχουν πολλά, Εθελοντές λίγοι
Γι'αυτό ας συνεχίσουμε να κοιτάζουμε το δάσος
κ την αγάπη μας για τα ζώα, τα υπόλοιπα είναι ανάξια σχολιασμού, κ καλό είναι να μην ρίξουμε το επίπεδο

Άντε καλόβράδυ εχουμε κ τα δίποδα που μας χρειάζοντε
staman2
Περιβόητο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr;290096[U:]Η βικυ εξισου το εκανε πραξη ανηκει στη γατοομαδα αθηνας τ[/u]ωρα μαλλον αυτο που λεει ειναι αλλο ομως
Για να καταλαβω κι εγω ολο αυτο για τη γατοομαδα οργανωνεται η για κατι αλλο ??? Γιατι δεν εχω καταλαβει τι γινεται βικυ εξηγησε μου λιγο αυτο με τις εφημεριες και τη βοηθεια πως το σκεφτεσαι??Η αληθεια ειναι οτι ισως χρειαζονταν κι ενας υοευθυνος ναοργανωνει τις μεταφορες ανα περιοχη.
Το λεω γιατι ηδη εχουμε βαλει αγγελιες για το τι συγκεκριμενα χρειαζομαστε αλλου ( στα διαφορα) και οποιος θελει να βοηθησει υπαρχει και λογαριασμος τραπεζης και απο ολα ( ο αθηναικος θα ανοιξει αυτη τη βδομαδα θα σας τον πουμε). Θα τοποθετηθει κουμπαρας στην δουλεια της βικυς και θα δινονται δωρεες απο εκει, θα εχει και φυλλαδια μας.
Οποιος θελει να γινει ενεργα εθελοντης για τη γατοομαδα ειναι ηδη ολα οργανωμενα ( απο οργανωση εχουμε τελεια, ατομα μονο μας λειπουν) ας επικοινωνησει με τη Μαρια που ειναι η Υπευθυνη της ΓατοΟμάδας Αθήνας στο 6932640982 ( 20-23μμ)
Απλα να ξερετε οτι αυτο που λιγο ειναι ιδιαιτερο στις γατοομαδες αλλα και στη σκυλοομαδα ξανθης ειναι οτι λειτουργουμε σαν σωματειο εξωτερικου με παρα πολυ οργανωση, τυπικοτητα, ευγενεια ξεκαθαρο πλαισιο μεχρι τη τελευταια λεπτομερεια, στην υιοθεσια και πολυ εκπαιδευση νεων σπιτιων ετσι εχουμε τα αποτελεσματα που εχουμε.
Αυτη τη στιγμη χρειαζονται κυριως σπιτια φιλοξενειας, ατομα να κολλησουν αφισσακια σε πετ σοπ, ατομα για μεταφορες γιατι εχουμε τη βικυ μονο και φοβαμαι μη τα παιξει με τοσα, και ενα ατομο να προωθει τις αγγελιες σε μερη στο νετ που θα του πω.
Πρακτικα χρειαζομαστε παγιδα, χρηματα για υλικα σπιτιων φιλοξενειας και φαρμακα η εγχειρησεις γατιων.
Βικυ τωρα μου ηρθε μηπως θελεις να οργανωσεις εσυ τις μεταφορες? εννοω καταλογο με τις εφημεριες και ποιος ειναι σε ποιο μερος της πολης???Μια και το ξεκινησες κι εχεις ορεξη???Τι λες?
παλι μπουρδουκλωθηκα. εγω γιατι ειχα καταλαβει οτι ολο αυτο ηταν σε σχεση με την γατοομαδα κ οχι ανεξαρτητο ? εγω νομιζα οτι θα προσεφερα στην γατοομαδα, μεσω της βικυς. μονο εγω το καταλαβα αυτο ?![]()
Κι εγώ παιδιά μετά απ΄όλα τα σχετικά μηνύματα και από αυτο εδώ το θεματάκι που άνοιξε η Βίκυ, απ΄την αρχη κατάλαβα ότι η Βίκυ μιλάει για την γατοομάδα. Δεν μου δημιουργήθηκε σε καμια περίπτωση η εντυπωση πως σκέφτεται κάτι διαφορετικό.
Μάλιστα η προσέγγισή της μου άρεσε, και προσωπικά βρισκουμουν σε ένα πολύ όμορφο κλίμα... οπως νομίζω και όλοι όσοι προσφέρθηκαν να βοηθήσουν....
Αλλωστε, όταν δημιουργήθηκε με εμενα προσωπικά ένα περιστατικό (με γατάκι αδέσποτο) για στείρωση, λειτουργησε πολύ συνεργάσιμα, με ενημέρωσε ακριβώς για την κτηνίατρο που συνεργάζεται με την γατοομάδα, και επίσης προσεφέρθη να το φιλοξενήσει σε δικό της χωρο, του οποίου κλειδιά είχε από ό,τι μου είπε και η Μαρία ως μέλος της γατοομάδας.Και μου τόνισε πως τα μέλη της γατοομάδας εδώ στην Αθήνα, στην ουσία είναι δυο. Μαρία και Βίκυ.Και ότι μακάρι να βρεθουν κι άλλοι εθελοντές!
Στην πορεια μπήκα στο θεματάκι και στενοχωρήθηκα με όσα διάβασα ξαφνικά.. Τωρα δεν θα μπω στη διαδικασία να κρίνω το πώς και γιατι γραφτηκαν τα όσα γράφτηκαν δημόσια, αλλα κι εγω στη θέση της Βίκυς θα αισθανόμουν θλίψη και μάλιστα πιστεύω πως στην αρχή μπορει ο καθένας μας να μην καταλάβει πώς λειτουργει μια ομάδα. Ε θα μπορουσε και να λυθει σε προσωπικό επιπεδο και με πμ.
Μην θεωρηθει παρακαλώ αυτο το μήνυμά μου ως κρίση και επίκριση, αλλα αυτομάτως όταν γράφονται δημοσια κάποια πράγματα, μπορει κι ο καθείς που έχει παρακολουθήσει το θέμα, να πει και την γνώμη του.
Αυτά. Οσο για την κίνηση αυτή παιδιά της γατοομάδας, είναι θαυμαστή και το έργο της στη Θεσσαλονίκη μεγάλο, και βέβαια κανεις δεν μπορει να αμφισβητήσει πως τα γατάκια είναι το πρωτεύον θέμα ολων!
Σας ευχομαι κουράγιο σε ολους και καλη συνέχεια!.

Ο καθένας ας βοηθάει όπως μπορει
vickymoon
Διάσημο μέλος
Πολύ καλη ιδεα βικυ, το ειχα προτεινει κα στο παρελθον αλλα δεν ειχε ανταποκριθει κανεις τοτε
Η βικυ εξισου το εκανε πραξη ανηκει στη γατοομαδα αθηνας τωρα μαλλον αυτο που λεει ειναι αλλο ομως
τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα κ βλεπω κ τις απαντησεις στις οποιες στις πρωτες 2-3 σελιδες αναφερω τη γατοομαδα συνεχεια εχω μια απορια.Μα μεσα στο μυαλο μου εισαι χαχα το ιδιο ακριβως με εφημεριες μεταφορας η για επειγοντα ειχα στκεφτει κι εγω αλλα τελικα δεν δουλεψε γι αυτο και ξεκινησα τη γατοομαδα λιγο αργοτερα. Ηδη ατο γινεται εδω αλλα οχι οργανωμενα, ατυπα πολλες φορες εχε τυχει αν καποιος μπορει να πηγαινει στο παρελθον , πολλοι ομως δε θελουν να δεσμευτουν σε κατι οποτε επειδη μια οργανωση εναι ομως απαραιτητη ξεκινησα την ομαδα.
Αυτο εδω στη θεσσαλονικη λειτουργει δηλαση εχουμε ατομα για μεταφορα, η φιλικο πετ ταξι, εχουμε αλλουςπου θελουν να φιλοξενουν και αλλους να κολουν αφισσες, θα γιει κι εκει ετσι απλα τωρα ειναι πολύ αρχη.
Εξαιρετική ιδεα θα ηταν ομως να υπηρχε και μια εφημερια για επειγοντα στο ιδιο το μαικατ ονλαιν ενας καθε μερα, καθως και μια λιστα με κλινικες πετ ταξι γιατρους και σωματεια δοκιμασμενα για ολη την ελλαδα γι αυτο τοτε ειχα ξεκινησει το ποστ πειτε εναν καλο γιατρο.Τη λιστα θα την κανω τη μαζευω σιγα σιγα
ποτε αρχισαμε να διαφωνουμε με αυτη τη πρωτοβουλια μου κ γιατι κιολας?
δεν ειχαμε πει οτι σκεφτομαι να ανοιξω τετοιο θεμα αλλα οταν το ανοιξα υπηρξε υποστηριξη. τι εγινε μετα?
η αλικη που γραφει τις αγγελιες απο εδω δεν βρεθηκε? με εσενα δεν συννενοηθηκε? οταν βρεθηκε η αλικη γιατι δε με σταματησες? αφου δεν ειναι δουλεια μου να βρω ανθρωπο για αγγελιες? ειναι?
καποια στιγμη προωθησα τα σπιτια φιλοξενιας σ ενα μπλογκ, δεν το ειχαμε συννενοηθει, ουτε αυτο ειναι δουλεια μου. ειναι?
κ αν καπου ειδες οτι δεν το χειριζομαστε σωστα γιατι δεν ειπες κατι.
το παραξενο ειναι οτι εδωσες την εντυπωση οτι δεν ειχατε ενημερωθει οταν εσυ η ιδια υποστηριζεις την πρωτοβουλια μου και λες οτι ανηκω στην γατοομαδα.
νομιζεις οτι με την απαντηση που εδωσες θα εμπνευσεις τους ανθρωπους να βοηθησουν ή τελικα θα κατσουμε στα αυγα μας γιατι υπαρχει πρωτοκολλο.
νομιζω οτι το προβλημα ειναι οτι ειχα ανταποκριση κ μαλιστα σημαντικη.
πολλοι ανθρωποι χαρηκαν που μπορουσαν να κανουν κατι, εγω το καταλαβα, την ειδα την χαρα τους.
ο αρχηγος αγκαλιαζει τους ανθρωπους του, δεν τους προγκαει εκτος κ αν νοιωθει οτι απειλειται.
οποιος παντως δεν καταλαβε οτι μιλουσα για τη γατοομαδα ας το πει.
τελικα ειναι χαρακτηριστικο του λαου μας. ειναι αυτο που λεμε, δεν με νοιαζει να εχω εγω τη κατσικα, με νοιαζει να πεθανει η κατσικα του γειτονα.
μπορω παρ ολα αυτα να διαφωνησω μαζι σου ανοικτα κ να συνεχισω να βοηθαω γιατι με ενδιαφερουν τα ζωακια.
αλλωστε διαφωνιες υπαρχουν κ στις καλυτερες οικογενιες.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Καλε τι εγινε?Πολύ καλη ιδεα βικυ, το ειχα προτεινει κα στο παρελθον αλλα δεν ειχε ανταποκριθει κανεις τοτε
Ασημινα, πως διαβαζεις πρωτη φορα το Post αφου ησουν η πρωτη που σχολιασες τη προταση της Βικυς στο θεμα αυτο και μαλιστα τοσο θετικα?

Αμεσως καταλαβα οτι προκειται για τη γατοομαδα...
Οι προσφορες μου θα πανε στα γατακια που φροντιζει ειτε αυτη λεγεται Βικυ, ειτε οποιος εχει αναλαβει να βοηθησει

stellak
Διάσημο μέλος
Η Βίκυ από όσο ξέρω πρόσφερε χώρο φιλοξενίας στη ΓατοΟμάδα, δεν είπε ποτέ "εγώ λειτουργώ ανεξάρτητα, άρα αποκλείω τη ΓατοΟμάδα και τα αδεσποτάκια της, θα φιλοξενώ μόνο όσα βρίσκω εγώ". Κρίμα να δημιουργούνται εντυπώσεις και αρνητικά συναισθήματα όταν κάποιος σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα "ενσωματώνεται" κανονικά και βοηθάει ενεργά.
konstans
Περιβόητο μέλος
Κι εγώ είμουν σίγουρη ότι αναφερόμασταν όλες στην γατοομάδα. Τώρα αν η Βίκυ πήρε κάποια πρωτοβουλία και δεν ενημερώθηκε η συντρονίστρια(η Μαρία & η Ασημίνα), είναι κάτι που θα μπορούσατε να τα βρείτε μεταξύ σας χωρίς καν να αναφερθεί εδώ.
Το σημαντικό είναι ότι όλες έχουμε κοινό σκοπό. Σίγουρα είναι αναγκαίο να υπάρχει συννενόηση, αλλά τα όποια λάθη και παρεξηγήσεις γίνονται μπορούν να λυθούν με ήρεμο τρόπο και σε ήπιο πάντα τόνο.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Κι εγώ να πω ότι στεναχωρήθηκα με τα μυνήματα που διάβασα.
Κι εγώ είμουν σίγουρη ότι αναφερόμασταν όλες στην γατοομάδα. Τώρα αν η Βίκυ πήρε κάποια πρωτοβουλία και δεν ενημερώθηκε η συντρονίστρια(η Μαρία & η Ασημίνα), είναι κάτι που θα μπορούσατε να τα βρείτε μεταξύ σας χωρίς καν να αναφερθεί εδώ.
Το σημαντικό είναι ότι όλες έχουμε κοινό σκοπό. Σίγουρα είναι αναγκαίο να υπάρχει συννενόηση, αλλά τα όποια λάθη και παρεξηγήσεις γίνονται μπορούν να λυθούν με ήρεμο τρόπο και σε ήπιο πάντα τόνο.
ακριβως το ιδιο πιστευω. εχω την εντυπωση οτι δεν εγινε καλη κ σωστη συνεννοηση μεταξυ των τριων (βικυς, ασημινας, μαριας)κ μας πηρε ολους η μπαλα. οι 2 τελευταιοι θεωρησαν οτι θα επρεπε να εχουν ενημερωθει περισσοτερο για καποιες κινησεις της βικυς (π.χ τι πρεπει να δοθει απο τους εθελοντες, και με ποιον πρεπει να μιλα ο εθελοντης.)
κ εκει ειναι το προβλημα.
βρειτε τα ομως οι 3 σας, οπως επρεπε να εχετε κανει εξ αρχης, χωρις ολα αυτα να ειναι ορατα.

πανω απο ολα τα ζωακια

moukelis
Επιφανές μέλος
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος

Μάλλος έχει να κάνει με αν μπορεί ή όχι ένα επίσημο μέλος της γατοομάδας να πάρει οποιαδήποτε πρωτοβουλία χωρίς να ρωτήσει την αρχηγό

εκεί άρχισε το μπλέξιμο, αυτό λέει νομίζω κ η βίκυ στην τελευταία της απάντηση.Γιατι λέει ξεκάθαρα ότι κάποιες πρωτοβουλίες της δεν ενόχλησαν, ενώ κάποιες άλλες ενόχλησαν. Και αναρωτιέτε γιατί?

Να ρωτήσω εγώ κάτι? Αν εγώ δηλαδή που δεν ανήκω στην γατοομάδα κ η βίκυ μου ζητήσει τη βοήθεια μου σε κάτι γιατί εκείνης κάτι άλλο της έτυχε εγώ τι πρέπει να κάνω??? να βοηθήσω τη Βίκυ (επίσημο μέλος της γατοομάδας!!!) ή αν το κάνω θα βρει η βικυ το μπελά της από την αρχηγό??? κ εγώ?? μήπως βρω κ εγώ το μπελά μου λέω?

Επειδή δεν θέλω να μιλήσω άλλο, γιατί θα πω πράγματα που δεν χρειάζοντε να ειπωθούν θα ζητήσω μόνο συγνώμη που έτσι οπως έθεσα για ανεξάρτητο εθελοντικό μπέρδεψα κάποιους.
Αλλά εγώ δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να εμπλακώ επίσημα ή να ανήκω στην γατοομάδα, κ αυτό ξεκαθαρίζω δεν έχει να κάνει με την Μαρία την οποία ούτε ξέρω ούτε μπορώ να κρίνω, αλλά με απόφαση που πήρα όταν πριν λίγο καιρό ένιωσα πιεσμένη από κάποια κατάσταση

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
) ας επικοινωνησει με τη Μαρια που ειναι η Υπευθυνη της ΓατοΟμάδας Αθήνας στο 6932640982 ( 20-23μμ)