Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Αυτό πρέπει να αρχίσω να το εφαρμόζω.![]()
θα συμφωνησω απολυτα με τη ruko!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
θα συμφωνησω απολυτα με τη ruko!!!!!!!![]()
Θα συμφωνησω με την Πουπι που συμφωνει με τη ruko

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Ένας άντρας πάει
για εξετάσεις στον ουρολόγο του.
Στο ιατρείο του λέει στον ιατρό
«Υποσχεθείτε μου ότι δε θα
γελάσετε».
"Ξεχνάτε ότι είμαι
επαγγελματίας; Στα 20 χρόνια που
εξασκώ αυτό το επάγγελμα ποτέ
μου δεν έχω γελάσει σε βάρος
ασθενή," απαντάει ο ιατρός.
"Καλά τότε," του λέει ο
άντρας, και βγάζει το παντελόνι
του, αποκαλύπτοντας το μικρότερο
μόριο που είχε δει ο ιατρός στη
ζωή του. Είχε το μέγεθος μιας
μπαταρίας του τηλεκοντρόλ.
Ανίκανος να ελέγξει τον εαυτό
του, ο ιατρός αρχίζει να
χαχανίζει και το χαχανητό του
γρήγορα εξελίσσεται σε υστερικό
γέλιο. Μετά από 10 λεπτά
καταφέρνει να σταματήσει και να
ανασυγκροτηθεί.
"Σας ζητώ συγνώμη," του
λέει. "Αλήθεια. Δεν ξέρω τι με
έπιασε. Στο λόγο της τιμής μου ως
ιατρού και τζέντλεμαν σας
υπόσχομαι ότι δε θα ξανασυμβεί.
Πείτε μου τώρα, τι πρόβλημα
αντιμετωπίζετε;"
"Έχει πρηστεί"
ιβανα
Επιφανές μέλος
natalouko
Επιφανές μέλος

PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος

-Γιατρέ μου, δεν είχατε μούσι, πριν την εγχήρηση.
-Δεν είμαι γιατρός, ο Α.Πέτρος είμαι!
-Γιατρέ μου, κατάπια το κλαρίνο μου!!!
-Είστε τυχερός που δεν είστε πιανίστας!
-Γιατρέ μου, νιώθω ότι όλοι με αγνοούν!
-Επόμενος παρακαλώ!
-Γιατρέ μου, θέλω να σκωτώσω τον ευατό μου!
-Αυτό αφήστε το σε 'μένα!
-Θα πέρνεις το κοκκινο χάπι με ένα ποτήρι νερό το μεσημέρι, το μπλέ χάπι με ένα ποτήρι νερό το απόγευμα και το πράσινο χάπι με ένα ποτήρι νερό το βράδυ!
-Μα τι έχω γιατρέ μου???
-Δεν πίνετε πολύ νερο!
-Ανθρωπέ μου, έχετε μόνο 24 ώρες ζωής!Αλλά υπάρχει και κάτι χειρότερο!
-Μα τι λέτε γιατρέ μου, τι μπορεί να είναι χειρότερο??
-Σας ψάχνω από χθές!
-Γιατρέ μου, κάθε φόρα που πίνω τσάι με πονάει το μάτι μου!
-Δοκιμάσατε να βγάλετε το κουταλάκι???
-Γιατρέ μου, βλέπω μπλε και πράσινους κόκους!
-Οφθαλμίατρο είδατε???
-Όχι, μόνο μπλέ και πράσινους κόκους!
-Γιατρέ μου, πάσχω από αμνησία!
-Απο πότε?
-Απο πότε, τι?

natalouko
Επιφανές μέλος

bisbirikos20216
Νεοφερμένο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος
παααααρα πολυ γλυκο βιντεακι, κυκλοφορει και στος φεισμπουκ πολυ...το εχω δει απειρες φορες...

ιβανα
Επιφανές μέλος
ο τυπος εχει λιωσει στα γελια, οσες φορες κ να το δω, παλι θα γελασω

ιβανα
Επιφανές μέλος
brigite
Διάσημο μέλος
https://www.youtube.com/watch?v=_A4ENwFVjL0&NR=1
ο τυπος εχει λιωσει στα γελια, οσες φορες κ να το δω, παλι θα γελασω![]()

Εκλαψα μαρη απο τα γελια.Ο τυπος δεν παιζεται.Ειδικα εκει που ακουει αυτον με τη χοντρη φωνη,ειπα οτι θα μεινω απο αναπνευστικο απο τα γελια.ΠΟλυυυυυυυ καλοοοοο

ιβανα
Επιφανές μέλος
Εκλαψα μαρη απο τα γελια.Ο τυπος δεν παιζεται.Ειδικα εκει που ακουει αυτον με τη χοντρη φωνη,ειπα οτι θα μεινω απο αναπνευστικο απο τα γελια.ΠΟλυυυυυυυ καλοοοοο
![]()
το ξερω...ειναι απιστευτα αστειο βιντεο...

το εχω δει απειρες φορες, αλλα κ παλι πεθαινω στα γελια

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος
το 4ο ηταν...και το καλυτερο!!!!!!!!!![]()
με τη γιαγια λες ε? ναι γαμω τα γελια...

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
το 4ο ηταν...και το καλυτερο!!!!!!!!!![]()
με τη γιαγια λες ε? ναι γαμω τα γελια...![]()
Ναι πολύ καλό!

undertow
Δραστήριο μέλος
roulsydney
Διάσημο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος
Η ιδιοκτήτρια μιας παπαγαλίνας είχε απελπισθεί να την ακούει καθημερινά να λέει...
"Είμαι πολύ ξαναμμένη, θέλεις να κάνουμε τρελίτσες;"
Η γυναίκα δεν ξέρει τι να κάνει και μετά από καιρό καταλήγει στον παπά της ενορίας της.
- Παπά μου ...τo και τo. Τι θα κάνω με την παπαγαλίνα μου; Ο κόσμος που μπαίνει μέσα στο σπίτι μου, την ακούει να λέει αυτά τα πράγματα και δεν ξέρω [FONT=Comic Sans
MS]τi μπορεί να σκέφτονται για μενα...[/FONT]
- Τέκνον μου μην ανησυχείς, νομίζω πως ξέρω την λύση. Εγώ έχω δύο πολύ θεοσεβούμενους παπαγάλους. Από το πρωί μέχρι το βράδυ διαβάζουν την Βίβλο [FONT=Comic
Sans MS]και προσεύχονται.... Εάν φέρεις την παπαγαλίνα σου και περάσουν μαζί[/FONT] κάποιο χρόνο ίσως να την επηρεάσουν θετικά και το ρεπερτόριό της να αλλάξει. Τι λες;
- Καταπληκτική ιδέα πάτερ!
Eτσι την επόμενη μέρα βάζουν την παπαγαλίνα μέσα στο κλουβί. Με το που βλέπει η παπαγαλίνα τους παπαγάλους τους λέει: "Είμαι πολύ ξαναμμένη. Θέλετε να κάνουμε τρελίτσες;".
Τότε ο ένας παπαγάλος κοιτάει τον άλλο και λέει:
- Πέτα την Βίβλο ρε... Οι προσευχές μας εισακούσθησαν.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Πλησιάζει λοιπόν, κι αρχίζει να τον κοιτάζει με πολύ περίεργο τρόπο.
Αυτό συνεχίστηκε για πολύ μέχρι που ο νεαρός εκνευρίστηκε και γυρίζει ενοχλημένος και του λέει:
- Τι θες ρε κωλόβλαχε και με κοιτάς έτσι τόση ώρα;
Και ο βλάχος του απαντά απολογητικά:
- Μη μι παριξηγάς παιδάκι μ’, μα να, μόλις σι είδα, ένα πράγμα σκέφτηκα κι συλλογάμι τόσις ώρις:
Όταν ήμαν στου Στρατό είχα γαμήσ' ένα παγόν’ ... κι σκέφτουμι μήπους είσι ι γιός μ...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool