Ας στηρίξουμε την νέα εκπομπή

Μπορείτε να τη βλέπετε στο youtube.:)Αξίζει πραγματικά.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειδατε το σημερινο;Ειχε τον δικο μας roulis,ελεγε για την γατα του αιγαιου!:up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειδατε το σημερινο;Ειχε τον δικο μας roulis,ελεγε για την γατα του αιγαιου!:up::up::up:

Ναι εγώ το είδα.:)

εχω πλανταξει στο κλαμα με την εκπομπη. ειχε μια σκυλιτσα που για ενα χρονο ειχε ενα μπουρι γυρω απο το λαιμο της..ειναι παρα πολυ φοβισμενη κ πολυ τραυματισμενη.......:cry::cry:
μπραβο στα παιδια του stray....:( και στη μαρια την κτηνιατρο μου

εχω πλανταξει στο κλαμα με την εκπομπη. ειχε μια σκυλιτσα που για ενα χρονο ειχε ενα μπουρι γυρω απο το λαιμο της..ειναι παρα πολυ φοβισμενη κ πολυ τραυματισμενη.......:cry::cry:
μπραβο στα παιδια του stray....:( και στη μαρια την κτηνιατρο μου

Δεν το ειδα,μπουρι ρε συ;Αν ειναι δυνατον,το καημενο:(

Δεν το ειδα,μπουρι ρε συ;Αν ειναι δυνατον,το καημενο:(

μεταλλικο μπουρι ρε συ νονικα, απο κουταβι της το ειχαν βαλει, μεγαλωσε η σκυλιτσα, και το μπουρι τη στενευε ολο κ περισσοτερο. ο πονος αφορητος κ οι πληγες τεραστιες. οι δε κατοικοι του καλαμου λεει το βλεπανε κ κανεις δεν εκανε τιποτα ενα χρονο....αν ειναι δυνατον ρε γμτ. η σκυλιτσα εχει ψυχικα τραυματα κ δεν εμπιστευεται τους ανθρωπους πια.......:(:(:(
τι καταρα να ριξω σε αυτους που το εκαναν ε? :(

μεταλλικο μπουρι ρε συ νονικα, απο κουταβι της το ειχαν βαλει, μεγαλωσε η σκυλιτσα, και το μπουρι τη στενευε ολο κ περισσοτερο. ο πονος αφορητος κ οι πληγες τεραστιες. οι δε κατοικοι του καλαμου λεει το βλεπανε κ κανεις δεν εκανε τιποτα ενα χρονο....αν ειναι δυνατον ρε γμτ. η σκυλιτσα εχει ψυχικα τραυματα κ δεν εμπιστευεται τους ανθρωπους πια.......:(:(:(

Τι να πω,δεν ξερω τι να πω,και γι'αυτους που το εκεναν και γι'αυτους που το εβλεπαν και δεν εκαναν τιποτα,αχρηστοι,υπανθρωποι,μακαρι να το βρουν κι αυτοι απο καπου!:mad::mad::mad:

Είδατε το σημερινό "παρά τρίχα"?:)
Είχε ενότητα για όσους φροντίζουν και ταίζουν αδέσποτες γάτες.:up::)
Η κ.Αριστέα Ιωαννίδου, πρόεδρος του stray gr έδωσε κάποιες ενδιαφέρουσες συμβουλές για όσους ταίζουν αδέσποτες γατούλες με τα απομεινάρια του φαγητού τους.
Για μας είναι λίγο πολύ γνωστά και τα έχουμε συζητήσει πολλές φορές εδώ μέσα, αλλά ίσως κάποιοι γατόφιλοι να μην γνωρίζουν την αναγκαιότητα της ΣΤΕΙΡΩΣΗΣ για τα αδέσποτα γατιά.

ναι, το ειδα. οπως παντα, ευστοχα ολα...:)

εμενα μ'αρεσε παρα πολυ το επεισοδιο της 4ης ιουνιου (μπορειτε να το βρειτε απο το αρχειο) με μια τυφλη κοπελα που εχει σκυλο συνοδο. πηγε με το σκυλο να φαει σε εστιατοριο στο χαλανδρι κ ο ιδιοκτητης δεν την αφησε να μπει, αν και τυφλη ! :blink::blink::blink:
το θεμα πηρε εκταση κ βγηκε στην εκπομπη του παπαδακη, και τον ψιλοξεφτιλισανε τον τυπο λαιβ ! καλα του κανανε α να χαθει το γαιδουρι, που απαγορευσε την εισοδο σε τυφλη κοπελα επειδη ειχε σκυλο συνοδο ! μα γιατι ειμαστε 300 χρονια πισω πια ? δεν καταλαβα...χαλαγε την αισθητικη του εστιατοριου του δηλ η τυφλη με το σκυλι ? αισχος !

στην ιστιοσελιδα της εκμπομπης εχει ολα τα επισοδια?

Aπό ότι είδα τελευταία εκπομπή το σάιτ έχει την 25 Ιουνίου. Τώρα τι παίζει επαναλήψεις?:hmm:

Aπό ότι είδα τελευταία εκπομπή το σάιτ έχει την 25 Ιουνίου. Τώρα τι παίζει επαναλήψεις?:hmm:

ναι μαλλον γιατι τα τελευταια επεισοδια τα εχω ξαναδει...ισως σταματησαν για καλοκαιρι ? :hmm:

ευχαριστω πολυ!!!!!το βρηκα....μου αρεσουν πολυ αυτες οι εκπομπες αλλα δεν πιανουμε σκαι...περσι οταν πηγαινα στη γιαγια μου εβλεπα "παρεα με τον τσαρλι" πολυ ωραιο...

ευχαριστω πολυ!!!!!το βρηκα....μου αρεσουν πολυ αυτες οι εκπομπες αλλα δεν πιανουμε σκαι...περσι οταν πηγαινα στη γιαγια μου εβλεπα "παρεα με τον τσαρλι" πολυ ωραιο...

σορρυ,οχι "παρεα με τον τσαρλι" αλλα "με τη φροντιδα του χαρι"

επειδη ετυχε να διαβασω τωρα το σχολιο σου αυτο ΙΒΑΝΑ μου γνωριζω πολλυ καλα απο της 5 ΙΟΥΝΙΟΥ που καναμε τα γυρισματα στο σπιτι μου απο τη ΚΛΑΙΑ οτι το σκυλακι αυτο πεθανε. το πουρι το ειχε βαλει ενας ΚΟΛΟΓΕΡΟΣ και ξερουν μου ειπαν και ποιος ειναι. οσο για την εκπομπη θα συνεχιστη τον ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ.

επειδη ετυχε να διαβασω τωρα το σχολιο σου αυτο ΙΒΑΝΑ μου γνωριζω πολλυ καλα απο της 5 ΙΟΥΝΙΟΥ που καναμε τα γυρισματα στο σπιτι μου απο τη ΚΛΑΙΑ οτι το σκυλακι αυτο πεθανε. το πουρι το ειχε βαλει ενας ΚΟΛΟΓΕΡΟΣ και ξερουν μου ειπαν και ποιος ειναι. οσο για την εκπομπη θα συνεχιστη τον ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ.

5 ιουνιου? μα το επεισοδιο το εδειξαν στις 26 ιουνιου...
απο τι πεθανε τελικα? απο αιμορραγια? αχ βρε ρουλη τι μου το ειπες μωρε, εσκασα τωρα, οσο δεν το ηξερα ημουν καλα...:(:(
μακαρι να πληρωσει ο σκατανθρωπος, μακαρι....

5 ιουνιου? μα το επεισοδιο το εδειξαν στις 26 ιουνιου...
απο τι πεθανε τελικα? απο αιμορραγια? αχ βρε ρουλη τι μου το ειπες μωρε, εσκασα τωρα, οσο δεν το ηξερα ημουν καλα...:(:(
μακαρι να πληρωσει ο σκατανθρωπος, μακαρι....
ναι ΙΒΑΝΑ μου εμαθα οτι το σκυλακι πεθανε και οτι θα γεινωταν μυνηση σε αυτον τον ΚΟΛΟΓΕΡΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.την εκπομπη την εδειξαν στης 25 και οχι 26 ΙΟΥΝΙΟΥ. τον σεπτεμβριο με τις νεες εκπομπες θα διξει και καποια αλλα πραγματα σχετικα με τις γατες γενικα που γυρισαμε στο σπιτι μου. να φανταστης οτι τα γυρισματα κρατησαν 4 ωρες. η ΚΛΕΑ και ολο το τηλεοπτηκο συνεργειο ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΗΚΗ ανθρωποι.και μετα τα γυρισματα ειχα την ευκαιρια να κανω και καποιες προτασης για καποια θεματα που πρεπει να προβαλη αυτη η εκπομπη. θεματα που αφωρουν ολους εμας σε αυτο το σαιτ.

μα πως γινεται να πεθανε στις 5 και να εδειξαν το επεισοδιο στις 25 αφου ειχε πεθανει? μηπως πεθανε 5 ιουλιου? οχι οτι εχει σημασια, αφου παει η σκυλιτσα τωρα πια...:(:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back